-
Facebook virus-אין מקום!
[B]אין מקום!
[/B]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/9249815.png[/IMG]
[B]אישור[/B]-
[QUOTE]אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Miku Hatsune לפתוח את Facebook Virus, בתנאי שיתבצע תיקון קטן שעליו דובר בה"פ.
[/QUOTE]
[B][COLOR="Purple"]חוקים כלליים-
[/COLOR][/B]1)נא לא לקלל במ''ת
2)נא לא להספים במ''ת, כלומר-
ערכתם הודעה, תודיעו לי בפרטי, אתם לא תגיבו זמן מה, תודיעו לי בפרטי וכדומה.
3)אם למישהו יש תלונות כלשהם על המ''ת ו\או המלצות למ''ת, אני מבקשת בכל לשון של בקשה, תשלחו לי בה''פ
4)אין לעשות דאבל פוסט!
5)כל החוקים של הפורום והחוקים הגלובאליים חלים גם פה
6)מי שעובר על החוק הזה עף- להנות! 3:
[B][COLOR="Purple"]חוקי תגובות (חוק 1 חל גם עליי)
[/COLOR][/B]1)על תגובה להיות באורך של מינימום שתי שורות (המ''ת הזה הולך להיות מושקע מאוד, ורק השקעה מלאה מצדכם תהיה מקובלת עליי, אז בבקשה)
תשתדלו יותר משתי שורות, אך אם אתם לא מצליחים אז רק שתיים.
2)מי שלא יגיב שבוע, בלי לומר לי כלום, יעוף מהמ''ת מיידית (פעם לא הקפדתי על כך, אבל הפעם אני ממש הולכת להקפיד, אל תנסו אותי)
3)לצטט אותי שאתם מגיבים!
[B][COLOR="purple"]רקע
[/COLOR][/B]זה קרה באותו יום נורא, בהתחלה, נראה כי זה הולך להיות יום מושלם- השמש מאירה במלוא עוצמתה, הילדים יוצאים החוצה לשחק, ועובדי החברה ''פייסבוק'' הולכים לעבודתם בשמחה.
הם מתיישבים במקומם ומתחילים לעבוד, לבדוק דיווחים של משתמשים על משתמשים, לאשר בקשות חברות, להוסיף תוכנות הגנה למערכת, להכניס שיפורים ותוספות ועוד...
''המנהל בוא מהר! אתה חייב לבוא!'' קרא לפתע אחד העובדים, מארק אליוט צוקרברג, מנהל החברה ניגש במהירות אל העובד המבוהל, ''אוי לא..'' מלמל מארק למראה צג המחשב, על המחשב היה פתוח כמובן הפייסבוק, אבל הייתה תקוע באמצע המסך... תולעת וירטואלית בצבע ירוק, בעלת משקפיים שחורים, בדיוק כמו ''תולעת ספרים'', היא החזיקה שלט עץ קטן ווירטואלי ועליו כתוב ''הודבקתם'', ''לעזעזל! נדבקנו בוירוס תולעת!'' הזדעק מארק, כל עובדי החברה מיד הסתובבו, ואט אט, נראתה התולעת על כל הצגים, ''אבל משהו לא בסדר בוירוס הזה...'' מלמל מארק.
[B][COLOR="purple"]עלילה\התחלה או איך שלא תקראו לזה 3:
[/COLOR][/B]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה GOOGLE ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/4451700.png[/IMG]
[B][COLOR="purple"]קצת מידע על וירוס התולעת
[/COLOR][/B]
וירוס אשר נראה כמו תולעת ירוקה עם משקפיים, כמו תולעת ספרים ומשם שמו,היא מחזיקה שלט עץ קטן ועליו כתוב ''הודבקתם''.
וירוס התולעת החליט להשתלט על כל האינטרנט ותוכנות הגנה רגילות אינן מצליחות לפגוע בו, אתם צריכים להביס את וירוס התולעת בכדי לצאת מרחבי האינטרנט, וכל עוד לא עשיתם זאת לא תוכלו לצאת.
[B][COLOR="purple"]מהלך המשחק
[/COLOR][/B]כפי שבטח כבר הבנתם, עלייכם להרוג את הוירוסים ברחבי האינטרנט, אבל אני בטוחה בדיוק מה אתם שואלים עכשיו ''איך?''.
ישנם כמה שיטות להרוג וירוסים, בהתחלה כאשר תישאבו לאינטרנט, תקבלו נשק מיוחד, כל אחד נשק אחר, וככל שתתקדמו תוכלו להשיג עוד נשקים ולשפר אותם.
אבל כמובן שיש עוד כמה...דרכים יצירתיות להרוג את הוירוסים, בהצלחה!
[B][COLOR="purple"]הצצה לאתרים שיופיעו במשחק
[/COLOR][/B]Myforum(כן כן)
Youtube
Fxp
serebii(עם זאת המשחק לא קשור לפוקימון!)
ויקיפדיה
ועוד מלא!!!
[B][COLOR="purple"]טופס הרשמה:
[/COLOR][/B]שם משתמש: עם קישור לפרופיל
שם במ''ת: גם משפחה
רקע: 5 שורות מינימות- כמה זמן יש לכם פייס, איזה משחקים אתם משחקים (כדי שאדע באילו אתרים לשים אותכם) וקצת על המשפחה.
מראה\תמונה: אם אתם מתארים, אז בבקשה לפרט עד הפרטים הקטנים!
הערות\אייס קפה?:
[B][COLOR="purple"]טופס הרשמה ריק:
[/COLOR][/B]שם משתמש:
שם במ''ת:
רקע:
מראה\תמונה:
*עד שישה רשומים
[B]לא להגיב!![/B]
-
***שמור לרשומים****
מקום שמור ל-מגל, מאי וSasoriRedSands
[B][U]רשומים- 1-6
[/U][/B]
[B]HyperNoob
[/B]
[SPOILER]שם משתמש: HyperNoob (עומד להשתנות).
שם במ''ת: גלעד קינגלר.
רקע: המחשב הוא אחד המרכיבים המרכזיים בחיים שלי, כל כך הרבה דברים טובים אפשר למצוא בו. למרות כל זאת, אני לא מהאנשים שמתמכרים לכל שטות שהחברה מחליטה שהוא מגניב (נניח, פוקימון זה לא שיא האופנה ). לכן לא היה לי פייסבוק עד לפני שנה וחצי, כשאבא שלי הכריח אותי לעשות חשבון בשביל לתקשר עם צוות ההדרכה שלי.
יש לי רק כעשרים חברים בפייסבוק והמשחק היחיד בו אני משחק (אבל לא היחיד בו אני רשום) הוא Ninja Warz לעיתים אני גם נכנס לפארם וויל למרות שאני לא הכי אוהב את המשחק.
יש לי ארבעה אחים, אח ושלושה אחיות. חמישה אחים שנולדו בחמש שנים (שני הגדולים, בן ובת תאומים.
בנוסף אני משחק ב"ליטל פייטרס" אבל מזמן לא שיחקתי במשחק רשת כל שהוא, האחרון הוא אולי "פוקמון טוור דיפנס'ס).
מראה\תמונה: גובה של יותר ממתר שמונים וחמש (לא מדדתי), חזק. שיער חום מתולתל.
הערות\אייס קפה?: למשחק כזה חיכיתי כדי להירשם בהצלחה.
[/SPOILER]
[B]Ash Is A Nub
[/B]
[SPOILER]שם משתמש: Ash Is A Nub (עומד להשתנות)
שם במ''ת: מגל ויינברגר
רקע: מגל מכור למחשב, והוא דבוק אליו כל היום כבר למשך שנתיים, משך הזמן שהוא רשום לפייסבוק...
מערכת היחסים הארוכה והמפותחת שלו עם הפייסבוק החלה לפני כשנתיים, מגל שמע על 'נפלאות הפייס' וניסה לפתוח אחד... אך להפתעתו, הוא לא היה יכול! לא היה לו אימייל! הוא רץ מהר ופתח לו אימייל.
מגל חזר והצליח לפתוח פייס. מהר מגל רץ, אץ והצליח להשיג 100 חברים. שנה אחרי הפייס הוא פתח משתמש בMyForum. מגל משחק בפייס ב: פארם וויל, נינג'ה וורס, פט הוטל, ואייסי טאוור. האתרים שמגל אוהב לגלוש בהם הם: פיייס, מייפורום, גוגואנימה, DBM, ועוד...
מאז שהפך למכור למחשב יחסו כפי ביה"ס השתנה, והוא הפסיק להשקיע בו. הוא התנתק לגמרי מהסביבה. הוריו כעסו עליו בגלל זה, וגם אחיו.
מראה: גבוה, 1.85. רזה, 55 ק"ג. שיער חום קצוץ. לובש תמיד כפפות כחולות וכובע צמר פונפוני כזה (XDD).
הערות\אייס קפה?: לא תודה, מעדיך אייס וניל 3:<
[/SPOILER]
[B]sire despair
[/B]
[SPOILER]שם משתמש:sire despair
שם במ''ת:קווין בלייק
רקע:
קווין הוא סוג של מכור למחשב-יש לו פייס עם מלא חברים,לפחות 500,ועם כולם הוא מדבר. בפייס הוא בעיקר מדבר עם אנשים ולא משחק,אבל הוא משחק בninja saga,milioner city,וninja wars.
