-
הצעה לפתיחת פורום חדש
רותם היקר,
שלחתי לך כבר בקשה להפוך לפקח, אך לא הסכמת היות ואני עוד לא מנהל. לכן, החלטתי שאני כן רוצה להיות מנהל. מנהל של פורום חדש שכדאי שיוקם, שיהיה תת פורום בחיים ויום יום, לפורום יקראו 'פורום בעיות אישיות', והוא ידבר על כל מיני בעיות שקורות ביומיום, או בעיות כלליות, כגון נכויות, בעיות עם המשפחה ועוד. אני מוכן לתרום כמה שיותר ולעזור לכל בעיה שתיווצר, אני מוכן להתייעץ עם עוד משתמשים בפורום, אני מוכן גם לענות לבד. אני אישית סובל מדיסלקציה וגם Adhd., ולכן יש לי ניסיון ואני מכיר את הבעיות מקרוב ויודע מה לעשות במקרים האלו. אשמח אם תיתנו לי לנהל את הפורום הזה בדרכי לפקחות.
תודה רבה, עמית.
אני מבקש גם משאר חברי הפורום היקרים, שתביעו את דעתכם בקשר לפתיחת הפורום הזה בסקר. תנו גם סיבה לזה.
אתם רוצים כנות הנה בהתכלה רוב הרעיון היה ליהיות מנהל ועז גם פקח אבל עכשיו שחשבתי על זה אני באמת רוצה את הפורום הזה הוא נורא יוסיף גם אם אני לא יתנו לי להיות פקח זה לא משנה כי הפורום הזה נורא יעזור.
ואני כבר לא רוצה להיות פקח אני רוצה לעזור לאחרים.
-
כן, בוודאי שכדאי לפתוח! הפורום הזה יוכל לעזור לבעיות יומיום שקיימות בטח אצל כל אחד ואחד מאיתנו, וגם להביא עוד משתמשים לפורום!
וגם להפך, אני לא רואה סיבה לא להקים את התת פורום הזה. ישר כוח על הרעיון המקורי!!
-
מסכימה, כל הכבוד על הרעיון הנפלא
אך אינני בטוחה כי הוא יהיה פעיל כל כך
-
למה שלא יהיה פעיל?
כל אחד שתיווצר לו בעיה, יוכל לפנות בפורום הזה בלי להתבייש.
-
אני לא התביישתי להגיד לכולם על הבעיות שלי חלק מהפתרון זה קודם לשתף עם אחרים
-
אני נגד. ובכלל... אין סיבה שאתה תנהל פורום... רק כדי להגיע לפקחות!
-
תראה, קודם כל אני מאוד מעריך את זה שאתה מגיב בחפשיות ומוכן להביע את דעתך. הקטע הוא, שדיברתי על זה עם רותם והוא אמר שזה מצריך ניהול פורום קודם. אני מאוד רוצה לעזור לפורום, אני כל הזמן רואה משתמשים שעוברים על החוקים, וכל מה שאני רוצה זה את האפשרות למנוע מהם לעשות כך. אני לא מעוניין ביותר הודעות בה"פ, אני לא מעוניין בכינוי משני וגם לא ביחס אחר. הקטע הוא שאני רק רוצה לעזור.
-
אין שום צורך בפקח נוסף. אם היה, אז רותם לבטח היה מוצא כבר פקח.
חוץ מזה, זה לא לעניין לבקש לפתוח פורום רק כדי שתפלס לעצמך דרך להיות פקח!
אתה מבקש לפתוח פורום שמדבר על רגשות, זה לא קצת חצוף לפתוח אותו כדי לנטוש אותו ולהגיע לפקחות?!
הרי ניהול הפורום זה לא המטרה שלך! רק הדרך להיות פקח!
אני בעד הפורום הזה, אבל אני נגד להעלות אותך לניהול הפורום! לפחות כרגע.
