-
כאן תגיבו על המדריך שלי לחזית הקרב בברקת אני לא מתעסק כרגע בעיצוב של הכותרת או סימני פיסוק או לא יודע מה אני מפוקס כרגע על המדריך עצמו אני אשמח למחמאות או עידוד מצידכם כי רק ככה אני יצליח לגמור את המדריך בהשראה שלכם כמובן .בכוונה עשיתי רווחים בין התמונות לכתב שיהיה ברור יותר.
עריכה הכותרת תוקנה כמתכונן.
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10734]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10734[/url] הינה המדריך הוא לא גמור להגיב רק פה
-
בינתיים ניראה טוב.. המשך באותה דרך
-
מדריך מצוין,ומפורט.אני באמת מתפלא שלא עשו מדריך לפארק הקרבות עד עכשיו :huh:
-
-
כן אני ימשיך אותו היום ואני יעשה את המשימות וכל זה שאגמור את המדריך העשה מדריך לדברים נוספים.
-
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 18 2009, 12:57 PM
[b] כן אני ימשיך אותו היום ואני יעשה את המשימות וכל זה שאגמור את המדריך העשה מדריך לדברים נוספים. [/b][/quote]
כל הכבוד,תמשיך כך!
-
משתמשים יקרים היום אחרי 4 ימים סיימתי את המטרה של המדריך ועשיתי את רובו ואת הדברים העיקריים בו נשאר לי לעשות את המטרות הקטנות כמו לכידת סודודו וחנות חפצים בפארק הקרבות אבל את המתחמים סיימתי ואתם רשאים להגיב עליהם בנתיים רק בנושא הזה ולא במדריך עצמו לפחות עד מחר שאסיים אותו ב100 אחוז.
-
מדריך מצויין , כל הכבוד על המידע , על העבודה הקשה ועל ההתמדה שלך .
אך משהו לא מסתדר לי במדריך , איכשהו הוא נראה לי מבולגן כזה , ממש אי-סדר נמצא שם .
אשמח אם איכשהו תסדר את המילים שייראו בצורה מסודרת ושיתנו לקורא את הכיף לקרוא את זה , ולהיתענג על המדריך .
המשך כך !
-
זהו אנשים סיימתי את המדריך אתם יכולים להגיב שם .
סוף סוף המדריך הזה יעזור למשתמשים שלא הבינו מה עושים בפארק הקרבות.
-
תןדה אחי על המדריך אהבתי אותו וגם עזרתה לי מאוד בברקת!!!!
-
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Apr 20 2009, 03:20 PM
[b] תןדה אחי על המדריך אהבתי אותו וגם עזרתה לי מאוד בברקת!!!! [/b][/quote]
אין בעד מה אני שמח לעזור לכל הפורום ולמשתמשים עצמם.
-
מדריך סוס!
לא ידעתי שיש שם סודוסודו (איך שלא קוראים לו)
תודה רבה!
-
-
ממש תודה אף פעם לא ידעתי אך לעבור את החלק הזה עכשו כן תודה עוד פעם
-
אני שמח לעזור לכולם אתם יכולים להגיב במדריך כמה שבא לכם שהוא גמור אפשר להגיב שם.