הפוקימונים BRONZOR ו ONIX הם פוקימונים ששוה לי להגיד איתם לרמה גבוהה (להשקיע בהם)?
Printable View
הפוקימונים BRONZOR ו ONIX הם פוקימונים ששוה לי להגיד איתם לרמה גבוהה (להשקיע בהם)?
[quote][i]Originally posted by maor777[/i]@May 3 2009, 05:44 PM
[b] הפוקימונים BRONZOR ו ONIX הם פוקימונים ששוה לי להגיד איתם לרמה גבוהה (להשקיע בהם)?[SIZE=7] [/b][/quote]
אהה תשמע אוניקס הוא טוב אבל אוליי כדאי שתתפוס את ההתפתחות שלו את סטיליקס אפשר לתפוס אותו כי פשוט הוא יותר חזק מאוניקס אבל אתה יכול להחליף אם אתה משחק ב ds רגיל וברוזונג הוא פוקימון טוב שכדאי להשקיע בו
[quote][i]Originally posted by maor777[/i]@May 3 2009, 05:44 PM
[b] הפוקימונים BRONZOR ו ONIX הם פוקימונים ששוה לי להגיד איתם לרמה גבוהה (להשקיע בהם)? [/b][/quote]
אבל אני רק במכון השני ומאיפה אני תופס את סטיליקס?
[quote][i]Originally posted by shlomii6[/i]@May 3 2009, 05:47 PM
[b] אהה תשמע אוניקס הוא טוב אבל אוליי כדאי שתתפוס את ההתפתחות שלו את סטיליקס אפשר לתפוס אותו כי פשוט הוא יותר חזק מאוניקס אבל אתה יכול להחליף אם אתה משחק ב ds רגיל וברוזונג הוא פוקימון טוב שכדאי להשקיע בו [/b][/quote]
לBRONZOR יש התפתחות? ומאיפה אני תופס את סטיליקס?
[quote][i]Originally posted by maor777[/i]@May 3 2009, 05:51 PM
[b] לBRONZOR יש התפתחות? ומאיפה אני תופס את סטיליקס? [/b][/quote]
סטיליקס אפשר למצוא הכי קרוב זה באי המתכת בעיר המכון השישי בטווח רמות של 30 36 כן זו קצת בעיה
לא מומצצץ לך להשקיע בשניהם מיפני שסיטיליקס הוא אדמה וברזל וברונזור הוא על חושי וברזל שזה כפל סוגים בשישיה עדיף לך להשקיע באחד לדעתי סטילקס מהכרות איתו הוא ממש סוס את ברונזור לא היה לי אבל שמעתי שהוא גם טוב מאוד
[quote][i]Originally posted by maor777[/i]@May 3 2009, 06:51 PM
[b] לBRONZOR יש התפתחות? ומאיפה אני תופס את סטיליקס? [/b][/quote]
לבונזור יש התפתחות ברוזונג והיא חזקה מאוד כדאי לך אותה מאוד ואני ממליץ לך ללמד אותו גירו בול כי זה חזק מאוד
חברה באמת עזרתם לי :)
נאור, עשית דאבל, נא לא לחזור על זה.
ננעל.