-
אני בן 19 וחצי, ולא מעט כשמגלים מה אני עושה בחלק מזמני הפנוי ממש מתפלאים וחושבים שהייתי צריך להשאיר את זה בצד לפני עשור...יש כאלה שאפילו אמרו לי "פוקימון זה אינפנטילי"...זאת אחת מהסיבות שברחתי לקהילות כמו סמוגון-שם הרוב מבוגרים-צעירים כמוני...הזדהות?
-
אני בן 15, תאמת שכל בית ספר שלי יודע שאני אוהב פוקימון, אבל זה לא אכפת להם, תשמע פוקימון זה לא ילדותי, זה כמו שיש מעריצים לכל מני סדרות אחרות, אני חושב שפוקימון זה אחלה של סדרה, לפעמים היא ילדותית, אבל היא באמת אחלה, היא לא מדרדרת לאלימות כמו כל הסדרות היום, והיא מאוד נחמדה.
-
בן 16 עוד מעט
ואתה צודק זה קורה לי הרבה
אני מדריך בצופים
וכל המדריכים יודעים שאני אוהב פוקימון ואפילו יורדים עליי אבל במקום זה אני זורם איתם ומנסה להביא גם אותם לזה.
לא מזיז לי הדברים האלה...
-
אני בן 18, ואני לא צופה בפוקימון או משחק במשחקים , פשוט יש לי אתר >< , אף אחד חוץ מכמה חברים יודעים שיש לי תאתר הזה וצוחקים מדי פעם , אבל בצחוק... המשפחה שלי כבר התרגלה.
-
אם אתה לא צופה ולא מחשק מה הסיבה שהקמתה את האתר?
-
צפיתי רק בעונה עם הדור הראשון והשני,במשחקים אני משחק כשמשעמם ואני גולש בפורום בגלל הקהילה,לא החברים ולא המשפחה יודעים שאני גולש פה ולא צריכים לדעת.
אבל אני בטוח שאם היו יודעים היו אומרים לי את זה...
-
אני בן 17 ואני מכור לפוקימון רואה את הסדרות סרטים ומשחק במשחקים שלהם..
כל החברים שלי יודעים שאני אוהב את זה אבל הם לא אומרים כלום..
אבא שלי עדיין לא מבין למה אני רואה את זה ואומר שעוד מעט אני מתחתן אז אני יראה פוקימון יחד עם הילדים שלי XDD
-
אני בן 14 ויש ילדים שכן אוהבים פוקימון גם בבית ספר שלי אז אני מדבר על זה איתם
-
אני הרבה יותר זקן ממכם, ואני עדיין נהנה מאיזה פרק פעם בתקופה.
מי שיש לו בעיה עם זה, זו הבעיה שלו.
-
אני כבר לא ממש אוהב פוקימון, אבל יש לי מה לומר בנושא:
שיגידו לך מה שרוצים, שירדו עליך וכל זה, אם תפסיק בגללם אז תדע לך שנכשלת(בלי צחוק). לכל אדם ישהזכות לאהוב מה שהוא רוצה, אם תתן לאנשים אחרים לעצב אותך אז אתה לא אחראי על עצמך-אולי זה יישמע מוזר, אבל אני בין היחידים ביישוב שלי שצופה באנימות, נכון שזה עושה אותי מאוד שונה אבל לא אכפת, העיקר שאני נהנה.
-
אני נהנה מזה
ואני אוהב את זה
אני לא נותן לירידות דפוקות לפגוע בי.
-
אני מאוד אוהב פוקימונים.אני משחק בכל המשחקים.שמירה לכל משחק.
אני מצייר פוקימונים וחושב על מתקפות חדשות ופוקימונים חדשים.
אני צופה בפוקימון בגלל הציור של הפוקימונים,והמסר החינוכי(חח),ובמיוחד שזה משתלב בחיים(רעידות אדמה,צונאמי,פירמידות,הרים וכו').
יש בערך 3 ילדים בכיתה שלי שאוהבים גם פוקימון.לא משתתפים בקהילה.
ואני מושך עוד ועוד ילדים לאהוב זאת,כי זה ממש מגניב חיה חמודה צייתנית ועוזרת.
במיוחד התנין הקטן(טוטודייל).