הוא גולש בעיקר באתרים של כל מיני סדרות שהוא אוהב-בעיקר בben 10 planet,אבל זה סוג של סוד-כי ברצינות,הוא לא יהיה כזה מקובל אם יידעו שהוא אוהב את הסדרה הזאת.
הוא גולש גם במארוול ויקיה,כי הוא מכור לקומיקס אמריקאי.
יש לו חשובן פייס מאז שהפייסבוק נפתח בעברית.הוא שמע על זה ופתח חשבון.חצי מחבריו-הוא הכיר אותם דרך הפייסבוק.
מראה\תמונה: שיער שחור,עור שזוף,שרירי,עיניים ירוקות בוהקות. לובש חולצת טי שחורה,ומכנסי ד"גמח אפורים.
הערות\אייס קפה?:בכיף,למה לא XDש
[/SPOILER]
[B]Rin Kagamine
[/B]
[SPOILER]שם משתמש: Rin Kagamine (עומד להשתנות)
שם במ''ת: הימג'י מיזוקי.
רקע: חזרתי מבית הספר, והנה סוף סוף אני בבית.*
מיד שאני מגיעה הביתה, אני הולכת ישר למחשב שלי, ומיד נכנסת לכל מיני אתרים, כגון הפורום myFORUM , אתרי אנימה לצפייה, אתרי משחקים, יוטיוב, וכמובן- פייסבוק. רוב חברי מהכיתה נמצאים שם, חוץ מכמה בנות שההורים שלהם לא מרשים להם לפתוח, או שאין להם מחשב. אז, אחרי שגמרתי את עיסוקי בשאר האתרים, אני מיד פונה לפייסבוק ומשחקת בPet Society, פארם וויל, נינג'ה וורז, ועוד כמה משחקים מהנים למינהם. אני.. אפשר לומר, התמכרתי מעט לפייסבוק.
יש לי שלושה אחים בנוסף אלי, ואם ואב. אחי הבכור, שמו רוי (Roy), הוא גם מכור למחשב וכל הזמן הוא יסתובב עם אייפון ביד ואוזניות, דיי מוזר שהוא תמיד מקבל ציונים טובים למרות שכל היום הוא לא לומד בכלל.
אחרי אחי הגדול, יש את אחותי הקטנה, בת 10 ונמצאת בכיתה ד'. היא ממש ההפך הגמור ממני ומרוי,
היא תמיד בחוץ משחקת עם חברות ולא אוהבת כ''כ מחשב, רק בשנה האחרונה היא נמצאת בו שעה-חצי שעה מידי יום, אבל לא יותר מזה. קוראים לה רין. (Rin)
אחרי אחותי, נמצא אחי הקטן, יושיי. (Yushii) הוא רק בכיתה א' והוא תמיד במחשב. הוא חוזר מהבית ספר ישר למחשב- אפילו בלי לאכול או לנוח קצת. הוא משחק תמיד במשחק הרובים הזה 'קונטר סטרייק' ומבין בו כאילו הוא ילד בן 17. לעולם לא אבין את הבנים האלו.*
ו..זהו, זוהי כל המשפחה שלי.
מראה\תמונה:*
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTntqh4gMLcCdLaUwNs7rCK7FHF7LAq48qAW0xeTSs-7ga06mjmCFadM_60[/IMG]
הערות\אייס קפה?: אייס קפה שולט.
[b]אפשר להגיב![/b][/SPOILER]
[B]סוויפר
[/B]
[SPOILER]שם משתמש: SEVIPER [url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=23317[/url]
שם במ''ת: דרן DARREN SHAN
רקע: פעם הייתי בפייסבוק אבל היום כבר לא. זה נמאס וזה סתם גרוע כי כולם כותבים שטויות וזה משעמם. אני משחק כיום ב-איזרה סולד'רס, בפורום, בפארם ויל (הפסקתי לשחק לפני שבוע), במיניקליפ ובמייפל סטורי. משפחתי היא קטנה מאוד. יש לי אחות קטנה בת 7 ואני בן 14. אבי בצבא קבע ואמי לא עובדת. (אלא אם כם עבודות בית נחשב). יש לי דוד שמכין כל מיני מכונות לרפואה ועוד דוד שהוא עורך דין. יש לי 5 בני דודים אבל כולם קטנים ממני בלפחות 5 שנים. אנחנו משפחה של אמריקאים כי משני הצדדים כולם באו מאמריקה, חוץ מכמה מקנדה. אנחנו אוהבים לצאת להרבה טיולים ובמיוחד בצפון הארץ. סבתא וסבא שלי מצד אמא באו ממצרים והם נחמדים מאוד. סבא וסבתא מצד אבא באו מפולין ואוקריינה. אני רואה אותם לעיתים רחוקות בלבד. אמי אוהבת להתעמל במכון כושר, ואבי אוהב שירים אירים. אבי גם אוהב לראות 'לאטמה' שזה תוכנית מצחיקה באינטרנט. אחותי אוהבת לשחק בכל מיני משחקים מוזרים כמו להלביש בנות וכדומה. היא גם אוהבת לראות את הסדרות הבאות באתר וואלה: 'איי קרלי', 'הפינגוינים ממדגסקר', בובספוג ו'חברים בחווה'.
מראה\תמונה: [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_6tZbJMYB2Ek/ScRrjQF56jI/AAAAAAAAAEM/yS-Qu8dpdl8/s400/anime%20boy.jpg[/IMG]
[/SPOILER]הערות\אייס קפה?: רעיון נחמד!
[B][U]SasoriRedSands
[/U][/B]
[SPOILER]שם משתמש:SasoriRedSands
שם במ''ת: מקס בלאק
רקע:מקס,הוא הילד,שהכי פחות אפשר להגיד שהוא מכור לפייסבוק,למה? כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק,זה רק בשביל לשחק במשחק SOCAIL EMPIARS הוא מכור כל כך למשחק הזה,שהוא עושה ציטים ואף קונה בכסף אמיתי ובקיצור מכור,הוא משחק גם-במשחק היריות מיקרוולטס,גם שם הוטא משלם בכסף אמיתי גם את אירפובליק הוא אוהב מאוד ושלא נתחיל לדבר על קונטר סטריק וGTA בקיצור,יש לו משחקים כל כך טובים-שהוא נכנס לפייסבוק רק בשביל לסוציאל אמפיארס,המשפחה שלו הם 2 הורים ו9 אחים,זה די מעצבן שיש 9 אחים ואתה הכי גדול ואמור לשמור על כולם,אבל מתרגלים לזה.
מראה\תמונה::[IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1197).jpg[/IMG]
הערות\אייס קפה?:[/SPOILER]
-
שם משתמש: HyperNoob (עומד להשתנות).
רקע: המחשב הוא אחד המרכיבים המרכזיים בחיים שלי, כל כך הרבה דברים טובים אפשר למצוא בו. למרות כל זאת, אני לא מהאנשים שמתמכרים לכל שטות שהחברה מחליטה שהוא מגניב (נניח, פוקימון זה לא שיא האופנה :)). לכן לא היה לי פייסבוק עד לפני שנה וחצי, כשאבא שלי הכריח אותי לעשות חשבון בשביל לתקשר עם צוות ההדרכה שלי.
יש לי רק כעשרים חברים בפייסבוק והמשחק היחיד בו אני משחק (אבל לא היחיד בו אני רשום) הוא Ninja Warz לעיתים אני גם נכנס לפארם וויל למרות שאני לא הכי אוהב את המשחק.
יש לי ארבעה אחים, אח ושלושה אחיות. חמישה אחים שנולדו בחמש שנים (שני הגדולים, בן ובת תאומים.
בנוסף אני משחק ב"ליטל פייטרס" אבל מזמן לא שיחקתי במשחק רשת כל שהוא, האחרון הוא אולי "פוקמון טוור דיפנס'ס).
הערות\אייס קפה?: למשחק כזה חיכיתי כדי להירשם :) בהצלחה.
*עד חמישה רשומים
-
[QUOTE=HyperNoob;1286758]שם משתמש: HyperNoob (עומד להשתנות).
רקע: המחשב הוא אחד המרכיבים המרכזיים בחיים שלי, כל כך הרבה דברים טובים אפשר למצוא בו. למרות כל זאת, אני לא מהאנשים שמתמכרים לכל שטות שהחברה מחליטה שהוא מגניב (נניח, פוקימון זה לא שיא האופנה :)). לכן לא היה לי פייסבוק עד לפני שנה וחצי, כשאבא שלי הכריח אותי לעשות חשבון בשביל לתקשר עם צוות ההדרכה שלי.
יש לי רק כעשרים חברים בפייסבוק והמשחק היחיד בו אני משחק (אבל לא היחיד בו אני רשום) הוא Ninja Warz. יש לי ארבעה אחים, אח ושלושה אחיות. חמישה אחים שנולדו בחמש שנים (שני הגדולים, בן ובת תאומים.
הערות\אייס קפה?: למשחק כזה חיכיתי כדי להירשם :) בהצלחה.
יאי, הנרשם הראשון(!)