-
[QUOTE=The Charmander;1268069]אין שום צורך בפקח נוסף. אם היה, אז רותם לבטח היה מוצא כבר פקח.
חוץ מזה, זה לא לעניין לבקש לפתוח פורום רק כדי שתפלס לעצמך דרך להיות פקח!
אתה מבקש לפתוח פורום שמדבר על רגשות, זה לא קצת חצוף לפתוח אותו כדי לנטוש אותו ולהגיע לפקחות?!
הרי ניהול הפורום זה לא המטרה שלך! רק הדרך להיות פקח!
אני בעד הפורום הזה, אבל אני נגד להעלות אותך לניהול הפורום! לפחות כרגע.[/QUOTE]
חח לא הבנת אותו, הוא לא רוצה לנטוש את הפורום, אלא לנהל אותו ולפקח במקביל.
-
זה לא משנה. הרעיון שלו הוא לפתוח את הפורום כדי שהוא יענה על התנאי של רותם! "ניהול פורום תחילה"
תאמין לי שאני הבנתי טובטוב מה הוא מדבר.
[quote]קטע הוא, שדיברתי על זה עם רותם והוא אמר שזה מצריך ניהול פורום קודם. אני מאוד רוצה לעזור לפורום, אני כל הזמן רואה משתמשים שעוברים על החוקים, וכל מה שאני רוצה זה את האפשרות למנוע מהם לעשות כך. אני לא מעוניין ביותר הודעות בה"פ, אני לא מעוניין בכינוי משני וגם לא ביחס אחר. הקטע הוא שאני רק רוצה לעזור.[/quote]
-
אני אמרתי שאני אנטוש אותו לא אז על תמציא דברים וכן אני רוצה להיות פקח כי צריך עוד פקחים בגלל שהפקחים לא רואים כלום אני כול הזמן רואה עבירות על החוקים אבל עם אני אהיה גם פקח וגם מנהל הפורום שלי יהיה תמיד בעדיפות ראשונה ואני יתמיד בוא כול הזמן ובסוף זה יהיה הפורום היחידי שפעיל!!
-
כמו שאמרתי. אני לא רואה סיבה שתעלה לניהול פורום כדי שתהיה פקח. אין צורך.
ושוב, אני לא חושב שאתה מתאים לפיקוח. גם אם תנהל 7 פורומים.
-
[QUOTE=The Charmander;1268074]כמו שאמרתי. אני לא רואה סיבה שתעלה לניהול פורום כדי שתהיה פקח. אין צורך.
ושוב, אני לא חושב שאתה מתאים לפיקוח. גם אם תנהל 7 פורומים.[/QUOTE]
אבל זה לא הסיבה העיקרית לפורום הזה וזה לא סיבה בכלל הסיבה היא כדי לעזור לאחרים ולא רק לעצמי ואם אני אהיה גם פקח זה גם יעזור לאחרים כי אני יעשה את הפורום מקום טוב יותר אבל זו דעתך ואני מחבד אותה
-
אני גם נגד, אני לא חושב שהרבה ישתמשו בו, חוץ מזה יש פורום דיבורים.
-
[QUOTE=Ace Ventura;1268076]אני גם נגד, אני לא חושב שהרבה ישתמשו בו, חוץ מזה יש פורום דיבורים.[/QUOTE]
אולי אף אחד לא מדבר על הבעיות שלו בגלל שהוא מפחד מהחשיפה אבל ברגה שאני גיליתי לפורום שאני ADHD אתה לא יודע כבת ה"פ משתמשים שלחולי ושעלו אותי איך זה מרגיש וגם גיליתי על עוד כמה משתמשים שהם כמוני אני לא יגיד מי כי אולי הם לא רוצים שידעו והם ששעלו אותי שעלת ואני עזרתי להם אבל למה הם שעלו אותי ונפתחו פתעום כי הם ראו שאני לא פחדתי לספר לכולם אז לה שהם כן אז אני רוצה לעזור לכולם כל הזמן עם כל בעיה יש לי עם מי לשעול על מה להגיב לו ואני בא ממקום לעזור ולא משום מקום אחר
-
האין זה דומה למצב שבו יפתח פורום של דברים שבלב?
