-
[SIZE=4]כשהעולם קרס[/SIZE]
סיפור שהמצאתי,אם אחרי 3 פרקים תאהבו אותו אני ימשיך אותו ואם לא אז אפסיק
[b]פרק 1-החמישייה[/b]
"נכון שבני אדם מגזימים..."
"הם אומרים שהם היצור החכם ביותר ולא פרימיטיבים..."
"אבל שהם מגזימים..."
"הם בעצמם מתנהגים כמו חיות..."
5 קילומטר מתחת לאדמה נמצא בסיס ענקי,הבסיס נקרא "new earth"(כדור הארץ החדש).
הבסיס נקרא כך כי מטרתו היא לשפר את כדור הארץ בעזרת ניסויים טכנולוגיים וביולוגיים.
מעל האדמה נמצא מפעל הבסיס הנקרא "אלפא", הוא ידוע בתור מפעל לטיפול בזיהום אוויר.בתחתית הבסיס נמצא חדר מפגשים סודי הקרוי "חדר אלוהים" כי משם נקבעים כל הדברים,ובחדר נמצאים חמשת המנהלים.הם יושבים סביב שולחן מחומש:בקצה התחתון השמאלי של המחומש יושב דראיין,בחור נמוך בעל שיער ג'ינג'י והוא אחראי על ההוצאות הכספיות ועל הבנייה בבסיס.בקצה התחתון הימיני יושב לו מר קונצ'איין,איש לא גבוה ולא נמוך וללא שיער והוא היה לשעבר המגשר העולמי אבל עכשיו בבסיס הוא משיג בשביל הבסיס אישוריים מדיניים.בקצה העליון הימיני יוב לו ג'ון,בחור גבוה בעל שיער שחור והוא אחראי על הניסויים הביולוגים.בקצה העליון השמאלי יושב קאנטיין,גאון מקזחסטן איש נמוך בעל שיער בלונדיני שופע והוא אחראי על הניסויים הטכנולוגים.ובקצה העליון יושב הבוס הראשי שאת שמו אף אחד לא יודע,גם את מרהאו לא יודעים כי מסתתר הוא באפלה והוא המנהיג הראשי זה שהקים את בסיס "new earth",מספרים שאת הקילומטר הראשון לבסיס הוא חפר לבד.בלי שיודעים את כולם הם מסיטים.החמישייה מבצעת דברים לא חוקיים ואין איש שעל זה יודע.
"פרוייקט xf3 מוכן?" שואל הבוס,"לא אדוני הוא רק התחיל" עונה ג'ון."ומה עם ניסוי z2d?" שואל
שוב הבוס,"הוא בפיתוחים אבל פרוייקט בטא כמעט מוכן" עונה קאנטאיין."טוב מאוד" אומר הבוס,"בקרוב
עידן ה-"new earth"מתחיל"אומר הבוס ואז מתחיל לעלות חיוך על פניו.
ההמשך יבוא...
מה אתם אומרים?
-
חוסר בתיאורים
חוסר ברגש
לא ברור מי הגיבור, על מה זה מדבר.
אורך.
טעויות בניסוח.
הרעיון חביב אבל אתה לא יכול לכתוב פרק שאין בו עלילה בכלל.
-
קצר מדי,כתיבה לא נכונה,מבנה ממש לא נכון
אתה יורד שורות מתי שלא צריך,ולא יורד מתי שכן צריך..
הכל מהיר מדי,אין תיאורים מספיק..לא ממש מובן..הרעיון נחמד אבל עדיין כלום לא ברור..
-
[quote][i]Originally posted by Schnitzel[/i]@Mar 30 2009, 08:05 PM
[b] חוסר בתיאורים
חוסר ברגש
לא ברור מי הגיבור, על מה זה מדבר.
אורך.
טעויות בניסוח.
הרעיון חביב אבל אתה לא יכול לכתוב פרק שאין בו עלילה בכלל. [/b][/quote]
הפרק הראשון מדבר על רקע וגם כך יהיה השני,כל הקטע הוא אי הבירור.
זה כל הקטע,בהתחלה הכל יהיה די מבלבל עד שהכל יתברר לאט לאט.
הוא בקשר לפרקים הקצרים אני לא יודע מה להוסיף כדי להאריך אותם,אבל אתם תראו שיהיה יפה.
וABD-מתי כן צריך לרדת שורה ומתי לא?ומה לא בסדר בניסוח שלי?
