-
טוב אז אני לא יודע כמה כאן מציירים בצייר (או אם בכלל אתם שמים על הפורום הזה) אבל פשוט היה לי משעמם עז נזקרתי בפייק מתפתח לטורקול שהמצאתי ואז חשבתי לעשות מתפתח של שאקל במקום ואז (בעיטוי מושלם) החליטו לעצב את הפורום אז פשוט היה לי משעמם+++ אז עשיתי לו זוהר ונקבה/זכר וbase stats אז אל תחשבו שאני סטם חופר מתומתם...(למרות שאני לא סוטר את זה)
[url=http://img14.imageshack.us/my.php?image=shuckleevl.png][img]http://img14.imageshack.us/img14/7794/shuckleevl.png[/img][/url]
ורק לעידיתכם 100% ציירתי רק לקחתי צבעם משאקל
ותענו כי עבדתי נורא קשה ויהיה חבל שאף אחד לא יענה כי הוא כזה אדיש או כי הוא לא שם על הפורום הזה או הוא סטם ב@#*##&%%$נה וכל מילת ה"נ"יום יוכלו לענות לי רק ביפה וסמיילי "נ"י כדי שיהיה להם יותר הודעות ומשמבין בזה יוכל לתת לי תגובות בונות או לאמץ בקרדיט שאני אתפרסם בגלל שאני כזה טוב כי אני ממש מתוסכל וכבר שקלתי לה-
-
אני חייב להגיד שאתה פועל על פי שיטה כמעט של כל מייצרי הפייקמונים, ובכלל כל הממציאים.
בסטאטים, אנ'לא כזה מבין, אז אני לא אשפוט אותך על זה >< אבל בפייקמונים קצת יותר.
הלבן הורס. נכון, הוא נמצא במיקום מושלם, אבל לא שמים אותו סתם ככה, אני מציע לשים במקום צבע צהוב בהיר יותר.
ואת הזנב הייתי שם יותר מאחורה, כי זה נראה כאילו זה מחובר לו למותן.
הפרצוף קצת מכוער אבל נתגבר ><
ממש מושקע, כרגע, אתה היחיד פה שמסוגל לצייר ברמה כזאת [לפחות ככה נראה], ישר כוח ובהצלחה.
זה מדהים, הצללה במקומה, דמיון מוחלט למקור...
מקווה שזו הייתה התגובה לה ציפית.
-
[quote][i]Originally posted by Foxy[/i]@Feb 28 2009, 06:44 PM
[b] אני חייב להגיד שאתה פועל על פי שיטה כמעט של כל מייצרי הפייקמונים, ובכלל כל הממציאים.
בסטאטים, אנ'לא כזה מבין, אז אני לא אשפוט אותך על זה >< אבל בפייקמונים קצת יותר.
הלבן הורס. נכון, הוא נמצא במיקום מושלם, אבל לא שמים אותו סתם ככה, אני מציע לשים במקום צבע צהוב בהיר יותר.
ואת הזנב הייתי שם יותר מאחורה, כי זה נראה כאילו זה מחובר לו למותן.
הפרצוף קצת מכוער אבל נתגבר ><
ממש מושקע, כרגע, אתה היחיד פה שמסוגל לצייר ברמה כזאת [לפחות ככה נראה], ישר כוח ובהצלחה.
זה מדהים, הצללה במקומה, דמיון מוחלט למקור...
מקווה שזו הייתה התגובה לה ציפית. [/b][/quote]
בראבו! הרבה זמן לא שמעתי תגובה כזאת
ובקשר לברק אני חושב שזה בסדר כי הוא מתפתח של שאקל ולקחתי את הסיגנון שלו ונראה שיש לו עור רח ולח שנותן לו ברק לבן כמו (בערך) ששמים על ברזל ובכל מקרה עם צהוב בהיר לא יראו את ההצללה(למרות שאולי הגזמתי עם הראש כששמתי מן עיגול לבן שממנו יוצא קוו לאורך החור שלו בראש אז אני אראה איך זה בלי הקוו)
והזנב מתחיל מאחור עם חור בסגנון של החורים האחרים עם ספטיים רחבים מאוד, הזנב בבסיס הוא נורא מסיבי כזה, ובעובי של הזרוע+, וכשהוא ממשיך הוא מצתמק ככה
אבל אני אראה לך את התוצאות של העריכה, כי בשביל זה יש תדגובות בונות
וגם טיירניטר לא בדיוק טופ מודל >_<
אני אוהב שהפוקימונים שאני יוצר יהיו הגיוניים, כמו אני לא אעשה מתפתח לטיירניטר כי זה לא הגיוני שיהיה אחד, אז כשבאתי עם הרעיון הבנתי שהוא לא יוכל להיות על אותו קונספט של פוקימון מוזר עם הגנות בשמיים וכל הסטטים האחרים מג'יקרפיים-, אז חשבתי לעשות אותו כמו טיירניטר\דרגונייט\גרצ'ומפ\מטאגרוס\סלמאנס כל הפוקימונים הלא אגדיים עם סך הכל 600 base stat
אז חילקתי אותו עם סטטים ככה שההגנה וההגנה המיוחדת שלו חזקים אבל לא בלתי אפשריים כמו שאקל, אבל את החיים הורדתי כדי שיהיה שווה. ההתקפה וההתקפה המיוחדת חזקים והמהירות חלשה כדי לשמור על הרעיון של פוקימון כבד ואיטי
וחוץ מזה היה די כיף לחשוב על הסטטים אבל זה לא כיאילו אני עושה את זה עם כל פייק
ואני באמת שמתי לב שכל היצירות שלי הם בסיגנון FR LG R S E אני לא מצליח לצייר סגנון DPPt
וואו כתבתי הרבה ולא שמתי לב אני אוהב לחפור^-^"
[url=http://img165.imageshack.us/my.php?image=84283023.png][img]http://img165.imageshack.us/img165/8831/84283023.png[/img][/url]
..הנה
-
יפהה :]
יש עתיד נשמה :]
אם הייתי מבין הייתי מגיב תגובה בונה
אני רק אומר שזה נראה אמיתי ולא הייתי מתפלא אם הייתי רואה כזה פוקימון באחד המשחקים :]
-
תראה זה מעולה.
אני יודע לתת ביקורת על כל דבר, חוץ מפייקמונים- אני רק עכשיו החלטתי להתחיל להתאמן לזה.
אבל לפי הידע המועט שלי-
זה נראה נחמד, אבל החור בזנב נראה קצת לא קשור לפוקימון, כאילו תקעו אותו שם.
גם יש משהו עם ההצללה, אבל זה לא כל כך קריטי.
9/10 (נו, שום דבר לא מושלם)
מצטער אם זה קצת לא תגובה בונה.
-
מספיק בשבילי
אולי אני אנסה לשפר את החור אבל עם זה לא מתאים לך אז שמתי אותו כי לשאקל יש מלא חורים ודברים כאלה...
בקשר ללפני האחרון שענה תודה למרות שאני לא ממש אוהב אותך
-
אחי החור הזה נראה כאילו הוא מתאם בדיוק ל....
-