שלום.
אני מפרסם את הנושא הזה פה כי אני לא רוצה פייק,אני פשוט רוצה רעיון לפוקימון מגניב. אני מדגיש-רק רעיון. מה זאת אומרת? יענו ביסוס של משהו ואם אתם רוצים גם סוג....כי לי ממש אין רעיונות Xd
עריכה-ואם אפשר,שהם גם ישמעו קטלניים....
תודה לעוזרים!
Printable View
שלום.
אני מפרסם את הנושא הזה פה כי אני לא רוצה פייק,אני פשוט רוצה רעיון לפוקימון מגניב. אני מדגיש-רק רעיון. מה זאת אומרת? יענו ביסוס של משהו ואם אתם רוצים גם סוג....כי לי ממש אין רעיונות Xd
עריכה-ואם אפשר,שהם גם ישמעו קטלניים....
תודה לעוזרים!
מה אם חיפושית סלע ועשב
[quote=מאסטר ליאון;1254439]מה אם חיפושית סלע ועשב[/quote]
שכחתי לרשום-אני מתכוון לכאלה שגם יראו קטלניים כאלה....
דרקון אופל ואש
[quote=גרסררה;1254441]דרקון אופל ואש[/quote]
הממ...זה נשמע טוב :)
יש לך עוד רעיונות?
אלבטרוס(שזו הציפור הכי גדולה בעולם) לחימה ומעופף
[quote=גרסררה;1254443]אלבטרוס(שזו הציפור הכי גדולה בעולם) לחימה ומעופף[/quote]
זה נשמע מעולה :) תודה,עכשיו שי לי מספקי רעיונות....
עריכה-איך נשמע לך השם דארקגו לדרקון אופל, ווורבאטרוס לאלבטרוס?
[QUOTE=Machine X;1254444]זה נשמע מעולה :) תודה,עכשיו שי לי מספקי רעיונות....[/QUOTE]
אין לי בעיה להמציא רעיונות, רק שתדע שהסוגים הכי קטלניים הם: אש, אופל, רוח, נורמלי(כי אפשר להפוך כמעט כל פוקימון לנורמלי), אבן ודרקון
רק שאלה, למה אתה צריך את זה ורק 2 שתי רעיונות?
עריכה- לא נשמעים שמות טובים, הם מתייחסים רק לסוג 1 ושם צריך או לפי סביבת המחייה או לפי אלמנטים או לפי [B]2[/B] הסוגים
[quote=גרסררה;1254446]אין לי בעיה להמציא רעיונות, רק שתדע שהסוגים הכי קטלניים הם: אש, אופל, רוח, נורמלי(כי אפשר להפוך כמעט כל פוקימון לנורמלי), אבן ודרקון
רק שאלה, למה אתה צריך את זה ורק 2 שתי רעיונות?
עריכה- לא נשמעים שמות טובים, הם מתייחסים רק לסוג 1 ושם צריך או לפי סביבת המחייה או לפי אלמנטים או לפי [b]2[/b] הסוגים[/quote]
אוקיי...
אבל אני אהבתי את השם וורבטרוס D= זה כאילו מלחמה ואלבטרוס,שהוא גם ככה ציפור....
אני עקרונית צריך שלושה אבל יש לי אחד. זה לחידוש של סיפור שלי :) ואולי באטלקליף? זה כי האלבטרוס חי על צוקים.....
[QUOTE=Machine X;1254447]אוקיי...
אבל אני אהבתי את השם וורבטרוס D= זה כאילו מלחמה ואלבטרוס,שהוא גם ככה ציפור....
אני עקרונית צריך שלושה אבל יש לי אחד. זה לחידוש של סיפור שלי :) ואולי באטלקליף? זה כי האלבטרוס חי על צוקים.....[/QUOTE]
בטלקליף זה נשמע טוב ואם אתה רוצה אני יכול לחשוב על עשרות רעיונות, אני מצוין בהמצאת רעיונות גאוניים לפוקימונים קטלניים.
מה אם דרוייפר לדרקון אש?
[quote=גרסררה;1254448]בטלקליף זה נשמע טוב ואם אתה רוצה אני יכול לחשוב על עשרות רעיונות, אני מצוין בהמצאת רעיונות גאוניים לפוקימונים קטלניים.