תעירו לי כדי שאוכל להשתפר
-
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Mar 30 2009, 08:07 PM
[b] הפרק הראשון מדבר על רקע וגם כך יהיה השני,כל הקטע הוא אי הבירור.
זה כל הקטע,בהתחלה הכל יהיה די מבלבל עד שהכל יתברר לאט לאט.
הוא בקשר לפרקים הקצרים אני לא יודע מה להוסיף כדי להאריך אותם,אבל אתם תראו שיהיה יפה.
וABD-מתי כן צריך לרדת שורה ומתי לא?ומה לא בסדר בניסוח שלי?
תעירו לי כדי שאוכל להשתפר [/b][/quote]
כל פסקה לרדת שורה..
דוגמא:
5 קילומטר מתחת לאדמה נמצא בסיס ענקי, הבסיס נקרא "new earth"(כדור הארץ החדש). הבסיס נקרא כך כי מטרתו היא לשפר את כדור הארץ בעזרת ניסויים טכנולוגיים וביולוגיים.
מעל האדמה נמצא בסיס המפעל הנקרא "אלפא", הוא ידוע בתור מפעל לטיפול בזיהום אוויר. בתחתית הבסיס נמצא חדר מפגשים סודי הנקרא "חדר אלוהים" כי שם נקבעים כל הדברים ובחדר נמצאים חמשת המנהלים. הם יושבים סביב שולחן מחומש שבקצהו התחתון השמאלי יושב דראיין, בחור נמוך בעל שיער ג'ינג'י והוא אחראי על ההוצאות הכספיות ועל הבנייה בבסיס, בקצה התחתון הימיני יושב לו מר קונצ'איין, איש לא גבוה ולא נמוך, ללא שיער והוא היה לשעבר המגשר העולמי, אבל עכשיו הוא משיג בשביל הבסיס אישוריים מדיניים.
-
ראיתי שבטעות גילגתי על שורה חשובה וגם עשיתי מספר טעויות,עכשיו תיקנתי אותם,תקרא שוב
-
אם זה רקע, אל תקרא לזה פרק 1, תקרא לזה הקדמה או רקע.
-
[quote][i]Originally posted by Schnitzel[/i]@Mar 30 2009, 10:10 PM
[b] אם זה רקע, אל תקרא לזה פרק 1, תקרא לזה הקדמה או רקע. [/b][/quote]
לא,אני קורא לזה פרק 1.
יש המון ספרים שבהם זה ככה הולך
ותגידו מה דעתכם על הרעיון(למרות שהוא מעורפל)
-
עדיין הסגנון כתיבה שלך לא ממש טוב..למשל:
מעל האדמה קרוי מפעל הבסיס "אלפא" והוא ידוע בתור מפעל לטיפול בזיהום אוויר.
הצעה לשיפור:
מעל האדמה נמצא מפעל הבסיס הנקרא "אלפא", הוא ידוע בתור מפעל לטיפול בזיהום אוויר.
-
-
אין עלילה, כי לא קורה כלום.
עלילה אלו האירועים המתרחשים בשמן המתואר, כאן לא מתרחש בעצם כלום.
-
[quote][i]Originally posted by Schnitzel[/i]@Mar 31 2009, 12:48 PM
[b] אין עלילה, כי לא קורה כלום.
עלילה אלו האירועים המתרחשים בשמן המתואר, כאן לא מתרחש בעצם כלום. [/b][/quote]
אתם רוצים שאמשיך כדי לבדוק?
-
-
[b]פרק 2-לחיות בשביל לנדוד[/b]
"יש אנשים שמאבדים את התקווה..."
"ואז התקווה מאבדת אותם..."
"אבל אסור להתייאש..."
"גם אם התקווה נמצאת בצד השני של העולם..."
באזור שממה ענקית שנראית אין סופית,הם נודדים על האופנועים.הם נקראים "השורדים",מפני שהם היחידים שמצליחים לשרוד אחרי האסון שקרה.