תהיה חשיפה וכולם יראו! אותו דבר!
-
במקרה רגיל הייתי בעד אבל משום שהנימוק שהבאתה הוא שאתה רוצה להיות מנהל O.o (למה בכלל?) אז אני נגד... חוץ מזה יש את דיבורים...
-
[QUOTE=The Charmander;1268080]האין זה דומה למצב שבו יפתח פורום של דברים שבלב?
תהיה חשיפה וכולם יראו! אותו דבר!
[/QUOTE]
אני חשבתי על זה ואולי אני יעשה חוק שמי שלא רוצה להחסף לציבור ישלך לי ה"פ עם הבעיה אום הוא ירשה לי אני יפרסם את זה בשם בדוי שיקרה חסוי אבל העיקר שידעו שיש פה משהו שמוכן לעזור לכם עם כול בעיה עפשרית ואני לא יענה סתם אני יכול להיתיעץ עם המון מומחים שיגידו לי מה לענות
-
אני כפי שאמרתי בעד הצעה זו אך בפירוט שנתת נשמע כאילו שהצעת את הפורום אך ורק בכדי להיות מנהל, עם לא אישרו לך עד עכשיו ומינו אותך למנהל זה מפני שלא חושבים שאתה מתאים, לפחות לא ברגע זה, תשקיע בפורום שאתה רוצה לנהל, הקשב לעצות של אחרים כמו למשל תיקון שגיאות כתיב ועם עדיין לא יתנו לך ניהול, לא קרהכלום אתה לא חייב להיות מנהל, כי לפי מה שנשנע פה אתה רוצה להיות מנהל רק בגלל החלק של ''לנהל''.
אומרת מראש-
בהצלחה רבה בדרכך, תנסה אולי תצליח
-
אבל תענה לי על שאלה: למה אתה רוצה להיות פקח? זה חרא תפקיד.
כמו אדם... הרעיון נשמע טוב אבל... המטרה שלך לא מוצאת חן בעיני
-
אז מה הרעיון לפתוח פורום? דבר איתם בהודעה פרטית.
אגב, היפר אקטיב זו לא מילה גסה. עבדתי עם ילדים נפלאים שיש להם את המתנה הזו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1268083]אני כפי שאמרתי בעד הצעה זו אך בפירוט שנתת נשמע כאילו שהצעת את הפורום אך ורק בכדי להיות מנהל, עם לא אישרו לך עד עכשיו ומינו אותך למנהל זה מפני שלא חושבים שאתה מתאים, לפחות לא ברגע זה, תשקיע בפורום שאתה רוצה לנהל, הקשב לעצות של אחרים כמו למשל תיקון שגיאות כתיב ועם עדיין לא יתנו לך ניהול, לא קרהכלום אתה לא חייב להיות מנהל, כי לפי מה שנשנע פה אתה רוצה להיות מנהל רק בגלל החלק של ''לנהל''.
אומרת מראש-
בהצלחה רבה בדרכך, תנסה אולי תצליח[/QUOTE]
ממש לא, אני רוצה לעזור. לא כדי שיהיה לי את כל הדברים שנלבים לזה אולי בהתכלה זה היה בשביל ליהיות פקח אבל עכשיו חשבתי על זה ואני באמת רוצה לעזור לאחרים
[QUOTE=Ilan;1268081]במקרה רגיל הייתי בעד אבל משום שהנימוק שהבאתה הוא שאתה רוצה להיות מנהל O.o (למה בכלל?) אז אני נגד... חוץ מזה יש את דיבורים...[/QUOTE]
ממש לא, אני רוצה לעזור. לא כדי שיהיה לי את כל הדברים שנלבים לזה אולי בהתכלה זה היה בשביל ליהיות פקח אבל עכשיו חשבתי על זה ואני באמת רוצה לעזור לאחרים
[QUOTE=The Charmander;1268085]אז מה הרעיון לפתוח פורום? דבר איתם בהודעה פרטית.
