-
דיון| מצבו של הפורום
שמעו המון חודשים לא ביקרתי באתר ובעיקר בפורום, אבל לרוב שאני ניכנס המצב הוא עצוב
אני התחלתי לגלוש פה פחות מאז שהפכו את המקום לכללי, וכולם אמרו שזה הולך להביא מלא אנשים
חלפו מאז כמה שנים טובות והפורום התייבש בצורה קשה.
ובסופו של דבר חבל לי לראות את הפורום הזה במצב הזה, כי בזמנו הייתי מבלה פה הרבה.
מה שכן נקודת אור אחת שהייתה פה השנה לפי מיטב זיכרוני זה שהיטמן לקח את הניהול לתקופה של חודש ואז הפורום קצת התחיל לנשום.
בכללי השאלה הגדולה היא האם באמת יש עתיד לפורום הזה? הייתי מצפה ממנהל הפורום לנסות להביא את הפורום למצב טוב יותר.
כי בסופו של דבר ממוצע הגולשים פה ביום רץ על 4 אנשים מינוס פלוס, אני חושב שאם הפורום ימשיך במצב הזה של האטימות הוא פשוט יעלם, נגיד תכתוב היום פוקימון, פעם הייתה מוצא את הפורום הזה ראשון, היום בסוף העמוד.
ואני חושב ששוק הפורומים הכללים זה שוק שאי אפשר ליצור בו תחרות, יש פורום אחד שכולם יודעים מי הוא שהוא השולט בארץ ואין שני לו וגם לא נראה לי שצריך, לפי דעתי צריך להפוך את הפורום הזה לבעל נושא מסוים, ולהריץ אותו ככה כמו שהיה פעם עם פוקימון משהו חדש אבל, כי כל פעם שהצעתי להחזיר לפוקימון קטלו אותי.
זה דיון למחשבה, אני מקווה שההנהלה לא תבוא ותסגור ישר, גם ככה זה פורום דיבורים אז אולי הגיע הזמן לחשוב על פתרון.
-
דבר ראשון, טוב שחזרת לגלוש פה, זה באמת משהו אמיץ שלא הרבה יעשו.
דבר שני, אין לנו כבר מה לעשות. אינספור משתמשים כבר זעקו לעזרה, עם חלום שכזה להוביל מהפכה, להחזיר את הפורום לימי התהילה של פעם, ולהפוך לשיחת היום{בכל יום}
זה מלמעלה. אני לא מצדק באביזי{הוא יוכל להסביר לך על אובדנות ודיכאון הרבה יותר טוב ממני בכל מה שקשור לפורום הזה}, אבל הפעם הוא צודק. על הפורום הזה כבר נגזר העונש. לרדת כל יום בכמות המשתמשים ובסוף איזה חמישה-שישה שיהפכו את האתר הזה זמנית לאיזה מין- לוטו טוטו שכזה על הימורים בנוגע למתי הפורום הזה ייפטר סופית.
זה נגמר.
lets face it:[
-
כן. חשבתי עוד להפעיל את המשחק התפקידים שלי. אין מספיק אנשים.
אני אומר את זה רק כי הפורום במצב אנוש.
אביזי צדק.
יש עוד סיכוי קטן לפורום. לא סיכוי טוב מבחינתו.
וזה מבאס. אז כל מי שרואה את ההודעה הזאת שיחשוב איך להציל את הפורום ומה הוא יכול לתרום שאנשים יחזרו לפורום.
אגב אפשר לעשות מה שהיטמן עשה. לשלוח מיילים לכל המשתמשים שהיו ופרשו מ myforum.
-
הייתי גולש פה פעם הרבה, הרבה מאוד
מנהל פורום דיבורים
פקח לתקופה של כמעט שנה
אבל מה לעשות, דברים השתנו.
אני יכול להגיד לך שאני מאלה שתמכו להפוך את הפורום הזה לכללי ולצערי זה התגלה כטעות, להחזיר את הפורום לפוקימון? יכול להחזיר פה הרבה אנשים אין ספק.
לסגור את הפורום? זה יהיה דבר עצוב, העברתי פה 3 שנים של פעילות ועוד כמה חודשים עם כמה הפסקות
חייבים להוביל לשינוי את הפורום והמפתח זה משתמשים ישנים...
-
בקשר למה שכתבתה על היטמן, בקטע שלשלוח לכולם הודעה באימייל זו הייתה טעות שלו, אבל חוץ מזה מהרגע שהוא הגיע החל שינוי בפורום, הוא ניהל שלוש שבועות לפי זיכרוני ופתאום ראיתי 20 משתמשים פעילים במכה.
לא אמרתי שצריך להחזיר את הפורום לפורום פוקימון, למרות שמאוד הייתי שמח שזה יקרה, הפורום הזה לא יכול להישאר כללי, אין מה לעשות בו, צריך לתת לו נושא מסוים, משחקים, סדרות, תחביבים, משהו שימשוך קהל מסוים לפורום, שיהיה ספציפי לתחומו, אבל שלא יישאר ככה.
בצורה כללית אני חושב שכדאי שמשהו ייקח החלטה עכשיו! אחרת באמת הפורום הזה ימות, כל עוד יש פה מספר אנשים, וכל אחד ממכם עוד יכול לתת דחיפה קטנה וביחד אפשר להרים את הפורום הזה.
[B]הבעיה הכי גדולה של הפורום הזה! שאי אפשר למצוא אותו בחיפוש בשמו חדש (אם לא כותבים באנגלית ואנחנו ישראליים למען השם) והדרך היחידה להגיע לפורום הזה היא אם רק אני כותב פוקימון בחיפוש, שזה די מטומטם כי בסופו של דבר אין פה פוקימון יותר, למרות שרוב מי שכאן אוהב פוקימון, הסיבה שהפורום הזה הצליח בזמנו זה שהוא היה פורום פוקימון.
איך פותרים את הבעיה של הפורום הזה אתם שואלים?
