-
הודעה|פרויקט חייקו נסגר!
כמו שאני אמרתי לא פעם,לא פעמיים,אני תמיד אומרת את זה
אני לא מסתירה את האמת מאף אחד
אז אני מודיעה לכם שחייקו נסגר
בעקבות ההתבטאות של פרופסור יהודה הוא קיבל כידוע באן ליומיים
הוא החליט לפרוש עם הטחות נגדי ונגד היטמן
אז כמו שנאמר,אני לא מסתירה ממכם כלום
זאת ההודעה:
[quote]
אני עכשיו קמתי כדי לגלות שקיבלתי באן..
את ההתבטאויות את ראית אבל השיקול שלך מוטעה מאוד- אם את לא רואה שהתגובות של היטמן הן זהות ואף יותר תעבות לכוח מאשר שלי...
אני מצטער להגיד שברגע שאני אחזור מהבאן הפרויקט נסגר בגלל הפגנת הכוח המיותרת שלך ושל היטמן..
אתם שניכם תעבי כוח שמחפשים להראות מי שולט יותר מאשר לתת לחברי הפורום להנות מהתרומה..
אשכול הפרישה נפתח במטרה להתריע לשחקנים לא לפרוש ולמעשה הוא שירת את מטרתו והחזיר שחקנים שפרשו והחליטו כן להסביר את עצמם..
חבל..
עוד יומיים כשאני יחזור מהבאן- אני אכתוב את הודעת הפרישה שלי, היא תהיה כמובן בגלל שניכם, ואני רוצה שלפחות יהיה לכם את האדיבות להודות בזה- כי אני רשמתי את זה..
הספיק לי היחס שקיבלתי מההנהלה בדרך לפתיחת הפרויקט- אני לא צריך את אותו היחס גם בזמן שהוא רץ- כשהיום הייתי צריך לנהל תפיסה של מישהו, לפרסם אשכול קרבות חדש וכמה חדשות לגבי האתר וחידושים לגבי המפה וצורת המשחק.. ומחר לפתוח אשכול עלילה..
אבל אם אתם מחליטים לשים לי רגל- לכו תחשבו על פרויקט אחר שירצה את המשתמשים- אני בחוץ..
[/quote]
אז כמו שנאמר על ידי היטמן
עכשיו ההנהלה כבר לא תסמוך על משתמש מקס שרוצה ככה להרים פרויקט
הוא החליט לוותר,קילל והאשים אותנו בסופו של דבר והחליט לסגור את הפרויקט
ד"א
מכמה עדויות שאספתי
מסתבר שפרופסור יהודה העיף משתמשים מהפרויקט בלי לשאול אותם באמת
על חלקם האחר הוא שלח הודעות עוקצות כדוגמאת
[quote]
תתחיל להשקיע בעצמך או שתפרוש- באמת שלא יפריע לי
[/quote]
הודעות כאלה הן באמת מעצבנות וגורמות לתחושת של יאללה נפרוש וזהו
ואז הוא בא בטענות שמשתמשים פורשים
בכל מקרה נסגור עם האמרה הידועה "מי שאומר את האמת,צריך לזכור פחות"
פתחתי בפניכם את האמת
ולא אני,לא יהודה ולא אף אחד אחר נתחמק ממנה
עכשיו אתם יודעים מה קרה ותעשו עם האינפורמציה הזאת מה שתרצו
[B]אתם מוזמנים להגיב,באמת שלא ממש מזיז לי ביקורות[/B]
-
חבל לי.. אבל אני חייב להודות שזה היה צפוי וצפיתי את זה מההתחלה..
-
חבל שהפרוייקט נסגר...
אבל אולי זה היה צריך להעשות.
אני רק מקווה שאולי יחזור להריץ את הפרוייקט ואולי יחזור בעצמו אם זה באמת נכון מה שאמר.