נשמע קולו של אופנוע,"הי ג'ים,מתי עושים הפסקת שירותים?"שואל הילד כאשר מחזיק בג'ים כדי לא ליפול מהאופנוע,הוא נראה בעל שיער חום ודי נמוך,"אמרתי לך לא לגעת באוכל ההוא רולי,עכשיו אתה רואה שזאתי הפסקת השירותים החמישית שלך" אומר ג'ים,הוא נראה גבוה ובעל כובע עם האות E עליו."אני מבטיח להקשיב לך מעכשיו,רק תן לי ללכת להתפנות בבקשה"עונה רולי,"בסדר" משיב ג'ים וחונה עם האפנוע."הי רולי איזה שנה זאתי?"שואל ג'ים,"אם אני לא טועה זאת אמורה להיות שנת 2021" משיב."אז עברו כבר שש שנים,אה?"חושב לעצמו בהיתפלאות ג'ים."אאההה!!!"צורח רולי,"מה קרה?"עונה ג'ים."הם כאן,האקספולושולולים חזרו"צועק רולי,"הם נקראים אקספלולים"עונה ג'ים ורץ לעברו רולי."תוכלו את זה מפלצות מפגרות"אומר ג'ים ויורה במיומנות בראשם של האקספלולים.האקסלולים נראו כולם אותו הדבר:כגודל גוף אנושי,בעלי פנים מעוותות ומקומטות ובנוסף לכך הייתה חסרה להם יד שמאל.הם היו כמו זומבים,חסרי תבונה והרצון היחיד שלהם היה להרוג בלי שום סיבה.אחרי שנגמרו לג'ים כל הכדורים ברובה הוא במהירות לכיוונו של רולי ותופס אותו,הם רצים במהירות אופנועובורחים משם במלוא המהירות.
"מתי זה יגמר?"שואל רולי ובכי עולה על פניו,"מתי נוכל לחיות בצורה נורמלית?"שואל שוב רולי ועוד דמעה נופלת מעיניו,"מתי כדור הארץ יחזור להיות כמו שהיה?" שואל בפעם השלישית והפעם כל פניו מכוסות דמעות."אני לא יודע,פשוט לא יודע"עונה ג'ים ומשפיל את פניו על התשובה המבישה.
הגיעה הערב וג'ים ורולי מצאו להם מקום מחסה לישון בו בלילה."היום אתה לא מקבל אוכל"אומר ג'ים,"למה?" עונה רולי,"מפני שאתה לא השבת לי וגם מפני שהקיבה שלך במצב רגיש"משיב ג'ים.הגיע הלילה ורולי הלך לישון,ג'ים טיפס על גבעת חול ודמעה זולגת ומעינו,"אני אמצא אתכם" אומר ג'ים,"שמעתם אני ימצא אתכם" אומר זאת שנית בצרחה למרחק.ואז נראה שידו מחזיקה בסרט שעליו כתוב "new earth"
עוד פרק לא מובן,אבל הכל יתברר בהמשך
מה אתם אומרים על הפרק הזה?
-
סוף סוף יש עלילה, חמוד ומסתורי
יש כמה משפטים שהניסוח של המשפט לא נכון.
אנטרים איפה שלא צריך ואיפה שצריך אין.
קצר מידי.
עוד תיאורים. תתאר את המדבר שבו הם נוסעים, מראות, האווירה, ריחות, רעשים
עוד רגשות. מה ג'ים ורולי מרגישים? לא ברור.
-
[quote][i]Originally posted by Schnitzel[/i]@Mar 31 2009, 02:57 PM
[b] סוף סוף יש עלילה, חמוד ומסתורי
יש כמה משפטים שהניסוח של המשפט לא נכון.
אנטרים איפה שלא צריך ואיפה שצריך אין.
קצר מידי.
עוד תיאורים. תתאר את המדבר שבו הם נוסעים, מראות, האווירה, ריחות, רעשים
עוד רגשות. מה ג'ים ורולי מרגישים? לא ברור. [/b][/quote]
תודה,אמנם יש הערות אבל גם קצת מחמאות.אנסה לתקן את הדברים שאמרת חוץ מזה שזה קטן מדי,אני לא יכול לעשות כלום בקשר לזה,אני יכול מקסימום להאריך את זה בשורה
-
פרק יותר יפה מהראשון,וגם מנוסח יותר טוב,אבל עדיין יש מה לשפר
אין הפרדה בין פסקאות..אין מספיק תיאורים,ובגלל זה יצא לך קצר כ"כ..
-
[quote][i]Originally posted by Poochyena Chan[/i]@Mar 31 2009, 09:27 PM
[b] פרק יותר יפה מהראשון,וגם מנוסח יותר טוב,אבל עדיין יש מה לשפר
אין הפרדה בין פסקאות..אין מספיק תיאורים,ובגלל זה יצא לך קצר כ"כ.. [/b][/quote]
אני לא נפגע,אני מקבל.למען האמת אני מודה שהערת לי,אבל ירדתי כשנגמרה פיסקה כמו שאמרת לי.
