-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 02:22 PM
[b] [b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שהכל הפוך. כאילו מישהו הרס הכל, ובילגן את ההריסות. האחות ג'וי שכבה פצועה על הריצפה ולידה הפוקימונים שלך, מנסים לטפל בה.הבטת סביב וראית חלון שבור. הבנת שמישם נמלט מה שזה לא יהיה. אתה פונה לעזור לאחות ג'וי.
[/b][/quote]
אני מטפל בא ושואל אותה:
"מה קרה כאן?"
-
[b]
[b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
"טוב מה אתה כועס?" הוא עונה "לא כל יום אתה מטייל כדי למצוא פוקימון וללכוד אותו ואיזה מישהו נתקע בך. את תתרגש יותר מדי." הוא עונה "אז, להתראות". אתה הולך משם ומתקדם בדרך כשלפתע אתה רואה אופניים זרוקות. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני בודק אם יש מישהו בסביבה אם זה שלו, אם כן אני משאיר אותם ואם לא אני לוקח אותם ומתקדם למרכז הפוקימונים
-
[b] [b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
"בדרך כלל כן." הא עונה "אבל בזמן האחרון, אנשים פורצים לפה וגונבים פוקימונים. אני לא יודע למה. בכל מקרה, את רוצה קרב? אוקיי, אני מוכן!" הוא אומר ומוביל אותך לזירה. "צא קטרפי!" הוא אומר וזורק פוקדור. מתוכו יוצא פוקימון דמוי זחל ירוק ואת מבינה שזה קטרפי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa010.png[/img]) [/b][/quote]
"אוקיי! צא פיצ'ו! נהמה ואז ניצוץ על קטרפי!"
-
[b]
[b][i][u][color=blue]גון:[/color][/u][/i][/b]
בלילה אתה חולם שאתה באמצע קרב המכון, ולפתע מהחלון קופץ זאב שחור, תוקף אותך ובורח. אתה מתעורר מתנשף ולא מבין את פירוש החלום. אתה מניח שאין פירוש ואתה חוזר לישון. בבוקר, האחות ג'וי מעירה אותך ואומרת לך שיש לך שיחת טלפון. אתה הולך לטלפוןומקו השני אתה שומע את אימך "היי!" היא אומרת "מה שלומך?"
[/b][/quote]
"בסדר, משאו קראה?"אני אומר
-
[b][i][u][SIZE=2][color=red]Dark Fox (דודי במשחק) פתח את עמוד 10 ולכן הוא מקבל דריפלון שיודע ghost (סופה)![/color][/SIZE][/u][/i][/b]
[b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
"אני לא יודעת, הייתה רוח חזקה ובלון סגול נכנס לפה וחיפש את זה שניגן בחליל..." היא אומרת. "איך את יודעת?" אתה שואל. "כי שנייה לפני זה מישהו ניגן" היא עונה. אתה מרים את החליל ומנגן בו. הרוח חוזרת ומולך ניצב דריפלון. אתה מבין, שלא דריפלון סרט את הנערה בחוץ אלה הרוח שהוא עשה הפילה אותה על משהו. אתה שואל את דריפלון אם הוא רוצה להצטרף אליך והוא עונה בחיוב. אתה לוכד אותו וכעת, יש לך דריפלון! מה תעשה כעת?
אין שם איש.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מרים את האופניים, שם את דרטיני בסלסילה שלהן ונוסע בפראות לעיר גרונוק. אתה מגיע לשם תוך שניות, נכנס למרכז פוקימונים עם האופניים. האחות ג'וי צועקת "מה זה פה?! אסור להכנס עם אופניים למרכז פוקימונים!"
[b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו נוהם על קטרפי, מה שמחלישלו את יכולת התקיפה. לאחר מכן הוא מחל להשתמש בניצוץ. "נשיכת חרק קטרפי" אומר מנהיג המכון. קטרפי צובר מהירות, קופץ מעל פיצ'ו ונושך אותו בזנב, מה שעוצר את האיתות. פיצ'ו נלחץ ומתחיל לרוץ במעגלים. מה תעשי?