אבל לפי מה שהבנתי, פרוייקט ברמה כזאת אף-פעם לא מצליח - כנראה יותר מדי עומס.
כמו "פרוייקט שאדו" ששמעתי אליו.
-
לפי דעתי הוא ביקש את זה בתהנגו
אבל עצוב
אפשר לנסות רעיונות אחרים של אנשים אוני קמווה שהם לא יגיעו לאותו המצב.
-
הייתה לי תקווה שהפרוייקט ירקיע שחקים כמו שאומרים. היה ליהודה רעיון יצירתי אבל הדרך להביע אותו היתה די מסורבלת ונוצרה אי הבנה בנוגע לכמעט הכל. בנוסף, רמת הפופולריות של המשתמש בפורום לא היתה מהגבוהות לפני הפרוייקט ואף אחד לא ידע מה לצפות ממנו. היה נחמד. היה ונגמר.
-
באמת לא רציתי שכך זה יגמר אבל מאז שהריב עם היטמן התחיל אנ אמרתי לעצמי "זהו הוא סוגר את הפרויקט"
כמו שהיטמן אמר " הוא רק הכין את הקרקע לפרישה ומאשים את ההנהלה בזה שאין לו כוח להמשיך את הפרויקט"
אני אומר שדי חבל על כל ההשקעה שלו והכל
אבל אם הוא לא רוצה לנהל את הפרויקט שלא ינהל לא אכפת לי ממש כי זאת הגישה שלו
אם לא כיף לו לנהל את הפרויקט והוא כל היום מקטר אז עדיף שזה נסגר עם כל מה שזה היה אמור להיות
זה לא שאני שמח שהפרויקט נסגר
-
הפרוייקט היה טוב אבל היישום די עלוב... אבל האמת שלא ממש אכפת לי
-
חבל,הוא באמת השקיע...
אבל הוא דיבר אל אנשים כאילו חייבים לו משהו,כאילו הוא עושה איזו מחויבות אישית ><
השה"מ אמור גם להנות מהמשחק,לא רק השחקנים.
-
טוב מה לעשות... זה חבל וזה אבל זאת זכותו... הוא כל הזמן התלונן כשפורשים כשהוא עקץ ככה...
את עשית את הדבר הנכון בכך שחשפת את זה לגולשים! :-) [b]ישר כוח![/b]
-
הודעה מיהודה
[QUOTE=LightSword86]שהפרוייקט עף בגלל שהיטמן וניצן החליטו לשים לו רגל ולסתום לי את הפה כדי לא לתת לי להסביר או להתבטא..
אמרתי להם שאם אני אקבל באן ל3 ימים שבהם אני צריך לעשות פעילות אני מעיף את הפרויקט- והם החליטו לעשות את זה...
הם החליטו להראות כוח ולעשות עליי שרירים ואיומים שאני יקשיב להם, ובדרך הם החליטו שלשים לי רגל זאת הדרך..
אז תתנצל בשמי לשאר המשתמשים ותגיד להם שההנהלה שלהם אחראית לכך...[/QUOTE]
הוא עדיין לא נרגע
מה? לא ידעתי שמותר לשלוח הודעות פרטיות בבאן
-
מאוד חבל לי על הפרוייקט, אבל היה די צפוי שיהיו הרבה פורשים במשך החודש הראשון,עד שהפרוייקט ייתייצב ואז יתחילו להיכנס אליו אנשים נוספים,לדעתי כדאי לו לחזור כי בנקודה שהפרוייקט נמצא בה מתחיל כל הכיף האמיתי,וחבל לו לאבד את הכל,שייתן לזה עוד צ'אנס ויראה שזה יצליח המון.
-
יש פה שתי דברים גרועים, ההנהלה והפרויקט הזה.
ההנהלה מגיבה בצורה גרוע ולא יודעת להתמודד, או באן או נעילה
והפרויקט הזה היה פצצת ספאם שבכל יום עמדה להתפוצץ, בפעם הבא לא תיתנו פורום, קודם שהבן אדם יחזיק נושא.
