-
עם כל הרצון הטוב והעובדה שאנחנו רוצים בכל רמ"ח אברינו בהצלחת הפורום הוא נראה ממש מת.
אני יכול למנות עשרות אנשים שבאו לכאן עקב התנופה החדשה שהפורום צבר והכל תודות לאנשים שדאגו ורצו בהצלחת הפורום, נפתחו פה פרויקטים שונים ומגוונים אבל זה מתפקידיכם לשמור על האש בוערת.
מה שווה אם אני פותח בלופרס ואין מי שיעריך ויהנה מזה?
מה יעשה אביב אחרי שהוא הביא לפה מעל ל-20 אנשים בכוחות עצמו?
האחריות מוטלת גם על המנהלים וגם על הגולשים כאחד.
אני לא רואה פיתרון באופק, מה דעתיכם?
-
אני חושב שזה טוב.
-------------------
לחלקנו אין רח"ם איברים
-
בוא נניח את כל הקלפים של השולחן, מאז פתיחת הפורום של שגיא ודי מעבר שלו ושל ליאור כמנהלים שם לפורום שלהם מה שגם נראה כברור מאליו, הפורום התרוקן וכולם אחראים להתייבשות. נכון גם אני מגיב שם אך אני ממשי ך להגיב כאן כמו פעם, כל תגובה שנייה בנוד היא שלי[לא בדיוק אבל בעמודים מסוימים זה כן כך] ואני סבור שגם אחרים יוכלו להגיב גם שם אך גם פה, הרצון שלי נוטה להגיב פה כי התחלתי עם הפורום מיום היווסדו ואני רוצה שיהפוך למשהו גדול, אבל קשה כשאתה כמעט היחידי שמגיב[אגב חח תודה אור]
-
אני יכול לתת לך כמה סיבות טובות למה הפורום הזה לא מתקדם לשום מקום,
אבל ממש אין לי כח להתחיל עם זה דיון.
-
הבעיה זה פוקימון
אף אחד כבר לא מעריץ יותר פוקימון
הרי זה מטופש להגיד בכיתה שלך:"אני גולש בפורום של פוקימון" לא?
ולכן פורומים כללים יותר מועדפים בגלל שאתה תגיד:"אני גולש ב(שם של פורום כללי)"לא יצחקו עלייך
----------
וגם היבשות מטרידה אותי......
שנרשמתי הפורום היה מלא חיים וכל זה
אבל מאז שפוקימון ירד משידור הוא התייבש....
-
למשל, למה סתם נעלתם את הנושא הזה:
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=2269&view=findpost&p=74179]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...indpost&p=74179[/url]
אז מה אם הוא לכאורה הקפיץ, למרות שזאת לא באמת הקפצה, למה הייתם צריכים לנעול? לא חשבתם שבמוקדם או במאוחר אני ארצה להמשיך את הסיפור? זה ממש לא לענין.
-
על זה יכולת לדבר עם מנהל סיפורים ולהגיד לו שאתה רוצה לפתוח את הספור מחדש ולתת לו סיכוי, זוהי בעיהאישית שלך שלא קשורה לפורום עצמו
-
זה כן קשור, אני נותן דוגמה לקלות הדעת של המנהלים.
אם המנהלים לא היו מתנהגים בצורה כזאת, בוודאי הפורומים היו הרבה יותר פעילים.
-
אני מסכים עם יוסי ב200 אחוז
אני בטוח שאם כל אחד ואחד מפה יגיד לחבר שהוא גולש בפורום של פוקימון ירדו עליו...
-
זה שזה פורום של פוקימון זה לא הבעיה, נא לא לערבב בין הדברים..
אני רואה את המתחרים (בפוקימון) והם צולחים לארגן מספר גולשים באופן יומיומי שאצלינו נחשבות לשיא הפורום, אשמח אם תוכלו להצביע על נקודות ספציפיות מה לא בסדר פה, אני מוכן לעשות, לעזור ולשנות.
-
*נועלים משחקי תפקידים רק משום שלדעתם הם לא מושקעים, למרות שהפורום צריך להיות מקום למשחקי תפקידים מכל הסוגים.
*בכללי מפריזים עם נעילת נושאים.
-
נדובי ההוגי נראה לי שנפגעת קשות מנעילת הסיפור שלך...וכן אני לא אהיה מוכן שיהיו פתוחים משחקי תפקידים שאינם מושקעים, כעת אני מוכן להתפשר על כך שהמצב של הפורום השתנה....
