[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 5 2009, 11:00 AM
[b] תשאר אל תבכה על זה אחר כך [/b][/quote]
למה שאני אבכה?
Printable View
[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 5 2009, 11:00 AM
[b] תשאר אל תבכה על זה אחר כך [/b][/quote]
למה שאני אבכה?
[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 5 2009, 10:58 AM
[b] אלכס מתת אתמול מה קשור מלא זמן??? [/b][/quote]
רק היום אתה אמרת שג'ולטיאון מאפיונר,אז איך אלכס סיפר לך על זה?
מישהו יכול לרכז לי את ההצבעות?
אני משנה הצבעה לעידו פוטר
אני גם מצביע לעידו פוטר
הדרך שבה הוא מתגונן די מפלילה אותו
נכון..
אני איתכם אני מצביע לעידו פוטר (משנה הצבעה)
אלכס אמר בנוד שאנחנו עושים את אותה הטעות כמו עם תמיר
אבל למה שאלכס יגן על מאפיונר??
לעידו פוטר
כולם תקשיבו אלכס אמר שעוד פעם אנחנו עושים את אותה הטעות כמו עם תמיר תחשבו טוב מי יכול ליהיות שהפליל את עידו =] משנה הצבעה לאף חד בינתיים נימנע
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 5 2009, 11:57 AM
[b] כולם תקשיבו אלכס אמר שעוד פעם אנחנו עושים את אותה הטעות כמו עם תמיר תחשבו טוב מי יכול ליהיות שהפליל את עידו =] משנה הצבעה לאף חד בינתיים נימנע [/b][/quote]
יש מצב שאתה צודק,~יורד מההצבעה שלי לעידו פוטר~,נראה לי שזה חן האפל,תחשוב על זה בהתחלה חשבתי שזה הוא ואז עידו פוטר אמר שאני מאפיונר והתחיל וויכוח,שבו עידו פוטר אמר שחן האפל לא מאפיונר,ואני חשבתי שרומה(אתה)לא מאפיונר,אבל שימו לב שעכשיו חן האפל הצביע לעידו פוטר,שזו התנהוגות די מוזרה,במיוחד אחרי שעידו פוטר הגן עליו,אבל בגלל שהוא מאפיונר לא אמור להיות אכפת לו,כי עם עידו פוטר לא מאפיונר אז מה אכפת לו להדיח אותו?,למרות שהוא עזר לו עדין הוא לא מאפיונר,שימו לב שזאת סוג של שיטת ניצול שמאפיונרים משתמשים בה,ממש כמו בסבב הקודם אני חשדתי בפלופי ואחרי שהתברר שהוא לא מאפיונר אלכס אמר שאני גרמתי לו להצביע לפלופי,ואז כל הקולות הופנו נגדי.
קיצר מצביע לחן האפל מי איתי חוץ ממך מורקרוב
אחד מהכינויים של חן האפל היה לדוד משה הייתה חווה איהאיהאווווו.עם אני לא טועה בחווה יש כלבים.הוא שינה את הכינויי שלו לחן האפל,וזה אומר שהוא שינה צורה מכלב לבן אדם!
~משנה הצבעה לחן האפל~
אנשים,אתם מחרפנים אותי.
עד שיש רמזים אתם לא משתמשים בהם?!
[quote][i]Originally posted by ה-אספיאון[/i]@Sep 5 2009, 12:27 PM
[b] אחד מהכינויים של חן האפל היה לדוד משה הייתה חווה איהאיהאווווו.עם אני לא טועה בחווה יש כלבים.הוא שינה את הכינויי שלו לחן האפל,וזה אומר שהוא שינה צורה מכלב לבן אדם!
~משנה הצבעה לחן האפל~ [/b][/quote]
את זה אני לא ידעתי,אבל עכשיו אני בטוח במיליון אחוז שחן האפל הוא מאפיונר,~מצביע לחן האפל~.
רומה (קול אחד מן המתים,דניאל,עידו פוטר)
עידו פוטר (דור,חן,)
חן(עידו,אוהד,רומה)
זה היה קשה...