זו האמת
-
באסה לגמרי..
מסכן הבן-אדם כמה שעות הלכו לו מהחיים.
הוא לא יכול לפתח פרוייקט ןלאיים שהוא יסגור אותו-הוא מאיים על עצמו.
אז הוא הגזים והאיום שלו על עצמו התממש
-
[quote=Guille;929803]הודעה מיהודה
הוא עדיין לא נרגע
מה? לא ידעתי שמותר לשלוח הודעות פרטיות בבאן[/quote]
ההנהלה עושה שרירים?שקודם יתעסק בשרירים שהוא עושה בעצמו ><
-
[QUOTE=Dor_T;929809]באסה לגמרי..
מסכן הבן-אדם כמה שעות הלכו לו מהחיים.
הוא לא יכול לפתח פרוייקט ןלאיים שהוא יסגור אותו-הוא מאיים על עצמו.
אז הוא הגזים והאיום שלו על עצמו התממש[/QUOTE]
? אחי אתה מה זה סותר את עצמך
טוב בכל מקרה הפרוייקט היה עלוב מיישום כי אשכול טנ"א אשכול מפה אשכול שוק... אין חיים בדבר הזה! (זה היה רק להבהרה)
-
[quote=ענב של זעם;929796]חבל,הוא באמת השקיע...
אבל הוא דיבר אל אנשים כאילו חייבים לו משהו,כאילו הוא עושה איזו מחויבות אישית ><
השה"מ אמור גם להנות מהמשחק,לא רק השחקנים.[/quote]
אתה צודק,הוא העמיס יותר מדי והיה יכול לפנות זמן לעצמו ולהוריד חלקים מהפרויקט..
-
[quote=לוקאס;929816]? אחי אתה מה זה סותר את עצמך
טוב בכל מקרה הפרוייקט היה עלוב מיישום כי אשכול טנ"א אשכול מפה אשכול שוק... אין חיים בדבר הזה! (זה היה רק להבהרה)[/quote]
התכוונתי שלאיים לסגור אותו- זה לא מאיים עלי- אני בקשי השקעתי בזה שעתיים..
והוא השקיע בזה חודשים- שעות על שעות(הוא אשכרה הכין תפרוייקט שהוא היה בסין עם חברה שלו)
לי לא כזה אכפת עם הוא יסגור את הפרוייקט- לא כמוהו.
-
אז לגבי הה"פ
כנראה הוא שלח אותה לפני הבאן (היו בערך חמש דקות בין פרסום הנושא לבאן שלו)
הוא לא אמר שום דבר על פרישה עקב הבאן,זה דבר אחד
דבר שני גם אם הוא אמר,נגיד ש...
הוא קילל
הוא ישלם
אבל שלא יאשים אותנו שבגלל שלו נמאס שמשתמשים פורשים אז אנחנו אלה שאחראים על סגירת הפרויקט
הוא החליט ללכת עם הראש בקיר ולירוק לבאר שהוא שתה ממנה
אני מראש ההייתי נגד הפרויקט הזה
היטמן שתמך בו,דווקא נגדו פרופסור יהודה יצא,היחיד שנלחם עליו וביקש לתת לו צ'אנס
הוא לא עושה לא עליי ולא על ההנהלה שרירים
שלא יעשה לנו טובות
אנחנו אלה שעשינו לו טובה ופתחנו לו פורום שלם למרות שההיינו יכולים להגיד לו תסתפק באשכול כמו כולם
אז שהוא לא יבוא אלינו בביקורת שאנחנו אשמים =/
-
[quote=ענב של זעם;929810]ההנהלה עושה שרירים?שקודם יתעסק בשרירים שהוא עושה בעצמו ><[/quote]
כן עומר היטמן עושה שרירים.
-
יופי..