ובפרק הבא אנסה להוסיף יותר תאורים,אך אם זה יאריך את הפרק הרבה אין מה לעשות.
-
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 1 2009, 05:25 AM
[b] אני לא נפגע,אני מקבל.למען האמת אני מודה שהערת לי,אבל ירדתי כשנגמרה פיסקה כמו שאמרת לי.
ובפרק הבא אנסה להוסיף יותר תאורים,אך אם זה יאריך את הפרק הרבה אין מה לעשות. [/b][/quote]
אז בעצם כל הפרק הוא פסקה אחת..
וכמו שאמר Schnitzel תוסיף כמה שיותר תיאורים..
אתה תראה שעם תיאורים הסיפור יהיה יותר ארוך..
-
[quote][i]Originally posted by Poochyena Chan[/i]@Apr 1 2009, 08:31 AM
[b] אז בעצם כל הפרק הוא פסקה אחת..
וכמו שאמר Schnitzel תוסיף כמה שיותר תיאורים..
אתה תראה שעם תיאורים הסיפור יהיה יותר ארוך.. [/b][/quote]
תודה על העזרה,היום או מחר אמשיך את הסיפור
-
[b]פרק 3-הכנות לעידן החדש[/b]
"הם חושבים שהם אלוהים..."
"שהם יכולים לקבוע לכולם..."
"הם חושבים שיוכלו לשנות את העולם..."
"אך הם לא מבינים שאלוהים הוא זה שמחליט..."
"מפעל אלפא המפורסם הצליח במטרתו הסופית ועומד להפעיל את הנשק לתיקון אוזון,לכבוד המעשה הגדול יפתח שעה לפני להפעלת הנשק אירוע ענקי"אומר כתב חדשות.
"זהו,סוף סוף חלומי מתגשם"אומר בשמחה עזה מנהיג החמישייה,"אבל אדוני,מה נאמר לכולם ששלב ב' יפעל?" אומר מר קונצ'איין בחשש שתוניתם תהרס."כששלב ב' יפעל אנחנו נספר להם את מטרתנו האמיתית"עונה המנהיג בשמחה חסרת דאגות,"אדוני אתה חושב שזה יהיה בסדר להשתמש רק בעובדים הוותיקים?הם סך הכל רק 100"מעיר דראיין בקול מערער על מעשה חסר אחריות,"כן,100 עובדים זה יהיה יותר ממספיק ובאמת הגיע הזמן שתספר להם על התוכנית"עונה המנהיג עדיין בשמחה חסרת דאגות."טוב,
אני הלכתי"אומר דראיין כשהוא עדיין מערער על התוכנית.
"דור פנדסקי!"מקריא דראיין,"כאן"עונה דור."מישל פרנסיס!"ממשיך להקריא דראיין,"כאן"עונה מישל. "ואחרון חביב,ג'ים פטרסון"מקריא דראיין בהיתנשפות מהקראה ארוכה ללא הפסקה,"נמצא" עונה ג'ים."אז אתם שואלים למה הבאתי אתכם הוותיקים לכאן,הא?"שואל דראיין בלי כוונה שיענו לו,"מפני שהיום אנו פותחים בעידן חדש שיקרא "new earth"ובעידן הזה אנחנו נשלוט מלמעלה ואתם תשלטו מלמטה אבל בכל זאת תיהיה לכם זכות שליטה"ממשיך דראיין."אדוני יש לי שתי שאלות-איך תפתחו בעידן חדש?ומדוע אנו נקראים הוותיקים?"שואל אחד הוותיקים בסיפוק,"בקשר לשאלה הראשונה-אנו נשנה את העולם בעזרת D.N.A מסוג אלפא ובעזרת קרינה אולטרה סגולה,ובקשר לשאלתך השנייה-במפעל יש כ10,000 עובדים,כל עובד שנמצא פה הובא לפה על ידי חטיפה.אתם העובדים הראשונים שהובאו לפה ולכן אתם נקראים הוותיקים" עונה דראיין."ומה יהיה עם שאר החיילים?"שואל עובד אחר,"שאר העובדים ישמשו כשפני ניסיונות לניסויים עם הקרניים האולטרה סגולות"עונה דראיין."טוב אני לא מוכן לזה!"אומר בכעס עובד נוסף,"מצטער ג'ים,אתה לא זה שמחליט כאן"עונה דראיין.