הפתרון לבעיה הוא מאוד פשוט, הצעתי את זה לפני כמה שורות, ממתגים את הפורום הזה כפורום שמתמחה במשהו ספציפי, מורידים את מספרי הפורומים שיש בפורום הזה (רובם לא רלוונטים ואין בהם אפילו תגובה אחת) וגם ככול שהיו יותר מעט פורומים יהיה ריכוז של תגובות גדול יותר למקום אחד, נכון שאומרים שכלל שיש יותר זה תופס קהל גדול יותר אבל כרגע צריך להתמקד במשהו אחד ולהביא קהל שאוהב את המשהו הזה.
צריך להקים צוות שהוא מאתר אנשים שאוהבים את התחום הזה, לי לדומא יש שיטה שאני יכול למצוא אנשים שאוהבים תחום מסוים דרך שיטת חיפוש בגוגל שבודקת מי דיבר על הנושא הזה ב24 שעות האחרונות ולדבר איתו לבוא, יש הרבה תחומים שהאנשים שאוהבים אותם מפוזרים בהמון מקומות ורק צריך לבוא משהו ולאחד אותם
למנות מנהלים חדשים, רוב המנהלים שיש לפורומים פה היום בכלל לא פעילים ולא מפעילים את הפורום שלהם, בגלל זה צריך להביא מהר חדשים שיפעילו את הפורומים המתים בפעילות עקבית.
אני חושב שאם תעשו את זה, זה ישנה את הפורום מהקצה על הקצה.
ועוד משהו אחרון למי שבזמנו אמר שפוקימון מיצה את עצמו והעדיף פורום כללי, לכו היום לליגת הפוקימונים לפוקימון באטל בעיקר לפורומים שלהם, ותבינו שלדבר הזה שנקרא פוקימון יש קהל מטורף, והבחירה להפנות גב לדבר שהביא לאתר הזה הצלחה הייתה הטעות הכי גדולה שהפורום הזה הביא על עצמו, תחשבו שהיום כל אותם אנשים שבמשך מספר שנים עד לפתיחת האתרים האלה חיפשו פורום שיאחד אותם היו גולשים פה? ועל זה נאמר, אל תירק לבאר ממנה אתה שותה.[/B]
-
הקטע הוא שעדיין מתחברים לפורום הרבה אנשים, למשל: מלבד אורחים, לנושא הזה בלבד נכנסו כבר 16 משתמשים שעדיין פעילים היום... זה מצחיק... ה-16 האלה יכולים לעשות דברים...
לשנות את נושא הפורום? לא בא בחשבון, יש שיגידו שעשינו טעות, אבל אי אפשר לדעת מה היו התוצאות אם היינו נשארים כמו שהיינו. (כבר היינו בדעיכה אז...)
למתג את הפורום קצת יותר לכיוון של פוקימון? זה אפשרי אבל בכלל אין לי זמן לזה והאמת גם כח...
להחזיר את היטמן? זה אופציה שאמנם תהיה טובה לפורום אבל היא כוללת הרבה פרמטרים נוספים שלא בהכרח טובים.
בכל אופן, אם זה תלוי בי, הפורום לא ייסגר לעולם, אז מזה אין מה לדאוג.
-
תכלס פוקימון לא הייתה הסיבה שבגללה הייתי פעיל שנה וחצי היא הייתה סיבה להגיע מההתחלה כל השערוריות והשטויות פה ושם בעיקר אלכס והדיקטטורות גרמו לפורום להיות מעניין כיום.. אני לא מוצא סיבה להיכנס לכאן באמת שחבל.. פעם זה היה די האתר הראשון שהייתי נכנס כשאני מגיע מהבית ספר היום כשאני מגיע מהצבא אני פותח SurrenderAt20 כן, כל הקהילה הותיקה התגייסה או נהייתה מבוגרת בטירוף. זוכרים את מונסטאר עם ה50 מיליארד הודעות? כן הוא די השאיר את הפורום בחיים כל החת"מים כן הם היו על פוקימון אם אתם לא זוכרים.
החת"ם הייתה ברמה מטורפת היו אנשים שכתבו סיפורים מטורפים כמו אירווין בסופו של דבר זה היה פורום ממש חי ונושם ברגע שהוא הפך לכללי וגם כשאיבד צבע מקבוצות המשתמשים וכל ההקדשות
-
כשפתחתי את הפורום הייתי בן 15 וחצי, עכשיו אני אחרי צבא.
בן דוד שלי מיכאל ניהל את פורום פלאש ואנימציה לאיזה שבוע וחצי ועכשיו הוא קצין בקבע.
כולם פה גדלו כמו מטורפים.. אבל אי אפשר לעזוב ת'פורום :(
-
[QUOTE=YoRt3m;1468728]הקטע הוא שעדיין מתחברים לפורום הרבה אנשים, למשל: מלבד אורחים, לנושא הזה בלבד נכנסו כבר 16 משתמשים שעדיין פעילים היום... זה מצחיק... ה-16 האלה יכולים לעשות דברים...
לשנות את נושא הפורום? לא בא בחשבון, יש שיגידו שעשינו טעות, אבל אי אפשר לדעת מה היו התוצאות אם היינו נשארים כמו שהיינו. (כבר היינו בדעיכה אז...)
למתג את הפורום קצת יותר לכיוון של פוקימון? זה אפשרי אבל בכלל אין לי זמן לזה והאמת גם כח...
להחזיר את היטמן? זה אופציה שאמנם תהיה טובה לפורום אבל היא כוללת הרבה פרמטרים נוספים שלא בהכרח טובים.
בכל אופן, אם זה תלוי בי, הפורום לא ייסגר לעולם, אז מזה אין מה לדאוג.[/QUOTE]
אתה יודע מה עולה מהתגובה שלך, "לעזאזל, מבחנתי שתהיה פה תגובה אחת ביום לי זה לא אכפת"
אתה שולל כל דבר, מה המטרה של הפורום הזה, לא אמרתי לסגור את הפורום אני באתי להגיד שהמצב לא טוב צריך לשפר אותו לטובה.
אתה בתור מנהל יש לך את היכולת לעשות את זה.
בסופו של דבר אחרי שקראתי את התגובה שלך באמת שכל החשק שלי לנסות ולעשות משהו ירד.