חחח
רק תוסיף בבקשה ברקע-
*שאתה משחק גם בפארם ויל
ואז אתה רשום
-
שם משתמש:מאסטר ליאון
שם במ''ת:ג'ק דרייסל(אין לי רעיונות)
רקע:ג'ק משחק בכל משחק אבל מכור למשחקי פוקימון, דיג'ימון, פארם ויל ולכל המשחקים בפייסבוק כמו אחותו ואחיו ובני דודיו וכל משפחתו חוץ מסבו(שטוען שלא צריך מחשבים ופייס) אבל גם הוא מכור לטלפון בטענה "זה לא פייס ולא מחשב" כל שאר משפחתו מסיבות שונות אבל הנפוצה היא "[B]מה לעזאזל עוד יש לעשות??.??!!!!!![/B]". הוא תמיד ביוטיוב או קורא ספר או משחק במחשב או מחפש או יושן או יושן מחובק עם המחשב, ביום שהתולעים הופיעו הוא נשבע להרוג כל תולעת ולראות את האנשים החברים שלו מבעד למחשב ולראות איך האתרים שהוא אוהב מבפנים אבל רק את התולעים הוא היה יכול.(לפחות עד עכשו...).
מראה\תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/jynneoj3hgwt.png[/IMG][/URL]
הערות\אייס קפה?:לא דיברנו על זה!!? וזה מה שבחתימה שלך נכון? ולהתקבל
-
שם משתמש: SEVIPER [URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=23317"]http://www.myforum.co.il/member.php?u=23317[/URL]
שם במ''ת: דרן DARREN SHAN
רקע: פעם הייתי בפייסבוק אבל היום כבר לא. זה נמאס וזה סתם גרוע כי כולם כותבים שטויות וזה משעמם. אני משחק כיום ב-איזרה סולד'רס, בפורום, בפארם ויל (הפסקתי לשחק לפני שבוע), במיניקליפ ובמייפל סטורי. משפחתי היא קטנה מאוד. יש לי אחות קטנה בת 7 ואני בן 14. אבי בצבא קבע ואמי לא עובדת. (אלא אם כם עבודות בית נחשב). יש לי דוד שמכין כל מיני מכונות לרפואה ועוד דוד שהוא עורך דין. יש לי 5 בני דודים אבל כולם קטנים ממני בלפחות 5 שנים. אנחנו משפחה של אמריקאים כי משני הצדדים כולם באו מאמריקה, חוץ מכמה מקנדה. אנחנו אוהבים לצאת להרבה טיולים ובמיוחד בצפון הארץ. סבתא וסבא שלי מצד אמא באו ממצרים והם נחמדים מאוד. סבא וסבתא מצד אבא באו מפולין ואוקריינה. אני רואה אותם לעיתים רחוקות בלבד. אמי אוהבת להתעמל במכון כושר, ואבי אוהב שירים אירים. אבי גם אוהב לראות 'לאטמה' שזה תוכנית מצחיקה באינטרנט. אחותי אוהבת לשחק בכל מיני משחקים מוזרים כמו להלביש בנות וכדומה. היא גם אוהבת לראות את הסדרות הבאות באתר וואלה: 'איי קרלי', 'הפינגוינים ממדגסקר', בובספוג ו'חברים בחווה'.
מראה\תמונה: [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_6tZbJMYB2Ek/ScRrjQF56jI/AAAAAAAAAEM/yS-Qu8dpdl8/s400/anime%20boy.jpg[/IMG]
הערות\אייס קפה?: רעיון נחמד!
-
שם משתמש:r03e
שם במ''ת:לני בלק
רקע:ללני לא היה פיסבוק עד לפני שנה לומרות שלכוול החברים שלו היה. אבל אז מורה חדשה בבית הספר שלו אמרה שהיא תפרסם חומר למבחן בפייסבוק והוא נאלץ לפתוח חשבון... מאז הוא לא מוריד את העיניים מהמחשב חוץ מלארוחות, בית ספר, ולישון. משחק ברסטורנט סיטי, כנטרי סטורי, ניג'ה סגה, נינג'ה וורז ומייפל סטורי בפיסבוק
מראה\תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/oyhtxzqojwww.png[/IMG][/URL]
הערות\אייס קפה?:עם הרבה קצפת
-
גלעד-כה אבך על פי המ''ת נשאבת בזמן ששיחקתxd אז תערוך, תמחק ותודיע לי בה''פ בבקשה
אייל-אני מאאוד מצטערת, אך איני חושבת כי אתה מתאים למ''ת הזה (בלי לפגוע), אני יודעת כי אתה לא יודע כרגע להשקיע מספיק, ובנוסף יש 4 מקומות שמורים וגלעד הוא כנראה יהיה החמישי אז במילא אין מקום
סוויפר-יפה מאוד! אחלה רקע :), רק יש משו קטן שאתה צריך להוסיף וזה ששיחקת בפארם ויל בזמן האחרון או משו, אומ.. עם יתפנה מקום תתקבל :)
רועי-הרקע קצר מידי, ולא מתאים ובנוסף כבר אין מקום
[B]חוץ מבעלי המקומות השמורים נא לא להרשם יותר[/B]
-
שם משתמש: Ash Is A Nub (עומד להשתנות)
שם במ''ת: מגל ויינברגר
רקע: מגל מכור למחשב, והוא דבוק אליו כל היום כבר למשך שנתיים, משך הזמן שהוא רשום לפייסבוק...
מערכת היחסים הארוכה והמפותחת שלו עם הפייסבוק החלה לפני כשנתיים, מגל שמע על 'נפלאות הפייס' וניסה לפתוח אחד... אך להפתעתו, הוא לא היה יכול! לא היה לו אימייל! הוא רץ מהר ופתח לו אימייל.
מגל חזר והצליח לפתוח פייס. מהר מגל רץ, אץ והצליח להשיג 100 חברים. שנה אחרי הפייס הוא פתח משתמש בMyForum. מגל משחק בפייס ב: פארם וויל, נינג'ה וורס, פט הוטל, ואייסי טאוור. האתרים שמגל אוהב לגלוש בהם הם: פיייס, מייפורום, גוגואנימה, [URL="http://www.dragonball-multiverse.com/he_HE/chapters.html"]DBM[/URL], ועוד...
מאז שהפך למכור למחשב יחסו כפי ביה"ס השתנה, והוא הפסיק להשקיע בו. הוא התנתק לגמרי מהסביבה. הוריו כעסו עליו בגלל זה, וגם אחיו.
מראה: גבוה, 1.85. רזה, 55 ק"ג. שיער חום קצוץ. לובש תמיד כפפות כחולות וכובע צמר פונפוני כזה (XDD).
הערות\אייס קפה?: לא תודה, מעדיך אייס וניל 3:<
-
שם משתמש:sire despair
שם במ''ת:קווין בלייק
רקע:
קווין הוא סוג של מכור למחשב-יש לו פייס עם מלא חברים,לפחות 500,ועם כולם הוא מדבר. בפייס הוא בעיקר מדבר עם אנשים ולא משחק,אבל הוא משחק בninja saga,milioner city,וninja wars.
הוא גולש בעיקר באתרים של כל מיני סדרות שהוא אוהב-בעיקר בben 10 planet,אבל זה סוג של סוד-כי ברצינות,הוא לא יהיה כזה מקובל אם יידעו שהוא אוהב את הסדרה הזאת.
הוא גולש גם במארוול ויקיה,כי הוא מכור לקומיקס אמריקאי.
יש לו חשובן פייס מאז שהפייסבוק נפתח בעברית.הוא שמע על זה ופתח חשבון.חצי מחבריו-הוא הכיר אותם דרך הפייסבוק.
מראה\תמונה: שיער שחור,עור שזוף,שרירי,עיניים ירוקות בוהקות. לובש חולצת טי שחורה,ומכנסי ד"גמח אפורים.
הערות\אייס קפה?:בכיף,למה לא XDש
-
שם משתמש: PizzaBlaster
שם במ''ת: דרייק הארדקור
רקע: דרייק תמיד היה ילד של מחשב, אבל לא של פייססבוק. הוא תמיד שיחק באתר [URL="www.miniclip.com"]מיניקליפ[/URL] כשהוא גילה את הפייסבוק, הוא לא התלהב ממנו במיוחד, עד שראה את המשחק נינג'ה וורז וראסטורנט סיטי. הוא התאהב במשחקים, ולא יכל לחיות בלעדיהם. אחר כך גם נוספו לרשימה עוד כמה משחקים וביניהם הפארמוויל. כשהוא היה בן 12 הוא עזב את הפייסבוק, וחזר למיניקליפ ו[URL="www.nitrome.com"]לניטרום[/URL], עד שהוא הגיע לחטיבת הביניים, שם אף אחד לא דיבר איתו עד שחזר לפייסבוק. בגלל הפייסבוק הוא בקושי אכל, ובקושי הכין את המטלות שלו ולא נפגש עם חברים. הוא זייף הקאות וחום כדי שהוריו ירשו לו להישאר בבית, והוא כל הזמן היה בתחרות על מי מהחברים שלו ברמה הכי גבוהה בכל המשחקים, ולמי יש יותר אחוזי מזל. הוא כמעט לא ראה את משפחתו, אם אפשר לקרוא לזה משפחה; אמא ושתיי אחיות קטנות, שכל הזמן הטריפו אותו. חברו הטוב ביותר היה הפייסבוק, הפסיכולוג שלו היה הפייסבוק, ואם באתם רוצים לסכם את חייו במילה אחת: פייסבוק.