-
פרק נחמד..שוב ירדת שורה איפה שלא צריך..ויש לך שגיאה:
אבל אדוני,מה נומר לכולם ששלב ב' יפעל?"
אבל אדוני,מה נאמר לכולם ששלב ב' יפעל?"**
-
[quote][i]Originally posted by Poochyena Chan[/i]@Apr 2 2009, 04:45 PM
[b] פרק נחמד..שוב ירדת שורה איפה שלא צריך..ויש לך שגיאה:
אבל אדוני,מה נומר לכולם ששלב ב' יפעל?"
אבל אדוני,מה נאמר לכולם ששלב ב' יפעל?"** [/b][/quote]
תיקנתי את השגיאה,אבל ירדתי שורה דשנגמרה פסקה כמו שצריך,לא?
-
התכוונתי לזה:
חסרת דאגות."טוב,
אני הלכתי"אומר דראיין כשהוא עדיין מערער על התוכנית.
-
[quote][i]Originally posted by Poochyena Chan[/i]@Apr 2 2009, 05:09 PM
[b] התכוונתי לזה:
חסרת דאגות."טוב,
אני הלכתי"אומר דראיין כשהוא עדיין מערער על התוכנית. [/b][/quote]
אהה!זה יורד לי לבד שורה בגלל שהיא ארוכה מדי
-
כל מה שאמרו לך בפרקים הקודמים, התעלמת.
תיאורים, רגשות.
אורך.
---
,"אבל אדוני,מה נאמר לכולם ששלב ב' יפעל?"
במשפט שלמעלה חסרה לך מילה. המשפט לא נכון בעברית אתה יכול לומר "מה נאמר לכולם [b]כאשר[/b] שלב ב' יפעל?"
או אם אתה לא רוצה להוסיף מילה אז "מה נאמר לכולם [b]כ[/b]ששלב ב' יפעל?"
-
[quote][i]Originally posted by Gutenberg[/i]@Apr 3 2009, 09:39 AM
[b] כל מה שאמרו לך בפרקים הקודמים, התעלמת.
תיאורים, רגשות.
אורך.
---
,"אבל אדוני,מה נאמר לכולם ששלב ב' יפעל?"
במשפט שלמעלה חסרה לך מילה. המשפט לא נכון בעברית אתה יכול לומר "מה נאמר לכולם [b]כאשר[/b] שלב ב' יפעל?"
או אם אתה לא רוצה להוסיף מילה אז "מה נאמר לכולם [b]כ[/b]ששלב ב' יפעל?" [/b][/quote]
אני רשמתי "כששלב ב'"
ותן דוגמא להוספת מהסיפור שלי כדי שאני ידע
-
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 3 2009, 05:33 AM
[b] אני רשמתי "כששלב ב'"
ותן דוגמא להוספת מהסיפור שלי כדי שאני ידע [/b][/quote]
א. ציטטתי מהסיפור שלך. זאת עובדה.
ב. לא הבנתי מה כתבת...
-
[quote][i]Originally posted by Gutenberg[/i]@Apr 3 2009, 11:50 AM
[b] א. ציטטתי מהסיפור שלך. זאת עובדה.
ב. לא הבנתי מה כתבת... [/b][/quote]
התכוונתי לומר תן דוגמא מהסיפור להוספת טקסט.
ואני רשמתי מההתחלה כששלב בלי לשנות כלום,אני נשבע
-
נחמד
[b]משתמש יקר,
עברת על חוק מספר 3 בחוקי פורום סיפורים.
זוהי אזהרה ראשונה, פעם נוספת שתעבור על אחד החוקים יוביל לנקיטת צעדים חריפים יותר.
בברכה,
אסף, מנהל פורום סיפורים.[/b]
-
[b]פרק 4:התחלתו של עידן ה"new earth"[/b]
"זהו היום של העידן החדש..."
"אך זה לא מה שכולם חושבים..."
"זהו עידן של חורבן..."
דלת מפעל אלפא נפתחת וממנה יוצא מכשיר ענקי ומכשיר זה הו המכשיר שאמור לפתוח בעידן החדש המכשיר בגודל המפעל עצמו כמעט,לפני המכשיר נוסע קרון ובו יושבים חמישיית המנהלים חוץ מהראשי ואת המכשיר מלווים כל הוותיקים.