אפשר להביא לפורום הזה מליון גולשים הבעיה היא שאתה לא משתף פעולה, הפורום הזה חייב שינוי משמעותי, הנוסחה שבה אתה עובד עכשיו נכשלה
ולהגיד שבתקופת פוקימון הפורום היה בדעיכה זה דבר מטומטם להגיד כי אז לפחות הוא היה פעיל באיזה צורה, אבל אתה המשכתה ללכת לכיוון של הפורום הכללי והרוב פה היו בגלל פוקימון.
אני לא אומר לך להחזיר את הפורום לפוקימון, אני אומר לך לשנות את הדרך מחשבה שלך, להבין שהגיע הזמן לשינוי.
אני מוותר, לצערך הפורום לא מהווה אלטרנטיבה לפורומים אחרים, הוא רק מראה לגולשים שבאים לפה למה כדאי להישאר שם.
-
[QUOTE=mamoswine;1468731]אתה יודע מה עולה מהתגובה שלך, "לעזאזל, מבחנתי שתהיה פה תגובה אחת ביום לי זה לא אכפת"
אתה שולל כל דבר, מה המטרה של הפורום הזה, לא אמרתי לסגור את הפורום אני באתי להגיד שהמצב לא טוב צריך לשפר אותו לטובה.
אתה בתור מנהל יש לך את היכולת לעשות את זה.
בסופו של דבר אחרי שקראתי את התגובה שלך באמת שכל החשק שלי לנסות ולעשות משהו ירד.
אפשר להביא לפורום הזה מליון גולשים הבעיה היא שאתה לא משתף פעולה, הפורום הזה חייב שינוי משמעותי, הנוסחה שבה אתה עובד עכשיו נכשלה
ולהגיד שבתקופת פוקימון הפורום היה בדעיכה זה דבר מטומטם להגיד כי אז לפחות הוא היה פעיל באיזה צורה, אבל אתה המשכתה ללכת לכיוון של הפורום הכללי והרוב פה היו בגלל פוקימון.
אני לא אומר לך להחזיר את הפורום לפוקימון, אני אומר לך לשנות את הדרך מחשבה שלך, להבין שהגיע הזמן לשינוי.
אני מוותר, לצערך הפורום לא מהווה אלטרנטיבה לפורומים אחרים, הוא רק מראה לגולשים שבאים לפה למה כדאי להישאר שם.[/QUOTE]
אני לא שולל בשביל הכיף. אני שולל כי זה לא דברים שמתאימים לי או לפורום. הגיוני לחלוטין.
תאמין לי היחיד שמפסיד מכל הסיפור פה זה אני (שגם מוציא כסף על הפורום ללא רווחים), אני לא עושה דברים לרעת הפורום אני עושה דברים כי זה מה שיש לעשות.
-
[QUOTE=YoRt3m;1468732]אני לא שולל בשביל הכיף. אני שולל כי זה לא דברים שמתאימים לי או לפורום. הגיוני לחלוטין.
תאמין לי היחיד שמפסיד מכל הסיפור פה זה אני (שגם מוציא כסף על הפורום ללא רווחים), אני לא עושה דברים לרעת הפורום אני עושה דברים כי זה מה שיש לעשות.[/QUOTE]
זה לא מה שיש לעשות אפשר לעשות הרבה, כתבתי למעלה מה אפשר לעשות, בכללי הבעיה הגדולה של הפורום הזה היא שהוא לא בוטל, תכתוב את השם שלו בגוגל בעיברית תראה אתה לא מגיע עליו, אני כדי להיכנס לפורום הזה צריך להיכנס דרך אתר הפוקימון, לפחות הייתה בוחר לו שם קליט, משהו בתחום הזה.
במיוחד אם אתה משלם כסף על הפורום הייתי מצפה ממך להשקיע כמה דקות ולקרוא את ההצעה שלי, אם תשנה את הפורום ותבליט אותו על נושא ספציפי, תצמצם את כמות הפורומים למשהו יותר נוח ומרוכז, ותמנה מנהלים חדשים לכל פורום ותקים צוות שידאג להביא אנשים לפורום (בתנאי שהוא יהיה בנושא מסוים) אתה תראה תהליך הבראה גדול, אם תישאר אדיש למצב אנשים יאבדו את סובלנות ויחפשו מקום אחר, כשספינה טובעת כולם בורחים.
-
[QUOTE=mamoswine;1468733]זה לא מה שיש לעשות אפשר לעשות הרבה, כתבתי למעלה מה אפשר לעשות, בכללי הבעיה הגדולה של הפורום הזה היא שהוא לא בוטל, תכתוב את השם שלו בגוגל בעיברית תראה אתה לא מגיע עליו, אני כדי להיכנס לפורום הזה צריך להיכנס דרך אתר הפוקימון, לפחות הייתה בוחר לו שם קליט, משהו בתחום הזה.
במיוחד אם אתה משלם כסף על הפורום הייתי מצפה ממך להשקיע כמה דקות ולקרוא את ההצעה שלי, אם תשנה את הפורום ותבליט אותו על נושא ספציפי, תצמצם את כמות הפורומים למשהו יותר נוח ומרוכז, ותמנה מנהלים חדשים לכל פורום ותקים צוות שידאג להביא אנשים לפורום (בתנאי שהוא יהיה בנושא מסוים) אתה תראה תהליך הבראה גדול, אם תישאר אדיש למצב אנשים יאבדו את סובלנות ויחפשו מקום אחר, כשספינה טובעת כולם בורחים.[/QUOTE]
איזה מנהלים למנות בדיוק? על סמך מה? צריך פעילות לפני שנצטרך מנהלים... אין משתמשים להעלות לניהול וגם אם כן, להעלות מנהלים 'בשלוף' זו לא המדיניות בפורום (וכך זה היה גם בתקופות הטובות של הפורום)
ואין קידום למילים 'מיי פורום' בגוגל כי אף אחד לא משתמש בו בפורום, אז גוגל לא מזהה את ההקשר. כולם רושמים myforum או פוקימונ'ס.
-
[QUOTE=YoRt3m;1468730]כשפתחתי את הפורום הייתי בן 15 וחצי, עכשיו אני אחרי צבא.
בן דוד שלי מיכאל ניהל את פורום פלאש ואנימציה לאיזה שבוע וחצי ועכשיו הוא קצין בקבע.
כולם פה גדלו כמו מטורפים.. אבל אי אפשר לעזוב ת'פורום :([/QUOTE]
אמרתי שהפורום במצב קשה , אבל לא שאעזוב אותו.