אגב, היפר אקטיב זו לא מילה גסה. עבדתי עם ילדים נפלאים שיש להם את המתנה הזו.[/QUOTE]
אני אמרתי שזה מילה גסה חס וחלילה אני מודה לה' שאני כזה
ולענין אבל שידעו שיש פה משהו בפורם שמוכן לעזור להם ובפורום במיוחד לזה זה יהיה הכי טוב
[QUOTE=Ilan;1268084]אבל תענה לי על שאלה: למה אתה רוצה להיות פקח? זה חרא תפקיד.
כמו אדם... הרעיון נשמע טוב אבל... המטרה שלך לא מוצאת חן בעיני[/QUOTE]
זה ממש לא חרא תפקיד אני כול הזמן רואה אנשים עוברים על החוקים וזה עולה לי על העצבים כי אני לא יכול לעשות כלום אבל אני כבר לא רוצה להיות פקח אני רוצה את הפורום הזה כדי לעזור לאחרים
-
בעד הפורום אבל עמית תקשיב. זה לא שכשאתה מנהל פורום אתה יכול להפוך לפקח. זה אחד התנאים.
אתה צריך לשקיע בפורום, להכיר את החוקים וצריך לעתי גם הסכה של רוב ההנהלה הגבוהה.
נכון אתה צריך קודם לנהל פורום אבל זה לא מה שיהפוך אותך פקח. אני לא קבטע של להלעיב אלא בקטע של להסביר.
ודבר שני לא צריך עוד פקח. צריך מהל ראשי וזה לדעתי ייבחר בזמן הקרוב
-
את האמת צריך עוד פקח, ארוין בקושי מתחבר והוא כבר לא יכול לפקח על הפורום כמו בתקופה שהוא היה מאוד פעיל. צריך מישהו שיקח את עניין הפקחות לידיים וירסן את הפורום הזה מאי סדר.
-
נגד.
גם כי מהכרות עם הקהילה היא תזלזל בנושא ותספים שם.
גם כי הוא יהיה פורום מאוד שומם אחרי כמה זמן.
וגם כי אתה רוצה אותו כדי להפוך לפקח.
[quote=sandslash;1268090]את האמת צריך עוד פקח, ארוין בקושי מתחבר והוא כבר לא יכול לפקח על הפורום כמו בתקופה שהוא היה מאוד פעיל. צריך מישהו שיקח את עניין הפקחות לידיים וירסן את הפורום הזה מאי סדר.[/quote]
ארווין פעיל בסדר גמור, אל תבלבל את המוח
-
[QUOTE=scizor-x;1268088]בעד הפורום אבל עמית תקשיב. זה לא שכשאתה מנהל פורום אתה יכול להפוך לפקח. זה אחד התנאים.
אתה צריך לשקיע בפורום, להכיר את החוקים וצריך לעתי גם הסכה של רוב ההנהלה הגבוהה.
נכון אתה צריך קודם לנהל פורום אבל זה לא מה שיהפוך אותך פקח. אני לא קבטע של להלעיב אלא בקטע של להסביר.
ודבר שני לא צריך עוד פקח. צריך מהל ראשי וזה לדעתי ייבחר בזמן הקרוב[/QUOTE]
אני כבר לא רוצה ליהיות פקח אני מעוד רוצה את הפורום הזה בישביל לעזור
[QUOTE=ITA;1268093]נגד.
גם כי מהכרות עם הקהילה היא תזלזל בנושא ותספים שם.
גם כי הוא יהיה פורום מאוד שומם אחרי כמה זמן.
וגם כי אתה רוצה אותו כדי להפוך לפקח.