"תראה אותם,כולם מחייכים.הם חושבים שאנחנו הולכים לתקן את האוזון סך הכל"אומר בלגלוג מר קונצ'איין,"תחשוב פרצופיהם יראו אחרי שנגיד להם שאנחנו הולכים לשנות את העולם"ממשיך ג'ון שגם הוא מצחקק."הפעילו את המכשיר!"צועק דראיין אל הוותיקים.
*כמה דקות לפניכן*
"אני לא חושב שזהו הדבר הנכון לעשות"אומר וותיק בשם ג'ים בזמן שהוא צועד עם המכשיר במבט חשש על פניו,"עזוב אותך מזה,שמעת מה המנהל אמר-אנחנו ניהיה מלכים"עונה עובד אחר בשם רברט בשמחה גדולה עליו פניו."הפעילו את המכשיר!"נשמע קולו של דראיין.אחד העובדים הפעיל את המכשיר ואז הוא השמיע קולות צורבים וחזקים,אך זה לא היה אכפת לכולם כי ידעו שמפעל אלפא הולך לתקן את האוזון.עברו כמה דקות וניהיה חם מאוד,"תראו כולם!השמש מתקבת אלינו!"אומר אחד האנשים בקהל כשכולו חושש ובאמת כולם הסתכלו למעלה וראו שהשמש מתקרבת אט אט אליהם."אני לא יכול אני חייב להזהיר אותם"אמר ג'ים ברגש אשמה עוטף אותו,הוא רץ אל הקהל ואמר "היי כולם יש לי משהו חשוב להגיד לכם...","מה לעזאזל?..." אומר אחד המנהלים עם מבט חשש."זה לא מה שאתם חושבים,הם לא הולכים לתקן את האוזון"אומר ג'ים אל הקהל.
"אבל אמרו בטלוויזיה שמפעל אלפא הולך לתקן את האוזון"אמר אחד האנשים בקהל בתחושת בילבול,
"בכלל לא קוראים מפעל אלפא,קוראים להם צוות "new earth"והם מתכננים לשנות את העולם ולשלוט בו" עונה ג'ים.ולבנתיים המנהלים שלחו למנהל הראשי הודעה ובה היה רשום:"אחד העובדים חשף אותנו,הכל נהרס",ואחרי כמה דקות שולח המנהיג הודעה בחזרה ובה כתוב:"לא,הצלחנו.השגנו קרניים אולטרה סגולות תחזרו לבסיס" ."תראו הם בורחים"אמר אחד האנשים בקהל ואצביע על המנהלים,אבל היה מאוחר מדי-המנהלים הספיקו לברוח.השוטרים כיבו את המכונה ואז היא נפתחה וממנה יצאו מיכל ובהם היו יצורים/מוטציות."מה הדברים הללו?"שאל אחד השוטרים,"אלה העובדים מהבסיס,אבל רמת המוטציה שלהם גבוהה מדי,גבוהה ברמה של...קרניים אולטרה סגולות"אמר ג'ים בחשש ואז היסתכל החוצה,הוא ראה שהשמש הפסיקה להיתקרב אבל עדיין הייתה קרובה מדי כדי לעשות הרס,"תגיד להם לברוח" אמר ג'ים,"מה?"התפלא השוטר,"אמנם השמש הפסיקה להתקרב,אבל היא קרובה מספיק כדי לעשות הרס גדול,כל ארה"ב הולכת להפוך לבור אחד ענקי ולכן עליך לומר לכולם לברוח"אמר ג'ים ואז לקח אופנוע וברח.
"כולם לברוח,כל ארה"ב עומדת להיהרס ולכן עליכם להסתלק" צעק השוטר לכולם,לא לקח לכולם הרבה זמן והם הספיקו להיסתלק,"אך אט אט כל ארה"ב נהפכה לבור אחד ענקי,כל האוקיינוסים נהפכו לימים קטנים והיבשות הפכו לשממות אין סופיות,ובני האדם-כל בני האדם שהיו באמריקה הצפונית והדרומית נהפכו למוטציות הרסניות."היום,ה-24 בנובמבר שנת 2015,זהו היום בו מתחיל עידן ההרס והחורבן"אומר בצחוק שטני המנהיג.
נו מה אתם אומרים,להמשיך או לא?
-
-
עלילה הכי מהירה שהייתה עד עכשיו ביחס לאורך.
תאריך, תוסיף, תיאורים.
