יש לי pupitar רמה 50 ואני לא יודע איזה סט לתת לו
תודה לעוזרים :)
Printable View
יש לי pupitar רמה 50 ואני לא יודע איזה סט לתת לו
תודה לעוזרים :)
לא יותר חכם לתת סט של טיירניטר שהוא יהיה 55?
אז תן לי סט לטרניטר
אתה לא צריך סט הוא לומד מתקפות חזקות מאוד כמו קרן על כמו נשיכה כפולה כמו רעידת אדמה וכמו זריקת סלעים תן לו את המתקפות האלה והוא יהיה סוס אמיתי
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Feb 12 2009, 07:18 PM
[b] אתה לא צריך סט הוא לומד מתקפות חזקות מאוד כמו קרן על כמו נשיכה כפולה כמו רעידת אדמה וכמו זריקת סלעים תן לו את המתקפות האלה והוא יהיה סוס אמיתי [/b][/quote]
פשי אחלה סט.
תן לו סט תותח כזה:
טבע אדמנט
EV:252 התקפה
252:הגנה מיוחדת
והסט:
Dragon Dance(מרבייה)
Stone Edge
EQ
Crunch/Payback
סליחה על השאלה מה זה טבע אדמנט ומה זה ev
אוקי אז אל תתיחס לזה תתיחס רק לסט טוב?
טוב ה trainitar שלי לא מרבייה ואין לי כוח לאמן עוד אחד אז יש לך ראיון איזה מיתקפה לתת לי בימקום
dragon dance
ריקוד דרקון לא עושה נזק, שים קרן על.
תן לו Ice Fung
עריכה:
לזה שמעלי זה שריקוד דרגון לא עושה נזק אבל עם אתה משתמש בו פעמים ומשתמש במתקפותש אני הבאתי בחיים הפוקימון לא ישרוד זה מתקפה שמעלה מהירות והתקפה רואים שאתה לא מבין.
[quote][i]Originally posted by Evil BonG[/i]@Feb 12 2009, 08:05 PM
[b] תן לו Ice Fung
עריכה:
לזה שמעלי זה שריקוד דרגון לא עושה נזק אבל עם אתה משתמש בו פעמים ומשתמש במתקפותש אני הבאתי בחיים הפוקימון לא ישרוד זה מתקפה שמעלה מהירות והתקפה רואים שאתה לא מבין. [/b][/quote]
אני מבין ועוד איך, אבל במקום להעלות התקפה במשך שני תורות ורק בתור השלישי לתקוף, אפשר פשוט לתקוף 3 פעמים ולעשות הרבה יותר נזק. הרי לעשות פעמיים ריקוד דרקון זה לא מעלה את ההתקפה מספיק כדי שהיא תהיה חזקה פי 3.
אז אתה אומר קרן על באמת היתלבתי אז אני יפתח מחר פיופטר לטריניטר ויעשה סט אבל תיעץ לי איפה לאמן אותו
[quote][i]Originally posted by ronzac[/i]@Feb 12 2009, 08:38 PM
[b] אז אתה אומר קרן על באמת היתלבתי אז אני יפתח מחר פיופטר לטריניטר ויעשה סט אבל תיעץ לי איפה לאמן אותו [/b][/quote]
תלחם שוב נגד מאמנים ברחבי המשחק.
חלק מהם התחזקו.