מה אם דרוייפר לדרקון אש?[/quote]
למה ווייפר Xd? זה דרקון,לא נחש...או אולי נהפוך אותו לנחש ;)
ותן עוד רעיונות...עלה לי רעיון לאיזה פרק בסיפור שלי :)
[QUOTE=Machine X;1254449]למה ווייפר Xd? זה דרקון,לא נחש...או אולי נהפוך אותו לנחש ;)
ותן עוד רעיונות...עלה לי רעיון לאיזה פרק בסיפור שלי :)[/QUOTE]
דרוייפר כי דרו=דרקון, שלא יהיה ברור מדי ייפר=פייר, אש ועלה לי רעיון שיהיה לו על הראש מן פטיש(האמר)
איזה סיפור? אם עוד לא הוצאת אותו אז תפרסם טיזרים בנושא הנעוץ
עריכה-רק עכשיו שמתי לב שאתה רוצה עוד רעיונות אז פוקימון אגדי עם שלושה סוגים: אבן נורמלי ורוח, אם אתה רוצה עוד מידע אז אני פה
[quote=גרסררה;1254450]דרוייפר כי דרו=דרקון, שלא יהיה ברור מדי ייפר=פייר, אש ועלה לי רעיון שיהיה לו על הראש מן פטיש(האמר)
איזה סיפור? אם עוד לא הוצאת אותו אז תפרסם טיזרים בנושא הנעוץ
עריכה-רק עכשיו שמתי לב שאתה רוצה עוד רעיונות אז פוקימון אגדי עם שלושה סוגים: אבן נורמלי ורוח, אם אתה רוצה עוד מידע אז אני פה[/quote]
האמת אני אל צריך אגדיים,אני צריך שישייה....
וזה סיפרו שאני פשוט מחדש.
[QUOTE=Machine X;1254451]האמת אני אל צריך אגדיים,אני צריך שישייה....
וזה סיפרו שאני פשוט מחדש.[/QUOTE]
שישיה מה? אז יש לי רעיון לסדרת התפתחויות, קוף נורמלי---->בבון נורמלי ולחימה------>גורילה לחימה ואופל
איזה סיפור אתה מחדש? תן שם וקישור לסיפור הישן
[quote=גרסררה;1254452]שישיה מה? אז יש לי רעיון לסדרת התפתחויות, קוף נורמלי---->בבון נורמלי ולחימה------>גורילה לחימה ואופל
איזה סיפור אתה מחדש? תן שם וקישור לסיפור הישן[/quote]
"פוקימון מסע חוזר".
ונראה לי אני אעשה שימפנזה נורמל-גורילה לחימה נורמל. איך זה נשמע?
[QUOTE=Machine X;1254453]"פוקימון מסע חוזר".
ונראה לי אני אעשה שימפנזה נורמל-גורילה לחימה נורמל. איך זה נשמע?[/QUOTE]
זה נשמע מעולה, אני פשוט עשיתי את שלי כמה שיותר קטלני, אני עוד מעט אערוך עם עוד פוקימון או התפתחות/תת התפתחות לאחד הפוקימונים שכבר נתתי לך
עריכה- פיור, תת התפתחות לדרוייפר, סוג אש טהור עם כנפי דרקון קטנות ורק ראש פטיש על הראש
פוקימון גלידה מסוג קרח ופוקימון שקית זבל שמתפתח לפוקימון מזבלה מסוג רעל Nuff Said
אביר רפאים רוח/פלדה עם Levitate חוץ מאש אין לו חולשות :p
[QUOTE=Ilan;1254469]פוקימון גלידה מסוג קרח ופוקימון שקית זבל שמתפתח לפוקימון מזבלה מסוג רעל Nuff Said
אביר רפאים רוח/פלדה עם Levitate חוץ מאש אין לו חולשות :p[/QUOTE]
הראשונים גרועים...רגע,הם אמיתיים XDDDDDDDDDD
ואביר רפאים נשמע נחמד....נשמע לך מתאים השם ספיריסוורד?
[QUOTE=Ilan;1254469]פוקימון גלידה מסוג קרח ופוקימון שקית זבל שמתפתח לפוקימון מזבלה מסוג רעל Nuff Said
אביר רפאים רוח/פלדה עם Levitate חוץ מאש אין לו חולשות :p[/QUOTE]
[QUOTE=Machine X;1254473]הראשונים גרועים...רגע,הם אמיתיים XDDDDDDDDDD
ואביר רפאים נשמע נחמד....נשמע לך מתאים השם ספיריסוורד?[/QUOTE]
גם האביר אמיתי...
פוקימון שהוא סטיל\אש שקוראים לו איירופייר, הוא מבוסס על (תנו רעיונות)
איירו=איירון=סטיל, פייר=אש.