מראה\תמונה: [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=10632632.jpg][img]http://www.up2me.co.il/thumbs/10632632.jpg[/img][/url]
הערות\אייס קפה?: אפשר להיפגש עם שחקנים אחרים? הערה מאוד חשובה: אני הייתי ילד פיסבוק, עכשיו אני כבר לא. הערה שהיא בעצם בדיחה: את יודעת שבארה"ב פייסבוק נחשב על הפנים?
-
מגל-רשום
קאלדין קבנות החמישיxd-התקבלת רק תוסיף גיל ותמונה
דרייק (תמיד תישאר דרייק בשבילי!xd)- סורי אין מקום :(
כל השאר, הנה ההתחלות שלכם-
[b]~גלעד~
[/b]
יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[b]~מגל~
[/b]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[b]~קווין~
[/b]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286828]
[b]~קווין~
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.[/QUOTE]
אני ממש את פני,לראות אם אני בסדר."זה ממש מוזר." אני אורמ בפליאה. אבל מתעשת תוך דקה."אוקיי,אם אני כבר פה,בוא נלך לאתרים שאני מכיר. אם אני פה-נעצרו כבר את הוירוס.יש לי ריעון מי יוכל לעזור לי." אני אומר,והולך למקלדת הקטנה.אני מקלדי שם "ben 10 planet" ואז אני נכנס לאתר.
-
[B]שם משתמש: [/B][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=8302"]Rin Kagamine[/URL] (עומד להשתנות)
[B]שם במ''ת:[/B] הימג'י מיזוקי.
[B]רקע: [/B]חזרתי מבית הספר, והנה סוף סוף אני בבית.
מיד שאני מגיעה הביתה, אני הולכת ישר למחשב שלי, ומיד נכנסת לכל מיני אתרים, כגון הפורום myFORUM , אתרי אנימה לצפייה, אתרי משחקים, יוטיוב, וכמובן- פייסבוק. רוב חברי מהכיתה נמצאים שם, חוץ מכמה בנות שההורים שלהם לא מרשים להם לפתוח, או שאין להם מחשב. אז, אחרי שגמרתי את עיסוקי בשאר האתרים, אני מיד פונה לפייסבוק ומשחקת בPet Society, פארם וויל, נינג'ה וורז, ועוד כמה משחקים מהנים למינהם. אני.. אפשר לומר, התמכרתי מעט לפייסבוק.
יש לי שלושה אחים בנוסף אלי, ואם ואב. אחי הבכור, שמו רוי (Roy), הוא גם מכור למחשב וכל הזמן הוא יסתובב עם אייפון ביד ואוזניות, דיי מוזר שהוא תמיד מקבל ציונים טובים למרות שכל היום הוא לא לומד בכלל.
אחרי אחי הגדול, יש את אחותי הקטנה, בת 10 ונמצאת בכיתה ד'. היא ממש ההפך הגמור ממני ומרוי,
היא תמיד בחוץ משחקת עם חברות ולא אוהבת כ''כ מחשב, רק בשנה האחרונה היא נמצאת בו שעה-חצי שעה מידי יום, אבל לא יותר מזה. קוראים לה רין. (Rin)
אחרי אחותי, נמצא אחי הקטן, יושיי. (Yushii) הוא רק בכיתה א' והוא תמיד במחשב. הוא חוזר מהבית ספר ישר למחשב- אפילו בלי לאכול או לנוח קצת. הוא משחק תמיד במשחק הרובים הזה 'קונטר סטרייק' ומבין בו כאילו הוא ילד בן 17. לעולם לא אבין את הבנים האלו.
ו..זהו, זוהי כל המשפחה שלי.
[B]מראה\תמונה: [/B]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTntqh4gMLcCdLaUwNs7rCK7FHF7LAq48qAW0xeTSs-7ga06mjmCFadM_60[/IMG]
[B]גיל: [/B]13.5.
[B]הערות\אייס קפה?: [/B]אייס קפה שולט.
-
וואי מאי! איזה חתימנ מושלמת!!! וגם התמונת פרופיל שלך!!! וואוו... התקבלת! כנסי לסקייפ יש לי משו עצופ להראות לך
[B]~הימג'י~
[/B]
יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
[B]~קווין~[/B]
אתה קןפץ מן האות O אל משטח החיפוש, אתה הולך בצד ומסתכל על סימן המקלדת שבעבר פשוט היית לוחץ עליו ותוהה איך להפעיל אותו, אתה נוגע בוא בעדינות ומעט בחשש עם האצבע שלך, ולפתע נפרש לפנייך לוח אותיות ישר, אתה חושב שזה מזכיר לך משחק של שטיח ריקודים, ומתחיל לקפוץ מאות לאות עד שנוצרות לך המילים ben 10 planet
אתה קופץ על המילה חיפוש, ורואה כמה כתובות, אתה נוגע בהנאה מן העובדה שדי לעצבים על העכבר, ולפתע הרקע של איפה שהיית משתנה, ''אני באתר.....'' אתה חושב לעצמך באושר' אתה נמצא על השיער של בן 10.
[SPOILER][IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/8542011.png[/IMG][/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286845]וואי מאי! איזה חתימנ מושלמת!!! וגם התמונת פרופיל שלך!!! וואוו... התקבלת! כנסי לסקייפ יש לי משו עצופ להראות לך
[B]~קווין~[/B]
אתה קןפץ מן האות O אל משטח החיפוש, אתה הולך בצד ומסתכל על סימן המקלדת שבעבר פשוט היית לוחץ עליו ותוהה איך להפעיל אותו, אתה נוגע בוא בעדינות ומעט בחשש עם האצבע שלך, ולפתע נפרש לפנייך לוח אותיות ישר, אתה חושב שזה מזכיר לך משחק של שטיח ריקודים, ומתחיל לקפוץ מאות לאות עד שנוצרות לך המילים ben 10 planet
אתה קופץ על המילה חיפוש, ורואה כמה כתובות, אתה נוגע בהנאה מן העובדה שדי לעצבים על העכבר, ולפתע הרקע של איפה שהיית משתנה, ''אני באתר.....'' אתה חושב לעצמך באושר' אתה נמצא על השיער של בן 10.
[SPOILER][IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/8542011.png[/IMG][/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"אוקיי,בוא ניכנס לדף של הפרק של היום. משם אני יכול להגיע לחייזרים,אולי אני אמצא שם מישהו שיוכל לעזור." אני אורמ לעצמי והולך לדף של הפרק היומי. אחרי זה אני נכנס לדף של איטל,ומקווה למצאו שם מישהו.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286845]וואי מאי! איזה חתימנ מושלמת!!! וגם התמונת פרופיל שלך!!! וואוו... התקבלת! כנסי לסקייפ יש לי משו עצופ להראות לך
[B]~הימג'י~
[/B]
[/QUOTE]
יאי DD: תודה 3:
ואני לא יכולה להכנס לסקייפ. משום מה הוא לא עובד לי. ;;-;;
----
" הא?! איפה אני? " אשאל את עצמי, ואביט סביבי.
" גוגל...? אני.. נשאבתי למחשב?!" אומר לעצמי. " טוב, אז זה זמן מעולה להמשיך
בפייסבוק. " אומר לעצמי, ואקפוץ לתיבת החיפוש. " טוב.. איך מפעילים את זה?" אשאל
את עצמי ואנסה לומר 'facebook' בתקווה שהיא תשמע את זה ותכנס לפייסבוק. ועם זה לא יעזור,
אני אתחיל לקפוץ על תיבת החיפוש או ללחוץ עליה בעצבים.
-
[B]המשחק הזה הוא יצרתי לחלוטין, הרגישו חופשי לנצל כל משאב ודבר, הכל משתנה כשאתם בתוך האינטרנט![/B]
[B]~קווין~
[/B]בבקשה תשתדל להעריך, החוק אומר שתי שורות ומעלה תגובה
______________________----
אתה מנסה להגיע לדף היומי, אתה קופץ מאוד גבוהה, בכדי לנסות ולהגיע לסימון, אתה מצליח להאחז בפינת הריבוע של הלשוניות ומטפס למעלה, אתה דוחף בכוח את לשונית הפרק היומי ולפתע, כמו קודם המסך משתנה, אתה מסתכל סביבך ומזהה בקושי את העמ', מפני שהדמויות זזות ומדברות! אתה רואה שני חייזרים משחקים יחדיו, אתה נמצא גבוהה מאוד ולא יודע כיצד להגיע אליהם, אתה רואה את הכיתובים על הפרק היומי ומנסה לדרוך עליהם וגם מצליח! אתה מתחיל לרדת בעזרת האותיות, נאחז בO בA וככה הלאה עד שאתה יורד, החייזרים ממש לידך אבל לא רואים אותך[ מה תעשה?