היטמן לדעתי זה לא בידיך, אתה משקיע בצורה שלא תתואר ופשוט צריך לגרום לכל מי שהלך לחזור
-
גישה כזאת לא תוביל לשום מקום, בחורצ'יק.
אתם כל כך פוחדים שיהיו בפורום משחקים לא מושקעים, אבל האם פעם עצרתם לרגע לחשוב עד כמה המשחקים האלה באמת נוראים?
מנסיון אישי, משחקי התפקידים הלא מושקעים הם דווקא המהנים ביותר. מנהל המשחק לרוב הוא טיפוס מאד נחמד שלא מתנשא מעליך, וכך גם המשחק, אפילו שאין בהודעה הראשית תמונות, או רקע של 20 שורות, ובינינו אלה הדבר הכי חשובים בעולם! אז למה לכל הרוחות המשחקים האלה כל כך מהנים, אה? הרי הם נוביים! הרי אין בהם טיפת השקעה! אז למה, תגידו לי, למה המשתמשים כל כך אוהבים את המשחקים האלה? מה יש בהם שאין במשחקים האלה עם טופס ההרשמה הענקי והרקע של 20 השורות? לא נתפס על הדעת, אה?
אני כבר למעלה משלוש שנים בעסק של משחקי התפקידים, ואני יודע טוב מאד, שגם אם משחק הוא לא מושקע, זה לא אומר שהוא מוכרח להיות פחות טוב ממשחק מושקע.
-
[quote][i]Originally posted by shadow forreterss[/i]@Jan 21 2008, 11:08 PM
[b] הבעיה זה פוקימון
אף אחד כבר לא מעריץ יותר פוקימון
הרי זה מטופש להגיד בכיתה שלך:"אני גולש בפורום של פוקימון" לא?
ולכן פורומים כללים יותר מועדפים בגלל שאתה תגיד:"אני גולש ב(שם של פורום כללי)"לא יצחקו עלייך
----------
וגם היבשות מטרידה אותי......
שנרשמתי הפורום היה מלא חיים וכל זה
אבל מאז שפוקימון ירד משידור הוא התייבש.... [/b][/quote]
מי מספר לחברים שלו באיזה אתרים הוא גולש
וגם אם כן, אפשר לחשוב
-
היטמן אמרת למצוא את הנקודות
ומצאתי
א.הקהילה בחיתוליה ואין לדעת מה יקרה(אומנם שנה אבל פוקישמוקק כבר 5 שנים וגם שם היה דיי יבש)
ב.הפרסום לא הכי הכי(משתמשים שמעבירים בה"פ בפורומים אחרים זה לא פרסום)
ג.אין לנו(הקהילה)איזה יתרונות אנשים חושבים שאנחנו סתם חיקוי עלוב של איזה פורום גדול
-
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jan 22 2008, 05:05 AM
[b] מי מספר לחברים שלו באיזה אתרים הוא גולש
וגם אם כן, אפשר לחשוב [/b][/quote]
אני...
ואצלך כל הכיתה מושפעת מפוקשמוק...
זה לא אותו דבר...
אם הפורום יהפוך לפורום אנימה, שזה לפחות ישפר קצת את המצב הוא יצליח הרבה יותר...
אנחנו פחות טובים מפוקשמוק כי שם יש משתמשים שראו את הפורום ובגלל שהוא לא פעיל יותר מפוקשמוק הם עזבו, זאת עוד בעיה.
-
[quote][i]Originally posted by Omer הקטן[/i]@Jan 22 2008, 12:52 AM
[b] אני...
ואצלך כל הכיתה מושפעת מפוקשמוק...
זה לא אותו דבר...
אם הפורום יהפוך לפורום אנימה, שזה לפחות ישפר קצת את המצב הוא יצליח הרבה יותר...
אנחנו פחות טובים מפוקשמוק כי שם יש משתמשים שראו את הפורום ובגלל שהוא לא פעיל יותר מפוקשמוק הם עזבו, זאת עוד בעיה. [/b][/quote]
אם אתם כל כך רוצים לשנות את נושא הפורום, מוטב לשנות אותו לנושא אחר, שלא קשור בכלל לאנימה.
אנמה זה נושא שחרשו אותו כל כך הרבה עד שזה נהיה פשוט נושא משעמם, וכבר לאף אחד אין כח להרשם לפורומי אנימה.
אני מכיר הרבה פורומי פוקימון ששינו את נושא הפורום לאנימה מתוך תקווה שזה יביא הרבה אנשים, וזה רק גרם להרס אותם פורומים.
