-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 04:28 PM
[b] קיט
הוא לא כחול לגמרי. יש לו חלקים שחורים וצהובים, עכשיו הוא שחור לגמרי
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 04:28 PM
[b] גייסון
לא אמרתי לך שזה לא עובד ככה?
אתה בחוף הצפוני, אתה צריך ללכת לחוף אחר במטרה למצוא את הגשר לספונקו 3, משם למצוא את הגשר לספונקו 4 ומשם את הגשר לספונקו חמש כדי להגיע לנמל.
אתה צריך להגיע לספינה בעוד יומיים, אם לא אתה תצטרך לממן בעצמך את המעבר [/b][/quote]
אני הולך לגשר לספונקו 3
-
יוקי
בבקשה תערוך, אתה חוסף חלק מהרקע שלך.
אם אתה רוצה שלך לי בה"פ את המסן/אייסי שלך, אני אוסיף אותך ושם נדבר על הרקע שלך, אם לא אז בה"פ. בכל מקרה באיזורים האלה לא היית יותר מדי, אז אין לך ידע רב עליהם. בהמשך הידע שלך יעזור לך. ואתה לא אמור להתבסס על ידע העולם האמיתי, למרות שזה או מזרח או מערב
אתה מרגיש בטוח בעצמך, רץ לחוף המזרחי, לצערך הרב גם הוא מלא בפיבאסים ואין בו שום גשר. אתה מוצא מפה של האיים על החול, המעבר מאי 3 לאי 4 הוא בחוף המזרחי. משהו בכיוון שלך השתבש, אתה מסתכל על השמיים ובודק מה השעה, ומהר מאוד מבין שרצת למערב ולא למזרח.
קיט
אתם בקרב היאבקות, לשינקס יש מחסר של 2 בגלל הגודל, לך יש תוסף כוח של 6 ולשינקס של 4
לא הבנת?
אין לך מושג איפה הגשר. אתה בחוף הצפוני, אין לך מושג באיזה חוף נמצא הגשר, אתה רק יודע שהוא לא בחוף הצפוני. פעם שניה או שלישית שאני אומר לך את זה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 09:11 PM
[b] קיט
אתם בקרב היאבקות, לשינקס יש מחסר של 2 בגלל הגודל, לך יש תוסף כוח של 6 ולשינקס של 4
בקלות רבה אתה תופס את שינקס ורץ איתו למרכז, כשאתה בכניסה הוא מצליח השתחרר, אבל האחות גוי בדיוק יוצאת ומצליחה לתפוס אותו. היא מסתכלת על שינקס ואז עליך, ואז שוב על שינקס, ואז שואלת מופתעת "מה קורה פה?" [/b][/quote]
"הוא לא רצה להיכנס לשק השינה שהצאתי לו, והוא הצטנן" אני אומר לה ומוסיף "אני לא יודע מה לעשות איתו..." ביאוש
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 09:11 PM
[b] גייסון
לא הבנת?
אין לך מושג איפה הגשר. אתה בחוף הצפוני, אין לך מושג באיזה חוף נמצא הגשר, אתה רק יודע שהוא לא בחוף הצפוני. פעם שניה או שלישית שאני אומר לך את זה [/b][/quote]
אני מחפש אנשים כדי לישאול אותם איפו נימצא הגשר
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 04:13 PM
[b] גימי
אתה קם בבוקר בביתך, מוכן לצאת לדרך ולעזוב את ההורים ואת הבית, הפעם האחרונה שבה אתה ישן בביתך עד סוף המסע עברה [/b][/quote]
''ביי אימא ביי אבא'' אני אומר להורים שלי ומתחיל לצאת לדרך
אני פונה לחוף המערבי בתקווה למצוא את הגשר שמוביל לספונקו 4
------------------
זה אותו קטע כמו למצוא את ספונקו 3 נכון?
-
גימי
נכון. זה כל העיניין האיי ספונקו
קיט
האחות גוי אומרת מופתעת "הצתנן?" וצוחקת.
בקושי רב היא אומרת "הוא לא הצתנן ולא כלום, קצת קר לו בגלל הרוחות החזקות של הלילה והוא מפחד בגלל משהו, זה הכל. עשית משהו שיכל להפחיד אותו?"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 09:39 PM
[b] קיט
האחות גוי אומרת מופתעת "הצתנן?" וצוחקת.
בקושי רב היא אומרת "הוא לא הצתנן ולא כלום, קצת קר לו בגלל הרוחות החזקות של הלילה והוא מפחד בגלל משהו, זה הכל. עשית משהו שיכל להפחיד אותו?" [/b][/quote]
"לא שאני זוכר, כל מה שעשיתי היה להוריד כמה עלים מעץ ולזרוק אליו שק שינה כדי שיתחמם" אגיד לאחות ג'וי בבילבול, מסתכל על שינקס
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 29 2009, 09:39 PM
[b] גימי
נכון. זה כל העיניין האיי ספונקו
קיט
"מה עם משהו שעשית אחרי השינה? לא נראה לי שהוא יגיע לכזה מצב רק מכמה עלים ושק שינה"
מאמן נכנס למרכז עם טוטודייל, שמתחיל להתפרע ולירות אקדח מים לכל עבר.