בקשר לזה שאני מבוגר מדי.אני בן 14 ויש לי תירוץ אחד להורים"אני לומד עוד ועוד אנגלית" כי אני צופה בפרקים באנגלית.
חברה צוחקים,אבל מה אכפת לי.אני ישר עם התחביבים שלי.
זה כמו לשחק ב2 מונס ושיצחקו עלי,מה אני אפסיק לשחק?.לא!!!
כמה שיותר תהיה עקשן תראה להם עד כמה זה מעניין ולא יצחקו עליך ויגידו "אתה לא מבוגר מידי".
בתמיכה רבה,מיכאל.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Feb 11 2010, 04:55 PM
[b] אני הרבה יותר זקן ממכם, ואני עדיין נהנה מאיזה פרק פעם בתקופה.
מי שיש לו בעיה עם זה, זו הבעיה שלו. [/b][/quote]
:ם האם סוף-סוף מצאתי פה מישהו בטווח הגילאים שלי?
טוב, תודה על התגובות, ואם אפשר להוסיף-היית רוצים פעם שהסדרה "תתבגר" קצת, נניח שבמקום שכל מאמן יתחיל בגיל זה יהיה יהיה 18/21? הסיבה שסינת'יה כ"כ קלה לי להזדהות היתה היא בגלל שהיא בת...בולבפדיה אמרה פעם 26...לא?
-
-
למה? ומישהו יכול לאשר שסינת'יה בת 26?
-
כי עם הסידרה "תיתבגר" זה כבר לא יהיה לילדים אלה לנערים והתוכן יהיה שונה
-
אני יותר מבוגר ממך ונשוי.
ושכן שלי בן 30+ ויש לו חמש ילדים ועוד צופה ועוקב בפרקים והמשחקים.
לסדרה הזאת אין גיל.
מה גם שאש אמור להיות היום בן 20... אפילו יותר...
-
[quote][i]Originally posted by the charmander[/i]@Feb 14 2010, 11:23 AM
[b] אני יותר מבוגר ממך ונשוי.
ושכן שלי בן 30+ ויש לו חמש ילדים ועוד צופה ועוקב בפרקים והמשחקים.
לסדרה הזאת אין גיל.
מה גם שאש אמור להיות היום בן 20... אפילו יותר... [/b][/quote]
אני כ"כ שמח לראות עוד אנשים כמוני, חבר!
ולמה אש לא מתבגר פיזית?
-
אני גם בן 18 וחצי ואני עוד חודש מיתגייס אני אוהב פוקימון אבל אני בקושי צופה כי מאז הדור של טוטודייל ולוגיה וכל אלה ניהיו כבר פוקימונים מוזרים והסידרה גם השתנתה קצת אם היו מהתחלה את כל הפרקים של פוקימון הייתי רואה אתזה ואני מת שכבר יהיה אתזה איפהשהוא אבל אני עדיין משחק במישחקים בימיוחד בגולד סילבר וקריסטל אף אחד לא יודע שאני אוהב פוקימון חוץ מכמה חברים אבל זה לא ממש אכפת להם ככה שאני לא ממש "סובל" מהעיניין הזה
-
אני משתדל לעקוב... אנ בן 21.
היי אי אפשר להאשים אותי אני התחלתי לראות את זה כשהייתי בן 12 בערך...
-
-
התמכרתי מהקלפים וזה היה השנה.
ומאז אני חורש!
מה אכפת לי שיגידו מה שהם רוצים!
ואני ראיתי ת'סדרה בגילאים 9-10 ומזה נהנתי.
סיבה שחזרתי:כדי לשחק במשחקים,ולראות את הסדרה.
ולא כל הפוקימונים על הפנים...(דור 3 ו4)
-
באמא שלי
שידברו כמה שהם רוצים...
אבל בתחלס פוקימון זו הסדרה
אני לא צודק? :D
-
כל הזמן אומרים לי, ואני עוד לא רואה את הסדרה, אלא רק משחק במשחקים (לפחות בימים אלה).
-
אני גם מזדהה קצת...
נאי לא רוצה לגלות את הגיל שלי,אבל אני בקושי צופה בסדרה,אני רק רואה תמונות בסרבי ולפעמים רואה את הסרטים.
אני לרוב משחק במשחקים...