-
אבל תראו פוקישמוק זה פורום פוקימון אבל תמיד יש לפחות עשרה מוחברים
זה לא הגיל...זה התרגיל
יש איזה טריק בפורומים שאנחנו עוד לא תפסנו...
-
[quote][i]Originally posted by shadow forreterss[/i]@Jan 22 2008, 01:05 AM
[b] אבל תראו פוקישמוק זה פורום פוקימון אבל תמיד יש לפחות עשרה מוחברים
זה לא הגיל...זה התרגיל
יש איזה טריק בפורומים שאנחנו עוד לא תפסנו... [/b][/quote]
אם היינו יודעים מה זה מזמן היינו אנימשמוק איי אל 2 :) חחח
הבעיה היא מה הטריק?!
-
נדוב אתה מדבר שטויות אני 5 שנים במשחקי תפקידים, מי שאוהב משחקים לא מושקעים הם נובים כמו מי שפתח אותם, אם נחשוב כמו שאתה אומר, נישאר פורום נובי וקטן ובחיים לא נהיה כמו פוקיבלוק או אייאל[טוב זה בחיים XD]
---
אין שםו טריק, אם תביאו משתמשים, תשקיעו פה ולא תלכו לפורומיםאחרים, נצליח, זה הדבר היחידי
-
אנשים יגלשו בפורום שהוא מהנה, פעיל ושהוא כזה שמכיל את ה"חברים" שלהם,
פה אנחנו לא ממש פעילים, אנחנו לא מכילים הרבה אנשים כך שמשתמשים מעדיפים
להיות בפורומים שבהם חברים שלהם כן מבקרים.
פשוט שזה מתסכל אותי, אנחנו מוקרצים מחומר טוב. אנחנו לא נופלים
משום פורום לא בחומר האנשים ולא בחומר הרעיונות שלנו.
והעניין שדברים כאלה הם כמו כדור שלג, אם זה בגדר הצלחה - זה ימשיך להצליח.
אם זה כישלון - זה רק עניין של זמן עד קריסה.
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Jan 22 2008, 01:48 AM
[b] נדוב אתה מדבר שטויות אני 5 שנים במשחקי תפקידים, מי שאוהב משחקים לא מושקעים הם נובים כמו מי שפתח אותם, אם נחשוב כמו שאתה אומר, נישאר פורום נובי וקטן ובחיים לא נהיה כמו פוקיבלוק או אייאל[טוב זה בחיים XD]
---
אין שםו טריק, אם תביאו משתמשים, תשקיעו פה ולא תלכו לפורומיםאחרים, נצליח, זה הדבר היחידי [/b][/quote]
באמת?
מעניין. שמעת על המשחק ''the sensational life'' באנימקס? היה לו את ההודעה הראשית הלובה ביותר. בלי תמונות, רקע של שורה אחת או שתיים, למראית העין זה היה המשחק הכי עלוב שיכול להיות. אך למרות זאת, המשחק הגיע ל-120 עמודים. היו לו התחלה, אמצע וסוף. משתמשים שיחקו בו ונהנו בו, ואפילו אחד מהמשתתפים במשחק רצה משחק המשך. בעקבות הצלחת המשחק נמנפתח לו סיפור.
ואותו משחק היה כביכול משחק נובי חסר כל השקעה.
זה באמת יפה מאד שאתהרוצה שכל המשחקים כאן יהיו מושקעים וזה, אבל אין לך טיפת התחשבות במשתמשים האחרים? הם בסך הכל רצו לפתוח משחק תפקידים ולהנות, בלי שיבוא פתאום מנה ויסגור להם אותו רק מפני שלדעתו המשחק לא מספיק מושקע.
-
120 עמודים? 120 עמודים בלמשל משחקים שאני משחק בהם, זה מקסימום מכון ראשון-שני XDD ובמשחקי פנטזיה גם כן זה לא עמוד מתקדם במיוחד...זה שאנשים שלא מבינים במשחקי תפקידים נהנים, זה לא הבעיה שלי, אני רוצה שחתם יהיה פורום מקצועי. טיפת התחשבות? תגיד את זה לפורומים אחרים יצחקו לך בפרצוף, טיפת התחשבות? מי שלא יודע ללמוד משחק תפקידים, ילמד זה לא קשה בכלל. מכיוון שאין כרגע הרבה משתמשים אני יתגמש אבל אם נגיע למצב שיהיו הרבה משתמשים, לא ארשה שיהיו פתוחים כאלה משחקים
-
יוסי צודק...
אין לנו בעיה כפורום וכתיפקודו רק מעטים מאיתנו מעריצים פוקימון וזו הבעיה של הפורום!
