-
123) פוקימון דאש, צוות הצלה כחול, יהלום, פנינה, פלטינה, ריינג'ר, חוקרי הזמן,חוקרי השמיים, חוקרי החושך
124) זובאט, גריימר, בלבאזור, דיטו, קופינג, ג'יגליפאף, וויפינבל, וויקטריבל, ג'ינקס, ונראה לי שגם וויזינג אבל אני לא בטוח...
128) פוקימון קולוסאום?
130) פוקימון צהוב, באטל רבולושן, קולוסאום?, צינוק מסתורי אדום,כחול,חוקרי הזמן,חוקרי החושך,חוקרי השמיים, pokemon pc, pokemon xd, סטאיום 1, סטאדיום 2..
נראה לי שיותר קל היה לשאול איזה פוקימון יש שלושה התחלתיים חח...
-
argaz-
123- יש יותר!
124- סורי טעות... יש משהו בהמשך ההודעה שיעזור לך עם זה
128- לא נכון
130- קרוב, יש יותר!
[b][u]חוק חדש- מותר לבדוק בסרבי!!!![/u][/b]
-
כמה משחקים כבר אפשר לייצר? חח
לגבי 124.. בדקתי, ואין וויזינג.. זאת הייתה הבעיה?
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Jul 30 2009, 01:07 PM
[b][b][u]חוק חדש- מותר לבדוק בסרבי!!!![/u][/b] [/b][/quote]
היה חוק שאסור? :huh:
-
Tom Pokemon-
לא, היו כל מיני שחשבו שאסור...
argaz-
לא.. תבדוק שוב, אם אתה משחק אז תבדוק 124 פעמים את התשובה על 124
-
124) זובאט, גריימר, מאק, בלבאזור ( זה בעצם דיטו), פיקאצ'ו, ארטיקונו, דיטו, קופינג, ג'יגליפאף, וויפינבל, וויקטריבל, ג'ינקס, ונראה לי שגם וויזינג אבל אני לא בטוח...
-
-
131) זה פשוט משחק בפני עצמו, לא משחק קונסולה, משחק קטן עם מסך אחד גדול למעלה ושני זירות בצדדים.. במשחק אתה עושה קרב בינך לבין המחשב או שעם חבר. יש מטבעות כאלה של פוקימונים שאתה צריך להניח על הזירה ואז אתה משחק..
140) 26
144) גראודון
142) pokmon pc, pokemon snap, צהוב, ירוק, כחול, אדום, אדום אש, עלה ירוק.
-
140. 28
146. onix, scyther
150. pikachu, bulbasaur, charmander, squirtel, chikorita, cyndaquil, totodile, treecko, torchic, mudkip, turtwig, chimchar, piplup (in ranger:minon for male and plusle for female. in ranger almia:munchlax, starly, pachirisu. in dungeon 1:bulbasaur, charmander, squirtel, pikachu, meowth, psyduck, machop, cubone, eevee, chikorita, cyndaquil, totodile, treecko, torchic, mudkip, skitty. in dungeon 2: bulbasaur, charmander, squirtel, pikachu, meowth, chikorita, cyndaquil, totodile, treecko, torchic, mudkip, skitty, turtwig, chimchar, piplup, munchlax. in dungeon 3: bulbasaur, charmander, squirtel, pikachu, volpix, eevee, chikorita, cyndaquil, totodile, phanpy, treecko, torchic, mudkip, skitty, turtwig, chimchar, piplup, shinx, riolu. in dungeon 4 blazing: charmander, volpix, growlithe, eevee, cyndaquil, teddiursa, torchic, chimchar, buneary. in dungeon 4 stormy: squirtle, totodile, wooper, phanpy, mudkip, azurill, wynaut, piplup, riolu. in dungeon 4 light: pikachu, meowth, psyduck, pichu, togepi, mareep, elekid, shinx, pachirisu. in pokemon xd: eevee. )
149. bulbasaur, ivysaur, venusaur, charmander, charmeleon, charizard, squirtle, wartortle, blastoise, volpix, ninetales, mankey, primeape, Omanyte, Omasatar, Kabuto,Kabutops,Articuno,Zapdos,Moltres, Mewtwo, Mew, Mareep, Flaaffy, Ampharos, Girafarig, Remoraid, Octillery and Celebi
i am sorry about the english, i am abroad so i cant write in hebrew
-
136- אלאקזם, גנגאר, גולם, מאצ'מפ
137- 251
138- כריסטל, ברקת, פנינה, יהלום, פלטינה
140 - 28 (26 אותיות אנגליות + סימן שאלה וסימן קריאה)
-
argaz-
131)נכון
140) נכון
144) לא ענית על כל השאלה...
142) נכון
dcaovhiedn- עוד פעם הכל נכון
Tom Pokemon-
בפעם הראשונה הכל נכון!
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Aug 6 2009, 01:41 AM
[b] argaz-
131)נכון
140) נכון
144) לא ענית על כל השאלה...
142) נכון
dcaovhiedn- עוד פעם הכל נכון
Tom Pokemon-
בפעם הראשונה הכל נכון! [/b][/quote]
החידון לא ינטש כך, מחר בשעות הערב יהיו שאלות חדשות! אם משהו רוצה לענות, זה הזמן...
-
אוקיי, אני מתעצבן, הנה שאלות חדשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
154) צ'ארמנדר, פיקאצ'ו, באלבזור, סקווירטל, צ'יקוריטה, טוטודייל, טריקו, מדקיפ.
157) יהלום, פנינה, צינוק מסתורי כחול, צינוק מסתורי חוקרי הזמן, חוקרי השמיים, חוקרי החושך, פוקימון ריינג'ר, פוקימון דאש, פוקימון פלטינה
158) נשמת הכסף, לב זהב?
159) צהוב, כחול, אדום, pokemon pc, pokemon snap, אדום אש, ירוק עלה, ירוק...
-
153. אברה
155. 2
158. משחקי צינוק מסתורי 4 (blazing, stormy and light)
157. יהלום, פנינה, פלטינום, ריינג'ר, ריינג'ר 2, לב זהב, נשמת כסף, צינוק מסתורי כחול, צינוק מסתורי, חקר הזמן, צינוק מסתורי חקר החושך, צינוק מסתורי חקר השמים, פוקימון trozei, פוקימון דאש, poke'park fishing rally, pikachu ds tech demo