ארווין פעיל בסדר גמור, אל תבלבל את המוח[/QUOTE]
למה אתה חושב שהוא יהיה שומם כול הזמן יש לאנשים בעיות אבל הם לא יודעים עם מי לדבר אז אולי עם יבוא משהוא בגילם וינשה לעזר אתה יודע איך זה עוזר רק לדבר עם משהוא בגובה העניים בגיל שלך
ואני כבר לא רוצה ליהיות פקח אני מעוד רוצה את הפורום הזה בישביל לעזור
-
אותו דבר אפשר לעשות בפורום דיבורים ולא עושים את זה. היה בעבר פורום כזה וההתלהבות הייתה ליומיים.
התשובה היא לא.
וגם לא אמרתי שכל מי שמנהל פורום בהכרח יקבל פקחות בעתיד.
-
הפורום הוצע בעבר ולא התקבל
סוף סיפור
-
ד"א,בקשות להעלאת דרגה לפקחים לא שולחים,ההנהלה בוחרת את הפקחים לבד!
שנית,אדם-תפסיק לדבר בשם רותם,אתה לא זה שמחליט כאן,רותם הוא זה שמחליט...
שלישית,לדעתי פורום זה לא צריך,יש את דיבורים ואקטואליה...זה סתם פורום מיותר...
-
דיברתי בשם עצמי. לא בשם רותם... זכותי כזכותך להביע את דעתי, דיברנו על זה בעבר... לא?
זה לא מסלול שכזה, ניהול ואז פרצות. יש דרך ארוכה עד לפקחות,זה תלוי בנאמנות הגולש.
-
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1011722#post1011722[/URL]
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=37717[/URL]
הצעתי את הרעיון פעמים רבות בעבר- הוא לא התקבל.
בכל מקרה, אני לא בעד הפורום כמו פעם.. אלא הבנתי למה לא אישרו וכעת אני גם נגד.
תוכלו לחפש ייעוץ בדיבורים ואקטואליה, אין סיבה לפתוח פורום חדש. (בלי להתייחס שרק בשביל להיות משגיח.. בנוסף, גם אם היה זה יהיה פורום כללי של דיונים, אני לא חושב שהיה כדאי שיהיה לפורום משגיח)
אם אתה רוצה להיות משגיח, תשקיע בפורום רבות ואם תבקש לעלות שוב וההנהלה הגבוהה תראה לנכון להעלות אותך, אז תעלה.
-
שני דברים-
1. לא כל פורום שאתה תציע אתה תהיה המנהל שלו.צריכה להיראות השקעה.
2. ראיתי את הרעיון עובד בפורומים אחרים,והוא עבד מצוין,אבל ראיתי אותו גם לא עובד בכלל בפורום אחר. למה?כי פורום כזה הוא מיוחד-כי הוא תלוי גם באנשים שבקהילה ובקשרים ביניהם.
כדי שפורום כזה יעבוד אתה צריך להיות חבר מאוד-מאוד טוב של האנשים בקהילה ולסמוך עליהם. אחרת,אף אחד לא יספר כלום והפורום יהיה שומם. צריך גם לקבוע חוקים מאוד מסודרים-נגיד, אם אתה לא מקלל מישהו מהפורום,אתה יכול לאפשר קללות בפורום הזה, כי זה מאוד עוזר להתמודד עם דברים כשאתה יכול לשתף בצורה חופשית. צריך גם לעשות עוד כמה דברים-לפתוח משתמש מיוחד לפורום הזה (לאנשים שלא רוצים שכולם ידעו מי הם),למצוא מישהו שמסוגל להסתכל בכל הנושאים ולבדוק אם שי מישהו שיכול להגיע להתאבדות,ובמקרים המתאימים לעצור אותו,וכו'.
בגלל זה-אני נגד הרעיון. זה דורש המון השקעה וזמן,דבר שלרובנו אין, וגם צריך שאנשי הקהילהיסמכו זה על זה, אחרת הפורום יהיה שומם. וזה מה שקורה פה-האנשים פה לא החברים הכי טובים,בוא נגיד ככה.