-
הבעיה זה שכולכם מגיבים כאן ולא מגיבים בכלל בנוד1
אל תגידו בעיה, אתם מגיבים והולכים אחר כך לפורומים אחרים ועוד מדברים על בעיות!
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 22 2008, 03:06 AM
[b] אם היינו יודעים מה זה מזמן היינו אנימשמוק איי אל 2 :) חחח
הבעיה היא מה הטריק?! [/b][/quote]
אביב כן יש טריק....
תראה את מבסוט פורומים או פוקישמוק איך להם יש כל כך הרבה משתמשים.....
יש טריק זה שילוב של פירסום פעילות וותק
-
פוקיביבלוק קיים עוד מימי אנימקס, הוא קיים שנים!!!
מבסוט גם שנים!
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Jan 22 2008, 08:01 PM
[b] פוקיביבלוק קיים עוד מימי אנימקס, הוא קיים שנים!!!
מבסוט גם שנים! [/b][/quote]
והפורום הזה שנה
אז יש לו זמן להתפתח...
-
בסדר אבל כל עוד אתה משקיע בפורומים אחרים או לא מפרסם וכו', אתה אחראי
-
הפורום הזה אולי 7 חודשים לא שנה.
בקשר למשחקי תפקידים , אני לא מתכוון לקחת חלק בזה , תשאלו את ניני שהוא המנהל לשעבר מה דעתו.
ומה הסיבה שלו.
-
מקור הבעיה הוא בקהילה ובמנהלים :o
-
אני חושב שאתה טועה, אבל ידוע מה? תפרט
-
אני אגיד בכלליות :
- יש הרבה חוקים מעצבנים ,דפוקים ומיותרים .
-לרב מדי האזהרות מורכבים כך :
: שם משתמש : : תאריך ושאר הירקות :
נוב זו קללה
נוב בחתימה זה גם קללה
הקפצה
בקיצור הבנת ת'קטע [ מקווה ]
מנהלים נותנים על כל שטות אזהרה .הם לא יודעים להבדיל מתי צריך לתת אזהרה ומתי לא .
- נעילת נושאים מרובה [ נאמר לפניי ]
ואחת הסיבות באי פעילות של הפורום זה שכל המשתמשים תקועים בנו"ד ולא זזים ממנו עד שמישהו יגיב .
ואני חושב שיש עוד דברים .
לעת אתה לא עולים לי עוד דברים .
-
תראה אלהח וקים בסיסיים בכל הפורומים שקיימים
-
לא, אין חוקים כאלה ברוב הפורומים.
-
צריך פירסום.
אנשים לא מודעים שיש פורום כזה בכלל
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 1 2008, 10:33 AM
[b] תראה אלהח וקים בסיסיים בכל הפורומים שקיימים [/b][/quote]
תן דוגמאות .
:o
-
כן אסור להעליב אחרים, אסור לעשות אבלים וכו', כל ורום
-
דוגמאות לפורומים .
ו... לא דיברתי על החוקים האלה .
למשל כל משמוקפץ ננעל .
שנוב זו קללה .
וגם , אתם נותנים אזהרות על כל שטות
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Feb 1 2008, 04:49 AM
[b] חבל שאתה נוקט בעמדה כזו קיצונית כי עכשיו שאני אוכיח לך שאתה טועה, אתה תצא מאוד מפגר.
1. לקוח מהאתר שפורסם בכתבה. ואם היית טורח להסתכל עליו היית רואה שדארקאי מופיע בפנינה ויהלום.
[img]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_112223179.png[/img]
2. יש לי את מיו בDS בלי לטוס לארה"ב ותאמין לי שלא צריך שום מיין אוונט כדי להשיג אותו. שמעת על אי פראווי?
3. זה הכי הצחיק אותי. אפילו שדארקאי הוא פוקימון אופל ומיו מוגדר כפוקימון על חושי,
היכולות של מיו הן כאלה חזקות שאפילו מתקפות חושך במשחק גיים בוי לא משפיעות עליו כל כך חזק.
[url=http://www.pokemonelite2000.com/pokedex151.html]http://www.pokemonelite2000.com/pokedex151.html[/url]
ורק בשביל להסביר לך כי אתה לא נראה לי פיקח במיוחד, היכולות של מיו הן כל כל חזקות שיש רק
פוקימון אחד שעוקף אותו בקטגוריה מסוימת. וזהו מיוטו וזה בהתקפה.
כך שאפילו אם תשים נגדי פוקימון אופל ברמה 100 ואני עם מיו ברמה 70, זנב ברזל אחד ואני מנצח. [/b][/quote]
Funny