-
אצלי עוד לפני 11 שנה, כאשר פוקימון רק התחיל, אמרו לי שאני גדול מדיי לפוקימון.
אחרי כמה שנים טובות ואין ספור הרמת גבות מצד אנשים, הבינו שאין מצב שזה עובר.
-
אני בן 15 (כמעט 16) ועכשיו התחלתי לצפות בסדרה מההתחלה.
חברים שלי יודעים את זה ולא אכפת להם בכלל.
-
זה לא כזה משנה
אני אישית התחפשתי בנשף תחפושות של המדריכים בשכב"ג לאש קאטשם :P
הם אפילו קראו לי "גאון" על התחפושת
פשוט צריכים להיות גאים בזה ולא לשים לב לאחרים
-
אני בן 17...
ואני לא רואה בכלל את הסדרה, והיא לא מעניינת אותי.
מבחינתי אש הוא סתם עוד גיבור של ילדים בני 10,
אני לא רוצה לפגוע באף אחד, ואני לא רוצה להתחיל אף מריבה ואף ויכוח, ושום התקוממות נגדי - אבל הסדרה מזמן לא לגיל שלי.
המשחקים לעומת זאת - זה דבר שונה לגמרי.
אני עוקב אחרי הקרבות של TheKillerNacho ביו-טיוב, אני משחק הרבה מאוד, ואני מנצח גם לא מעט, וזה עסק שונה לגמרי.
-
-
אני בן 23, סטודנט לעיצוב גרפי (לשעבר)..
ואני מעריץ מאז היא יצאה.. התחלתי עם הסדרה- כשגיליתי את המשחקים נגנבתי- פשוט סדרת האנימה הראשונה והיחידה שאי פעם אני יאהב- אני ינסה להתחיל לעקוב מחדש כי בתכלס אחרי שעברו את סף ה250 פוקימון זה התחיל להרגיש ממוסחר.. אבל להמשיך סדרה כזאת במשך כל כך הרבה זמן גם אחרי שיורד ההייפ- חייב להיות כאן משהו אחר..
אני זוכר שהתחלתי לראות אותה בחטיבה ואני מעריך את היצירה האומנותית פלוס העלילה המצחיקה והכיפית.. עזבו שקרבות בין אלמנטים זה מגניב וזהו!
מה שחסר עכשיו תכלס זה רק MMORPG שאתה אשכרה יכול ללכוד בו את כל הפוקימונים, לבצע קרבות עם מאמנים אחרים בכל העולם ושיהיה כבר גרפיקה של סטדיום עם חופשיות של גיים בוי!!
יייאאאללהה!! :):):):)
אגב- מאיפה אני יכול להוריד את כל הפרקים עד היום? באנגלית או בעברית לא משנה לי P:
-
אני זוכר שההיתי בכיתה ג שיחקתי ירוק ביפנית, וגם צהוב באנגלית. לא ידעתי כלום. ואני זוכר בכיתה ו ההיתי משחק אדום אש. וכלם היו יורדים עלי! עכשיו אני בן 15 עוד מעט ואני לא נשם על אף אחד!
-
האמת היא שכן דיי חושבים שאני תינוק אבל מי שם עליהם בכלל... העיקר שאני נהנה ויש לי מה לעשות אה וגם יש לי חבר שרוף על פוקימון גם ואנחנו כל הזמן מדברים...
-
אני בן 13.
אני משחק פוקימון לגיימבוי באימולטור למחשב מגיל 3 עד לגיל 9 כשפורום פוקימון הגדול שהיה לפני 4 שנים נסגר.
אז פרשתי למייפל לשנתיים, הפסקתי כי ההורים כבר לא הסכימו שזה ייכנס הביתה ועכשיו אני משחק פוקימון רק בדפדפן (אינדיגו).
רק ההורים שלי אומרים לי את זה, אבל יש כמה מהשכבה שלי שמשחקים וזה אחד הכיפיים.
-
אני בן 14 וכל הכיתה שלי יורדים עלי ועל חבר שלי שאנחנו אוהבים פוקימון
וגם אמא שלי אומרת לי שהאנשים במשחק נראות כמו בובות אבל זה לא אכפת לי
ואני עדיין אוהב את זה
-
אני בן 14 והסיפור שלי מסובך......