אגב אוהד-מקורי,זה [b]לא.[/b]
-
[QUOTE=sandslash;1268049]כן, בוודאי שכדאי לפתוח! הפורום הזה יוכל לעזור לבעיות יומיום שקיימות בטח אצל כל אחד ואחד מאיתנו, וגם להביא עוד משתמשים לפורום!
וגם להפך, אני לא רואה סיבה לא להקים את התת פורום הזה. ישר כוח על הרעיון המקורי!![/QUOTE]
זה לא מקורי, יש את זה [B]במלא[/B] פורומים...
לנושא, לא צריך אחד זה, מהיכרות עם הקהילה, אין פה הרבה קשרים אחד עם השני..
ולכן, אני חושב שהפורום יהיה שומם.. אני נגד.
בכל מקרה, אני חושב שיואב הסביר יותר יפה ממני..
-
[QUOTE=Machine X;1268120]שני דברים-
1. לא כל פורום שאתה תציע אתה תהיה המנהל שלו.צריכה להיראות השקעה.
2. ראיתי את הרעיון עובד בפורומים אחרים,והוא עבד מצוין,אבל ראיתי אותו גם לא עובד בכלל בפורום אחר. למה?כי פורום כזה הוא מיוחד-כי הוא תלוי גם באנשים שבקהילה ובקשרים ביניהם.
כדי שפורום כזה יעבוד אתה צריך להיות חבר מאוד-מאוד טוב של האנשים בקהילה ולסמוך עליהם. אחרת,אף אחד לא יספר כלום והפורום יהיה שומם. צריך גם לקבוע חוקים מאוד מסודרים-נגיד, אם אתה לא מקלל מישהו מהפורום,אתה יכול לאפשר קללות בפורום הזה, כי זה מאוד עוזר להתמודד עם דברים כשאתה יכול לשתף בצורה חופשית. צריך גם לעשות עוד כמה דברים-לפתוח משתמש מיוחד לפורום הזה (לאנשים שלא רוצים שכולם ידעו מי הם),למצוא מישהו שמסוגל להסתכל בכל הנושאים ולבדוק אם שי מישהו שיכול להגיע להתאבדות,ובמקרים המתאימים לעצור אותו,וכו'.
בגלל זה-אני נגד הרעיון. זה דורש המון השקעה וזמן,דבר שלרובנו אין, וגם צריך שאנשי הקהילהיסמכו זה על זה, אחרת הפורום יהיה שומם.
אגב אוהד-מקורי,זה [b]לא.[/b][/QUOTE]
לי יש זמן והרבה אני חברותי אני יכול להיות החבר הכי טוב פה של כולם
אז למה אתה נגד כי אתה אמרתה שאם יהיה פורום קזה יוכלו להציל אנשים עז מה הבעיה?!?!?
-
אני לא חושב שזה יהיה רעיון טוב, אח"כ אנשים יגידו בעיות מביכות שיש להם וכולם יצחקו עליהם.
יתר על כן, זה גם לא ממש הכרחי.אם מישהו רוצה עצה במשהו שיבקש בה"פ או בנו"ד.
-
[QUOTE=Soul Taker;1268139]אני לא חושב שזה יהיה רעיון טוב, אח"כ אנשים יגידו בעיות מביכות שיש להם וכולם יצחקו עליהם.
יתר על כן, זה גם לא ממש הכרחי.אם מישהו רוצה עצה במשהו שיבקש בה"פ או בנו"ד.[/QUOTE]
אבל אף אחד לא יודע שיש פה אנשים רוצים לעזור ואם יצחקו אז יוכלו לעשות חוק שמי שצוחק על אחרים מקבל באן או אזהרה
-
[QUOTE=Amitlv;1268137]לי יש זמן והרבה אני חברותי אני יכול להיות החבר הכי טוב פה של כולם
אז למה אתה נגד כי אתה אמרתה שאם יהיה פורום קזה יוכלו להציל אנשים עז מה הבעיה?!?!?[/QUOTE]
חוץ מזה שצריך גם אחד בוגר שמבין. וצריך ממש המון זמן,אתה צריך להבין שזאת השקעה עצומה.
