כשאני שומר בצינוק מסתורי אדום לאדוונס אז אחרי שכתוב "save fled" אז אני מנסה להיכנס שוב לראות עם זה שמר לי וזה לא שומר לי....
מה לעשות?
Printable View
כשאני שומר בצינוק מסתורי אדום לאדוונס אז אחרי שכתוב "save fled" אז אני מנסה להיכנס שוב לראות עם זה שמר לי וזה לא שומר לי....
מה לעשות?
תישמור בעזרת ה shift+F (הF זה אלו שמימין לESC)
אני עושה את זה,ככה אני ממשיך אבל אני מעדיף לשמור בגלל זה אני שואל
תנסה לשנות בSAVE TYPE (נימצא באפשרויות אמולטור) מ 128 פלאש ל 64
זה עדיין לא עבד אחי,יש לך עוד רעיון?
מה מסומן לך מעל לפלאש 64 128?
אתה בטוח שזה שמר? אצלי קרה מיקרה דומה; כשאני מנסה לישמור זה כותב לי Save Failed... אתה יכול לישמור בF1~F9, אתה לא צריך לישמור דרך המשחק כדי להמשיך אחרי שאתה מסיים!
[quote][b]אתה בטוח שזה שמר? אצלי קרה מיקרה דומה; כשאני מנסה לישמור זה כותב לי Save Failed... אתה יכול לישמור בF1~F9, אתה לא צריך לישמור דרך המשחק כדי להמשיך אחרי שאתה מסיים![/b][/quote]
:angry: :angry: :angry: תיקראה מה רושמים לפניך הוא רשם שהוא כבר מישתמש בזה אבל רוצא שישמר רגיל
[quote][b]מה מסומן לך מעל לפלאש 64 128? [/b][/quote]
תענה בבקשה
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@Feb 14 2009, 04:57 PM
[b][quote][b]אתה בטוח שזה שמר? אצלי קרה מיקרה דומה; כשאני מנסה לישמור זה כותב לי Save Failed... אתה יכול לישמור בF1~F9, אתה לא צריך לישמור דרך המשחק כדי להמשיך אחרי שאתה מסיים![/b][/quote]
:angry: :angry: :angry: תיקראה מה רושמים לפניך הוא רשם שהוא כבר מישתמש בזה אבל רוצא שישמר רגיל[/b][/quote]
בסך הכל אמרתי לו שהוא לא צריך לפחד לישמור בF+Shift כי אפשר להמשיך לשחק אחרי שסיימת את המשחק גם בלי לישמור... מה אתה ישר מתרגז?! אם הוא לא רוצה שלא ישמור ככה...
טוב הגזמתי שהתרגזתי P :P :D :D ^_^ פשוט מעצבן שלא קוראים ומגבים סתם ;) ;) ;) ;) ;) :
אוקיי,תודה=]
אם אין ברירה אז אין ברירה,אני אשמור בshift+F
תודה רבה!
אז לא עניתה מה רשום לך מעל לפלשים
מכל הפלאשים רשום לי none
מעל זה רשום לי EEPROM+senson וגם זה לא מסומן
מעל זה רשום לי flash וגם זה לא מסומן
מעל זה רשום לי SPAM וגם זה לא מסומן
מעל זה רשום לי EEPROM וגם זה לא
מעל זה רשום לי automatic וזה דוקא כן מסומן
מוזר עם זה אצלי שומר
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@Feb 14 2009, 06:00 PM
[b] טוב הגזמתי שהתרגזתי P :P :D :D ^_^ פשוט מעצבן שלא קוראים ומגבים סתם ;) ;) ;) ;) ;) : [/b][/quote]
אני כן קראתי :XD: ....
דרך אגב, לדעתי אתה שם יותר מידיי סמיילים :rolleyes: :D :) :P ;) :XD:
וניראה לי שזה בעיה באימולטור, תנסה להוריד גירסא אחרת....