אני לא מגלה לאף אחד חוץ מאחותי והיא גילת לחברה שלה ולפעמים כשאני מעצבן אותן הן משתמשות בזה כנשק נגדי....
אחותי כבר סיפרה להורים שלי והם אמרו שאני תינוק..... אבל עברתי את זה......
כשהייתי בכיתה ה' הצלחתי לסחוף את החבר הכי טוב שלי והוא שיחק איתי ברובי אבל אז הוא הפסיק....
יש לי עוד חבר שהוא יודע שאני "מכור" לפוקימון ויש לו Ds והוא כל פעם מזכיר לי את זה שאני "מכור" ומכאן זה לא מתקדם....
ראיתי שנה שעברה שיש לעוד חבר שלי שיש לו Gba אז עזרתי אומץ ואמרתי לו שאני משתמש בזה לשחק משחקים של פוקימון ואז הוא צחק עליי...... השנה הוא כבר עבר כיתה מרצונו.... וכל פעם שאני רואה אותו והוא מדבר עם מישהו לידי אני מתפלל שלא יגיד לו שאני אוהב פוקימון......
אז אלו החיים שלי..... ובגלל זה אני מקנה בכל האלה שיש להם חברים שאוהבים פוקימון....
אהה כן וגם היה לי קרוב משפחה שמאוד אהב פוקימון והוא בגיל שלי והוא כבר הפסיק לאהוב את זה.... וגם היינו גרים רחוק אחד מהשני ככה שגם כשהו אהב את זה נפגשנו רק פעמייןם בשנה.....
סיפור עצוב :(
-
לי סיפור כמו שלך בווזיל.
אני חי בסוד רק 2 חברים שלי בבית הספר אוהבים פוקימון אחד הביא אותי לאתר הזה השני אני הבאתי אותו לפורום...
-
[quote=אדון פריון;684123]לי סיפור כמו שלך בווזיל.
אני חי בסוד רק 2 חברים שלי בבית הספר אוהבים פוקימון אחד הביא אותי לאתר הזה השני אני הבאתי אותו לפורום...[/quote]
כיף לך! אני בודד! יש לי כבר חברים דמיוניים!
-
אני לא רואה את הסדרה מהדור השלישי אני רק משחק במשחקים ולא מוותר על אף משחק ולא מעניין לי מה יגידו לי על זה וחוץ מזה אף אחד לא יודע שאני משחק חוץ מכמה חברים שלי שגם הם אוהבים את המשחק הזה וגם אם מישהו ידע לא מעניין אותי אני יגיד לו שפוקמון זה משחק תפקידים טוב וממכר וזהו זה כמו שיש ילדים שמשחקים מייפל כמו שיש ילדים שמשחקים קונטר סטרייק שזה הרבה יותר גרוע
-
[quote=Horny_Pikacho;684145]אני לא רואה את הסדרה מהדור השלישי אני רק משחק במשחקים ולא מוותר על אף משחק ולא מעניין לי מה יגידו לי על זה וחוץ מזה אף אחד לא יודע שאני משחק חוץ מכמה חברים שלי שגם הם אוהבים את המשחק הזה וגם אם מישהו ידע לא מעניין אותי אני יגיד לו שפוקמון זה משחק תפקידים טוב וממכר וזהו זה כמו שיש ילדים שמשחקים מייפל כמו שיש ילדים שמשחקים קונטר סטרייק שזה הרבה יותר גרוע[/quote]
אני די כמוך.
פעם הייתי מכור לסדרה, מהעונות הראשונות... עד ג'וטו לא הייתי מפסיד כמעט פרקים וזה.
אבל הסדרה ניהית מטומטמת לגמרי, וילדותית רצח (או שאני התבגרתי).
המשחקים לעומת זאת... קלאסיקה מטורפת. שהייתי בכיתה ב' סיימתי את גולד איזה 3-4 פעמים.
המשחקים של הדור השלישי - חרשתי עליהם רצח. סיימתי את ספיר וברקת כל כך הרבה פעמים ><
בדור הרביעי כבר נגמלתי בערך חח אבל בכל זאת שיחקתי! וגם שיצא הדור ה-5 אני אשחק.
המשחקים פשוט טובים!