מצאתי את הבעיה למה אתה לא יכול להכניס רגשות, כי אין לך גיבור ברור, אין דמות שהעלילה מתמקדת בה.
ובמשפט הראשון, חסר כל כך הרבה פסיקים. בכללי הפיסוק טעון שיפור.
-
-
[b]פרק 5:כשהשניים נפגשו[/b]
"לכל אחד יש עבר..."
"בעצם לכל דבר יש עבר..."
"לא משנה אם הוא משעמם או מיוחד..."
"הוא עדיין עבר..."
זהו עוד לילה שבו ג'ים ורולי ממשיכים ולנסוע באופנוע בזמן שהם נוסעים ברחה האין סופית הנקראת כדור הארץ."הי ג'ים"אמר רולי "אולי תספר לי שוב איך נפגשנו"המשיך,"אוףףףףףף..."אמר בקול נאנח ג'ים "סיפרתי לך את זה אולי 1000 פעם,למה אתה כל הזמן מבקש לשמוע את זה מחדש?"אמר ג'ים בקול עצל."אבל אני אוהב את הסיפור הזה,הוא מגניב ומרתק,בבקשה..."אמר רולי בקול מתחנף,"טוב נו" אמר ג'ים,אבל זאת הפעם האחרונה שאני מספר לך את הסיפור,טוב?"אמר ג'ים בקול עצל אח כועס."בסדר,יותר לא אבקש ממך לספר לי את הסיפור"אמר רולי בקול רוגז."אז זה הולך כך:"התחיל לומר רולי.
"לפני 6 שנים כשקרה האסון הנורא והשמש התקרבה לכדור הארץ אני לקחתי אופנוע ונסעתי ב"פול גז" כדי לברוח מאמריקה.נסעתי הכי מהר שיכלתי כדי להגיע למטוס ולברוח,אבל כשהגעתי לשדה התעופה היה מאוחר מדי וכל המטוסים יצאו לדרכם ולמזלי היה מטוס פרטי אחד שנשאר שם,נכסתי לתוכו מיד והתכוננתי לצאת לדרך...אבל שמעתי קול בכי וראיתי באחד המושבים במטוס ילד קטן מאוד.לאחר שחשבתי שנייה הבתי שמאחריותי לקחת את הילד איתי ולטפל בו,לקחתי את הילד והובתי אותו בכיסא לידי ויצאתי לדרך."אז איפה ההורים שלך?"שאלתי אותו,"אני לא יודע"אמר בקול חצי בוכה הילד.כשירדנו מהמטוס זה היה כאילו הגענו לעולם אחר,זה היה נראה כמו שממה ענקית בלי סוף.פתאום הופיע יצור מוזר,היה לו ראש מנופח וגוף ענק ולמרות גודלו הוא היה די זריז ואיך שקפץ אל ג'ים הוא שילב את ידיו בכוונה למחוץ את ג'ים,ג'ים היה בהלם מהיצור ומרוב שהיתפלא הוא חא זז בכלל."בום..."נשמעה יריית רובה ואז היה ניתן לראות ראשו של הייצור מחורר,היצור נפל לרצפה ונראה מאחוריו איש בגובה ממוצע עם שיער חום בהיר ושרירי מאוד,"מסוכן להסתובב בלי נשק בסביבה"הוא אמר,"כל מיני יצורים שורצים מאז היתקרבות השמש,יש לך מושג מהם?" הוא שאל."אלו בני אדם שערו שינוי מלוקולרי והפכו למוטציות,ומי אתה בדיוק?" שאלתי אותו,"אני ג'ק,קפטן ג'ק אנשים קוראים לי ולא כדי לך להיסתובב בלי כלי רכב כי להישאר במקום אחד יותר מדי זמן זה מסוכן מדי" אמר ג'ק."תודה קפטן ג'ק" אמרתי,"אין על מה,אני חייב ללכת עכשיו"אמר והמשיך לו בדרכו.אני והילד הלכנו ברגל ובמקרה באמצע הדרך מצאנו אופנוע,לקחנו אותו איתנו ואני אמרתי:"מעכשיו אנחנו רק מתגלגלים" ולאחר צחקתי צחוק גדול,"רגע..."אמרתי,"יש לי שם בשבילך-רולי כי אנחנו מתגלגלים(roling/rol),"אז אתה מוכן לצאת לדרך האין סופית,רולי?"שאלתי אותו,"כן"אמר בצחוק עם חיוך על פניו.ומאז ועד הים אני ואתה מטיילים ברחבי העולם,הסוף"
"אוףףףףף,זה היה סיפור ארוך"אמר ג'ים באנחה ארוכה,"אני תמיד אוהב לשמוע את הסיפור הזה ג'ים,הוא נותן לי הרגשה של...."ופתאום נשמע רעש ענקי וכמה קולות ירייה,"מזה הרעש הזה?"שאל ג'ים את רולי בחשש רב,"זה בא משמה"אמר ג'ים והצביע לכיוון הרעש."בוא נתקדם לשמה"המשיך ג'ים והחזיק את ידו של רולי ושניהם רצו למקור הרעש,שניהם היו המומים כי ראו את חברם הוותיק קפטן ג'ק."הי,שלום לך ג'ים" אמר ג'ק ועלה חיוך על פניו ועל פניהם של ג'ים ורולי.