"האמת, כן" עונה אימך "שמעתי מה קרה לך ואני פוחדת. תגיד לי מה ראית. תגיד לי שלא באמת ראית שיש עיניים לעץ. תגיד לי שלא היה ערפל, תגיד לי שמה שג'ני סיפרה לי לא היה אמת!" אתה מהרהר ומחליט לספר לה את האמת ושג'ני סירה את האמת במלואה.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 04:06 PM
[b]
"האמת, כן" עונה אימך "שמעתי מה קרה לך ואני פוחדת. תגיד לי מה ראית. תגיד לי שלא באמת ראית שיש עיניים לעץ. תגיד לי שלא היה ערפל, תגיד לי שמה שג'ני סיפרה לי לא היה אמת!" אתה מהרהר ומחליט לספר לה את האמת ושג'ני סירה את האמת במלואה. [/b][/quote]
"אני לא מבין על מה כול המעומה"אני אומר
-
[b] [b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו נוהם על קטרפי, מה שמחלישלו את יכולת התקיפה. לאחר מכן הוא מחל להשתמש בניצוץ. "נשיכת חרק קטרפי" אומר מנהיג המכון. קטרפי צובר מהירות, קופץ מעל פיצ'ו ונושך אותו בזנב, מה שעוצר את האיתות. פיצ'ו נלחץ ומתחיל לרוץ במעגלים. מה תעשי?
[/b][/quote]
"פיצ'ו תנסה להירגע! עכשיו בלימה וניצוץ!"
-
[b]
אין שם איש.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מרים את האופניים, שם את דרטיני בסלסילה שלהן ונוסע בפראות לעיר גרונוק. אתה מגיע לשם תוך שניות, נכנס למרכז פוקימונים עם האופניים. האחות ג'וי צועקת "מה זה פה?! אסור להכנס עם אופניים למרכז פוקימונים!"
[/b][/quote]
טוב! קחי את דריטני שלי אני מחנה את האופניים בחוץ" אני אומר ומחביא את האופניים באחד השיחים כשאף אחד לא רואה
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 01:24 PM
[b] [color=blue][b][i][u]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה נכנס לאתר ולוחץ על הקישור [b][i]פוקימונים אפלים[/i][/b]. מיד מופיעים לך המון אנונים על המסך ואתה מנסה לפענח מה כתוב. לבסוף אתה קורא משהו כזה:
[i]"אחת ל-1000 שנה, בהר מיוחד השוכן באמצע אגם במחוז קונו, פוקימונים משתנים לאפלים. הם מתחזקים, הופכים לתוקפניים. הם מתפזרים ברחבי המחוז ותוקפים כל דבר. הם מושכים פוקימונים אחרים אל ההר כדי שגם הם יהיו אפלים.
אבל רק אחת ל-5000 שנה, לא רק הפוקימונים הופכים לאפלים אלא גם אתרים מסויימים, ערים שלמות ובני אדם. בכל תקופה כזו, הפוקימונים האפלים מצליחים למשוך פוקימונים אגדיים כדי שיהפכו לאפלים. ולפוקימון אגדי אפל יש את האפשרות להפוך מקומות ובני אדם לאפלים."[/i]
אתה יורד עוד קצת למטה באתר וקורא את הכתוביות הבאות:
[i]"אחת ל-10000 שנה, התקופה נקראת עליית האופל."[/i]
אתה לא מבין מה זה אומר וגם אין לך זמן כי האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ומאיצה בך שתמהר למכון הראשון. [/b][/quote]
אני יוצא משם מהר והולך למכון.
-
[b] [b][i][u][SIZE=2][color=red]Dark Fox (דודי במשחק) פתח את עמוד 10 ולכן הוא מקבל דריפלון שיודע ghost (סופה)![/color][/SIZE][/u][/i][/b]
"אני לא יודעת, הייתה רוח חזקה ובלון סגול נכנס לפה וחיפש את זה שניגן בחליל..." היא אומרת. "איך את יודעת?" אתה שואל. "כי שנייה לפני זה מישהו ניגן" היא עונה. אתה מרים את החליל ומנגן בו. הרוח חוזרת ומולך ניצב דריפלון. אתה מבין, שלא דריפלון סרט את הנערה בחוץ אלה הרוח שהוא עשה הפילה אותה על משהו. אתה שואל את דריפלון אם הוא רוצה להצטרף אליך והוא עונה בחיוב. אתה לוכד אותו וכעת, יש לך דריפלון! מה תעשה כעת?