[QUOTE=nairo908;1254507]גם האביר אמיתי...
איירו=איירון=סטיל, פייר=אש.[/QUOTE]
באמת O=? מי?
ויש כבר פלדה\אש,היטראן....
[QUOTE=Machine X;1254519]באמת O=? מי?
ויש כבר פלדה\אש,היטראן....[/QUOTE]
[url]http://serebii.net/pokedex-bw/589.shtml[/url] חשבתי שהוא כם רוח, אז:
~משתמש בפורס שקיבלתי מלוק סקייווקר~ אתה תשכח מה שאמרתי עליו ~משתמש בפורס שקיבלתי מלוק סקייווקר~
[quote=גרסררה;1254454]זה נשמע מעולה, אני פשוט עשיתי את שלי כמה שיותר קטלני, אני עוד מעט אערוך עם עוד פוקימון או התפתחות/תת התפתחות לאחד הפוקימונים שכבר נתתי לך
[b]עריכה- פיור, תת התפתחות לדרוייפר, סוג אש טהור עם כנפי דרקון קטנות ורק ראש פטיש על הראש[/b][/quote]
מה אתה אומר על זה?
[QUOTE=nairo908;1254507]גם האביר אמיתי...
איירו=איירון=סטיל, פייר=אש.[/QUOTE]
לא, הוא לא אמיתי..
וכן השם ספיריטוורד בסדר.. (דווקא ביסוס סבבה מקווה שזה יהיה בדור 6)
זה לסיפור שלך כן?
אולי פוקימון שמבוסס על ציפור, עם רגלי מגנט, והמקור הוא סוג של מסמר.
[QUOTE=Ilan;1254594]לא, הוא לא אמיתי..
וכן השם ספיריטוורד בסדר.. (דווקא ביסוס סבבה מקווה שזה יהיה בדור 6)
זה לסיפור שלך כן?[/QUOTE]
כן.ומגל-נראה לי אני פשוט את אשנה את דרוויפר לפיירווייפר-סוג אש טהור,זה נשמע מעולה :)
אלון-זה נשמע מגניב :)
אני מניח שהוא יהיה סוג מתכת\אבן...מה דעתך על השם מגנטורוקס?
עד כה בשישיה-באלטקליף (מעופף\לחימה),ספיריסורד (רוח\פלדה),פיירווייפר (אש),ומגנטורוקס (מתכת\אבן).
[QUOTE=Machine X;1254637]כן.ומגל-נראה לי אני פשוט את אשנה את דרוויפר לפיירווייפר-סוג אש טהור,זה נשמע מעולה :)
עד כה בשישיה-באלטקליף (מעופף\לחימה),ספיריסורד (רוח\פלדה),פיירווייפר (אש),ומגנטורוקס (מתכת\אבן).[/QUOTE]
אולי תסביר לי למה?
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך עוד פוקימונים והתפתחויות/תת התפתחויות לפוקימונים שנתתי/נתנו לך
[quote=גרסררה;1254643]אולי תסביר לי למה?
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך עוד פוקימונים והתפתחויות/תת התפתחויות לפוקימונים שנתתי/נתנו לך[/quote]
כי פיירווייפר נשמע מעגניב P=
ועל השאר אני אחשוב לבד....
[QUOTE=Machine X;1254647]כי פיירווייפר נשמע מעגניב P=
ועל השאר אני אחשוב לבד....[/QUOTE]
דרוייפר נשמע יותר מעגניב
חבל, אני יכול לחשוב על עוד מלא דברים
[quote=גרסררה;1254658]דרוייפר נשמע יותר מעגניב
חבל, אני יכול לחשוב על עוד מלא דברים[/quote]
בעצם אם שי לך עוד תביא,הראש שלי ריק Xddddd
[quote=Machine X;1254637]כן.ומגל-נראה לי אני פשוט את אשנה את דרוויפר לפיירווייפר-סוג אש טהור,זה נשמע מעולה :)
עד כה בשישיה-באלטקליף (מעופף\לחימה),ספיריסורד (רוח\פלדה),פיירווייפר (אש),ומגנטורוקס (מתכת\אבן).[/quote]
אני חושב שהיה מגניב אם הוא היה יען, רגלי מגנט ענקיות.
ואם כך, אפשר לקרוא לו:
Irich
מהמילים: Iron - ברזל ; Ostrich - יען.
למרות שגם מגנטורוקס זה נשמע בסדר..
