-
הבנתי שאתם לא רוצים לספר לקהילה את הסיבה למודעות...בסדר, לא צריך...רק תפחיתו אותן. הן גם למעלה וגם למטה ועוד בשניים!
זה תופס לי עמוד שלם ואני לא יכול לגלוש בפורום. ועוד יש לי מסך שלא תומך ברזולוציה גבוהה ובגלל זה מאוד קשה לי להתמצא ככה בפורום...כשהכל מרוח אצלי.
אני נורא מבקש...רותם, תנסה להפחית את הפרסומות לפחות שתהיה אחת למעלה! כי זה מטריף אותי המצב העכשווי!
ולא רציתי לשלוח ה"פ! בשביל זה יש את משוב!
:mellow:
-
[quote][i]Originally posted by SimpleDesign[/i]@Feb 14 2009, 02:30 PM
[b] הבנתי שאתם לא רוצים לספר לקהילה את הסיבה למודעות...בסדר, לא צריך...רק תפחיתו אותן. הן גם למעלה וגם למטה ועוד בשניים!
זה תופס לי עמוד שלם ואני לא יכול לגלוש בפורום. ועוד יש לי מסך שלא תומך ברזולוציה גבוהה ובגלל זה מאוד קשה לי להתמצא ככה בפורום...כשהכל מרוח אצלי.
אני נורא מבקש...רותם, תנסה להפחית את הפרסומות לפחות שתהיה אחת למעלה! כי זה מטריף אותי המצב העכשווי!
ולא רציתי לשלוח ה"פ! בשביל זה יש את משוב!
:mellow: [/b][/quote]
לי יש בעיה של הפירסמות שזה לא לוחץ טוב על קטגריה דוגמה:
אני מנסה ללחוץ על "[u]פוקימון ן פוקימון האתר הישראלי[/u]" וזה לוחץ לי על "[u]מערכת הפורום[/u]"
-
[quote][i]Originally posted by AppLe[/i]@Feb 14 2009, 04:08 PM
[b] לי יש בעיה של הפירסמות שזה לא לוחץ טוב על קטגריה דוגמה:
אני מנסה ללחוץ על "[u]פוקימון ן פוקימון האתר הישראלי[/u]" וזה לוחץ לי על "[u]מערכת הפורום[/u]" [/b][/quote]
זה קורה לי גם בפורום אנימה ומנגה בלי שום קשר לפרסומות.
SimpleDesign,
הסיבה לפרסומות גוגל זו סיבה ידועה ואנחנו לא מסתירים את זה , אנחנו פשוט מנסים לכסות על ההוצאות של האתר.
על איזה רלוזציה המסך שלך ? O.ס
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Feb 14 2009, 06:33 PM
[b] זה קורה לי גם בפורום אנימה ומנגה בלי שום קשר לפרסומות.
SimpleDesign,
הסיבה לפרסומות גוגל זו סיבה ידועה ואנחנו לא מסתירים את זה , אנחנו פשוט מנסים לכסות על ההוצאות של האתר.
על איזה רלוזציה המסך שלך ? O.ס [/b][/quote]
רגע זה אומר שאם אני לוחץ על פירסומת זה מביא לאתר כסף?
-
וואט דה פאק O.O
איפה אתם חיים, אינלי בכלל פרסומות =_____=
-
[quote][i]Originally posted by AppLe[/i]@Feb 14 2009, 07:18 PM
[b] רגע זה אומר שאם אני לוחץ על פירסומת זה מביא לאתר כסף? [/b][/quote]
[b]כמה אגורות xD
טוב בואו לא נדבר על זה.[/b]