-
סיפור מזעזע התחיל כבן 13 קיים יחסי מין עם בת 15 קודם כל תראו איך אישתו נראת חחחחחחחחחח אני מת!!!!
[url=http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece[/url]
אני פשוט לא מאמין לאן הדור הגיע :unsure:
-
-
איך היא בכלל הסכימה לקיים יחסי מין?..
וגם הוא, איך בכלל ההורים שלו ובמיוחד שלה, לא שמו לב לשום דבר?...
-
זה כמו הסיפור ההוא על הזונה הגברית בן 11
-
[quote][i]Originally posted by The King Of The Werewolf[/i]@Feb 13 2009, 09:39 PM
[b] זה כמו הסיפור ההוא על הזונה הגברית בן 11 [/b][/quote]
מה?...
-
היה ילד אחד שהיה זונה מגיל 11 והוא הזדיין עם 10 אנשים מגלאים 24 עד ל50 במהלך שנתיים
-
[quote][i]Originally posted by The King Of The Werewolf[/i]@Feb 13 2009, 09:42 PM
[b] היה ילד אחד שהיה זונה מגיל 11 והוא הזדיין עם 10 אנשים מגלאים 24 עד ל50 במהלך שנתיים [/b][/quote]
לאן הגענו...
-
הוא היה בן 13 והיום הוא בן 15 והם גם סיממו אותו.
-
מה?!!?!?
איזה ביזיון
ילד כזה קטן אני יכול לתת לו כפה והוא בוכה והוא עוד אבא?
מה יקרה לתינוק?
איזה חיים :(
-
נראה לי עד שהתינוק שלהם יהיה בן 15 הם יהיו בני 30 ומשו.. פאקקק וגם ההוא שאמר שהיה זונה גברית וואלה צודק.. הדור התדרדר
בטח הזה שפתחו לו את התחת במשך ארבע שנים או פחות בוכה על מה שעשה..
-
-
מה חרמנים זה עצוב שאשכרה בן 13 זיין בת 15 ועוד נולד להם תינוק ..פתטי לאן הדור הזה הגיע
-
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אלכסיי קרעת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
טוב בכל מקרה נראה שהעיתונות עשתה קצת הומור למאמרים הנכתבים באתר הזה.זה מזוייף,זה לא אמיתי על בטוח.אין כזה דבר,אני אומר לכם ולא יכול להיות כזה דבר בגלל ההקפדה של המדינה על החוק.מלמדים את הילדים להמנע מסקס XDDDDDDDDDD,זה לא בא בחשבון XDDDDD
-
[quote][i]Originally posted by Gil_Gil[/i]@Feb 13 2009, 10:11 PM
[b] נראה לי עד שהתינוק שלהם יהיה בן 15 הם יהיו בני 30 ומשו.. פאקקק וגם ההוא שאמר שהיה זונה גברית וואלה צודק.. הדור התדרדר
בטח הזה שפתחו לו את התחת במשך ארבע שנים או פחות בוכה על מה שעשה.. [/b][/quote]
זה הגיוני
15 שנה
אבל אני קטן מאבי ב 28.5 שנה ומאימי 24~27 שנה אין לי כוח לחשב
-
לא.
עצוב שבן 13 קיים יחסי מין עם מכוערת, והכניס אותה להריון. S:
מיילא הייתה יפה אבל זאתי?
מגעילולה לגמרי.
וגיל, כתבת אישתו, הם נשואים?Oם