וואן פיס-המסע בעיקבות האוצר
[B][U][SIZE=3]הערות[/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2]1.יש אישור מRitsuka Kun [/SIZE]
2.המשחק לא יהיה קשור לסידרה
[SIZE=3][SIZE=2][B][U]רקע[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3]הכל התחיל לפני 30 שנה שרוג'ר המוזהב (מלך שודדי הים) הוצא להורג.[/SIZE]
[SIZE=3]היה לו כל מה שבו אדם צריך בחיים אושר, תהילה , כוח, הכל.[/SIZE]
[SIZE=3]אבל המארינס החליטו להוציא אותו להורג, וכך היה. אך לפני שהוא מת הוא אמר:[/SIZE]
[SIZE=3]"את האוצרות שלי אני החבאתי במקום מסוכן הקו הגדול, כל אחד יכול להגיע לשם[/SIZE]
[SIZE=3]אז לכו ותחפשו אותם תיהיו שודדי יש כמוני ותשיגו את האוצר את הוואן פיס"[/SIZE]
[SIZE=3]הוא אמר המילים האלה בחיוך גדול ושתי החיילים שעמדו לצידו החזיקו את החרבות [/SIZE]
[SIZE=3]שלהם וערפו לרוג'ר את הראש, הרבה דם נישפך ולא שמעו כלום מרוב צרחות הקהל.[/SIZE]
[SIZE=3]אחרי כמה ימים מאותו מקרה אלפי אנשים הפכי לפיראטים כדי לימצוא את האוצר הגדול[/SIZE]
[SIZE=3]הוואן פיס. אבל מבין כל הפיראטים הרבים שיצאו לים היה פיראט אחד מיוחד מאוד[/SIZE]
[SIZE=3]ושמו היה לופי. מאז שלופי היה קטן חלומו היה להיות "מלך שודדי הים".[/SIZE]
[SIZE=3]כאשר הוא היה קטן הוא אכל בטעות פרי שטן, (פרי שנותן לך כוחות של שטן)[/SIZE]
[SIZE=3]זה היה פרי גומי ומאז הוא בעצם איש גומי. [/SIZE]
[SIZE=3]אחרי 20 שנה לופי סוף סוף מצא את האוצר הגדול את הוואן פיס ובכך גם [/SIZE]
[SIZE=3]הגשים את חלומו והוא הפך ל"מלך שודדי הים".[/SIZE]
[SIZE=3]לאחר שבוע אחרי מציאת הוואן פיס המארינס החליטו להוציא את לופי להורג,[/SIZE]
[SIZE=3]ביגלל שהוא מטיל המון פחד בעולם והמון אנשים חוששים ממנו.[/SIZE]
[SIZE=3]לופי ביכלל לא חשש מהמוות הוא אפילו שמח שרוצים להרוג אותו, ומילותיו האחרונות היו:[/SIZE]
[SIZE=3]"אני השגתי את המטרה שלי בחיים ואני לא צריך יותר מזה, כל האושר והתהילה היו שלי[/SIZE]
[SIZE=3]ועכשיו האושר והתהילה יכולים להיות שלכם, אני החבאתי את האוצר, אז עכשיו זה הזמן שלכם [/SIZE]
[SIZE=3]ללכת ולחפש את האוצר הגדול הוואן פיס" אחרי מספר שניות לאחר שסיים ארבעה חיילים[/SIZE]
[SIZE=3]שהיו מיסבבו ערפו לו את הראש, אבל כמו רוג'ר המוזהב הוא מת אם חיוך גדול על פניו.[/SIZE]
[SIZE=3]אחרי כל האירוע הזה מספר הפיראטים גדל פי שלושה וכך גם הפחד של האנשים.[/SIZE]
[SIZE=3]לאחר 10 שנים[/SIZE]
[SIZE=3]הפיראטים החזקים בעולם כמו: "הציפור השחור", (הפיראט החזק בעלום)[/SIZE]
[SIZE=3]"איש האש" אייס, (הפיראט השני החזק בעולם)[/SIZE]
[SIZE=3]"מלך החרבות" זורו (הפיראט השלישי החזק בעולם) [/SIZE]
[SIZE=3]ועוד אלפי פיראטים הורסים ושודדים ערים שלמות ומאיימים על המון אנשים תמימים.[/SIZE]
[SIZE=3]המארינס מאוד מתעצבנים על הפיראטים והם שוכרים את ציידי הראשים החזקים בעולם,[/SIZE]
[SIZE=3]ובעזרתם המארינס יוכלו לנצח את כל הפיראטים ולהחזיר לעולם את השקט והשלווה.[/SIZE]
[SIZE=3]אחד מציידי הראשים הוא לא אחר מבנו של לופי ושמו סאנג'י.[/SIZE]
[SIZE=3]סאנג'י שונא מאוד את אביו לופי ביגלל שהוא מת שסאנג'י היה קטן,[/SIZE]
[SIZE=3]ומסיבה זו הוא גם שונא פיראטים וביגלל זה הוא הצטרף לציידי הראשים. [/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]עלילה[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2]אתה מעריץ גדול של לופי ואתה רוצה להיות שודד ים כמוהו, אתה מגלה שהאוצר הגדול הוואן פיס הוחבא על ידי לופי בקו הגדול.[/SIZE]
[SIZE=2]אתה מבין שמטרתך היא להגיע לקו הגדול ולימצוא את האוצר האגדי הוואן פיס.[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]מטרות[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2]1.להביס את כל אויבכם[/SIZE]
[SIZE=2]2.להשיג באונטי גבוה[/SIZE]
[SIZE=2]3.להגיע לקו הגדול ולימצוא את הוואן פיס[/SIZE]
[SIZE=2]4.להיות מלך שודדי הים[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]חוקים[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2]1.כל חוקי החת"ם תקפים גם פה[/SIZE]
[SIZE=2]2.אין להספים לדוגמא "מה איתי", "מה היכולות שלי" אם יש בעיה לישלוח אלי בפרטי[/SIZE]
[SIZE=2]3.אין לקלל/להעליב מישתמשים אחרים[/SIZE]
[SIZE=2]4.אין לעשות דאבלים או יותר[/SIZE]
[SIZE=2]מי שיעבור על החוקים יושע מהמשחק[/SIZE]
[SIZE=4]לא להגיב![/SIZE]