יש פורום שעוסק באוכל ומתקונים?
Printable View
יש פורום שעוסק באוכל ומתקונים?
לא
אז אולי כדי לפתוח
מי ישקיע בו?
זה יהיה כמו פורום ירוק...
אנשים יציפו במתכונים ולכל מתכון תגובה וחצי :|
מעט מיותר~
אין פה גם ככה אנשים שנראה לי יעשו שם משהו~
כאילו כמה באמת מכינים פה אוכל ורוצים להחליף מתכונים?
מה שנכון נכון חיים D:
מסכים עם חיים...
עם כבר לפתוח פורום אז את פורום אברי-המין שסקסטייל הציע Xd
אני מכין סנדוויץ עם אלף האיים וגבינת עמק..
ניראה לי הזבוב יברח לא ניראה לי רעיון טוב אף אחד לא ייכנס אבל רעיון יפה
טוב לא אז לא רק הצעתי
אני חושב שאפשר לפתוח על זה נושאים בפורום ירוק, במילא הוא חצי שומם, אולי אנשים יכנסו לזה ...
[QUOTE=YoRt3m;828036]מי ישקיע בו?[/QUOTE]
אני אני אוהב לבשל אתן מתכון לעוגות ולתבשילים אני מוכן להשקיע רותם אולי תן שבוע ניסיו תארה איך הולך עם טוב תשאיר עם לא תמחק
מה הטעם בפורום אוכל מה אתם רוצים פורום כללי לכו לfxp
תראו פעילות של זה בפורום ירוק, אם יהיו יותר מ10~15 משתמשים שמתעניינים(שאני אומר מתעניינים אני מתכוון למשקעים, תגובות בונות לא כאלה של : תודה אני אנסה את המתכון.. וכד') בנושאים ואולי תקבלו תת פורום או משהו S:
אני דווקא חושב שפורום מתכונים מתאים לתת פורום בספרות, יש מנהל ויש מי שמשקיע. אדאג לפעולות וחידונים, ואדאג לעשות שם מעניין.
קיצור מציע את עצמי.
כן דוקא נראה לי באמת מתאים לשמה זה גם קשור לספרות זה יהיה תת פורום מעולה שמה
אני לקוח על עצמי לפרסם מתקונים
ספרות? מה קשור ספרות לאוכל?
כמו הקשר בין זומבים וחמאת בוטנים.
בקיצר לא.
פורום אוכל זה מיותר.
רוצה לפרסם מתכונים? פתח נושא בדיבורים
לא צריך עוד פורום שבו יציפו בנושאים מועתקים מוויקיפדיה
רק שהפעם זה לא יהיה חיות זה יהיה ההיסטוריה של כול מאכל שאי פעם הומצא.
ואם פותחים את זה אני רוצה גם תת פורום זומבים.
[QUOTE=David Villa;828270]ספרות? מה קשור ספרות לאוכל?[/QUOTE]
הקשר הוא מתכונים ספרים ספרות
אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?
כל הספאמרים למיניהם חח
אני רציני אלכס. זה יכול לתרום לפורום ולקידום שלו. אבל אני יודע שבהתחלה אולי יפציצו במתכונים ואחרי כמה זמן יהיה שם שקט.
[QUOTE=YoRt3m;828305]אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?[/QUOTE]
בגלל זה אמרתי תת פורום כי ספרות זה הכי קרוב אליו אבל לא בדיוק קרוב אליו (די מסובך להסביר)
רותם, מתכונים זה לאו דווקא אומנות הכתיבה? אל תעליב את כל מוציאות ספרי הבישול למיניהם.:)
אפשר לסגנן בהחלט צורה של מתכון ואיך שהוא צריך להיראות. עולם שלם של אומנות כתיבה יש בכתיבת מתכונים.
חוצמזה, אני המנהל היחיד שיוכל להשקיע על זה ברצינות, ואתה צריך ניהול ש"מישהו יפציץ את זה מתכונים"... ספרות מעולה לזה, יכול להיות אחלה תת פורום.
תנסה, זה נשמע הכי רלוונטי.
אין סיכוי שבספרות.
מתכונים זה יותר כללי כזה...
אנשים לא נכנסים לזה בגלל הכתיבה, אלא בגלל האוכל עצמו. אתה נותן לזה תת פורום בגלל התפל..
זה כמו שאני אשים את משחקי תפקידים במשחקים כלליים... כי זה משחק :|
טוב תחליט מה שאתה רוצה אתה המנהל פה לא אני רק הבעתי את דעתי
יודע מה? צודק מסכים. שיכנעת אותי.
מה אתם כועסים עלי ? :sorry:
מיותר לחלוטין להשקיע מאמץ בפורום שכזה.
[QUOTE=YoRt3m;828305]אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?[/QUOTE]
אני אפציץ במתקונים
לא כועס חלילה, מוכן להשקיע על פורום שאתה רוצה, זה הכל. לסרב זאת תמיד זכותך.
עם פורום זה יתקים אני יכול להיות אחראי על קונדיטוריה ממילא עוגות ועוגיות ואפיה זה מומחיות
[quote=YoRt3m;828305]אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?[/quote]
אנ יאשמח :O
גם אני..יש כמה מתכונים שאני בניתי ושיפרתי..
נו באמת אבל כמה מתכונים אפשר? אחרי שבוע ימאס לכם כמו עם יוגיהו
[QUOTE=Guille;828448]נו באמת אבל כמה מתכונים אפשר? אחרי שבוע ימאס לכם כמו עם יוגיהו[/QUOTE]
נכון... באמת כבר אף אחד לא משחק פה יותר יוגיהו והעיקר הפורום עומד
קיצר אם זה חשוב לכם תפתחו בפורום ירוק או משו ואם תהיה מספיק פעילות יפתח פורום זה די ברור...
אתם מבקשים לפתוח פורום ולא ראיתי אפילו מתכון אחד בפורום או משו כזה
דרך אגב,
מותר להעתיק מתכונים... מתכונים זה הדבר היחיד שאי אפשר לקחת עליו זכויות יוצרים :\|\
[quote=YoRt3m;828522]דרך אגב,
מותר להעתיק מתכונים... מתכונים זה הדבר היחיד שאי אפשר לקחת עליו זכויות יוצרים :\|\[/quote]
אני יכול להביא 200 ביום...
אז תפתחו נושאים של מתכונים נראה אתכם?