[/b][/quote]
אני ניכנס אל תוך היער כדי לחפס את הרוח
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 01:41 PM
[b] [b][i][u][color=blue]ג'ייימס:[/color][/u][/i][/b]
"או-הו, אתה לא יודע כמה הם מרושעים" עונה הפרופסור "הם מרושעים ביותר, קשה לעצור אותם והם משתדלים ליצור כמה שיותר אי סדר. אני חשבתי שהם פחות גרועים, אבל אני כל כך טעיתי וזה התברר לי כשתקף אותי טדיאורסה אפל... כדי לך להתרחק מהם או ללכוד אותם. אסור לך להתייחס אליהם כאל פוקימון רגיל אלה אם אתה לוכד אותם. אני מקווה שעזרתי לך עם זה." הוא אומר "ואני לא יודע איך הם הופכים לאפלים. כל שאני יודע זה שהם נכנסים להר שאמרתי לך עליו ויוצאים אפלים."
[/b][/quote]
"אז ההר הוא הבעיה..." אני אומר ומצחי מתקמט "אני אלך להר הזה עכשיו ואברר מה קורה שם" אני אומר ושואל את הפרופסור להנחיות כיוון להר ומתחיל ללכת
-
שם:ניב
תמונה:[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up57.siz.co.il/up1/ng3zjzmwzjyw.png[/img][/url]
גיל במשחק: 11
רקע: ניב נולד בעיר סנורגה ולא יצא ממנה. הוריו הגנו עליו ולא נתנו לא לעשות שום דבר, לכן הוא הפך לקטנוני ועצבני.
בגיל שלוש הוא קיבל דריפילון, שהתחזה לבלון במסיבת יום ההולדת שלו. אך על פי שהורי כעסו, הם נתנו לניב לשמור על דריפילון.
ניב ודריפילון היו החברים הכי טובים, עד שבמסיבת יום ההולדת החמישית של ניב, רוח חזקה העיפה את כל הבלונים, ביחד עם דריפילון.
בגלל שכל הבלונים עפו, לא שמו לב שדריפולון נעלם, ועד שהבינו את זה, זה היה מאוחר מדי.
מאז ניב לא תמיד היה לבד, לא חגג שום דבר ולא תיקשר אם אף אחד.
הוא החליט לצאת למסע פוקימונים כדי להשיג את הכוח של הפוקימונים האפלים ולמוצא את דריפילון האבוד
כינוי בפורום: norg
פוקימון התחלתי: אברה
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון
בקשות: לתפוס הרבה פוקימוני מים, לתפוס מריל שלא יתפתח
-
[SIZE=3][b][color=red]טוב, אני מצטער שלא הגבתי פשוט לא הצלחתי להתחבר ):[/color][/b][/SIZE]
"מה המהומה?!" צועקת עליך אימך "עץ נועץ בך עיניים! זו סיבה מספיק טובה בשביל מהומה?! הלכת לאיבוד בלי שבכלל זזת! זו לא סיבה?! הכל סביבך השחיר והתערפל! זו לא סיבה?!" היא עצרה לנשום אוויר ואמרה "אני רק דואגת לך, זה הכל. אני רוצה שתשמור על עצמך, בסדר?" אתה עונה בחיוב ומנתק. אתה שם לב שעכשיו צהריים. אתה הולך לקחת את אקנס ממרכז הפוקימונים. "הוא במצב מצויין!" עונה האחות ג'וי ונותנת לך אותו. מה תעשה עכשיו?
[b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו לא שומע אותך והוא צווח מכאב כי קטרפי לא מרפה. לפתע הוא מתחיל לבצע מתקפה חשמלית שאת מאמינה שהיא ניצץ אבל אז את רואה שפיצ'ו לא זז. ברקים משתחררים מכיסי החשמל שעל לחיו ומחשמלים את קטרפי. פיצ'ו למד להשתמש במכת ברק! קטרפי עף אחורה אבל מתאושש מיד. "קרן איתות" אומר מנהיג המכון. קטרפי משתמש בקרן איתו היישר על פיצ'ו. מה תעשי?
