-
אז ככה,מאז שקיבלתי את טוגפי,אני רוצה לפתח אותו למרות שלא בטוח שהוא יהיה אצלי בשישיה המוכנה,אני עדיין רוצה לפתח אותו,ואני יודע שהוא מתפתח משחמה,אז רציתי לשאול כמה צעדים צריך כדי שהוא יתפתח?
ובקשר לאיווי-ביל נתן לי איווי,ובדיוק עכשיו לילה,אני מנצל את זה ואני רוצה לפתח אותו לאמבריאון,אז כמה צעדים צריך כדי שאיווי יתפתח?
-
לדעתי זה לא דבר שמשתנה בין המשחקים, כמו שזה לא ישתנה בין משחקי האנדווס למשחקי DP.
אז לפי זה: 8960 צעדים.
-
התפתחות לא קשורה לצעדים עלה ברמה השיחה במיקרה הנ"ל צעדים זה בפקיעת ביצה
-
לשניהם אותו מספר צעדים?
ואפשר ללכת מספר צעדים ואז לעלות את הפוקימון רמה/לתת לו rare candy או כמה דברים אחרים אחרי שאתה מסיים ללכת את מספר הצעדים הדרוש שהפוקימון שלך בשישיה
למשל גולבאט מתפתח אחרי 30,000 ומשהו(לפחות זה מה שאני הבנתי עם כמה פוקימונים)
-
[quote][i]Originally posted by haunter[/i]@Feb 13 2009, 07:40 PM
[b] לשניהם אותו מספר צעדים?
ואפשר ללכת מספר צעדים ואז לעלות את הפוקימון רמה/לתת לו rare candy או כמה דברים אחרים אחרי שאתה מסיים ללכת את מספר הצעדים הדרוש שהפוקימון שלך בשישיה
למשל גולבאט מתפתח אחרי 30,000 ומשהו(לפחות זה מה שאני הבנתי עם כמה פוקימונים) [/b][/quote]
התבלבלתי לגמרי בשאלה שלך.
עניתי לך כמה צעדים צריך בשביל בקיעת ביצה (לא זוכר אם של איוי או טוגפי).
אני לא יודע בדיוק כמה צעדים צריך לשמחה בקריסטל.
בDP זה 37,000.
יש אישה בעיר מכון הרגיל באחד מהבתים שליד חנות האופניים שאומרת לך את השמחה של הפוקימון שלך, דבר שיעזור לך לדעת באיזה שלב אתה איתו.
אתה יכול גם לספר את הפוקימון בעיר באזור התת קרקעי.
-
[quote][i]Originally posted by the ghost[/i]@Feb 13 2009, 04:59 PM
[b] אז ככה,מאז שקיבלתי את טוגפי,אני רוצה לפתח אותו למרות שלא בטוח שהוא יהיה אצלי בשישיה המוכנה,אני עדיין רוצה לפתח אותו,ואני יודע שהוא מתפתח משחמה,אז רציתי לשאול כמה צעדים צריך כדי שהוא יתפתח?
ובקשר לאיווי-ביל נתן לי איווי,ובדיוק עכשיו לילה,אני מנצל את זה ואני רוצה לפתח אותו לאמבריאון,אז כמה צעדים צריך כדי שאיווי יתפתח? [/b][/quote]
אז the ghost רוצה את העזרה שלי?עברתי את המשחק
-
ממתי יש את ההתפתחות של טגופי בקריסטל?זה חדש בשבילי :blink:
-
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Feb 27 2009, 09:54 PM
[b] ממתי יש את ההתפתחות של טגופי בקריסטל?זה חדש בשבילי :blink: [/b][/quote]
א) זה לא קשור ממש לנושא
ב) אני נחמד והגיד לך- WTF??? ברור שיהיה את המפותח של טוגופי של קריסטל, הוא מהדור השני.
טוגופי מתפתח משמחה אליו.
אולי התבלבלת בינו לבין ההתפתחות השלישית של טוגופי שהיא מהדור הרביעי =/
עריכה: היי רק רגע, philip666 הזה לא הקפיץ את הנושא+ עשה הודעת ספאם שכן כבר ענו לשאלה?
-
אכן, philip666 גם הקפיץ, גם כתב תגובת ספאם בכמה מובנים וגם jonjon542 הגיב תגובה לא קשורה.
ננעל.