-
[QUOTE=YoRt3m;1468734]איזה מנהלים למנות בדיוק? על סמך מה? צריך פעילות לפני שנצטרך מנהלים... אין משתמשים להעלות לניהול וגם אם כן, להעלות מנהלים 'בשלוף' זו לא המדיניות בפורום (וכך זה היה גם בתקופות הטובות של הפורום)
ואין קידום למילים 'מיי פורום' בגוגל כי אף אחד לא משתמש בו בפורום, אז גוגל לא מזהה את ההקשר. כולם רושמים myforum או פוקימונ'ס.[/QUOTE]
וואלה אתה מצחיק אותי אתה מודע לרוב הבעיות בפורום הזה ואתה לא טורח לתקן שום דבר.
אני אישית לא מבין אם אתה בכלל מנסה לשפר את מצב הפורום הזה או שבכלל לא אכפת לך מה מצבו.
עדיף לך לקחת סיכונים ולמנות מנהלים לרוב הפורומים המתים באתר מאשר סתם להשאיר אותם ככה, אבל לפני שאתה בכלל הולך למנות מנהלים אתה צריך קודם למתג את הפורום באיזה סוג נושא הוא בדיוק, ולצמצם את רמת הפורומים, אחר כך מהמשתמשים שיש לך פה שעוד גולשים ומוכנים להשקיע (ואני מאמין שיש) תבחר מנהלים, גם אם ממש תרצה לא תקבל פה אנשים מנוסים עכשיו, כי רובם פרשו, וכמו שדורות מתחלים צריך להכניס אוויר חדש לגוף הזה שנקרא הפורום.
בתאכלס כל מה שאתה עושה בין הודעה להודעה זה לשלול אותי וזה בעיקר מעצבן כי זה נותן תחושה שלא בא לך לעשות שום דבר, ואז אל תתפלא שנאשים מתייאשים מהמקום ופורשים
-
[QUOTE=mamoswine;1468737]וואלה אתה מצחיק אותי אתה מודע לרוב הבעיות בפורום הזה ואתה לא טורח לתקן שום דבר.
אני אישית לא מבין אם אתה בכלל מנסה לשפר את מצב הפורום הזה או שבכלל לא אכפת לך מה מצבו.
עדיף לך לקחת סיכונים ולמנות מנהלים לרוב הפורומים המתים באתר מאשר סתם להשאיר אותם ככה, אבל לפני שאתה בכלל הולך למנות מנהלים אתה צריך קודם למתג את הפורום באיזה סוג נושא הוא בדיוק, ולצמצם את רמת הפורומים, אחר כך מהמשתמשים שיש לך פה שעוד גולשים ומוכנים להשקיע (ואני מאמין שיש) תבחר מנהלים, גם אם ממש תרצה לא תקבל פה אנשים מנוסים עכשיו, כי רובם פרשו, וכמו שדורות מתחלים צריך להכניס אוויר חדש לגוף הזה שנקרא הפורום.
בתאכלס כל מה שאתה עושה בין הודעה להודעה זה לשלול אותי וזה בעיקר מעצבן כי זה נותן תחושה שלא בא לך לעשות שום דבר, ואז אל תתפלא שנאשים מתייאשים מהמקום ופורשים[/QUOTE]
ושוב, אתה קורא רק את החלקים שנוח לך. תקרא שוב את ההודעות שלי באשכול ותחפש תשובות למה שאתה רושם פה...
-
מה שצריך
זה ריב גדול תביא את אלכס שיחלק באנים ויהיה מסיבה :p
באמת שלא רואה צורך במנהלים כשאין פעילות,רותם צודק.
אפשר לשנות משהו בקטנה כמו לעשות טופ הודעות חודשיות וכאלה שיביא קצת תחרות פה ושם.
-
פראל אילן...?יותר כמו אפס-אילן
-
המצב באמת די עגום אבל עוד לא אבוד, אפשר לנסות לפרסם את הפורום באתרים אחרים של קהילות פוקימון, להחזיר חלק מהמשתמשים הישנים במטרה להעיר את הפורום (לשלוח לכל המשתמשים אימיילים ומי שהפורום הזה חשוב לו יחזור), להעלות את דור, The Heliolisk לניהול (כמובן רק אם הוא רוצה) כי הוא משקיע הרבה ועוזר לכולם פה. אפשר להציל את הפורום, אבל זה תלוי במשתמשים הותיקים היותר.
-
לפרסם באתרים אחרים רק יביא לזילות הפורום זה יהיה כזה כמו פירסום של לינקים לריפרלים ואנשים יזלזלו חוץ מזה שאין לנו באמת בתור מה לפרסם אותו כי באמת אין שום נושא לפורום חוץ מקהילה.
-
גם אני הגעתי לפורום הזה כי הקלדתי "פוקימון" בגוגל אבל תכלס, זאת לא הסיבה שנשארתי-היו פה המון אנשים והנ''וד היה מפוצץ ונגמר תוך רק כמה ימים, אבל לאט לאט אנשים החליטו לעזוב ובעיקר אחרי שהפורום הפך לכללי, אני לא אומרת שצריך להחזיר אותו להיות של פוקימון-למרות שזה יכול להחזיר משתמשים רבים, אבל אני כן בעד הרעיון של לתת מיקוד לפורום, שלא יהיה פורום "כללי" אלה שיהיה בו עוד דברים ספציפיים, אני בעד גם להשאיר את הפורומים האחרים כמו "לימודים ובית ספר" וכל האלה של המשחקים והטכנולוגיה אבל עדיין לתת לו מיקוד כלשהו, פוקימון או כל נושא אחר.
ואני חושבת שלפרסם באתרים אחרים יהיה ממש רעיון לא טוב... כל פעם שפרסמו אצלינו התחלנו לרדת על מי שפרסם ולכעוס ולומר שזה לא בסדר-זה יהיה לא נכון לעשות משהו שאנחנו בעצמינו טענו שאסור לעשות.
-
איזה מיקוד אבל? יש רעיון? פוקימון לא יתפוס..
אילו היו עדיין החת"מניקים פה אז יכלנו להפוך את הפורום לדבר שהיה הכי טוב בו-פורום חת"ם עם איכויות והשקעה מטורפת.