גם ככה כל הפרוייקט הזה היה ספאם אחד גדול..
-
[quote=The Flupy;929841]כן עומר היטמן עושה שרירים.[/quote]
יהודה עשה שרירים ראשון -_-
הוא מאיים שהוא יסגור תפרויקט על כל דבר קטן שקורה,מאיים שאם יטופל ע"י ההנהלה ויקבל יחס שווה כמו של כל המשתמשים יסגור תפרויקט..
אז הוא יכול ללכת לאתה יודע איפה...
-
[quote=ענב של זעם;929847]יהודה עשה שרירים ראשון -_-
הוא מאיים שהוא יסגור תפרויקט על כל דבר קטן שקורה,מאיים שאם יטופל ע"י ההנהלה ויקבל יחס שווה כמו של כל המשתמשים יסגור תפרויקט..
אז הוא יכול ללכת לאתה יודע איפה...[/quote]
+1
-
ממה שאני ראיתי בתגובות שלו, אפילו לפני שנרשמתי, הוא התנהג כאילו חייבים לו משהו וכאילו כל העולם חייב לו תודה על הפרוייקט. אז בן אדם שמדבר ככה, גם אם הפרוייקט היה מושלם ומושקע, מגיע לו העונש וסגירת הפרוייקט.
-
[quote=ענב של זעם;929847]יהודה עשה שרירים ראשון -_-
אז הוא יכול ללכת לאתה יודע איפה...[/quote]
כל הכבוד הוא עשה את זה נתתם לו באן, אז למה שהיטמן עושה את זה הוא לא קיבל כלום ?
למה היטמן יכול לאיים על ילדים ולצאת מזה כמו גדול ?
כפי שזכור לי שאתה עשית משהו לא בסדר שהיית מנהל קיבלת באן (עוד בתקופה של פורום חתימות Xp) למה זה לא חוזר?
אז אתה יודע מה ? הוא יכול לעשות אתה יודע מה.
-
[QUOTE=Vageta;929850]ממה שאני ראיתי בתגובות שלו, אפילו לפני שנרשמתי, הוא התנהג כאילו חייבים לו משהו וכאילו כל העולם חייב לו תודה על הפרוייקט. אז בן אדם שמדבר ככה, גם אם הפרוייקט היה מושלם ומושקע, מגיע לו העונש וסגירת הפרוייקט.[/QUOTE]
הוא לא קיבל שום עונש של סגירת הפרוייקט, הוא רק קיבל באן ליומיים, אבל הוא החליט להרחיק לכת.
הפרוייקט נסגר אך ורק בגללו, ההנהלה הייתה הוגנת ונתנה לו פורום (למרות שהיו ריבים)
אבל הוא זה שהחליט לוותר על הכל.
-
ד"א לכל מי שעדיין חושב שאנחנו אשמים
תנו לי לספר לכם סיפור קצר
לי היה פרויקט פעם
בתקופה שההייתי מפקחת
"המירוץ למיליון"
רציתי גם פורום משלי עד סיום הפרויקט
אבל לא קיבלתי,הסתפקתי בנושא
עם הזמן האור דעך,כבר השתעממתי מלנהל אותו,אתגרים נדחו,משתמשים כעסו עליי
אבל בחיים לא האשמתי אף אחד
ידעתי שאני האשמה היחידה
אז במקום להתעצבן,לסגור את הפרויקט ולהאשים את כל העולם ואחותו (כמו שיהודה עשה:האשים את ההנהלה,האשים את המשתמשים,כולם חארות חוץ ממנו,הוא קדוש מעונה)
פשוט לקחתי כח
וסיימתי את הפרויקט הזה כמו גדולה
ועכשיו אנשים זוכרים אותו רק לטובה
אז לא הוא ולא אף אחד אחר לא יכולים להגיד לי "את בחיים לא ההיית שם,מה את מבינה?"
