נו''ד חדש
Printable View
נו''ד חדש
ראשון D:
תנעלו את הנו''ד הקודם
[QUOTE=monster;1317635]לא בא לי לבאס אותך הפרק שיצא היום הוא פילר,שבוע הבא יוצא פרק חדש של המלחמה.
התכונתי לפרק 256[/QUOTE]
אז למה אמרת שזה יעזור לי בחידון..? O.ס
דמאט, כבר חשבתי שזה יצא ברביעי, אני לא מתמחה בזמנים שזה יוצא.. נו אין לי כוח אפילו לראות את הפילר הזה.. /=
למה לא נועלים את הקודם?
[u][b]אז לגביי מה שאמרתי:[/b][/u]
ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
אבל זאת לא הייתה בכוונה להשוות.
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)
[quote=הנואש לווינר;1317644]אז למה אמרת שזה יעזור לי בחידון..? O.ס
דמאט, כבר חשבתי שזה יצא ברביעי, אני לא מתמחה בזמנים שזה יוצא.. נו אין לי כוח אפילו לראות את הפילר הזה.. /=[/quote]
הוא אמר לך לראות את הפרק האחרון שהוא לא פילר. כלומר, תראה את הפרק עם המספר הגדול ביותר שהוא לא פילר. ולא: תראה את הפרק האחרון, והפרק האחרון הוא לא פילר.
כפל משמעות לשלטון.
[QUOTE=NivX10;1317648]אז לגביי מה שאמרתי:
ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/QUOTE]
הגבתי לך בנו"ד הקודם, צטט לפה
[quote=NivX10;1317648][U][B]אז לגביי מה שאמרתי:[/B][/U]
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/quote]
אני שאלתי
[QUOTE=Death The Kid;1317647]למה לא נועלים את הקודם?[/QUOTE]
כי הם שמים זין על החוקים והם 'מעלימים עין' מהנו"ד הזה..
סתם אין לי מושג LOL
[quote=הנואש לווינר;1317644]אז למה אמרת שזה יעזור לי בחידון..? O.ס
דמאט, כבר חשבתי שזה יצא ברביעי, אני לא מתמחה בזמנים שזה יוצא.. נו אין לי כוח אפילו לראות את הפילר הזה.. /=[/quote]
אני לא אומר איזה פרק לראות שיעזור לענות השאלה.
ליאור,אתה יכול להגיב בחידון?
[QUOTE=Death The Kid;1317657]ליאור,אתה יכול להגיב בחידון?[/QUOTE]
מחר בסביבות הצהריים -אענה לך מחר גם על ה.פ ששלחתי לי.
כן אני יודע שקד
אני אדלג עליו, זאת התכנית.
אוקיי
[quote=ワンピース;1317646]אנימה או מנגה?
האנימה היא זבל זבלי ביותר לעומת המנגה, שהיא מצוינת, תקרא אותה סאגת פיין..[/quote]
הרבה אמרו לי, אבל אני בחור "חלול" בנושא הזה, כי אף פעם לא הייתי איש של קריאה...
[quote=NivX10;1317661]הרבה אמרו לי, אבל אני בחור "חלול" בנושא הזה, כי אף פעם לא הייתי איש של קריאה...[/quote]
מה ניב יא אח ((:
בוא תרשם למ"ת שלי צריך אנשים כמוך.
שני!
ניב וואן פיס יותר טובה מפוקימון בתור אנימה בהרבה O.o
ובתור מנגה וואן פיס אחת מההכי טובות
[אני לא יודע על פוקימון כי לא קראתי]
חוץ מזה שהאנימות שהשוות אליהן את פוקימון הן אנימות שמיועדות לקהל אחר בכלל
פוקימון זה לילדים, וואן פיס ונארוטו לא.
מוות אין בהרבה מהאנימות האלו.
חוץ מזה שאם כבר ציינת שהם כוללות מכות ואלימות, פוקימון כולל התעללות בבעלי חיים, אל תשמיט את הנקודה הזאת.
[QUOTE=Chopper;1317664]ניב וואן פיס יותר טובה מפוקימון בתור אנימה בהרבה O.o
ובתור מנגה וואן פיס אחת מההכי טובות
[אני לא יודע על פוקימון כי לא קראתי]
חוץ מזה שהאנימות שהשוות אליהן את פוקימון הן אנימות שמיועדות לקהל אחר בכלל
פוקימון זה לילדים, וואן פיס ונארוטו לא.
מוות אין בהרבה מהאנימות האלו.
חוץ מזה שאם כבר ציינת שהם כוללות מכות ואלימות, פוקימון כולל התעללות בבעלי חיים, אל תשמיט את הנקודה הזאת.[/QUOTE]
שכחת את "גינטאמה"
[quote=מאסטר ליאון;1317663]שני![/quote]
זה שאף אחד לא רשם 'שני' זה אומר שאתה שני,ואחר כך אתה אומר שאתה לא נוב
[quote=monster;1317665]שכחת את "גינטאמה"[/quote]
לא ראיתי גינטאמה
אבל זה נכון גם לגביה.