אפשר היה להפוך אותו לפורום חת"ם אבל אין יותר את המנהלים המעולים שהקדישו מלא מזמנם בהעלאת האיכות של הפורום לאינספור כיום.. חת"ם שומם.. צריך לפתוח מחדש משחקי תפקידים בפורום זה היה מאוד מצליח וזה היה הפוקוס של הפורום בשיא פעילותו.
צריך צריך אבל.. אני מעולם לא ניהלתי משחק תפקידים אנשים בעלי ניסיון צריכים להתחיל איזה משחק ולצרף אנשים לאט לאט הרמה תעלה.
למרות שחת"ם הוא לא היה הסיבה שלי להישארות של הרבה מאיתנו היא כן.
-
מ"ת טוב דורש זמן ושחקנים.
אישית אין לי בעיה להכין מ"ת ובאמת לשבת עליו ולהשקיע (אבל לא בימים הקרובים - אין לי מספיק זמן חופשי לזה).
הבעיה היא שאני לא בטוח בזה שיש מספיק אנשים בפורום כדי להחיות שוב את חת"מ - וגם אני לא בטוח שלהחיות את חת"מ יהיה הדבר שיציל את הפורום הזה.
-
כדי לנהל מ"ת טוב כמו שאמר Shikamaru צריך שיהיו שחקנים שיהיו פעילים בו ושהיו מוכנים להשקיע בו כמו המנהל
הבעיה שבמצב הנוכחי של הפורום להחיות חת"ם זה פשוט בזבוז כי אין מי שירשם...
צריך למצוא מיתוג אחר לפורום, חת"ם לא יתפוס
-
למה חת"ם לא יתפוס זה היה הפוקוס של הפורום בעבר צריך להביא אנשים חדשים כדי שזה יעבוד..
זה משהו שאני לא חושב שיש בפורום מאוד ספציפי אחד שאני לא אנקוט בשמו.
-
אני יכול לומר מניסיון אישי שהסיכוי היחידי שחת"מ שוב יעלה את הפורום על המפה זה אם הגולשים הישנים יותר יחזרו ויעלו את הרמה שלו..
כשאני הייתי מנהל חת"מ כל משחק היה מושקע בטירוף והפורום באמת פרח אז..
ניסיתי לעשות איזה קאמבאק ולהחזיר משחק שלי אבל זה פשוט לא הצליח.
זה לא סוד שהדרך היחידה שהפורום הזה יחזור לחיים זה על ידי מיתוג והחזרת\הבאת גולשים לפורום.
-
אני לדוגמא פתחתי מ"ת אבל כמו ש Shikamaru אמר אי אפשר להפעיל מ"ת בלי אנשים שיהיו פעילים , אבל כמו הדוגמא של המ"ת שלי זה לא עבד.
יש עוד סיכוי קטן לפורום. אבל אנחנו צריכים לחשוב איך.
אפשר להפעיל את הקטע של הפוקימון בגלל המשחקים החדשים. אולי נחבור לאתרים חדשים כדיי להכיר לנו ולהם משתמשים חדשים ,
מה שבטוח , צריך לעשות משהו
-
הבעיה היא שעכשיו אי אפשר לשחק את המשחקים החדשים באימולטורים ולא לכולם יש קונסולה אז עד שישיה אימולטוור ל3ds אני לא רואה את זה קורה..
אני משחק עם רותם הרבה בלול וכן הוא מודע למצב הפורום אבל אין לו כל כך מה לעשות הר זה לא תלוי בו זה תלוי גולשים.. תכלס יש עוד כ-40 אנשים שנכנסים פעם ב.. בטח גם וותיקים.
הקטע הוא שלדעתי נמאס לוותיקים מחת"ם צריך אנשים חדשים שירצו להישתתף במשחקי תפקידים לדעתי.. אבל חדשים קשה להביא אני לא הולך להישתתף/ליצור חת"ם כי אין לי זמן או ניסיון בנושא (טוב יש לי זמן.. אבל כן אני לא אשקיע ויהיה חבל)
אני יכול להשקיע מלא בתחום ה-LOL אילו היה עם מי לדבר פשוט שאנשים יגיבו ישאלו אני יכול לעזור בטוח יש אנשים בסילבר/ברונז בפורום שיש להם שאלות :/
אגב בשום פנים באופן לא להוסיף צ'אט זה ייבש את הפורום בצורה קריטית כי כולם יהיו בצ'אט ולא בפורום עצמו בשביל צ'אט יש סקייפ הפורום זה ה-פורום.
-
שלום לכולם,
אני בטוח שכמה מכם מזהים אותי, אני יותר ידוע בכינוי 'פטריק'
אני הייתי מהדור הישן של הפורום, ומדי פעם אני חוזר לפה בכדי לראות מה קורה
המצב הוא עגום, אני מאוד הייתי בעד ההעברה של הפורום לפורום כללי כי קודם כל כבר גדלתי
וגם לפני כמה שנים די התביישתי לומר שבגיל 16 אני עדיין בפורום של פוקימון,
חשבתי שצעד כזה יבגר את הפורום ויביא יותר משתמשים בוגרים
אבל זאת טעות כי בגלל שאנשים התגייסו איבדנו את טובי אנשינו
המון מהיוזרים הותיקים שבזכותם הייתי פה פרשו.
הייתי בדרגת מפקח פעמיים, ובתקופתי היה ריב די גדול נגד ההנהלה
היו אנשים שתפסו כוח ורבו וכל זה אבל כל ריב כזה באופן אירוני רק חיזק את הפורום
אנשים בלי להבין החכימו מכל ריב וישבו שעות להכין מגילות שיצדיקו את טענותיהם
אני זוכר שכשאני הייתי לא מרוצה מעניין מסויים הייתי יושב שעות במסנג'ר רק כדי לחשוב ולתכנן מה עושים לגבי זה.
מהרבה סיבות הפורום הזה חסר משתמשים
אבל לדעתי הגדולה מכולן היא שהותיקים, שהפכו את המקום הזה לבית פרשו.