שינקס קופץ מהידיים של האחות ואקדח המים פוגע בו, והוא חוזר לצבע הרגיל שלו.
צבע רטוב נוזל משינקס לריצפה, והטוטודייל מתחיל לקפץ במטרה לשרוט את שינקס (סיכויי פגיעה 14) ומפספס (סיכויי חמיקה 15)
גימי
אתה חוצה את הגשר ומגיע לחוף המערבי של ספונקו 4.
החוף מלא בסילים, ולמרות שאמצע הקיץ, אתה מוצא בחוף מערת נטיפים וקרח, אתה פוחד שאם תיכנס אליה בלבוש הנוכחי תקפא למוות
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Sep 29 2009, 10:11 PM
[b] גימי
אתה חוצה את הגשר ומגיע לחוף המערבי של ספונקו 4.
החוף מלא בסילים, ולמרות שאמצע הקיץ, אתה מוצא בחוף מערת נטיפים וקרח, אתה פוחד שאם תיכנס אליה בלבוש הנוכחי תקפא למוות [/b][/quote]
''אולי יש שם פוקימוני קרח חזקים שכדאי לי לתפוס'' אני אומר לעצמי בהתלהבות
אחרי זה אני הולך לשאול אנשים על האי אם יש חנות לבגדים יותר חמים באיזור
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Sep 29 2009, 09:11 PM
[b] יוקי
בבקשה תערוך, אתה חוסף חלק מהרקע שלך.
אם אתה רוצה שלך לי בה"פ את המסן/אייסי שלך, אני אוסיף אותך ושם נדבר על הרקע שלך, אם לא אז בה"פ. בכל מקרה באיזורים האלה לא היית יותר מדי, אז אין לך ידע רב עליהם. בהמשך הידע שלך יעזור לך. ואתה לא אמור להתבסס על ידע העולם האמיתי, למרות שזה או מזרח או מערב
אתה מרגיש בטוח בעצמך, רץ לחוף המזרחי, לצערך הרב גם הוא מלא בפיבאסים ואין בו שום גשר. אתה מוצא מפה של האיים על החול, המעבר מאי 3 לאי 4 הוא בחוף המזרחי. משהו בכיוון שלך השתבש, אתה מסתכל על השמיים ובודק מה השעה, ומהר מאוד מבין שרצת למערב ולא למזרח.
[/b][/quote]
"לעזאזל" אקלל את עצמי "בכל אופן, המפה הזאת תעזור לי" אני אחשוב בקול ויכניס אותה לתיק שלי. ואז ארוץ לצד הנגדי, לכיוון השמש(אם עדיין בוקר כמובן). כשאתקרב לגשר אעצור ואוציא את המפה מהתיק, ואבדוק באיזה כיוון נמצא הגשר לאי חמש, צפון דרום מזרח או מערב.
-
יוקי
אתה מגיע לחוף המזרחי רגיש נוראי בגלל זה שטעית בכיוון.
אתה פותח את המפה כשאתה על הגשר ורוח חזקה מעיפה אותה למים, כשאתה מרים אותה היא הרוסה לגמרי, היא לא תראה לך איפה הגשר.
גימי
איש נחמד מוביל אותך לחנות הבגדים, אבל אין בה בגדים חמים בגלל שזאת עונת הקיץ, בגדי החורף יגיעו רק בעוד חודש
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Sep 29 2009, 10:11 PM
[b] קיט
"מה עם משהו שעשית אחרי השינה? לא נראה לי שהוא יגיע לכזה מצב רק מכמה עלים ושק שינה"
מאמן נכנס למרכז עם טוטודייל, שמתחיל להתפרע ולירות אקדח מים לכל עבר.
שינקס קופץ מהידיים של האחות ואקדח המים פוגע בו, והוא חוזר לצבע הרגיל שלו.
צבע רטוב נוזל משינקס לריצפה, והטוטודייל מתחיל לקפץ במטרה לשרוט את שינקס (סיכויי פגיעה 14) ומפספס (סיכויי חמיקה 15) [/b][/quote]
"הוא היה צבוע?" אגיד בפליאה ואז אגיד לשינקס "שינקס! ניצוץ ואז נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Sep 30 2009, 03:16 PM
[b] יוקי
אתה מגיע לחוף המזרחי רגיש נוראי בגלל זה שטעית בכיוון.
אתה פותח את המפה כשאתה על הגשר ורוח חזקה מעיפה אותה למים, כשאתה מרים אותה היא הרוסה לגמרי, היא לא תראה לך איפה הגשר. [/b][/quote]
"טוב, היא לא תראה לי היכן הגשר, אבל מישהו אחר אולי כן" אני אומר ואחצה את הגשר לאי 4.
ואז מהר התחיל במאלכה "סליחה אדוני אתה יכול להגיד לי היכן הגשר לאי 5?" "גבירתי האם תואילי להכווין אותי לגשר שמוביל לאי ספונקו 5?" ואלך לפי דבריהם, אם אלך לאיבוד, אשאל עוד מישהו. סביר להניח ש[b]רובם[/b] יודע איפה נמצא הגשר, אחרי הכל מדובר במקום ציבורי ידוע.