אין מה להשוות בין דברים שמיועדים לילדים ודברים שמיועדים לנוער, זה לא עובד..
[quote=Chopper;1317668]לא ראיתי גינטאמה
אבל זה נכון גם לגביה.
אין מה להשוות בין דברים שמיועדים לילדים ודברים שמיועדים לנוער, זה לא עובד..[/quote]
כמו להשוואת אצ'י להנטאי
[QUOTE=Chopper;1317668]לא ראיתי גינטאמה
אבל זה נכון גם לגביה.
אין מה להשוות בין דברים שמיועדים לילדים ודברים שמיועדים לנוער, זה לא עובד..[/QUOTE]
תראה גינטאמה-אני ממליץ לך.
התמכרתי לשיר שבחתימה שלי
לא מאמין שמנגה מעולה כמו באקומן נגמרה פשוט עצוב...
פשוט מנגה מדהימה מי שלא קרא אותה מפסיד
P.s Screw The Anime
כשאגיע לקצב הנוכחי של וואן פיס אלו התכניות..
בקצב הזה עד החופש הגדול אני אגיע, אתמול הגעתי מפרק 179 ל206, עם דילוג על פילרים [לפילרים אני מתכוון לחזור בהמשך, אני מעדיף להתקדם בעלילה]
[QUOTE=geostri;1317676]לא מאמין שמנגה מעולה כמו באקומן נגמרה פשוט עצוב...
פשוט מנגה מדהימה מי שלא קרא אותה מפסיד
P.s Screw The Anime[/QUOTE]
תוכל להגיד לי מה מדהים במאנגה הזאת(חוץ מזה שהיוצרים הם היוצרים שלל ד'ט נוט)? התסכלתי בכמה פרקים וזה לא נראה לי מדהים-או שבכלל שיש שם מלא טקסט ואני עצלן לקרוא את כולו.
[QUOTE=monster;1317679]תוכל להגיד לי מה מדהים במאנגה הזאת(חוץ מזה שהיוצרים הם היוצרים שלל ד'ט נוט)? התסכלתי בכמה פרקים וזה לא נראה לי מדהים-או שבכלל שיש שם מלא טקסט ואני עצלן לקרוא את כולו.[/QUOTE]
זו אכן מנגה שיש בה הרבה טקסט מה לעשות...
אבל יש בה כל מה שצריך ממנגת שונן טובה ...
זה לא מייןסטרים של כל הוואן פיס נארוטו בליץ' גינטאנה ECT ECT שהכל שם עובר שבקושי מדברים שם.
במנגה הזו יש עומק לדברים...
אני גרוע בלהסביר דברים שכאלה אבל בכל זאת אני ממליץ
דרך אגב למה גרמת לי לקרוא GYO זה פשוט הדבר הכי הזוי שקראתי בחיים... והסוף בכלל אכזב אותי.
קיוויתי למשהו יותר טוב ושלא יגמר כל כך פתוח.
[QUOTE=geostri;1317682]זו אכן מנגה שיש בה הרבה טקסט מה לעשות...
אבל יש בה כל מה שצריך ממנגת שונן טובה ...
זה לא מייןסטרים של כל הוואן פיס נארוטו בליץ' גינטאנה ECT ECT שהכל שם עובר שבקושי מדברים שם.
במנגה הזו יש עומק לדברים...
אני גרוע בלהסביר דברים שכאלה אבל בכל זאת אני ממליץ
דרך אגב למה גרמת לי לקרוא GYO זה פשוט הדבר הכי הזוי שקראתי בחיים... והסוף בכלל אכזב אותי.
קיוויתי למשהו יותר טוב ושלא יגמר כל כך פתוח.[/QUOTE]
אני אמנע לקרוא באקומן-אני עצלן מדי לקרוא מלא טקסט במאנגות-אני מעדיף מאנגות עם לא הכי הרבה דיבורים.
ביקשת מאנגה/אנימה קצרה אז מה שהיה לי בראש. אל תגלה לי את הסוף. אני בעצמי עוד לא סימתי לקרוא את זה .אני בפרק 9.
אכן זה מנגה הזויה,אבל ברסרק וגאנטז יותר הזווים.
[QUOTE=monster;1317684]אני אמנע לקרוא באקומן-אני עצלן מדי לקרוא מלא טקסט במאנגות-אני מעדיף מאנגות עם לא הכי הרבה דיבורים.
ביקשת מאנגה/אנימה קצרה אז מה שהיה לי בראש. אל תגלה לי את הסוף. אני בעצמי עוד לא סימתי לקרוא את זה .אני בפרק 9.
אכן זה מנגה הזויה,אבל ברסרק וגאנטז יותר הזווים.[/QUOTE]
עד כמה שגאנטז וברסרק הזויים אי אפשר להשוות למה שהלך שם וזה רק 20 קאפטצ'רים והם נורא קצרים...
אני באמת צריך להשלים גאנטז (I HATE TAE EVERY CHAPTER I JUST WISH SHE WILL SOMEHOW RANDOMLY DIE) וברסרק (שוב שחכתי איפה הפסקתי <.< )
[QUOTE=geostri;1317691]עד כמה שגאנטז וברסרק הזויים אי אפשר להשוות למה שהלך שם וזה רק 20 קאפטצ'רים והם נורא קצרים...
