באיזה רמה הוא בערך?(אני מתכוון אם משווים את הכוח שלו בערך לרמה מהמשחקים איזה רמה הוא?)
זה מוזר למשל שהוא הפסיד בקרב מול רורק וניצח בליגה של הואן זה לא הגיוני רורק לא יותר חזק מטייסון(המאמן שזכה בליגה של הואן.)
Printable View
באיזה רמה הוא בערך?(אני מתכוון אם משווים את הכוח שלו בערך לרמה מהמשחקים איזה רמה הוא?)
זה מוזר למשל שהוא הפסיד בקרב מול רורק וניצח בליגה של הואן זה לא הגיוני רורק לא יותר חזק מטייסון(המאמן שזכה בליגה של הואן.)
[quote][i]Originally posted by netanel[/i]@Mar 8 2009, 12:53 PM
[b] באיזה רמה הוא בערך?(אני מתכוון אם משווים את הכוח שלו בערך לרמה מהמשחקים איזה רמה הוא?)
זה מוזר למשל שהוא הפסיד בקרב מול רורק וניצח בליגה של הואן זה לא הגיוני רורק לא יותר חזק מטייסון(המאמן שזכה בליגה של הואן.) [/b][/quote]
בגלל שרורק היה מאמן של פוקמוני אבן ואדמה וטייסון גיוון. ידוע שחשמל חלש על אבן+אדמה ואפילו לא מזיק לאדמה.
לפי דעתי פיקאצ'ו בערך רמה 90, משהו כזה והפוקימונים של רורק (באנימה) בערך ברמות 70-85
אם סתם תגידו מספרים לא משנה מה תגידו זה לא יהיה נכון.
האנימה לא עוקבת בכלל אחר הרמות של המשחקים...
סקווירטל תינוק יכול להתפתח באנימה אפילו אחרי יום למרות שבמשחקים דרוש זמן וקרבות לפתח סקווירל תינוק. (רמה 5\1).
זו שאלה שלא יהיה ואין עליה תשובה.
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 8 2009, 01:18 PM
[b] אם סתם תגידו מספרים לא משנה מה תגידו זה לא יהיה נכון.
האנימה לא עוקבת בכלל אחר הרמות של המשחקים...
סקווירטל תינוק יכול להתפתח באנימה אפילו אחרי יום למרות שבמשחקים דרוש זמן וקרבות לפתח סקווירל תינוק. (רמה 5\1).
זו שאלה שלא יהיה ואין עליה תשובה. [/b][/quote]
אבל השאלה הייתה מה [b]הכוח[/b] ביחס למשחקים ברמות
רורק לא ברמות כאלה גבוהות.
פיקצ'או הפסיד בפעם הראשונה בגלל אסטרטגיה וניצח בפעם השניה בגלל אסטרטגיה.
ביחד למשחקים הרמה שלו מאוד גבוהה, אבל קשה לדעת טווח כלשהו.
לדעתי מעל 50, אבל ההשוואה בין הסדרה למשחקים היא בעייתית מאוד ולא מדויקת כלל.
עדיף להמנע מהשוואות כאלה משום שהן כמעט תמיד לא נכונות.
בעונה הראשונה היה ת'פרק עם ביה"ס לפוקימונים, והייתה שם את הילדה שאש וברוק נדלקו אליה, והיא אמרה שפיקאצ'ו אמור להיות "בערך ברמה 25". ופיקאצ'ו גם הספיק כבר ללמוד Thunder, אז כביכול הוא כבר אחרי רמה 50. אבל בכל זאת, וואלואיג'י ו-STM צודקים.
נעול.
עדיף להמנע מהשוואות כאלה משום שהן כמעט תמיד לא נכונות ויכולות לבלבל את המשתמשים בקהילה.
אני מבקש לא לפתוח נושאים שמקשרים בצורה כזו בין האנימה והמשחקים.