אתה חוזר בריצה למרכז הפוקימונים ורואה את האחות ג'וי נכנסת עם דרטיני לחדר מסויים. היא מבחינה בך ואומרת לך לחכות לה רגע. כעבור דקה היא חוזרת ואומרת לך: "אני לא יודעת אם מנצליח לרפא את הפציעה הזו ביומיים הקרובים. כלומר, זו פציעה ממתקפת גילגול אפל חזק במיוחד. דרטיני נפצע ממש חזק בזנב והרדמנו אותו. כעת, צ'נסי מנסה לרפות אותו וזה קצת עוזר לו אבל אני חייבת להכנס בעצמי ולעזור לה. אני אחזור להגיד לך מה קרה בעוד שעה. בינתיים, תשב בחדר ההמתנה. הטלפונים, הספרים והמחשב שם עומדים לרשותך." לאחר שהיא מסיימת לדבר, היא פונה ונכנסת לחדר בעוד אתה הולך לחדר ההמתנה. מה תעשה כעת?
[b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
בדרך למכון אתה עוצר ליד מצבה שחרוט עליה משהו בכתב אנונים. אתה מפענח שם משהו כזה:
"[i]עליית האופל חזרה. הכוחות התעצמו. את סוד התקופה תגלו ב...[/i]" המשפט נקטע. אתה מחפש המשך ומבין שההמשך נמחק. אתה מחפש רמזים על המצבה ומוצא כתובית קטנה. אתה קורא אותה בלחש
"[i]חשבתם שאשאיר את מקום המצאי? אני לא טיפש. אני לא מוכן שתסכנו את התוכנית שלי![/i]".
הכתובית מלחיצה אותך. מה תעשה בנוגע אליה?
הרוח היא ההתקפה של דריפלון (הסופה) לא יצור או פוקימון :lol: . תכתוב תגובה אחרת.
[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
[SIZE=3]"שלא [b]תעז[/b] ללכת להר!"[/SIZE] אתה שומע את הפרופסור צועק "אני לא אתן לך הנחיות! ההר הוא המקום האחרון שתצטרך ללכת אליו [b]עכשיו[/b]! לעומת מה תמצא שם, אתה חלש! אם אתה באמת רוצה ללכת לשם, תעבור קודם את הליגה, מובן?! אז [b]אולי[/b] תוכל לנצח את מה שיש בהר!" הוא עוצר לרגע וממשיך "עכשיו, תלך למכונים, תאמן את הפוקימונים אבל אל תחשוב ללכת עכשיו להר! בשום פנים ואופן!".
[b][i][u][color=blue]ניב:[/color][/u][/i][/b]
אני מצטער, אין מקום, לא עידכנתי כי לא הייתי באתר... סורי.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 08:52 PM
[b] [[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
[SIZE=3]"שלא [b]תעז[/b] ללכת להר!"[/SIZE] אתה שומע את הפרופסור צועק "אני לא אתן לך הנחיות! ההר הוא המקום האחרון שתצטרך ללכת אליו [b]עכשיו[/b]! לעומת מה תמצא שם, אתה חלש! אם אתה באמת רוצה ללכת לשם, תעבור קודם את הליגה, מובן?! אז [b]אולי[/b] תוכל לנצח את מה שיש בהר!" הוא עוצר לרגע וממשיך "עכשיו, תלך למכונים, תאמן את הפוקימונים אבל אל תחשוב ללכת עכשיו להר! בשום פנים ואופן!".
[/b][/quote]
'שיהיה' אני חושב והולך למכון הראשון
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 08:52 PM
[b] [b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
הרוח היא ההתקפה של דריפלון (הסופה) לא יצור או פוקימון :lol: . תכתוב תגובה אחרת.
[/b][/quote]
אני היתקונתי שאני יוצא לחפס את הרוח שתקפהאת המירפאה
תערוך בבקשה