:D שלום רציתי לישאול עם יש מדריך להחלפת פקימונים מDS לDS ועם כן אפשר אותו?
והשאלה השנייה שלי עם צריך בשביל להעביר פוקימונים כבל USB?
תודה לעוזרים
Printable View
:D שלום רציתי לישאול עם יש מדריך להחלפת פקימונים מDS לDS ועם כן אפשר אותו?
והשאלה השנייה שלי עם צריך בשביל להעביר פוקימונים כבל USB?
תודה לעוזרים
כדי להחליף בין שני מכשירי DS שנמצאים אחד ליד השני, אתה לא צריך שום כבל.
הגיבורים בשני הדי-אסים צריכים להיכנס למרכז פוקימונים (לא משנה איזה), לעלות או לרדת קומה, ולהיכנס לחדר שמאחורי הדלפק ולפגוש אחד את השני.
באחת מהקומות של מרכז הפוקימונים אפשר לחבר בין שני די-אסים, ובקומה האחרת אפשר לפגוש אנשים מכל העולם, אבל אני לא זוכר באיזה קומה עושים כל דבר.
קומה למטה זה כל העולם וקומה למלעה זה להחליף ולילחם עם מישהוא מסויים
ממש ממש ממש לא
בקומה הראשונה התדר משדר רק למי שבסיבה של 10 מטר מימך ויש לו ds מישלו זה מחבר בין ds לds כאילו אתה משתמש בכבל פשוט אל חוטי
אבל בקומה התחתונה זה חיבור בין חברים באינטרנט עם הfc
fc=friend code זה משהו אישי לכל משחק יש אחד כזה שאתה מתחברא לאינטרנט פעם ראשונה אתה מקב אותו ואז אתה מחליפים קודים ואתם יכולים להתחבר אחד לשני
מובן?
תיקנתי חחחחח
[quote][i]Originally posted by heatblaze[/i]@Feb 14 2009, 12:20 PM
[b]ממש ממש ממש לא
[b]ceunv vrtaubv v,sr nasr re knh acxhcv ak 10 nyr nhnl uha ku גד nhaku zv njcr chi גד kגד fthku t,v na,na cfck PAUY TK JUYH[/b]
אבל בקומה התחתונה זה חיבור בין חברים באינטרנט עם הfc
fc=friend code זה משהו אישי לכל משחק יש אחד כזה שאתה מתחברא לאינטרנט פעם ראשונה אתה מקב אותו ואז אתה מחליפים קודים ואתם יכולים להתחבר אחד לשני
[b]מובן?[/b][/b][/quote]
רק אני רואה את האירוניה כאן? :XD:
עדיין לא הבנתי איך אני מתחבר לאינטרנט עם הDS יש כבל מיוחד או משהוא?
לא הכל אל חוטי לא צריך כבל לא כלום כל מה שאתה צריך זה להגדיר את המכשיר שלך למחשב זה הכל
יש בyoutube מלא הסברים לאיך לעשות את זה
פליז עזרה חיפשתי גם בסרבי ולא מצאתי מישהוא יכול לעזור לי?
סליחה על הדבל אבל מישהוא יכול להביא לי מדריך להחלפה? חיפשתי אבל לא מצאתי בשום מקום
יש פה מלא מדריכי וידיוא תבחר אחד שמתאים לך כולם של ds
זה מסביר איך לחבר את הds לאינטרנט
[url=http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=ds+wifi+connection&aq=f]http://www.youtube.com/results?search_type...connection&aq=f[/url]
שמדברים אם האישה בשביל להחליף בקומה העליונה באיזה אופציה צריך לבחור בשביל להחליף אם Ds קרוב אלי
(אנ רוצה להחליף אם אחי)