חייזרים-
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3Go5jozge08PGScpftkQOFTyUocc_wOenUvkUOFkfOmxMzwPv[/IMG]
[B]~הימג'י~[/B]
אוף :(
את אומרת בקול ''פייסבוק'' אבל כל מה שאת שומעת, זה ההד שלך ''פייסבוק, פייסבוק, פייסב..'', את קופצת מן האות O אל תבנית החיפוש ומקפצת עלייה ולוחצת עלייה בעצבים, הרגל שלך נתקעת באמצע אחת הלחיצות בקצה תבנית החיפוש ואת נופלת הצידה, היישר על סימן המקלדת, ברגע שאת נוגעת במקלדת האותיות נפרשות תחתייך, ''סוף סוף!'' את חושבת לעצמך ומקפצת מאות לאות בכדי להקליד את המילה facebook, לבסוף את קופצת על המילה חיפוש, המסך משתנה, ואת רואה הרבה אפשרויות חיפוש, את נוגעת בעדינות באפשרות החיפוש הראשונה, ושוב המסך משתנה-
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1093891.png[/IMG][/IMG]
מה תעשי?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286849][B]המשחק הזה הוא יצרתי לחלוטין, הרגישו חופשי לנצל כל משאב ודבר, הכל משתנה כשאתם בתוך האינטרנט![/B]
[B]~קווין~
[/B]בבקשה תשתדל להעריך, החוק אומר שתי שורות ומעלה תגובה
______________________----
אתה מנסה להגיע לדף היומי, אתה קופץ מאוד גבוהה, בכדי לנסות ולהגיע לסימון, אתה מצליח להאחז בפינת הריבוע של הלשוניות ומטפס למעלה, אתה דוחף בכוח את לשונית הפרק היומי ולפתע, כמו קודם המסך משתנה, אתה מסתכל סביבך ומזהה בקושי את העמ', מפני שהדמויות זזות ומדברות! אתה רואה שני חייזרים משחקים יחדיו, אתה נמצא גבוהה מאוד ולא יודע כיצד להגיע אליהם, אתה רואה את הכיתובים על הפרק היומי ומנסה לדרוך עליהם וגם מצליח! אתה מתחיל לרדת בעזרת האותיות, נאחז בO בA וככה הלאה עד שאתה יורד, החייזרים ממש לידך אבל לא רואים אותך[ מה תעשה?
חייזרים-
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3Go5jozge08PGScpftkQOFTyUocc_wOenUvkUOFkfOmxMzwPv[/IMG]
[/QUOTE]
שיערו קטן-אחד מהם הוא לא חייזר,הוא האויב היכ גדול של בן,ווילגקס P= השני נקרא זרוע-ארבע.
"יוהו!אתם שם!" אני צועק להם,ואם הם אל שומעים אותי,אני חושב לעצמי:'רגע,שי לי רעיון ירות טוב. כיול להיות שאני אוכל להשיג לי אולטימאטריקס!" אני אומר לעצמי בהתרגשות. אני חוזר חזרה לדף הבית של גוגל,כותב ultimatrixi בשורת החיפוש,ונכנס לדף של האולטימטריקס בben 10 planet.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286828]
[b]~מגל~
[/QUOTE]
"אני במחשב?!" אצעק בהתלהבות-פחד. "זה כל כך... אדירררררררררר!" אשנה את נימת הקול שלי להתלהבות מוחלטת ואמשוך את ה'ר'.
'בוא נראה מה אני יכול לעשות עם זה...' אחשוב ואקפוץ אל תבנית החיפוש בעייפות.
"נבדוק אם העובדה שאני בתוך המחשב משפרת את החוויה..." אחייך ואכתוב בתבנית החיפוש "DragonBall Multiverse"
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286849][B]המשחק הזה הוא יצרתי לחלוטין, הרגישו חופשי לנצל כל משאב ודבר, הכל משתנה כשאתם בתוך האינטרנט![/B]
[B]~הימג'י~[/B]
אוף :(
את אומרת בקול ''פייסבוק'' אבל כל מה שאת שומעת, זה ההד שלך ''פייסבוק, פייסבוק, פייסב..'', את קופצת מן האות O אל תבנית החיפוש ומקפצת עלייה ולוחצת עלייה בעצבים, הרגל שלך נתקעת באמצע אחת הלחיצות בקצה תבנית החיפוש ואת נופלת הצידה, היישר על סימן המקלדת, ברגע שאת נוגעת במקלדת האותיות נפרשות תחתייך, ''סוף סוף!'' את חושבת לעצמך ומקפצת מאות לאות בכדי להקליד את המילה facebook, לבסוף את קופצת על המילה חיפוש, המסך משתנה, ואת רואה הרבה אפשרויות חיפוש, את נוגעת בעדינות באפשרות החיפוש הראשונה, ושוב המסך משתנה-
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1093891.png[/IMG][/IMG]
מה תעשי?[/QUOTE]
" או נהדר, הפייסבוק! " אומר לעצמי, ואלך לתיבת ה'דוא''ל' ואכתוב בה את האיימל שלי, [email]HimejiMizu8@gmail.com[/email]. ולאחר מכן, אקיש את הסיסמה 2439843, ואכנס.
-
[SIZE="7"]הודעה חשובה, שאתם עושים משהו כמו הקלדה למשל-אל תכתבו אני מקליד, קודם אתם צריכים לגלות איך אתם מקלידים, למשל ''אני לוחץ על.....כדי לפתוח.....'' תפרטו, דבר שני, המ''תה הוא משחק יצירתי, תהיו יצירתיים! קווין למשל (התרגלתי כבר לשם במ''תXD) הלך לנסות להשיג אולמטריקס כמו בבן 10, זאת לדוגמא יצירתיות, אני אקבל כל דבר אז קדימה![/SIZE]
[b]~קווין~[/b]
נתמודדxd מצפה כבר לשיעור הבא חח
אתה מביט בשני החייזרים המשחקים אחד עם השני וחושב עד כמה זה מוזר, כי על פי התוכנית (אני מפגינה ידע והקשבה בשיעור עכשיוXD) זרוע-ארבע וווילגקס הם אוייבים מושבעים, לאחר מעט התלבטויות לגבי מה לעשות, אתה מתקרב מעט אל החייזרים, נזער לא להימעך מכף הרגל הענקית של זרוע-ארבע, ולאחר שאתה מתמקם במקום יחסית בטוח, אתה צועק לעברם ''יוהו אתם שם!'', שני החייזרים [B]זרוע-ארבע[/B] ו[B]ווילגקס[/B] (מרוצה עכשיו??XD), שומעים אותך ופונים אלייך, שניהם מתכופפים אלייך בכדי לשמוע אותך טוב יותר, זרוע ארבע מביט בך במבט חוקר, וווילגקס שואל אותך ''שלום, בן אנוש, מה אתה עושה פה? מאיזה אתר הגעת הנה? האם הלכת לאיבוד?''
[B]~מגל~[/B]
אתה חושב מעט מה לעשות ולבסוף מחליט לקפוץ, אתה קופץ מן האות O עלייה אתה עומד את תבנית החיפוש תוך כדי נפילה אתה צועק משהו בין ''אהההההההההההצילו'' לבין '''אאאאאאאאאאאאאאהההכיייףףףף לייי''
כאשר אתה נוחת בשלום, אתה מחפש דרך לכתוב את מבוקשך, ולבסוף רואה ציור מקלדת קטנה בסוף תבנית החיפוש, אתה נוגע בא בעדינות ולפתע מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, מוזיקה מתחילה להתנגן0אתה מבין שאיכשהו הפעלת בטעות את רצועת המוזיקה במחשב שלך, אתה קופץ עם המנגינה מאות לאות עד שאתה רושם "DragonBall Multiverse", לבסוף אתה קופץ על ''חיפוש'', וכמה תוצאות נראות לפנייך, אתה בוחר בראשונה ונוגע בא, המסך מיד מתחלף, אתה נמצא באתר שרצית, הדמויוות מהסדרה, במקום לא לזוז, זזות ומדברות, מה תעשה?
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/2616559.png[/IMG][/IMG]
[B]~הימג'י~[/B]
את חושבת מעט על מה עלייך לעשות, בסופו של דבר את מחליטה לקפוץ אל תיבת הדואר והסיסמא, ובכך להתחבר.
את קופצת עם זינוק גבוהה אל תיבת הדואר ומקלידה את שם המשתמש שלך [email]HimejiMizu8@gmail.com[/email].
ולאחר מכן, את קופצת תוך כדי דריכה על האות m באימייל שלך, אל תבנית הסיסמא בא את מקלידה 2439843, לאחר מכן את קופצת אל המילה ''כניסה'', המסך משתנה, את קולטת שאת עומדת על האף בתמונת הססטוס של חברתך הטובה ביותר מינמי סא'מטו.
רק שבמקום לא לזוז ולהתנהג כמו..טוב תמונה, את שומעת את קולה אומר ''הימג'י רדי לי מהאף!'', מה תעשי?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287006][SIZE="7"]הודעה חשובה, שאתם עושים משהו כמו הקלדה למשל-אל תכתבו אני מקליד, קודם אתם צריכים לגלות איך אתם מקלידים, למשל ''אני לוחץ על.....כדי לפתוח.....'' תפרטו, דבר שני, המ''תה הוא משחק יצירתי, תהיו יצירתיים! קווין למשל (התרגלתי כבר לשם במ''תXD) הלך לנסות להשיג אולמטריקס כמו בבן 10, זאת לדוגמא יצירתיות, אני אקבל כל דבר אז קדימה![/SIZE]
[b]~קווין~[/b]
נתמודדxd מצפה כבר לשיעור הבא חח
אתה מביט בשני החייזרים המשחקים אחד עם השני וחושב עד כמה זה מוזר, כי על פי התוכנית (אני מפגינה ידע והקשבה בשיעור עכשיוXD) זרוע-ארבע וווילגקס הם אוייבים מושבעים, לאחר מעט התלבטויות לגבי מה לעשות, אתה מתקרב מעט אל החייזרים, נזער לא להימעך מכף הרגל הענקית של זרוע-ארבע, ולאחר שאתה מתמקם במקום יחסית בטוח, אתה צועק לעברם ''יוהו אתם שם!'', שני החייזרים [B]זרוע-ארבע[/B] ו[B]ווילגקס[/B] (מרוצה עכשיו??XD), שומעים אותך ופונים אלייך, שניהם מתכופפים אלייך בכדי לשמוע אותך טוב יותר, זרוע ארבע מביט בך במבט חוקר, וווילגקס שואל אותך ''שלום, בן אנוש, מה אתה עושה פה? מאיזה אתר הגעת הנה? האם הלכת לאיבוד?''