בשביל לדבר עם האנשים האלה נכנסתי לפורום
אבל אני באמת לא רואה למה שכמו שאנחנו יצרנו חברויות והיינו מדברים שעות ובמשך 4-5 שנים הפכנו את הפורום לפעיל כמעט מ0
אי אפשר לעשות את הדבר הזה בשנית,
צריך להחזיר פעילויות ישנות כמו משחק "המאפיה", שהיה אחד המוצלחים בפורום משחקי תפקידים
צריך להקים מחדש קבוצות ישנות או לחילופין להקים חדשות כמו הספרטנים של הראשון מהסוף או "רוצחי הנו''דים" שהייתה בהנהגתי
אז כן, קבוצות כמו רוצחי הנו''דים היו קבוצות שדי הספימו בנו''ד אבל שימו לב עד כמה חי היה הנו''ד הזה ועד כמה נהננו
שלא כמו היום שנו''ד לא נגמר כבר תקופה ארוכה מאוד של זמן
קחו את העובדות והסיקו את המסקנות המשתמעות מהן,
פטריק/צ'אקי
-
[QUOTE=Chucky;1468840]שלום לכולם,
המצב הוא עגום, אני מאוד הייתי בעד ההעברה של הפורום לפורום כללי כי קודם כל כבר גדלתי
אני זוכר שכשאני הייתי לא מרוצה מעניין מסויים הייתי יושב שעות במסנג'ר רק כדי לחשוב ולתכנן מה עושים לגבי זה.
אבל אני באמת לא רואה למה שכמו שאנחנו יצרנו חברויות והיינו מדברים שעות ובמשך 4-5 שנים הפכנו את הפורום לפעיל כמעט מ0
צריך להחזיר פעילויות ישנות כמו משחק "המאפיה", שהיה אחד המוצלחים בפורום משחקי תפקידים
צריך להקים מחדש קבוצות ישנות או לחילופין להקים חדשות כמו הספרטנים של הראשון מהסוף או "רוצחי הנו''דים" שהייתה בהנהגתי
אז כן, קבוצות כמו רוצחי הנו''דים היו קבוצות שדי הספימו בנו''ד אבל שימו לב עד כמה חי היה הנו''ד הזה ועד כמה נהננו
פטריק/צ'אקי[/QUOTE]
אני גם כמוך בקטע של הלתחבר מידי פעם לראות מה עם הפורום, לא באמת פעיל
לדעתי זה שיש יותר מידי ילדים קטנים, די הורס
-
[quote=chucky;1468840]שלום לכולם,
פטריק/צ'אקי[/quote]
התגעגעתי חבר, זה דודי
קראתי פה קצת, ובאמת שמכל מה שאני מבין הדרך היחידה זה להחזיר את המשתמשים הישנים
נדב, עומר, עומר sex, ניצן, אלכס שיעשה פה באלגן, היטמן שיקים התנגדות לאלכס, יהב האגדי, אביעד וסליחה אם שכחתי מישהו
פעם היינו פה חברים שמעבירים את כל היום גם אם למישהו הייתה תקופה לחוצה הוא היה בא לפה, אני נוהג להכנס לפורום פעם ביומיים בערך כדי לראות מה קורה, העיניין שחוץ מלורדאביזי אין לי פה אף חבר מפעם, אפילו עומר שהיה פה פקח בקושי בא ונדב נהיה ירוק שלא מתחבר...
הייתי פה פעם פקח ונהנתי מהתפקיד ומהקהילה וגם אחרי שירדתי מניהול ועשיתי באלגן היה לי ממש סבבה...
יש פה יותר מידי ילדים קטנים, ואין מה לעשות עם זה, גם כשאני באתי לפה הייתי בגיל שלהם אבל ההבדל בייני לבינם זה שאני הגעתי לקהילה בוערת והם באו לקהילה מתה...
-
תוסיף עוד קצין (בתקווה שלא אעוף בשלב כלשהו במסלול).
באמת הזוי כמה שהתבגרנו פה... חבל שלא בא דור המשך, אנחנו כבר זקנים מידי בשביל לחפור בנו"ד.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1468852]התגעגעתי חבר, זה דודי
קראתי פה קצת, ובאמת שמכל מה שאני מבין הדרך היחידה זה להחזיר את המשתמשים הישנים
נדב, עומר, עומר sex, ניצן, אלכס שיעשה פה באלגן, היטמן שיקים התנגדות לאלכס, יהב האגדי, אביעד וסליחה אם שכחתי מישהו
פעם היינו פה חברים שמעבירים את כל היום גם אם למישהו הייתה תקופה לחוצה הוא היה בא לפה, אני נוהג להכנס לפורום פעם ביומיים בערך כדי לראות מה קורה, העיניין שחוץ מלורדאביזי אין לי פה אף חבר מפעם, אפילו עומר שהיה פה פקח בקושי בא ונדב נהיה ירוק שלא מתחבר...
הייתי פה פעם פקח ונהנתי מהתפקיד ומהקהילה וגם אחרי שירדתי מניהול ועשיתי באלגן היה לי ממש סבבה...
יש פה יותר מידי ילדים קטנים, ואין מה לעשות עם זה, גם כשאני באתי לפה הייתי בגיל שלהם אבל ההבדל בייני לבינם זה שאני הגעתי לקהילה בוערת והם באו לקהילה מתה...[/QUOTE]
דודי! :D
האמת שאתה צודק במאה אחוז זו הדרך היחידה אבל זה בעייתי מאוד
לפי מה שהבנתי עומר ועומר sex עדיין פה, ניצן התגייסה לפני פחות משנתיים ואני לא באמת מאמין שכשהיא תשתחרר היא תחזור לפורום במיוחד לא כשהוא במצב הזה וחבל, את אלכס והיטמן לא ראיתי מזמן, עם יהב אני עדיין בקשר דיברתי איתו לפני איזה כמה חודשים ואת אביעד לצערי אני לא זוכר אולי אם אני אשמע כינוי אני אזכר,
ואני? אני גם לא בדיוק במצב לחזור כי אני נמצא במסלול קשה מאוד בצבא שדורש ממני הרבה אז גם, אין לי הרבה זמן חוץ מלהכנס פעם ב..
