תודה אוהד :)
:(
Printable View
תודה אוהד :)
:(
יאוו איזה פרק מדהים!!!
מחכה לפרק הבא D:
תודה אלכס.
אבל אני לא חושב שיגיע פרק הבא.
אחרי מה שקרה לי אני חושב להפסיק לכתוב.
לא!
אתה חייב להמשיך!
זה הסיפור הכי טוב שקראתי אי פעם בפורום!
אתה תאכזב עשרות אנשים אם תפסיק לכתוב את יצירת המופת הזו!
תודה על העידוד .
אני אמשיך ,אני אנסה.
[u][i][b]פרק 19 :מגלים את אמריקה ! חלק א'![/b][/i][/u]
"נעים לי מאוד... " אומר תחילה
"אני [b]כריסטופר... כריסטופר קולומבוס[/b] " אומר ומחייך ולוחץ את ידו של ניק .
כולם היו בשוק מוחלט
"מה!!" דון התפרצה
"זה כריסטופר קולומבוס?!" שואלת
"כן .. זה אני " אומר בגאווה ומחייך ,הוא מחזיק את מעילו צמוד לגופו והוא הולך לפקד ולראות מה קורה עם ההפלגה והקצב של הספינה
"אני לא מאמין שזה הוא!" אומר ניק
כל החברים מבינים שהם עלו כרגע לספינה של הבן אדם שבעצם גילה חצי מכדור הארץ ... וכנראה שהם כרגע באחד המסעות הכי חשובים שלו.
"רגע!" אומר טוני
"אז בעצם זה לא סתם אנחנו איתו פה!" אומר טוני
"מה זאת אומרת?" שואלת מרי
"החצי קמע שיש לדון ... החצי השני צריך להיות אצל כריסטופר או משהו כזה לא?" שואל טוני כאשר אנחנו חושבים האם זה הגיוני
"כן!" אומר ניק בהתלהבות ומגלה בעצם הכול .
"הרי לא סתם באנו לפה.. לתקופה הזאת.. אנחנו עומדים לגלות את אמריקה חברים!" אני אומר.
"איזה כאב ראש לעזאזל!" צועק [b]סילאטון [/b]תוך כדי שהוא קם בספינה באחד המחסנים בסנטה מריה .
"טוב לפי מה שאני רואה במפה שלי אנחנו צריכים למצוא יבשה ממש קרוב לכאן" אומר בקול רם כריסטופר כאשר הוא מחפש את האזור במפה שלו ודון עומדת לידו ומסתכלת עליו
"במה אוכל לעזור לך ילדה ?" שואל בנימוס קולומבוס .
"לא כלום.. פשוט .. המפה שלך הפוכה ... " אומרת דון וצוחקת .
כאשר פתאום הספינה של כריסטופר עוגנת ליד יבשה ואחד הפיראטים צועק
"יבשה! יבשה!" צועק ומעיר את תשומת לב כל הספינה
החברים מגיעים ופתאום כריסטופר יוצא בהצהרה "הגענו ליבשת אמריקה חברים! היבשת האבודה שאף אחד לא מצא קודם!" אומר .
דון הביטה בו וצחקה לעצמה
לאחר מכן הוא קלט את זה ושאל אותה "מה את צוחקת ככה קרה משהו?" שואל
"כן קרה משהו " צוחקת ואומרת דון
"מה קרה?" שואל קולומבוס
"החזקת את המפה שלך הפוך.. ועכשיו אנחנו בהודו ולא באמריקה ..." צוחקת.
"אויש.. כמה שאת צודקת " אומר כריסטופר כאשר הוא מתבייש לגמרי
"לא נורא חברים.. החלק הזה של הודו במפה לא מופיע זה אומר שגילינו את מזרח הודו ממש ברגע זה!" צועק וכל הצוות מריע לו בכיף
"וואו הוא ממש מתלהב " אומר שון כאשר הוא קצת חושב שקולומבוס משוגע קצת
"איזבלה בואי והכירי את הנערים הללו" אומר כאשר מציג אותם לאיזבלה בשמחה .
הם רואים בפניהם ילדה בת 15 בערך ,היא מאוד יפה ויש לה חיוך מלא שמחה
היא אומרת "שלום.. שמי איזבלה " ומסתכלת על ניק בצורה מוזרה
"נעים מאוד " אומרת לה מרי בידידות ורצה ללחוץ את ידה
הן היו דווקא דומות ,שניהם עם שמלות ,צמה ארוכה ,והחיוך היה גם דומה ,אולי בגלל שמרי מפונקת בדיוק כמו שאיזבלה מתפנקת .
