-
אחרי שעברה שמועה באוזני שאמביפום של דון עוזבת אותה לא האמנתי ובדקתי באתר של הסרט ה12 של פוקימון ובספוילרים לסרט ה12 וראיתי שבפוסטר של הסרט ובעוד הרבה דברים שקשורים עליו אמביפום לא נימצאת, ועל פי הניראה אחרי שאמביפום תגלה את הקישרון שלה בפינג פונג היא תעזוב את דון.
דבר זה לא בטוח אבל, אבל פי מה שבדקתי זה נכון.
-
באמת? :o
חשבתי שמאמסוין יעזוב אותה=\
-
מה שבדקת נכון מאוד ,ואמביפום תעזוב את דון בפרק הבא (אני חושב)..
חבל,דווקא מאוד אהבתי אותה אחרי שעשו כלכך הרבה דברים עליה..
-
אני לא חושב שהיא תעזוב אותה אבל בואו נחכה וניראה
-
רוב הפוקימונים של החבורה לא מופיעים בטריילים ובפוסטרים לסרט ה-12.
השמועה הזו מגוחכת לחלוטין.
חוץ מזה, שמאז ג'וטו, אף דמות ראשית מלבד צוות רוקט לא שחררה פוקימונים.
-
טכנית , דון שיחררה , את פאצ'יריסו ואז החזירה אותו D:
אני לא מאמין בזה , ממש נראה שאמביפום ממש אוהבת את דון , אני לא מאמין שהיא תשחרר את אמביפום .
-
דווקא כן.גם בסרבי במדריך דמות של דון מראים את אמביפום בפוקימונים שהיו לה.
-
חבל שאמביפום עזבה..
עד שהשקיעו בה כל כך..
-
כן זה מבאס.
ובאמת, כמו שכתוב בסרבי, אחרי שהיא תגלה את כישרונה בפינג-פונג, היא תעזוב את דון ותמשיך להתאמן. לפי דעתי, דון לא תרצה לשחרר אותה אבל אמפיבום ממש תרצה ודון תסכים
-
אכן, אמביפום עזבה בפרק ששודר אתמול ביפן.
מומחה בפינג פונג הציע לדון לאמן את אמביפום ודון נתנה לאמביפום לבחור מה היא מעדיפה-תחרויות פוקימונים או פינג פונג.
ואמביפום בחרה בפינג פונג.
-
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Apr 24 2009, 04:19 PM
[b] אכן, אמביפום עזבה בפרק ששודר אתמול ביפן.
מומחה בפינג פונג הציע לדון לאמן את אמביפום ודון נתנה לאמביפום לבחור מה היא מעדיפה-תחרויות פוקימונים או פינג פונג.
ואמביפום בחרה בפינג פונג. [/b][/quote]
איזה באסה אני דווקא אהבתי את אמביפום,זאת תיהיה הפעם השלישית שהיא תוחלף.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Apr 19 2009, 02:45 AM
[b] אחרי שעברה שמועה באוזני שאמביפום של דון עוזבת אותה לא האמנתי ובדקתי באתר של הסרט ה12 של פוקימון ובספוילרים לסרט ה12 וראיתי שבפוסטר של הסרט ובעוד הרבה דברים שקשורים עליו אמביפום לא נימצאת, ועל פי הניראה אחרי שאמביפום תגלה את הקישרון שלה בפינג פונג היא תעזוב את דון.
דבר זה לא בטוח אבל, אבל פי מה שבדקתי זה נכון. [/b][/quote]
אני ממש התאבלתי שראיתי את זה בסרבי. אמביפום היא אחת הדמויות האהובות עליי מכל העונות של הסדרה >< למה תמיד הפוקימונים הנורמלים עוזבים??? O_O למהה.