אני מבינה טוב מאד
ההייתי במצב הזה
אבל אני סיימתי אותו עם חיוך על הפנים,הפרס ניתן לזוג המנצח וכמו שאמרתי
היום זוכרים את הפרויקט לטובה
-
[QUOTE=Chief Admin;929863]ד"א לכל מי שעדיין חושב שאנחנו אשמים
לי היה פרויקט פעם
בתקופה שההייתי מפקחת
"המירוץ למיליון"
ידעתי שאני האשמה היחידה
אז במקום להתעצבן,לסגור את הפרויקט ולהאשים את כל העולם ואחותו (כמו שיהודה עשה:האשים את ההנהלה,האשים את המשתמשים,כולם חארות חוץ ממנו,הוא קדוש מעונה)
פשוט לקחתי כח
אני מבינה טוב מאד
ההייתי במצב הזה
היום זוכרים את הפרויקט לטובה[/QUOTE]
כמו שאת רואה אף אחד לא האשים את ההנהלה, זה היה מעשה מוצדק לגמרי.
-
בתור מנהל צריך לחשוב בראש של השחקנים, לפעמים זה אומר לוותר על רעיונות שאתה חושב שהם טובים. בשבוע הראשון, אף אחד לא בדיוק הבין מה עושים בטנ"א (אולי אחד שניים) ואני לא מבין עדיין למה זה קשור, התזוזה נורא מסורבלת... בהנחה שהמכון הראשון (לא הגענו לשם) הוא בעיר שהיא 16 משבצות ייקח לי יותר משבוע לעבור. הטנ"א לא כ"כ חשוב לדעתי, אתה לא מעלה סטטים באופן ידני, הם עולים בקרב וקרבות עוד לא היו (חוץ מתחרויות תפיסה, שגם לא רעיון משהו לטעמי). עדיין נורא רציתי לעזור, עזרתי ליהודה עם האתר והייתי די פעיל. לדעתי היו הרבה רעיונות שלא התאימו לשחקנים ויהודה התעקש עליהם. קחו את זה כדעה, זה לדעתי מה שהייתם צריכים להגיד ליהודה במקום או בנוסף למה שהיטמן אמר לו, מנהל חי בשביל השחקנים, לא בשביל עצמו, ואם יש לו בעיה עם זה אז שלא יהיה מנהל.
-
אני לא מבין איך זה קרה ככה,אבל מהנושא הזה אני מבין שהוא סתם התעצבן על דרך הניהול שבה המשחק שלו מנוהל והחליט לוותר.
אני חושב שהפרוייקט שלו יותר מידי מסובך להבנה לקהילה פה....וגם שכדאי לוותר על הפרוייקט הזה כבר כי הוא לא יצליח בכל מקרה...הפרוייקט יותר מידי מסובך לבנייה ולהבנה בשביל המשתמשים פה.
אז לדעתי או שיעשה את הפרוייקט במקום אחר,או שיעשה פרוייקט דומה לזה אבל פחות מסובך...
חבל שהוא וויתר,מאוד חבל =\
אני דווקא חשבתי שהפרוייקט יצליח אבל כנראה שטעיתי.
-
[quote=guylamed;929873]בתור מנהל צריך לחשוב בראש של השחקנים, לפעמים זה אומר לוותר על רעיונות שאתה חושב שהם טובים. בשבוע הראשון, אף אחד לא בדיוק הבין מה עושים בטנ"א (אולי אחד שניים) ואני לא מבין עדיין למה זה קשור, התזוזה נורא מסורבלת... בהנחה שהמכון הראשון (לא הגענו לשם) הוא בעיר שהיא 16 משבצות ייקח לי יותר משבוע לעבור. הטנ"א לא כ"כ חשוב לדעתי, אתה לא מעלה סטטים באופן ידני, הם עולים בקרב וקרבות עוד לא היו (חוץ מתחרויות תפיסה, שגם לא רעיון משהו לטעמי). עדיין נורא רציתי לעזור, עזרתי ליהודה עם האתר והייתי די פעיל. לדעתי היו הרבה רעיונות שלא התאימו לשחקנים ויהודה התעקש עליהם. קחו את זה כדעה, זה לדעתי מה שהייתם צריכים להגיד ליהודה במקום או בנוסף למה שהיטמן אמר לו, מנהל חי בשביל השחקנים, לא בשביל עצמו, ואם יש לו בעיה עם זה אז שלא יהיה מנהל.[/quote]
המשפט זה "מלך חי בשביל התושבים שלו",אבל לא משנה חח
האמת שהמשפט מבטא די טוב את הגישה שפרויקט כזה צריך להתנהל בה..