[/QUOTE]
"אני הגעתי מהעולם שבחוץ.העולם האמיתי." אני אומר בקול רגוע,גם אם הם מופתעים."אתם בטח שמעתם על וירוס התולעת. לי יש רעיון איך לעצור אותו-אבל דבר ראשון-אני צריך להשיג אולטימאטריקס." אני אורמ בקול רגוע,ואחר כך שואל אותם:"תוכלו להגיד לי איך להשיג אחד?"
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286741][B]
[B][COLOR="purple"]עלילה\התחלה או איך שלא תקראו לזה 3:
[/COLOR][/B]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה GOOGLE ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[/QUOTE]
"גוגל?!?!" אני צועק בבהלה ובילבול, "איך הכעתי לכאן? אני חושב שנשאבתי לתוך המחשב... ואם כן.. אז.. אז.. אני יכול להכנס לאיזרה ולבדוק את הדרגה שלי!!" אני הולך לתיבת חיפוש ומנסה למצוא בכיסי איזה עיפרון כדי לכתוב בתיבת החיפוש ואם אני לא מצליח אז אני מנסה להגיד "איזרה סולד'רס" בקול.
-
שם משתמש:[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=7242"]SasoriRedSands[/URL]
שם במ''ת: מקס בלאק
רקע:מקס,הוא הילד,שהכי פחות אפשר להגיד שהוא מכור לפייסבוק,למה? כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק,זה רק בשביל לשחק במשחק SOCAIL EMPIARS הוא מכור כל כך למשחק הזה,שהוא עושה ציטים ואף קונה בכסף אמיתי ובקיצור מכור,הוא משחק גם-במשחק היריות מיקרוולטס,גם שם הוטא משלם בכסף אמיתי גם את אירפובליק הוא אוהב מאוד ושלא נתחיל לדבר על קונטר סטריק וGTA בקיצור,יש לו משחקים כל כך טובים-שהוא נכנס לפייסבוק רק בשביל לסוציאל אמפיארס,המשפחה שלו הם 2 הורים ו9 אחים,זה די מעצבן שיש 9 אחים ואתה הכי גדול ואמור לשמור על כולם,אבל מתרגלים לזה.
מראה\תמונה::[IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1197).jpg[/IMG]
הערות\אייס קפה?:
-
SasoriRedSands- איזה פאדיחה! הייתי בטוחה שאתה יואב אז קיבלתי אותו...פאדיחה שלי אז כי יש לך קום שמור אגדיל ל6 שחקנים, התקבלת תגיב להתחלה
[B]~גלעד~
[/B]
אתה צועק ''יש פה מישהו?'', ומיד לאחר מכן מתחרט, לפתע נשמעות נקישות רגליים רבות, צמרמורת של פחד עוברת בגבך, לפתע, נשמע קול אישה צומני, ניכר כי על פי קולה היא ממהרת ''היי, אתה שם, מעביר גוגל, אנחנו צריכים ל[url]www.walla.com[/url]'' אתה שומע אותה אומרת לך, אתה מסתובב ורואה קבוצת-
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRt222R7xzdyGtZSoe_U6WcYNt9xge_1cGcPzPu3YFYETnaId4CmQ[/IMG]
מה תעשה?
[B]~קווין~
[/B]
שני החייזרים מסתכלים אלייך לרגע במבט משתהה ואז מתחילים לפרוץ הצחוק גדול.
זרוע ארבע אומר: ''חחח...ילד אנושי-באינטרנט..... פחחחח'', החייזר שלידו, ווילגקס, אומר בהשתנקות בין פרץ צחוק זה לאחר ''והוא...רוצה להביס את שונם...'', ''פחחחחחחחחחחחח'' פרצו שוה הזוג בצחוק מתגלגל, ''תודה באמת..'' אתה ממלמל וקופץ על גבי האותיות בכדי להגיע אל הלשוניות, אתה עומד לגעת בלשונית ''אולמטריקס'' בדיוק שזרוע ארבע אומר ''חכה ילד..''
מה תעשה?
[B]~דרן~[/B]
אתה צועק ''איזרה סולד'רס'' לאחר כמה ניסיונות הקלדה כושלים בתבנית החיפוש, ''אוליססס תהיהס כבר בשקטססס?'' שואל קול נשי נרגז, צמרמורת פחד עוברת בגבך למשמע הקול הצורמני, אתה מסתובב לאחור ורואה מחזה אשר מעט מפחיד אותך, אתה מיד מזהה את הנחש אשר נמצא מולך, אומנם מעט מפוקסל יותר מהרגיל, אבל זה בהחלט הוא
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRujdn3T1q-jkd6gVC5NMkY5X8WMCxUIEa1XdvXnl27kwZhtLzS[/IMG]
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287122]SasoriRedSands- איזה פאדיחה! הייתי בטוחה שאתה יואב אז קיבלתי אותו...פאדיחה שלי אז כי יש לך קום שמור אגדיל ל6 שחקנים, התקבלת תגיב להתחלה
[
[B]~קווין~
[/B]
שני החייזרים מסתכלים אלייך לרגע במבט משתהה ואז מתחילים לפרוץ הצחוק גדול.
זרוע ארבע אומר: ''חחח...ילד אנושי-באינטרנט..... פחחחח'', החייזר שלידו, ווילגקס, אומר בהשתנקות בין פרץ צחוק זה לאחר ''והוא...רוצה להביס את שונם...'', ''פחחחחחחחחחחחח'' פרצו שוה הזוג בצחוק מתגלגל, ''תודה באמת..'' אתה ממלמל וקופץ על גבי האותיות בכדי להגיע אל הלשוניות, אתה עומד לגעת בלשונית ''אולמטריקס'' בדיוק שזרוע ארבע אומר ''חכה ילד..''
מה תעשה?
][/QUOTE]
סורי אקוואקס P:
~~~~
"מה?" אני שואל אותו בקוצר רוח.'כדאי שהז יהיה חשוב. שי לי אינטרנט שלם להציל.' אני חשוב לעצמי בעוקצנות.אם המ שהוא אורמ אל חשוב מאוד אני נוגע בלשונית אולטימאטריקס ומקווה שיש שם אולטימאטריקס שאני יכול להשתמש בו.'הלוואי שיש שם.' אני חושב לעצמי בתקווה,ומדמיין לעצמי איך זה יהיה להיות ארמורדרילו.
-
[QUOTE]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.[/QUOTE]
"זה מוזר,אז אני בתוך מחשב? טוב-אני אנסה להכנס לקונטר,ככה אוכל להשיג נשקים ולפחות להנות מהעובדה שאני במחשב" אומר ואקפוץ אל מקש ההתחל, אקוץ כמה לשונויות ואבעט חזק בלשונית הקונטר סטריק,בתקווה שאשאב ואראה את מסך הפתיחה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287006"]
[B]~מגל~[/B]
אתה חושב מעט מה לעשות ולבסוף מחליט לקפוץ, אתה קופץ מן האות O עלייה אתה עומד את תבנית החיפוש תוך כדי נפילה אתה צועק משהו בין ''אהההההההההההצילו'' לבין '''אאאאאאאאאאאאאאהההכיייףףףף לייי''
כאשר אתה נוחת בשלום, אתה מחפש דרך לכתוב את מבוקשך, ולבסוף רואה ציור מקלדת קטנה בסוף תבנית החיפוש, אתה נוגע בא בעדינות ולפתע מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, מוזיקה מתחילה להתנגן0אתה מבין שאיכשהו הפעלת בטעות את רצועת המוזיקה במחשב שלך, אתה קופץ עם המנגינה מאות לאות עד שאתה רושם "DragonBall Multiverse", לבסוף אתה קופץ על ''חיפוש'', וכמה תוצאות נראות לפנייך, אתה בוחר בראשונה ונוגע בא, המסך מיד מתחלף, אתה נמצא באתר שרצית, הדמויוות מהסדרה, במקום לא לזוז, זזות ומדברות, מה תעשה?
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/2616559.png[/IMG][/IMG]
[/QUOTE]
"וואו!" אתלהב ואקפוץ במקומי. "אז אני באמת במחשב!". 'מעניין כמה אני אוכל להנות כאן...' אחשוב לעצמי ואצחק צחוק מרושע!
אני אטפס על המסך עד שאגיע לפינה הימנית למעלה- שם אחליף את השפה מאנגלית לעברית.
