-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:04 PM
[b] ניתאי
אתה רואה כאמור הרבה פוקימונים בשדה, והכי קרוב אליך הוא סידוט
[/b][/quote]
טייגר הוא אחד מהמאמנים שם?
--------------------------
'אני לא יכול ממש להילחם כרגע' אני חושב וממשיך בדרכי
-
ניתאי
טייגר, מי זה טייגר? ם.ם המאמנים הם השחקנים האחרים במשחק שנמצאים איפהשהו לידך ונלחמים נגד פוקימונים משלהם.
--
אתה ממשיך ואתה רואה שלושה וורמפלים נתלים מעץ ומשחקים בכדורי ניוטון. (מה שאומר שאחד מהם נוטה הצידה, ואז הוא חוזר למצב מאונך, פוגע בשני, השני פוגע בשלישי, ולכן השלישי נוטה הצידה, וחוזר וכך זה ממשיך)
תמיר
גיבל קופץ ומשתמש בחבטת ראש, ושניהם מתנגשים, ובגלל שגיבל כבד הרבה יותר הופיפ מתעופף עוד למעלה, וגיבל נוחת על האדמה. לאחר מכן הופיפ מתחיל לסחרר את העלים שלו בכיוון אחד, מה שגורם לגוף שלו להסתחרר בכיוון הנגדי, והוא מתחיל לעוף למטה אל גיבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:34 PM
[b] ניתאי
טייגר, מי זה טייגר? ם.ם המאמנים הם השחקנים האחרים במשחק שנמצאים איפהשהו לידך ונלחמים נגד פוקימונים משלהם.
--
אתה ממשיך ואתה רואה שלושה וורמפלים נתלים מעץ ומשחקים בכדורי ניוטון. (מה שאומר שאחד מהם נוטה הצידה, ואז הוא חוזר למצב מאונך, פוגע בשני, השני פוגע בשלישי, ולכן השלישי נוטה הצידה, וחוזר וכך זה ממשיך) [/b][/quote]
תמיר מהמשחק O:
----------------------
"מגבי תפגע בראשון בחוזקה בעזרת ראשך!" אני אומר למגבי ומסתכל סביבי אם יש עוד פוקמונים בסביבה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:34 PM
[b]
תמיר
גיבל קופץ ומשתמש בחבטת ראש, ושניהם מתנגשים, ובגלל שגיבל כבד הרבה יותר הופיפ מתעופף עוד למעלה, וגיבל נוחת על האדמה. לאחר מכן הופיפ מתחיל לסחרר את העלים שלו בכיוון אחד, מה שגורם לגוף שלו להסתחרר בכיוון הנגדי, והוא מתחיל לעוף למטה אל גיבל.[/b][/quote]
*אני חושב שניתאי מתכוון אלי...*
"אוקיי,עכשיו תחכה עד שהוא מגיע ממש קרוב אליך,ואז תקפוץ על העלים שלו ותן לו נגיחה בראש!" אני אומר בשמחה על איך שהקרב מתנהל לטובתי
-
כן כן, יש הגיון במה ששניכם אומרים, אני כנראה עדיין מסטול. כן תמיר נמצא בסביבתך.
ניתאי
מגבי יוצא ונוגח בראשון שמתנתק מהעץ, והשניים האחרים בורחים. וורמפל משתמש ביריית חוט (או איך שלא קוראים לזה)
תמיר
איך הוא יכול לקפוץ על העלים ולתת לא נגיחה בראש? העלים מעליו, הסיטואציה הזאת מוזרה ביותר. בכל אופן גיבל קופץ על הופיפ, אך הסחרור של העלים, שלא נראה כל כך מהיר, מעיף את גיבל הצידה, אך הופיפ לא בדיוק נעצר ונתקע באדמה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:25 PM
[b] ירין
אתה הולך עוד קצת קדימה, ואתה רואה את העיר מרוול לפניך! אתה נכנס לעיר. [/b][/quote]
"טוב, בוא נלך לרפא את הפוקימונים ואז נמשיך למכון!"