-
[quote=ענב של זעם;929894]המשפט זה "מלך חי בשביל התושבים שלו",אבל לא משנה חח
האמת שהמשפט מבטא די טוב את הגישה שפרויקט כזה צריך להתנהל בה..[/quote]
זכרתי שיש משפט כזה, לא זכרתי את הדימוי..
-
[QUOTE=Shikamaru Nara;929860]הוא לא קיבל שום עונש של סגירת הפרוייקט, הוא רק קיבל באן ליומיים, אבל הוא החליט להרחיק לכת.
הפרוייקט נסגר אך ורק בגללו, ההנהלה הייתה הוגנת ונתנה לו פורום (למרות שהיו ריבים)
אבל הוא זה שהחליט לוותר על הכל.[/QUOTE]
אני יודע שהוא החליט לסגור את הפרוייקט, אבל אמרתי שמגיע לו שהיו סוגרים לו את הפרוייקט רק מהתגובות המתבכיינות שלו.
[QUOTE=Chief Admin;929863]ד"א לכל מי שעדיין חושב שאנחנו אשמים
לי היה פרויקט פעם
בתקופה שההייתי מפקחת
"המירוץ למיליון"
ידעתי שאני האשמה היחידה
פשוט לקחתי כח
אני מבינה טוב מאד
ההייתי במצב הזה
היום זוכרים את הפרויקט לטובה[/QUOTE]
למרות שאין לי מושג על איזה אתגר את מדברת (לא הייתי :sorry: ) כל מילה שאמרת נכונה. אם הוא לא היה מתבכיין כמו קדוש מעונה שחייבים לו את כל העולם ואשתו בגלל שהוא מכין מרצונו פרוייקט אולי עוד היו זוכרים את הפרוייקט לטובה.
לפי מה שאני אישית רואה בתגובות שלו, הוא רצה בגלל הפרוייקט להיות מינימום מנהל... זה מה שאני רואה, שהוא השקיע כדי להיות מנהל, ראה שהוא לא הולך לקבל ניהול והתחיל לבכות שכל העולם, אשתו, אחותו וגיסתו אשמים ושהוא סתם מסכן טלית שכולה תכלת שעובר שם...
-
אילן איך יכול להיות שציטטת אותו עם הכינוי הקודם שלו?!
-
[quote=Vageta;929901]אני יודע שהוא החליט לסגור את הפרוייקט, אבל אמרתי שמגיע לו שהיו סוגרים לו את הפרוייקט רק מהתגובות המתבכיינות שלו.
למרות שאין לי מושג על איזה אתגר את מדברת (לא הייתי :sorry: ) כל מילה שאמרת נכונה. אם הוא לא היה מתבכיין כמו קדוש מעונה שחייבים לו את כל העולם ואשתו בגלל שהוא מכין מרצונו פרוייקט אולי עוד היו זוכרים את הפרוייקט לטובה.