אחרי ההעברה, אלך ללשונית "קרא DBM" ואבעט בה עד שהמסך יתחלף.
שם, אני אכנס לדף של גאסט קר-קול, הסופר נאמק, ואשאל אותו מה תהיה המשאלה שלו אם הוא ינצח בטורניר.
-
[B]~קווין~[/B]
''תוותר ילד, אין לך שום סיכוי מולו, עם אתה יודע מה טוב בשבילך, ואתה רוצה לחיות-אל תלך אליו'' אומר זרוע ארבע, אתה מגלגל עיינים ומטפס אל עבר לשונית האולמטריקסף אתה בועט בא בחוזקה עד שהמסך משתנה, אתה רואה כי כאן האתר נראה אחרת, אולמטריקסים מתעופפים לכל עבר, אתה לוקח אחד אך מיד חוטף זרם ביד, ''מי הוא המבקש לקחת אולמטריקס שיתוודה?'' נשמע לפתע קול רועם, ואתה רואה מולך חייזר ירוק בצורת תמנון-
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?
q=tbn:ANd9GcRpw01ibZi4TYQ7MfvFya5lbPhycA8yAatnCK_Ev53Z7Ap-hA8zEA[/IMG]
החייזר ממשיך את דבריו ואומר ''הרוצה האולמטריקס את האתגר יאלץ לעבור''
[B]~מקס~[/B]
אתה קופץ מן האות O אל תבנית החיפוש, וממנה אתה קופץ אל שורת המשימות ''וואוו..זה מוזר'' אתה ממלמלצשאתה מגלה שאתה עומד על סימן ההתחל העגול שבמחשב שלך, אתה בועט בסימן בחוזקה וזה מיד נפתח, אתה מטפס על אותיות וסמלים, עד שאתה מגיע אל לשונית הקונטר שלך, אתה בועט בלשונית בחוזקה, ושוב המסך משתנה, מאחורייך מתחיל מסך הפתיחה לפעול והמשחק מתחיל לרוץ מאחורייך.
[B]~מגל~
[/B]
tאתה מטפס וקופץ אל לשונית ה''קרא dbm'', המסך מיד מתחלף, בדיוק שאתה עומד להיכנס אל הדף של של גאסט קר-קול, הסופר נאמק בכדי לשאול אותו מה תהיה משאלתו עם ינצח בטורניר, אתה שומע קול ''עצור בן אנוש, מה מעשייך כאן? מקומך בעולם האמיתי ולא בוירטואלי, מה מטרתך?'', הקול נשמע מעט צורמני, אתה מסתובב בהפתע ונחרד לגלות שמאחורייך עומד-
[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/kxmztnwyyzqy.bmp[/IMG]
והוא נראה מאוד זועם
-
[quote]~מקס~
אתה קופץ מן האות O אל תבנית החיפוש, וממנה אתה קופץ אל שורת המשימות ''וואוו..זה מוזר'' אתה ממלמלצשאתה מגלה שאתה עומד על סימן ההתחל העגול שבמחשב שלך, אתה בועט בסימן בחוזקה וזה מיד נפתח, אתה מטפס על אותיות וסמלים, עד שאתה מגיע אל לשונית הקונטר שלך, אתה בועט בלשונית בחוזקה, ושוב המסך משתנה, מאחורייך מתחיל מסך הפתיחה לפעול והמשחק מתחיל לרוץ מאחורייך.[/quote] אני מחכה ופותח בעזרת הקקשה (מחכה שיפתחו את הדלת Xd) לסרבר של חבר שלי,נדב הוא בטח יתן לי צ'יטים ככה שאוכל לקבל נשקים טובים כמו דיגל זהב,או M16 ואז אוכל להסתדר בעולם הוירטואלי
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287332][B]~קווין~[/B]
''תוותר ילד, אין לך שום סיכוי מולו, עם אתה יודע מה טוב בשבילך, ואתה רוצה לחיות-אל תלך אליו'' אומר זרוע ארבע, אתה מגלגל עיינים ומטפס אל עבר לשונית האולמטריקסף אתה בועט בא בחוזקה עד שהמסך משתנה, אתה רואה כי כאן האתר נראה אחרת, אולמטריקסים מתעופפים לכל עבר, אתה לוקח אחד אך מיד חוטף זרם ביד, ''מי הוא המבקש לקחת אולמטריקס שיתוודה?'' נשמע לפתע קול רועם, ואתה רואה מולך חייזר ירוק בצורת תמנון-
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?
q=tbn:ANd9GcRpw01ibZi4TYQ7MfvFya5lbPhycA8yAatnCK_Ev53Z7Ap-hA8zEA[/IMG]
החייזר ממשיך את דבריו ואומר ''הרוצה האולמטריקס את האתגר יאלץ לעבור''
[/QUOTE]
"אני הוא קווין בלייק. " אני שואל בחיוך,מצפה בקוצר רוח לאתגר.'אני מקווה שזה לא יהיה קשה מדי.אחרי הכול-אין לי בדיוק יכולות על אנושיות כמו כוח על.' אני חשוב לעצמי בחרדה קלה,אבל מתעשת על פחדי מהר מאוד,מהר ככל שאני יכול."אני מוכן לאתגר!" אני אורמ בחיוך רחב.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287122][B]~דרן~[/B]
אתה צועק ''איזרה סולד'רס'' לאחר כמה ניסיונות הקלדה כושלים בתבנית החיפוש, ''אוליססס תהיהס כבר בשקטססס?'' שואל קול נשי נרגז, צמרמורת פחד עוברת בגבך למשמע הקול הצורמני, אתה מסתובב לאחור ורואה מחזה אשר מעט מפחיד אותך, אתה מיד מזהה את הנחש אשר נמצא מולך, אומנם מעט מפוקסל יותר מהרגיל, אבל זה בהחלט הוא
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRujdn3T1q-jkd6gVC5NMkY5X8WMCxUIEa1XdvXnl27kwZhtLzS[/IMG][/QUOTE]
"מה אתה עושה פה?? למה אתה מדבר ומה אתה קשור??" אני שואל את סווייפר בתימהון, ואז שואל אותו,"אתה יודע איך מקלידים פה?"
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286828]מגל-רשום
קאלדין קבנות החמישיxd-התקבלת רק תוסיף גיל ותמונה
דרייק (תמיד תישאר דרייק בשבילי!xd)- סורי אין מקום :(
כל השאר, הנה ההתחלות שלכם-
[b]~גלעד~
[/b]
[/QUOTE]
אני מכסה את פי מיד כשאני מבין שקיללתי.
אני חושב לעצמי עד כמה זה מוזר, אבל אם אני מבין נכון, נראה שאני בגוגל, רק למה אני נמצא באינטרנט דרך אקספלורר?! איזו טעות.
"טוב," אני אומר לעצמי "בטח אפשר להיכנס מכן לכל מני דברים מגניבים ביותר, נניח..." אני חושב רגע בלי יכולת להחליט "נו אין לי רעיון."
"שי שם מישהו?" אני צועק ואז מחליט שזאת טעות בגלל שאם אני באמת באינטרנט, אני עלול להיתקל בתולעת שהרסה לי את המחשב, ואני לא בטוח שאכפת לה שאני לא מורכב מנתונים בינארים.
אני בודק האם יש מקלדת כדי להיכנס לאתר של הפורום, המילים הם "פורומים פוקימון", האפשרות הראשונה בתוצאות החיפוש.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287006]
[B]~הימג'י~[/B]
את חושבת מעט על מה עלייך לעשות, בסופו של דבר את מחליטה לקפוץ אל תיבת הדואר והסיסמא, ובכך להתחבר.
את קופצת עם זינוק גבוהה אל תיבת הדואר ומקלידה את שם המשתמש שלך [email]HimejiMizu8@gmail.com[/email].
ולאחר מכן, את קופצת תוך כדי דריכה על האות m באימייל שלך, אל תבנית הסיסמא בא את מקלידה 2439843, לאחר מכן את קופצת אל המילה ''כניסה'', המסך משתנה, את קולטת שאת עומדת על האף בתמונת הססטוס של חברתך הטובה ביותר מינמי סא'מטו.
רק שבמקום לא לזוז ולהתנהג כמו..טוב תמונה, את שומעת את קולה אומר ''הימג'י רדי לי מהאף!'', מה תעשי?[/QUOTE]
" או סליחה, מינמי-סאן ^^" אומר, וארד למינמי מהאף. "הא.. רגע, את מדברת?! " אשאל אותה וארתע לאחור, ואצא מהתמונה במהירות. לאחר מכן, אתנתק מהפייסבוק, ואלך לגוגל. בגוגל, אלחץ על שורת החיפוש
ואכתוב '' yutube '', ואכנס לתוצאה הראשונה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287332]
[B]~מגל~
[/B]
tאתה מטפס וקופץ אל לשונית ה''קרא dbm'', המסך מיד מתחלף, בדיוק שאתה עומד להיכנס אל הדף של של גאסט קר-קול, הסופר נאמק בכדי לשאול אותו מה תהיה משאלתו עם ינצח בטורניר, אתה שומע קול ''עצור בן אנוש, מה מעשייך כאן? מקומך בעולם האמיתי ולא בוירטואלי, מה מטרתך?'', הקול נשמע מעט צורמני, אתה מסתובב בהפתע ונחרד לגלות שמאחורייך עומד-
[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/kxmztnwyyzqy.bmp[/IMG]
והוא נראה מאוד זועם[/QUOTE]
"ס... סו... סון... סון גוקו!" אגמגם, אדהם, ואקוד קידה יפנית מסורתית.