ההמשך יבוא...
[SIZE=4]אז אני שואל שוב:כדי להמשיך את הסיפור או לא?[/SIZE]
-
תמשיך לכתוב ,אהבתי מאוד!
תמשיך! אל תפסיק!
-
[quote][i]Originally posted by pokemonerwin15[/i]@Apr 20 2009, 09:22 AM
[b] תמשיך לכתוב ,אהבתי מאוד!
תמשיך! אל תפסיק! [/b][/quote]
תודה רבה,היום או מחר אני ימשיך
-
-
[b]פרק 6:מתוך השפל תבוא הגאות[/b]
"יש אנשים שאומרים שמתוך הרע בא הטוב..."
"יש אנשים שאומרים שמתוך הטוב בא הרע..."
"אך שניהם טועים..."
"הטוב והרע רק משווים זה את זה.."
"הכל נהרס!פשוט נהרס"אומר בכעס וביגון מר דראיין,"לעזאזל,כל שנות התכנון שלנו היו לשב"ממשיך אותו קאנטיין כשגם הוא כולו בכעס."רבותיי!אין מה לדאוג,הכל זה חלק מהתכנון"אומר המנהיג שכולו רגוע ושליו,"כל העולם הרוס,אנחנו תכננו עולם מושלם ויפה,אתה קורה לזה חלק מהתכנון?"אומר בזעם גדול ג'ון."רציתי לספר לכם את זה מאוחר יותר,אך נראה שזהו הזמן המתאים.אתם יודעים?!אני חוץ מלארגן את הפגישות האלו עשיתי עוד דבר אחד"אומר המנהיג בשלווה וברצינות,"ומה הדבר הזה שעשית אדוני?"אומר כולו בהיתענינות מר קונצ'איין,"לפני שהתחלתי ליבוד על כל בסיס אלפא בדקתי את הניסוי בקטן,עשיתי אותו על צמח וכל צמח שניסית עליו את התהליך הוא ניהיה מפלצתי,ניסית וניסיתי וניסיתי ולא משנה מה עשיתי הצמח ניהיה מפלצתי.הבנתי שאחרי שאני מבצע על הצמח את התהליך עליי לחדש לו את הליבה,ולכן כשפתחתי את הבסיס עבדתי בחשאי עם צוות מיוחד בפרוייקט הנקרא "חיים ומוות",בפרוייקט זה אנו עושים את הדבר הכי מופלא שאפשר לעשות...להחיות ייצורים,אנחנו בשלב בו אנו ניהיה מסוגלים להחיות בני אדם ובקרוב נגיע לתוצאה הסופית-להחיות כוכב שלם"אמר המנהיג כשכולו בהתלהבות,"להחיות חיים?זה בילתי אפשרי?איך עשיתם זאת?"אומר בתדהמה מוחלטת מר קאנטיין,"הכל אפשרי שרק רוצים,אנו בקרוב מסיימים ואז נתחיל את העידן החדש"אומר בהתלהבות רבה המנהיג,"אדוני!יש בעיה עם עובד מסויים בשם ג'ים,הוא ברח כשהפעלנו את המכשיר,ובכלל יש המון אנשים ששרדו את החורבן ויוכלו להינות מהעולם החדש"אומר דראיין וזעם,"אל תדאג,אני אשלח כמה מוטנטים מוצלחים שלנו לטפל בהם...אחרי חודש אף אחד חוץ מאנשי הבסיס לא יישאר בחיים"אומר בחיוך מרושע המנהיג
ההמשך יבוא......
-
סיפור תותוח! אתה חיב להמשיך!!