לפי מה שאני אישית רואה בתגובות שלו, הוא רצה בגלל הפרוייקט להיות מינימום מנהל... זה מה שאני רואה, שהוא השקיע כדי להיות מנהל, ראה שהוא לא הולך לקבל ניהול והתחיל לבכות שכל העולם, אשתו, אחותו וגיסתו אשמים ושהוא סתם מסכן טלית שכולה תכלת שעובר שם...[/quote]
נכון
והדבר הכי מצחיק
שבסוף הוא קיבל ניהול
היו לו גישות ניהול לחייקו
זה לא שהוא לא קיבל
נתנו לו הכל =/
ידעתי שזה רעיון גרוע מההתחלה כל החייקו הזה
אינטואיציה נשית
[quote=the charmander;929907]אילן איך יכול להיות שציטטת אותו עם הכינוי הקודם שלו?![/quote]
הוא נרשם כדי לשלוח כמה ה"פ
-
לא יודע ככה קיבלתי את ההודעה ודווקא זאת הודעה חדשה מלפני חצי שעה ..
כל מה שאתם אומרים פחות או יותר נכון
עכשיו שאני חושב על זה ... באמת הוא ציפה שנשקיע במשך שנים כי עם המרחק מהמקומות וההפיכה של הדברים המשניים לעיקריים והעיקריים למשניים זה היה לוקח איזה 10 שנים לסיים רק 4 מכונים
-
לא, יהודה פתח משתמש חדש אם לא שמתם לב...
-
אני מסכים עם פלופי, יש פה יחס מנהלים-משתמשים שהוא די תת רמה.
אני חושב שניצן ועומר יסכימו איתי, במיוחד שכבר עבר הרבה יותר משבוע מאז התלונה שלי
ולא קיבלתי אפילו תגובה בנוגע לזה. רק "זה בטיפול".
לא יודע מה קרה ולא רוצה לדעת, אבל נשמע שכמו תמיד האגו ניצח את השכל
-
חבל אבל מוצדק מאוד מוצדק מהיום הראשון של הפרויקט זה היה מוצדק ואני עוד מראשוני הפעילים אני מתכוון למתיחה שלדעתי הייתה שטוטית הוא קילל שם גם.
עכשיו הוא גם קילל וכהרגלו הקצין כל אירוע קטן לסוף העולם-משתמשים פרשו, לא יכולתה לצפות שחלק יפרשו כי זה לא מתאים להם?
אני לא הבנתי למה הפרויקט פועל הצורה של יהודה בחצי מהמקרים.
בסוף אחרי כל השיחה הפומבית שלו עם היטמן(שלדעתי לא עשה שריר הוא בעצמו לא נתן באן ליהודה והוא יכל ישר אחרי שקילל בתכלס כפי שידוע לי) חשבתי פשוט לפרוש בעצמי למרות שאני כן מתמיד והשקעתי זמן בפרויקט.
אני מקווה שהנהלה כן תתמוך בפרויקט הרציני הבא שיבוא בפורום(יש לי רעיון אך עוד אין לי את הידע ליישמו) כי בסופו של דבר האופי של יהודה ולא הרעיון הרס רת הפרויקט. אז אני מקווה שיהיה תמיכה בפרויקט הבאה הגדול של משתמש מקס כי פרט לא בהכרח מעיד על הכלל.
-
[quote=TheChosenOne;929944]אני מסכים עם פלופי, יש פה יחס מנהלים-משתמשים שהוא די תת רמה.
אני חושב שניצן ועומר יסכימו איתי, במיוחד שכבר עבר הרבה יותר משבוע מאז התלונה שלי
ולא קיבלתי אפילו תגובה בנוגע לזה. רק "זה בטיפול".
לא יודע מה קרה ולא רוצה לדעת, אבל נשמע שכמו תמיד האגו ניצח את השכל[/quote]
אתה יודע מה דעתי על זה..
אבל אתה לא מסכים שהפעולה של הבאן הייתה מוצדקת?
-
אתם לא חייבים להסכים,הבאן נעשה בגלל התבטאות לא נאה של יהודה כלפי ההנהלה בפרטי.
שילמד לדבר קודם כמו בן אדם...