"אני לא יודע מה אני עושה פה, אני רק יודע שראיתי על מסך המחשב תולעת ירוקה שהחזיקה שלט שעליו כתוב "הודבקתם", לחצתי על כמה דברים במקלדת, והגעתי לגוגל..." אומר בפחד.
"אתה יכול לאמן אותי כמו שמאסטר רושי אימן אותך?" אשאל אותו בהתלהבות רבה.
-
[B]~מקס~[/B]
אנא השתדל שתי שורות ומעלה-כך החוקים אומרים
אתה מחכה מעט, וחושב מה לעשות, לבסוף אתה נעמד זקוף בביטחון ודופק על הדלת בעזרת המקוש אשר נמצא עלייה, צעדים מהירים וקבועים נשמעים מעבר לדלת, הדלת נפתחת ולפנייך עומד גבר בשנות הארבעים לחייו, הוא לובש בגדי צבא, קסדה צבאית, ונשק חגור למותניו, בנוסף חגורה מלאה נשקים חגורה על מותניו, האיש סורק אותתך בחשדנות ושואל ''שם סרבר בבקשה'' מה תעשה?
קווין-
אתה מציג את עצמך לפניי חייזר התמנון המוזר, ומסכים לאתגר, החייזר מביט בך ומוביל אותך יותר לצד האתר, הוא נוגע כאילו באוויר, ולפתע דלת כחולה עשוייה עץ מופיע, החייזר פותח אותה ומורה לך להיכנס פנימה, ''ישנם שלושה אתגרים-חוכמה, אומץ וכח'' אמר לך החייזר, ''נתחיל במבחן בחוכמה'' הוא אמר, בחדר היה לוח ענק- הוא היה בצורת ריבוע, ועליו משבצות לבנות-שחוות, ממש כמו לוח השח-מט, שלושה דמויות חייזרים הופיעו על ריבועים שונים, והחייזר הסביר ''כל טעות, חייזר יעלם, תגיע לאפס חייזרים-ותיפסל'', ''אני מוכן לחידה'' אמרת לחייזר, החייזר לקח נשימה עמוקה ואמר ''בשקט בשקט לו הוא מסתתר בין הצללים, הוא נראה כמוך, אך לא צבעוני- הוא גבוהה ממך, ולעולם לא יעלם, הוא יעקוב אחרייך לכל מקום, לא תמיד תוכל לראות אותו'', לאחר החידה מוסיף החייזר ''רק החכמים ביותר יצליחו לפתור אותה''
[B]~דרן~
[/B]
שתי שורות בבקשה, זה החוק
''ססס.....כה....קפוץ על הסימן של המקלדת ססס'' אומר לך סוויפר, אתה קופץ אל סימן במקלדת שבתבנית החיפוש, מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, אתה מודה לסוויפר, אך הוא לא הולך הוא שואל אותך ''סססס מדוע אתה כנסס בן-אנוש, אחרים אולי סס אינם בך יבחינו, אך סס אני סוויפר, ססס ואני ידוע'' , סוויפר מביט בך בציפייה לתשובה, ואתה לא יודע מה לומר
[B]גלעד~
[/B]
אתה מיד מתחרט לאחר שאתה צועק ''יש פה מישהו?'', וגם סוג של בצדק, בזמן שאתה מנסה להבין איך להפעיל את המקלדת, קול מוזר נשמע מאחורייך, אתה מסתובב, ולפתע רואה דמות מוזרה למראה, אך מוכרת ''מה לכל הורוחו...'' אתה מתחיל לומר, כאשר אתה מזהה את הדמות-אביבית מהאח הגדול! ''טוב אדוני הצעיר, מה אתהעושה?'' היא שואלת-
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfBcn-WEPoVpywJ82zcC_jymp6Sg106t6wqoMlbhjr1J5XA25L[/IMG]
[B]הימג'י~
[/B]
את חוזרת בחזרה אל גוגל, וקופצת אל תיבת החיפוש, אתה בועטת במסגרת המקפלדת עד שנפרשות לפנייך האותיתו, וקלידה את המילים youtube, את נותנת אגרוף למילה ''חיפוש'' והמסך משתנה, את קופצת כל התוצאה הראשונה ואת עומדת בתוך תיבת החיפוש, לפתע, קול מוכר נשמע מאחורייך ''Koko de nani o shite iru no?'' (תרגום-מה את עושה פה? ביפנית), את מסתובבת בהפתעה ורואה-
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZJ-WOPMez5MeDmbpJJnonMLNsPgOr5vsOnPe0XcjsK0cgZ2D_[/IMG]
[B]~מגל~[/B]
סון גוקו יסמיק מעט מן הקידה המסורתית והערצה שלך אליו, הוא מביט בך מס' דקות אשר בעיינך נראות כנצח, ובעיינך המעריצות וחושב מעט, לבסוף, הוא קד קידה יפנית מסורתית כלפייך גם, מחייך ואומר לך ''בוא אחריי ילד'', אתה הולך אחריו, עד שאתם מגיעים לחדר גדול בוא אתה רואה, לא אחר מאשר-מאסטר רושי!
-
[QUOTE=ttrrtte;1288486][B]
קווין-
אתה מציג את עצמך לפניי חייזר התמנון המוזר, ומסכים לאתגר, החייזר מביט בך ומוביל אותך יותר לצד האתר, הוא נוגע כאילו באוויר, ולפתע דלת כחולה עשוייה עץ מופיע, החייזר פותח אותה ומורה לך להיכנס פנימה, ''ישנם שלושה אתגרים-חוכמה, אומץ וכח'' אמר לך החייזר, ''נתחיל במבחן בחוכמה'' הוא אמר, בחדר היה לוח ענק- הוא היה בצורת ריבוע, ועליו משבצות לבנות-שחוות, ממש כמו לוח השח-מט, שלושה דמויות חייזרים הופיעו על ריבועים שונים, והחייזר הסביר ''כל טעות, חייזר יעלם, תגיע לאפס חייזרים-ותיפסל'', ''אני מוכן לחידה'' אמרת לחייזר, החייזר לקח נשימה עמוקה ואמר ''בשקט בשקט לו הוא מסתתר בין הצללים, הוא נראה כמוך, אך לא צבעוני- הוא גבוהה ממך, ולעולם לא יעלם, הוא יעקוב אחרייך לכל מקום, לא תמיד תוכל לראות אותו'', לאחר החידה מוסיף החייזר ''רק החכמים ביותר יצליחו לפתור אותה''
[/QUOTE]
"אוקיי,בוא נחשוב..גובה ממני,לא צבעוני...הא,קלי קלות." אני אומר בביטול ומביט על החייזר."התשובה היא צל." אני אורמ ביטחון רב וחושב לעצמי:' זאת הייהת חידה נחמדה.נקווה שהשאר לא יהיו יותר מדי קשות." אני חשוב לעצמי.
-
[QUOTE]
~מקס~
אנא השתדל שתי שורות ומעלה-כך החוקים אומרים
אתה מחכה מעט, וחושב מה לעשות, לבסוף אתה נעמד זקוף בביטחון ודופק על הדלת בעזרת המקוש אשר נמצא עלייה, צעדים מהירים וקבועים נשמעים מעבר לדלת, הדלת נפתחת ולפנייך עומד גבר בשנות הארבעים לחייו, הוא לובש בגדי צבא, קסדה צבאית, ונשק חגור למותניו, בנוסף חגורה מלאה נשקים חגורה על מותניו, האיש סורק אותתך בחשדנות ושואל ''שם סרבר בבקשה'' מה תעשה?[/QUOTE]
"אה? שם סרבר? אתה בטוח שאני בקונטר בכלל? בקונטר לא מבקשים שם סרבר אלה אי פי אדוני,מי למד אותך את זה? הכל מקרה,האי פי הוא 8,2623,973 והשם של הסרבר הוא pro אם אתה מתעקש" אומר לאדם הגדול הזה ואביט בנשקים שלו ושוב אחשוב לעצמי אם אני בקונטר או לא כי בקונטר ניתן להחזיק סכין,ריומנים פצצה ונשק אחד בלבד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1288486]
[B]~מגל~[/B]
סון גוקו יסמיק מעט מן הקידה המסורתית והערצה שלך אליו, הוא מביט בך מס' דקות אשר בעיינך נראות כנצח, ובעיינך המעריצות וחושב מעט, לבסוף, הוא קד קידה יפנית מסורתית כלפייך גם, מחייך ואומר לך ''בוא אחריי ילד'', אתה הולך אחריו, עד שאתם מגיעים לחדר גדול בוא אתה רואה, לא אחר מאשר-מאסטר רושי![/QUOTE]
"מאסטר רושי! אני מעריץ גדול שלך! רק לפני יום~יומיים ראיתי אותך מנצח את סון גוקו הצעיר בטורניר אומניות הלחימה בתור ''ג'קי צ'אן'' " אסמיק ואפגין את ידעי בדרגון בול המקורי (עד פרק 41 וחצי בינתיים).
"אז... תוכל לאמן אותי להיות חזק כמו גוקו?" אשאל לבסוף.