-
ירין
להסיר ספק, אתה מדבר עם אלקיד שעדיין בחוץ?
--
אתם הולכים למרכז הפוקימונים ונכנסים. האחות ג'וי עומדת בדלפק הקבוע שלה בסוף המרכז, ויש רק שני אנשים במרכז, והם מדברים ביניהם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:45 PM
[b] ירין
להסיר ספק, אתה מדבר עם אלקיד שעדיין בחוץ?
--
אתם הולכים למרכז הפוקימונים ונכנסים. האחות ג'וי עומדת בדלפק הקבוע שלה בסוף המרכז, ויש רק שני אנשים במרכז, והם מדברים ביניהם. [/b][/quote]
נגיד...
---------
"שלום באתי לרפא את הפוקימונים שלי!" אני אומר לה
-
ירין
"כן, זה בקשה הגיונית, רוב האנשים שמגיעים לכאן באים לרפא את הפוקימונים" היא אומרת, ומבקשת את הפוקימונים. אתה מוסר לה אותם "אוקיי, חכה כמה דקות, אני מיד ירפא אותם, הם בסך הכל קצת עייפים, זה לא יקח הרבה" היא מניחה את הפוקדורים במכשיר מסויים ומפעילה אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:41 PM
[b] ניתאי
מגבי יוצא ונוגח בראשון שמתנתק מהעץ, והשניים האחרים בורחים. וורמפל משתמש ביריית חוט (או איך שלא קוראים לזה) [/b][/quote]
"מגבי,חזור!" אני אומר ומחזיר את מגבי והולך למאמנים ושואל את זה שהכי קרוב אליי "אתה יכול אולי לעזור לי,אני לא מבין כל כך בפוקמונים"
-
ניתאי
אני מקווה שאתה זוכר שהמאמנים הם השחקנים האחרים במשחק, ואם כן אתה תאלץ לחכות לתשובה מהם, מה גם שאני לא יודע מי הכי קרוב אליך, אז מי שיענה אליך יהיה מי שירצה לענות לך. חוץ מזה שהשארת שם וורמפל אחד עצבני שמתקרב אליך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:49 PM
[b] ירין
"כן, זה בקשה הגיונית, רוב האנשים שמגיעים לכאן באים לרפא את הפוקימונים" היא אומרת, ומבקשת את הפוקימונים. אתה מוסר לה אותם "אוקיי, חכה כמה דקות, אני מיד ירפא אותם, הם בסך הכל קצת עייפים, זה לא יקח הרבה" היא מניחה את הפוקדורים במכשיר מסויים ומפעילה אותו. [/b][/quote]
"כאן המכון הראשון נכון?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:53 PM
[b] ניתאי
אני מקווה שאתה זוכר שהמאמנים הם השחקנים האחרים במשחק, ואם כן אתה תאלץ לחכות לתשובה מהם, מה גם שאני לא יודע מי הכי קרוב אליך, אז מי שיענה אליך יהיה מי שירצה לענות לך. חוץ מזה שהשארת שם וורמפל אחד עצבני שמתקרב אליך. [/b][/quote]
רגע,אמרתה שטייגר הוא אחד מהם,לא?
גם דינגו? O:
אני פונה לשני ושואל אותו את אותו הדבר
-
[quote][i]Originally posted by Lugia_Master[/i]@Jul 6 2009, 10:29 PM
[b] אני יוצא לכיוון המעבדה לקחת את הפוקימון הראשון שלי^^ [/b][/quote]
אהמ. <_<
:ph34r:
-
ירין
הממ למי בדיוק אתה פונה, בחירה דפולטיבית האחות ג'וי
"אה כן, מכון הפקוימונים הנורמליים, כן זה כאן" היא אומרת וממשיכה להתעסק עם המכשיר
ניתאי
כן, אבל כפי ששמת לב הוא לא בדיוק מגיב כאן עכשיו, ככה שאתה עלול להתקע ככה, והוורמפל עדיין מתקרב אליך
איקי
לא המשכתי? יכול להיות, בכל אופן
אתה מגיע למעבדה וקורא את השלט "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".