סלאשדרופ
זה יהיה יצור מים גדול, שבבסיסו נראה כמו טיפת מים, רק שיש לו טפרים ארוכים וקטלניים, ורגליים עם טופרים.
הוא יהיה מסוג מרכזי מים ומשני פלדה.
מה דעתך?
מכייוון שהפכת את דרוייפר לאש טהור אני מרגיש טוב ליצור אותו:
סוג מרכזי: דרקון
סוג משני: אבן/מים/מתכת/אדמה
תיאור: הוא יהיה עשוי ממתכת אך כאשר הוא בחול הוא הופך לאדמה, כאשר הוא בשטח סלעי הוא הופך לאבן, כאשר הוא במים הוא הופך למים וכאשר הוא לא באחד המקומות האלו הוא מתכת
[QUOTE=sandslash;1254669]סלאשדרופ
זה יהיה יצור מים גדול, שבבסיסו נראה כמו טיפת מים, רק שיש לו טפרים ארוכים וקטלניים, ורגליים עם טופרים.
הוא יהיה מסוג מרכזי מים ומשני פלדה.
מה דעתך?[/QUOTE]
נשמע מעולה :) רק שכדאי שיהיה לו שריון צדפות כחול כהה כזה...וסלאשריין נשמע יורת טוב לא? ואם כבר שריון,אז בוא נשנה אותו למים\לוחם כי שי כבר סוג פלדה.
עריכה-שיט,גם שי כבר לוחם XD אולי מים\על חושי ואז נוסיף לו על הראש מעין מחוש כזה XD?
שישיה לבינתיים:
מגנטורוקס,פיירווייפר,באטלקליף,סלאשריין\דרופ,,ספיריסוורד, (מקום ריק לעוד אחד D=)
עריכה:
מגל-לא נראה לי...הוא אוברפאוור...וגם שי כבר סוג מתכת בשישיה:ספיריסורד (ואני אל מחליף אותו,רק אש חזק עליו D=)
[quote=גרסררה;1254682]מכייוון שהפכת את דרוייפר לאש טהור אני מרגיש טוב ליצור אותו:
סוג מרכזי: דרקון
סוג משני: אבן/מים/מתכת/אדמה
תיאור: הוא יהיה עשוי ממתכת אך כאשר הוא בחול הוא הופך לאדמה, כאשר הוא בשטח סלעי הוא הופך לאבן, כאשר הוא במים הוא הופך למים וכאשר הוא לא באחד המקומות האלו הוא מתכת[/quote]
הנה האחרון, בא לך?
[quote=גרסררה;1254688]הנה האחרון, בא לך?[/quote]
תסתכל מעלייך....
[QUOTE=Machine X;1254689]תסתכל מעלייך....[/QUOTE]
ערכת לפני שהגבתי.....
אני אחשוב על עוד אחד אבל אני מזהיר לך שהוא יהיה דרקון, אתה מוכן לתת רשימה של כל הסוגים שכבר יש בשישיה?
[quote=גרסררה;1254693]ערכת לפני שהגבתי.....
אני אחשוב על עוד אחד אבל אני מזהיר לך שהוא יהיה דרקון, אתה מוכן לתת רשימה של כל הסוגים שכבר יש בשישיה?[/quote]
בכיף :)
יש:מתכת,רוח,אש,מים,לוחם,פלדה,אבן,מעופף, על חושי (אולי).
סוג ראשי: דרקון
סוג משני: על-חושי
תיאור: הוא נחש פעמונים בגודל מטר והלשון שלו היא פעמון וכך גם זנבו, הוא בצבע סגול ובטנו כחולה
ועכשיו שאלה, אתה מתכוון לבקש ממישהו שיהפוך את הפוקימונים האלו לפייקמונים?
[quote=גרסררה;1254704]סוג ראשי: דרקון
סוג משני: על-חושי
תיאור: הוא נחש פעמונים בגודל מטר והלשון שלו היא פעמון וכך גם זנבו, הוא בצבע סגול ובטנו כחולה
ועכשיו שאלה, אתה מתכוון לבקש ממישהו שיהפוך את הפוקימונים האלו לפייקמונים?[/quote]
לא Xd
ויש כבר פוקימון מבוסס נחש Xd יש לך רעיונות לביסוסים אחרים D=?
[QUOTE=Machine X;1254707]לא Xd
ויש כבר פוקימון מבוסס נחש Xd יש לך רעיונות לביסוסים אחרים D=?[/QUOTE]
אתה רוצה קטלני נכון?
אולי לטאת כוח?