שוב אתה צודק אבל כולנו באנו כילדים קטנים שים לב שכשאני באתי הפורום לא היה כזה פעיל אבל היו משתמשים כריזמטיים שסחפו אנשים לפעילויות ולנו''ד, איפה התקופה ההיא שאנשים היו צורחים מעצבים שכולם בנו''ד ולא בפעילויות שלהם היום נו''ד לא נסגר כבר חודשיים זה מצב איום ונורא.
היום אני לא חושב שיש את היוזרים הכריזמטיים שיעודדו פעילות בנו''ד, וגם אם יש הם לא יודעים איך לעשות שזה יעבוד אבל הם לא מבינים שלא צריך קרניים וזנב או משהו מיוחד רק צריך לבוא ולכתוב ושיכתבו לך ולגמור כבר את הנו''ד האומלל הזה, c'est tout.
-
[quote=d.sexstyle;1468859]תוסיף עוד קצין (בתקווה שלא אעוף בשלב כלשהו במסלול).
באמת הזוי כמה שהתבגרנו פה... חבל שלא בא דור המשך, אנחנו כבר זקנים מידי בשביל לחפור בנו"ד.[/quote]
עומר! D:
מזל טוב על הקצונה! :)
דבר איתי יש לי חבר שהוא מ"פ בבה"ד 1
[quote=chucky;1468868]דודי! :d
האמת שאתה צודק במאה אחוז זו הדרך היחידה אבל זה בעייתי מאוד
לפי מה שהבנתי עומר ועומר sex עדיין פה, ניצן התגייסה לפני פחות משנתיים ואני לא באמת מאמין שכשהיא תשתחרר היא תחזור לפורום במיוחד לא כשהוא במצב הזה וחבל, את אלכס והיטמן לא ראיתי מזמן, עם יהב אני עדיין בקשר דיברתי איתו לפני איזה כמה חודשים ואת אביעד לצערי אני לא זוכר אולי אם אני אשמע כינוי אני אזכר,
ואני? אני גם לא בדיוק במצב לחזור כי אני נמצא במסלול קשה מאוד בצבא שדורש ממני הרבה אז גם, אין לי הרבה זמן חוץ מלהכנס פעם ב..
שוב אתה צודק אבל כולנו באנו כילדים קטנים שים לב שכשאני באתי הפורום לא היה כזה פעיל אבל היו משתמשים כריזמטיים שסחפו אנשים לפעילויות ולנו''ד, איפה התקופה ההיא שאנשים היו צורחים מעצבים שכולם בנו''ד ולא בפעילויות שלהם היום נו''ד לא נסגר כבר חודשיים זה מצב איום ונורא.
היום אני לא חושב שיש את היוזרים הכריזמטיים שיעודדו פעילות בנו''ד, וגם אם יש הם לא יודעים איך לעשות שזה יעבוד אבל הם לא מבינים שלא צריך קרניים וזנב או משהו מיוחד רק צריך לבוא ולכתוב ושיכתבו לך ולגמור כבר את הנו''ד האומלל הזה, c'est tout.[/quote]
בתכלס צודק...
נראה לי שאני מדבר בשם כל אלה שפרשנו, זה שבאנו בגלל פוקימון ונשארנו בגלל הקהילה.
היום אין לא את זה ולא זה...
מה שכן, לא נראה לי שאנשים שפרשו יחזרו ויהיה פה שוב בלאגן וכיף, כי זה פשוט כבר לא מדבר לרובנו... גם צבא, גם חלק בלימודים, עבודה..
באמת, הפורום חייב פרסום אינטנסיבי ולהביא לפה אנשים דחוף!
-
האמת שהתלבטתי רבות אם להגיב לנושא הזה.
אני לא חושב שיש משהו שאפשר לעשות כדי לגרום לפורום הזה להיות טוב יותר. לא כי אבד עליו הקלח, אלא כי יש בו את כל המרכיבים הנחוצים כדי להצליח. אני קראתי תגובות של אנשים שכתבו שמה שעשיתי בזמנו הרים את הפורום. אני לא עשיתי שום דבר מיוחד, מה שנעשה בתקופת הניהול שלי בוצע במסגרת קבוצה של אנשים, ולא מעשה של איש אחד. אמשיך ואומר שאם עכשיו אסתובב בפורום למשך חודש, אוכל לעשות ציד כשרונות מטורף של אנשים שעדיין תורמים לפורום, פשוט הם נבלעים בחור השחור הזה שנקרא אדישות.
וזו הבעיה של הפורום מאז ומעולם. אפשר יהיה להביא אנשים חדשים, להרים פעילויות, אפילו לגדל דור חדש, אבל כולם יתקלו באדישות הזו שמאפיינת את הפורום. או ליתר דיוק, האדישות שמאפיינת את מייסד הפורום. זה משהו שהיה פה מאז ומעבר, ורק כאשר רותם זז הצידה ונותן למישהו אחר את המפתחות, העניין הזה דועך ומגיעה האישיות של אותו מנהל ראשי, לפעמים טובה יותר ולפעמים רעה יותר. כלומר, מראה הפורום כמראה מי שמנהל אותו.
תלונות היו מאז ומתמיד: [url]https://www.youtube.com/watch?v=y21URsd1vZs[/url]
גם הבדיחות מעולם לא השתנו - רותם: "בתכלס אני ממש מאוכזב מרוב הדברים שיש פה ואין לי כוח אפילו להסביר לכם למה". ומאחורי כל בדיחה יש אמת.
פתרונות יש והרבה, השאלה האם מישהו מספיק (מילה נגדית לאדיש) כדי להוציא אותם לפועל.
-
וואהה הפורום הזה השתנה בהרבה...חחח אני והיטמן זה כמו שני גופים קשורים אחד לשני..דווקא כשהוא מופיע גם אני מופיע חח...עולם מצחיק...
we are the like the devil and the angel lol
כן...הפורום הזה אבוד...הוא מת מעצמו ואף אחד לא יכול לעזור לו חוץ מרותם...
-
[QUOTE=Barney Stinson;1468725]הייתי גולש פה פעם הרבה, הרבה מאוד
מנהל פורום דיבורים
פקח לתקופה של כמעט שנה
אבל מה לעשות, דברים השתנו.
אני יכול להגיד לך שאני מאלה שתמכו להפוך את הפורום הזה לכללי ולצערי זה התגלה כטעות, להחזיר את הפורום לפוקימון? יכול להחזיר פה הרבה אנשים אין ספק.
