-
תחשבו את סכום הספרות של תאריך הלידה שלכם למשל שלי:
10\15 זה אומר
1+5+1+0=7
חשבו על פוקימון שאתם אוהבים ותעשו סכום ספרות של המספר שלו בנשיונל דקס ובפוקדקס של הדור שלו(רק הפוקימונים של הדור שלו לא מהמשחקים כי שם יש גם פוקימונים מדורות אחרים) וחברו את התוצאות(אם זה פוקימון מהדור הראשון אז אל תחברו את התוצאות כי זה אותו מספר).למשל שלי:
פאצ'יריסו-417:
4+1+7=12
1+2=3
בפוקדקס של הדור שלו:
3+1=4
3+4=7
כך יוצא שאני ופאצ'יריסו מתאימים.
תנסו על עצמכם והכי חשוב תהנו!
-
7.10 = 7+1+0 = 8
צ'אריזרד = 6 (לא מתאימים)
-
זה רעיון מטומטם.
די כבר לעשות את הנושאים המטומטים האלה, למרות שזה נראה הדבר היחיד שמחזיק את הפורום הנובי הזה.
-
[quote][i]Originally posted by Username2[/i]@Jan 30 2009, 10:21 PM
[b] זה רעיון מטומטם.
די כבר לעשות את הנושאים המטומטים האלה, למרות שזה נראה הדבר היחיד שמחזיק את הפורום הנובי הזה. [/b][/quote]
עם אתה חושב שזה נושא לא מתאים ולא במקום אז תתלוננן (לא אלינו).
טוב זהו בערך :D
----------------------------------------------------------------
התאריך שלי זה:7.11
7+1+1=9
שזה בלזטויז,פרליגטאר,סוומפראט ואמפוליאון.
כול ההתפתחויות השלישיות של פוקמוני המים שאפשר לקבל בהתחלה. :rolleyes:
עריכה:אהה... עכשיו הבנתי טריקו(הפוקימון האהוב)בכללי הוא 252
2+5+2=9 כמוני יש!!
-
18.6
1+8+6=15
בידריל , ספינרק , ביוטיפליי , קריקטון
נייס :D
-
לא הבנתם את הרעיון זה עם פוקימון שאתם אוהבים ולא פוקימונים שהמספר שלהם תואם לכל פוקימון יש נקרא לזה ככה ''ספרת חיים'' וגם לכל בן אדם יש ''ספרת חיים'' צריך לחשב את התאריך הלידה שלכם למספר חד ספרתי וגם לחשב את מספר הפוקימון בנשיונלדקס למספר חד ספרתי וגם את המספר שלו בדור שלו לספרה אחת ולחבר את שתי התוצאות ולראות האם הפוקימון מתאים לכם
-
22.6
2+2+6=10 caterpie [img]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/anime/LookinAtYouCaterpie.PNG[/img]
אוף..למה תמיד את המאפנים...
אם נוסיף את השנה
22.6.1997
2+2+6+1+9+9+7=36 clefable[img]http://www.kidslearnfromplay.com/wordmatch/zhiying/pokemon/Clefable.png[/img]
טוב, זה עדיף מזחל![=
-
[b]אמרתי ספרה אחת ופוקימון שאוהבים לא פוקימון שהמספר זהה[/b]
-
21.11
אז זה :
2+1+1+1 = 5 אני יצאתי
צ'ארמיליון (יאי !!! ) בפוקדקס הראשוני
ובעצם כל התפתחויות האש השניות ! איזה כיף לי .!
אני אוהבת אש והוא מתאים לי מהבחינה שהם מאד חזקים מנטלית ופיזית וגם נוטים להתעצבן (קחו לדוגמא את הצ'אריזארד של אש בעונה של איי התפוז )