בעיה איך אפשר להשיג נשיונל פוקדקס
Printable View
בעיה איך אפשר להשיג נשיונל פוקדקס
אתה צריך לראות את כל הפוקימונים של השינודקס ואז לדבר עם פרופסור רוואן והוא יתן לך את הנשיונל פוקדדס. זה השינודקס [url=http://serebii.net/platinum/sinnohdex.shtml]http://serebii.net/platinum/sinnohdex.shtml[/url]
הבעיה שלי היא שאני לא יכול להשיג את דיאגלה ופלאקיה
אתה יכול להשיג אותם רק אחרי הליגה עם לקחת את הפוכדרים שלהם במערת קונטרט תחזור לעיר ששם אתה הבאת לסבתא של האלופה של הליגה את התרופה אם אתה רוצה רמז לעיר אז הרמז הוא שאתה דברת עם איש מצוות גאלקטיק וכל רגע הוא ברח לך אחרי שאתה מדבר איתו תגיע לעיר תיכנס למערה שיש תדבר עם הקיר שיש על זה תמונה של פזלים של אנון ואז המנהיגה של הליגה תבוא אליך ותדבר איתך משם תילך שוב להר קורנט ואיפה שנלחמת בכניסה של גירטנה שם תוכל ללכוד את דאלגיה ופאקליה רמה 70
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Feb 9 2009, 06:42 PM
[b] אתה יכול להשיג אותם רק אחרי הליגה עם לקחת את הפוכדרים שלהם במערת קונטרט תחזור לעיר ששם אתה הבאת לסבתא של האלופה של הליגה את התרופה אם אתה רוצה רמז לעיר אז הרמז הוא שאתה דברת עם איש מצוות גאלקטיק וכל רגע הוא ברח לך אחרי שאתה מדבר איתו תגיע לעיר תיכנס למערה שיש תדבר עם הקיר שיש על זה תמונה של פזלים של אנון ואז המנהיגה של הליגה תבוא אליך ותדבר איתך משם תילך שוב להר קורנט ואיפה שנלחמת בכניסה של גירטנה שם תוכל ללכוד את דאלגיה ופאקליה רמה 70 [/b][/quote]
אבל הם לא מופיעים יש לי את הכל חוץ מהנשיונל והם לא באים
לכן רואים תמונה שלהם.
אם אני לא טועה אתה צריך ללכת לעיר בה קיבלת surf לבניין האמצעי למעלה ולדבר שם עם אנשים.
אחת שם תראה לך תמונה שלהם.
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Feb 13 2009, 07:37 AM
[b] לכן רואים תמונה שלהם.
אם אני לא טועה אתה צריך ללכת לעיר בה קיבלת surf לבניין האמצעי למעלה ולדבר שם עם אנשים.
אחת שם תראה לך תמונה שלהם. [/b][/quote]
אבל תקשיבו אני עשיתי את זה וזה לא קורה המנהיגה לא באה אליי
[quote][i]Originally posted by DARKGUY[/i]@Feb 13 2009, 12:19 PM
[b] אבל תקשיבו אני עשיתי את זה וזה לא קורה המנהיגה לא באה אליי [/b][/quote]
איזו מנהיגה?
לא הבנתי כלום..
איפה אתה בדיוק במשחק?
מה אתה צריך לעשות עכשיו?
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Feb 13 2009, 12:46 PM
[b] איזו מנהיגה?
לא הבנתי כלום..
איפה אתה בדיוק במשחק?
מה אתה צריך לעשות עכשיו? [/b][/quote]
אני בבעיה והלכתי לעיר סלסטיק ככה קוראים לה דיברתי עם הקיר ולא באה המנהיגה של הליגה
כשדארקגאי אומר "מנהיגה" הוא בטח מתכוון לסינתיה האלופה.
"דיברתי עם הקיר" איזה דפוק זה נשמע XDDD
בטוח שעשיתה את כל המשימות במשחק? עברתה את העולם של גיראטינה? עברתה את הליגה?
לך לעיר של סבתא של סינתיה כנס למערה הקטנה לך למעלה תדבר עם התמונה שיש על הקיר והיא אמורה לבוא... אם היא לא באה אז כניראה פיספסתה את אחת המשימות
אוקיי איזו בדיוק משימה פספסתי????
הכל אבל הכל עשיתי פעלתי לפי מדריכים אין מצב שפספסתי משהו ואם כן יצא שכך מה אני עושה?