לסגור את הפורום? זה יהיה דבר עצוב, העברתי פה 3 שנים של פעילות ועוד כמה חודשים עם כמה הפסקות
חייבים להוביל לשינוי את הפורום והמפתח זה משתמשים ישנים...[/QUOTE]
משתמשים ישנים? מי נראלך יחזור?
וגם אף אחד לא בודק מיילים
-
הפורום צריך פרסום הרבה פרסום כדי שהפורום יחיה,מעבר לזה לא תוכלו לעשות כלום לא להשקיע לא כלום...
צריך לפרסם את הפורום במקומות ציבוריים לתלות מודעות על לוח המודעות ברחוב מודעות משכנעות עם שימוש בפוטושופ שישכנעו את הציבור למה להם להצטרף לפורום הזה?
ואז תהפכו לפורום כמו fxp רק אז הפורום יחיה באמת יחייה עם שינויים משמעותיים ביותר.
בהצלחה ^^
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1469291]משתמשים ישנים? מי נראלך יחזור?
וגם אף אחד לא בודק מיילים[/QUOTE]
להחזיר משתמשים זה לא ממש בעיה, אני בקשר עם חלק מהמשתמשים שהיו פה פעם, השאלה מי בכלל ירצה לחזור לקהילה מתה?
[QUOTE=KittyM;1470406]הפורום צריך פרסום הרבה פרסום כדי שהפורום יחיה,מעבר לזה לא תוכלו לעשות כלום לא להשקיע לא כלום...
צריך לפרסם את הפורום במקומות ציבוריים לתלות מודעות על לוח המודעות ברחוב מודעות משכנעות עם שימוש בפוטושופ שישכנעו את הציבור למה להם להצטרף לפורום הזה?
ואז תהפכו לפורום כמו fxp רק אז הפורום יחיה באמת יחייה עם שינויים משמעותיים ביותר.
בהצלחה ^^[/QUOTE]
ניסיתי להביא כמה חברים שלי בקהילת ספורט שכולנו פעילים בה, בהתחלה כולם היו בעיניין ואז הם הסתכלו על המערכת ואמרו שהיא פשוט לא נוחה.
-
אף אחד לא ירצה להשקיע בקהילה שהיא מתה...
אתה והאחרים צריכים לפרסם את הפורום בציבור במודעות בעיתון,תחשבו על משהו...לפי התגובות של רותם פה,אלו הם תגובות של ייאוש,הוא התייאש מזמן והחליט שככה צריך להיות וככה יהיה,אין לו בעיה עם זה...אבל יש פה אנשים שמנסים לעזור לפורום להתפתח ורותם הוא היחיד שיכול לעשות משהו בנוגע לפורום אבל לא אכפת לו,ככה זה צריך להיות ולדעתו המצב שהפורום נמצא עכשיו הוא המצב הכי אופטימלי שיש והוא פשוט נכנע וגם רצון ההשקעה בפורום נדחה...הוא רואה שאנשים נכנסים אל הפורום ורואה בזאת הנה אנשים נכנסים מה הבעיה? הפורום אחלה פורום אבל אנשים נכנסים ויוצאים הוא מסתכל רק על כמות הכניסות והצפיות ולא על התוכן...הכול בסדר מבחינתו זה מה שצריך להיות.
מהרגע שהוא יחליט לעשות משהו,מהרגע שהוא יפרסם את הפורום,מהרגע שהוא ימנה צוות מנהלים נורמלי שיתמכו בו שיעזרו לו שיעשו משהו ולא ישבו רגל על רגל ולא יעשו כלום ויחכו יום יום שמישהו יעשה עבורם את העבודה,הרי ברור שאף אחד לא יעשה את העבודה...
מהרגע שיהיה לו את כל זה צוות אמיתי שידאג לפורום שיהיה פרסום לפורום הרי מאיפה באים משתמשים? מפרסמים את הפורום ובאים משתמשים,הם לא יפלו מהשמיים לפורום...זה לא יקרה,צריך לפרסם.
אבל אני בטוח ב1000000% שכל מה שאמרתי שבעוד שבועיים פלוס התגובה שלי תשאר ככה בעמוד הראשון ושום דבר לא יקרה כי כמו שאמרתי רותם התייאש ונכנע מזמן וכמה שאנשים יכתבו פה תגובות שום דבר לא יעזור הפורום ישאר כמו שהוא ומבחינת רותם הפורום במצב הטוב ביותר שהיה איי פעם אז ככה הוא גם ישאר,אל תתפלאו שהפורום לא מתקדם כי רותם דוחה את כל הרעיונות לשיפור הפורום שולל אותם ואומר לאנשים שאין מה לעשות וככה צריך להיות...
לכן התגובה שלי לא תשנה כאן כלום,אבל בכל זאת הנה ניסיתי גם אני לנסות להביא לשיפור הפורום בתגובה זו כאן.
-
יש הרבה משתמשים וותיקים שחוזרים מידי פעם לפורום.
אני לא יודע אם מישהו זוכר אותי אבל הייתי מנהל של כמה מפורומים ויש כמה שאני כן זוכר,
אני חושב שהמעבר מפוקימון לכללי היה טעות והרבה חושבים כמוני.
אי אפשר לשכוח איך הפורום רץ לפני כמה שנים עם ליאור מונסטר,ניצן וכל השאר שהזכירו פה.
אני לא חושב שזה המשתמשים הישנים הם שעשו את הפורום מעניין והיום כולם מתרפקים על העבר.
אני חושב שהפורום יכול לחזור למה שהוא היה,הרבה ילדים חדשים בטוח ישמחו להגיע לכאן,ללמוד ולתת ממה שיש להם.
רותם,אם יש אפשרות לחזור פוקימון הישן אני חושב שזה יהיה עדיף לכולם.
פורומים קטנים כמו חתימות ופורום ירוק היו צריכים להישאר כמו שהם,אנחנו לא בגודל של fxp ולכן מעבר לכללי הופך את הפורום לפחות פעיל.
אני מקווה שהמצה ישתפר ואני מוכן לעזור לכך.
ביינתים אני אמשיך להתחבר מידי פעם.
שבוע טוב