ואתה לא יכול...
ובכלל קראת את מה שכתבתי? את הכול? כי כל מה שיש שם-אין בפורום הזה.
ואגב-לא כתבו שם שאתה תהיה החבר הכי טוב של כולם,כי אם אתה רוצה שזה יהיה המצב-תפתח טור ייעוץ או משהו. העיקרון של פורום כזה הוא שכל אחד תורם משהו משלו.זה פורום "עזרה וייעוץ", לא "עצות מעמית".
-
[QUOTE=Machine X;1268143]חוץ מזה שצריך גם אחד בוגר שמבין. וצריך ממש המון זמן,אתה צריך להבין שזאת השקעה עצומה.
ואתה לא יכול...
ובכלל קראת את מה שכתבתי? את הכול? כי כל מה שיש שם-אין בפורום הזה.
ואגב-לא כתבו שם שאתה תהיה החבר הכי טוב של כולם,כי אם אתה רוצה שזה יהיה המצב-תפתח טור ייעוץ או משהו. העיקרון של פורום כזה הוא שכל אחד תורם משהו משלו.זה פורום "עזרה וייעוץ", לא "עצות מעמית".[/QUOTE]
אני נמצע בבית ספר לADHD ושם גול המורים יש תואר ראשון בפסיכולוגיה אם לא שתים או יותר אז יהיה לי עם מי להיתאץ מה לענות וברור שכול אחד יכול לעזור לא רק אני ואם יהיה את הפורום הזה אז אנשים יותר יתחברו אחד לשני כי אולי הם יעזרו אחד לשני וישארו בקשר או שיגלו שיש להם את אותה בעיה ויעבירו חויות אני הכרתי משתמש עם עותה בעיה כמו שלי אבל הוא קטן ממני בכמה שנים והוא שאל אותי כל מיני שאלות
אבל רק דרך זה שאמרתי לכולם מי אני ומה אני הכרנו
-
[QUOTE=Amitlv;1268147]אני נמצע בבית ספר לADHD ושם גול המורים יש תואר ראשון בפסיכולוגיה אם לא שתים או יותר אז יהיה לי עם מי להיתאץ מה לענות וברור שכול אחד יכול לעזור לא רק אני ואם יהיה את הפורום הזה אז אנשים יותר יתחברו אחד לשני כי אולי הם יעזרו אחד לשני וישארו בקשר או שיגלו שיש להם את אותה בעיה ויעבירו חויות אני הכרתי משתמש עם עותה בעיה כמו שלי אבל הוא קטן ממני בכמה שנים והוא שאל אותי כל מיני שאלות
אבל רק דרך זה שאמרתי לכולם מי אני ומה אני הכרנו[/QUOTE]
אנשים בפורומים כאלה לא מחפשים ייעוץ פסיכולוגי,הם מחפשים אנשים שמבינים אותם.
וצריך קודם את הקליק הראשוני,אחרת כלום אל יעבוד.
-
[QUOTE=Machine X;1268149]אנשים בפורומים כאלה לא מחפשים ייעוץ פסיכולוגי,הם מחפשים אנשים שמבינים אותם.
וצריך קודם את הקליק הראשוני,אחרת כלום אל יעבוד.[/QUOTE]
אני יכול להבין פה את כולם אתה יודע כמה דברים עברתי עם הבעיות שיש לי אתה לא מבין איזה היפר הייתי פעם ואם משהו היה אומר לי משהוא תוך שניה היה לו כיסא ברוש אבל אני התגברתי על זה אני יוכל לעזור גם לאחרים אם כול העיה אפשרת