אני באמת צריך להשלים גאנטז (I HATE TAE EVERY CHAPTER I JUST WISH SHE WILL SOMEHOW RANDOMLY DIE) וברסרק (שוב שחכתי איפה הפסקתי <.< )[/QUOTE]
GYO זה כולה לדגים מתים יש רגלים רובוטויות מתקפיות את בני וגם יכולים לשלוט בני האדם-יש עוד משהו הזוי שלא הגעתי אליו? .אני בפרק 9
קח תזמן להשלים גאנטז שמעתי שבקרוב זה יגמר.
[QUOTE=monster;1317692]GYO זה כולה לדגים מתים יש רגלים רובוטויות מתקפיות את בני וגם יכולים לשלוט בני האדם-יש עוד משהו הזוי שלא הגעתי אליו? .אני בפרק 9
קח תזמן להשלים גאנטז שמעתי שבקרוב זה יגמר.[/QUOTE]
שתגיע לכרך 15-16 תבין מה זה הזוי.
ובמיוחד שתגיע לסיפורי בונוס למרות שאין להם קשר הם סתם סיפורים רנדומלים קצרים
עריכה: אתה קורא גאנטז? לאיזה כרך הגעת כי גם פה אני כבר לא זוכר איפה הפסקתי וסתם כאילו אין לי כח לעבור בין כולם
ערב טוב.
ביי, הלכתי
וואי אני מת לאכול כבר ארוחת ערב...יש צ'יפס אפוי ואצבעות דג :p
[quote=The Charmander;1317696]וואי אני מת לאכול כבר ארוחת ערב...יש צ'יפס אפוי ואצבעות דג :p[/quote]
Fish and Chips כמו בריטי טוב?
מישו יכול להביא לי אתר שיש בו Medabots שזה Sub?
בgogoanime ובanimecrazy זה Dub ואני מתחרפן מזה..
[QUOTE=geostri;1317693]שתגיע לכרך 15-16 תבין מה זה הזוי.
ובמיוחד שתגיע לסיפורי בונוס למרות שאין להם קשר הם סתם סיפורים רנדומלים קצרים
עריכה: אתה קורא גאנטז? לאיזה כרך הגעת כי גם פה אני כבר לא זוכר איפה הפסקתי וסתם כאילו אין לי כח לעבור בין כולם[/QUOTE]
בכרך אתה מתכוון צ'אפטר?
כרך זה מילה עברית למילה ווליום(אוסף של פרקים במאנגה).
אני קורא גאנטז אני נמצא בפרק העדכני שזה 361
[QUOTE=מאסטר ליאון;1317551]מגל,אני לא חנפן, פשוט התרגשתי מאדידס וכעסתי על אלון אז זה מה שיצא ואם תיתנו לי להשקיע אני אראה לכם. ותזכור שאנחנו בסדר עכשו.(נכון?)[/QUOTE]
אנחנו בחיים לא נהיה "בסדר", כי אתה מתעקש להיות נוב...
[QUOTE=NivX10;1317619]חח מה אתם משחקים אותה עם השנאת פוקימון שלכם?!? אני לא מבין מה יש לכם נגד זה... זה לא שונה ממה שכולכם עושים גם ככה.
רואים אנימות כל היום, פשוט כאלה שמדברות על שטנים שדים אלים, מוות ויש שם הרבה מכות... כמו לדוגמא וואן פיס, נארוטו, דרגון בול, יוגי-הו שגם הפכה לכזאת....
אז דיי לז**ן את השכל שדווקא פוקימון זה ילדותי. זה לא שאם אתה מתעניין בפוקימון זה עושה אותך לפחות בוגר...
אני פה מתעניין (לא רואה את הסדרה כי היא משעממת, אבל נהנה לשחק במשחקים.. לשחק פה בחת"ם וכו'...)
אני פה יותר גדול מרובכם, עשיתי דברים שעוד לא הגעתם לחצי מהם, חיי החברה שלי מלאים מאושרים, ישלי לי מלא תחומי עניין ואני בנאדם מעניין וחכם ושוויצר רצח שלא רואה אף אחד!
ואני מתעניין בפוקימון..[/QUOTE]
המשחקים בסדר. החת"ם... הרמה פהזקוקה ריענון בנוגע לפוקימון.... אנחנו מדברים על האנימה.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1317663]שני![/QUOTE]
אין לי מילים...
[QUOTE=Chopper;1317668]לא ראיתי גינטאמה
אבל זה נכון גם לגביה.
אין מה להשוות בין דברים שמיועדים לילדים ודברים שמיועדים לנוער, זה לא עובד..[/QUOTE]
לא ראית גינטאמה? אז תראה O:
[QUOTE=The Charmander;1317696]וואי אני מת לאכול כבר ארוחת ערב...יש צ'יפס אפוי ואצבעות דג :p[/QUOTE]
פיש אנד צ'יפש? P: