אני מנסה לעבור את המכון השלישי וניסיתי עם כל סוגי האלמנטים ברמות יחסית גבוהות מהפוקימונים של מנהיג מכון המים אבל אני לא מבין איזה פוקימון יכול לנצח פוקימוני דרקון ><
Printable View
אני מנסה לעבור את המכון השלישי וניסיתי עם כל סוגי האלמנטים ברמות יחסית גבוהות מהפוקימונים של מנהיג מכון המים אבל אני לא מבין איזה פוקימון יכול לנצח פוקימוני דרקון ><
אממ...איזה פוקימונים יש לך?יש לך יתר מ6?אם כן אז תגיד לי אותם ואני אגיד לך באיזה שישיה להשתמש במכון המים...אם יש לך פחות מ6,אוכל להגיד לך גם איזה מהם יהיו טובים שם...
*תתאמן הרבה המשחק הזה קשה
*אתה יכול להשתמש בקודים ולקחת מהמחשב 99 rare candy
ואז לשים בערך 10-20 לכל הפוקימונים שלך והם יעלו ה-10-20 רמות
איפה אני יכול למצוא קודים?
יש לי פרינפלאפ, קאדברה, בלוסום, פיקאצ'ו וסטארביה... אני מחפש עוד פוקימון טוב... איזה כדאי לתפוס?
טוב,מתקפות החשמל של פיקאצ'ו יהיו סופר אפקטיביות במכון,כדאי לך להשתמש בהן הרבה
כן אבל פוקימוני חשמל אינם טובים נגד דרקון מעופף כמו גרידוס ><
איפה אני יכול למצוא קודים? של איזה משחק אני צריך למצוא?
המשחק ערוך על רובי,אם תשים קודים של רובי,הם יעבדו
תודה D: איזה עוד פוקימון שאני יכול לתפוס בסביבה יכול לעזור לי?
אמממ....מתקפות מסוג אבן יהיו סופר אפקטיביות על גרידוס :D
אתה צריך גם עזרה במכון שאחרי זה?אם כן אוכל לעזור :lol:
מתקפות מסוג אבן ממש לא יהיו סופר אפקטיבי על גרידוס
גרידוס הוא סוג מים,מים חזק מאבן
תשתמש בפיקאצ'ו
פשוט גרידוס הוא גם סוג מעופף,אז צריך אפשר לקחת פוקימון לא מסוג אבן,אבל עם מתקפת אבן וככה הוא יהיה סופר אפקטיבי(אבן סופר אפקטיבי על מעופף)
גרידוס הוא סוג מעופף,נכון,אבל הוא לא יכול לעוף והוא לא יכול ללמוד שום מתקפת תעופה
הוא גם סוג מעופף בגלל שיש אגדה שהוא עלה לשמים לראייקוזייה.
אם לא היה את האגדה הזאת הוא לא היה סוג מעופף
הגנת מים היא לא חזקה מול מתקפות אבן, מתקפות מים חזקות נגד הבנת אבן, מתקפות אבן הן כן חזקות על גרידוס. וגרידוס הוא סוג מים-מעופף אז ממש חלש מול חשמל.
בדקתי בסרבי
גרידוס רגיש מול חשמל ברמה של X4
והוא רגיד מול אבן ברמה של X2
אז לכותב הנושא תשתמש בפיקצ'ו
ואם אתם לא מאמינים לי:
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/130.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/130.shtml[/url]
תסתכלו ב damage taken
הצלחתי לעבור את המכון D: תודה על העזרה...
היה משימה להכנס לתוך מעבדה וצריך להלחם נגד צוות סוות ובסוף להלחפ נגד המנהיגה שלהם עם אני לא טועה ועכשיו אני תקוע >< כאילו אני לא יכול לצאת דרך הדלת, אני לא יכול להגיע עד למטה של החדר ואפילו את הדלת אני כמעט ולא רואה ><
מה אני עושה?