"טוב.. לצערי לא את הודו רציתי למצוא!" אומר קולומבוס ומארגן את הספינה ליציאה שנייה לכיוון מזרח ,לכיוון אמריקה.
"הילדים האלה מתחמקים כל פעם מהידיים שלי!" צועק לעצמו סילאטון ומחפש שיטה לנקום בהם
"אני חייב להשיג את הקמעות האלה כדי לנצח אותם סוף סוף! אבל הם אוספים אותם מהר מדי!" חושב לעצמו.
"עכשיו.. אני צריך את קמע בתולת הים כמה שיותר מהר!"
"מפליגים!" צועק אחד אנשי הצוות שמוריד את התורן ומתחיל לשוט ביחד עם כל הספינה.
"אחחח הים ..כמה עוצמה לדבר אחד!" אומר כריסטופר בריגוש אמיתי.
דון שעומדת לידו מביטה בים ורואה איזה יפה וכחול הוא ,היא מבינה שכריסטופר קולומבוס הוא בן אדם דגול ואין כמוהו יותר ,ועכשיו... היא עוזרת לו לגלות את אמריקה!
"שאלה לי אליך מר קולומבוס " אומרת דון
"בבקשה.. קראי לי כריסטופר " אומר לה בחזרה בחיוך
"בסדר.. איזה מסע זה כבר... איזה מספר מסע אתה עושה כרגע?" שואלת דון
"המסע הזה.. הוא המסע הרביעי שלי ,אני לא הולך לפשל הפעם " אומר כריסטופר בנחישות
"אתה צודק.. אתה באמת לא" אומרת דון וסותמת את פיה
"מה אמרת?"
"לא כלום באמת כלום" אומרת דון וחוזרת אל חבריה
לפתע הספינה מתחילה לרעוד .. הכול זז בבת אחת ואף אחד לא מבין מה קורה שם
הספינה זזה והחברים רואים את סילאטון יוצא מן המחסן בסנטה מריה
"זה סילאטון!" אומר טוני
"לעזאזל!" אומר תאי
סילאטון יוצא צולע והוא אומר "אני לא רוצה קרב... אני רק צריך שיטפלו בי ,הרגל שלי נחתכה ואני מאבד דם " אומר סילאטון
קולומבוס עומד בשוק והוא צועק "חובש! מהר יש לנו פצוע על הסיפון!" אומר בקול רם והחובש מגיע ומטפל בסילאטון
הילדים מעדיפים להתרחק אבל הם לא רוצים לעורר חשד בעיני כריסטופר .
קולומבוס מוציא מכיסו את הקמע שלו ,חצי שמע בתולת הים ,בצבע כחול עם ציור יפיפה של בתולת ים
דון מתקרבת אליו ואומרת לו
"אדוני.. למה יש לך רק חצי קמע?" שואלת אותו למרות שהיא יודעת
"את החצי הזה מצאתי כך במסע הראשון שלי באי קטן ליד איפה שאני רוצה לגלות את היבשה שלי " אומר
"אבל.. לצערי מצאתי רק חצי ,וכשאני יגיע לאמריקה... אני יזרוק את הקמע הזה לים!" אומר קולומבוס בשמחה רבה כאשר דון חוששת
"תראה כריסטופר " אומרת לו דון ומראה לו את החצי קמע שלה
"מה זה?!" מתפלא כריסטופר כאשר מת לגעת בחצי הקמע
"זה החצי השני של הקמע שלך " אומרת דון
"וואו " אומר כריסטופר
הוא לוקח את החצי מדון ומצמיד את שני החצאים
"מה זה?!" שואל לעצמו ופתאום הוא רואה שהחצאים מתחברים והקמע מתקן את עצמו .
"זה מדהים " אומרת דון כאשר רואה את המחזה ביחד איתו
הקמע מתחיל לזהור ,אבל סילאטון לא יירגע ,הוא קם כאשר כבר הוא יכול ללכת והוא שולף את הקמע שלו מכיסו ,הוא צועק "שינוי צורה חצי סוס!" צועק ומשנה את צורתו לחצי סוס חצי בן אדם .
"עכשיו אני ישמיד אתכם!" אומר .
"מה האלמנט של חצי הסוס ?" שואל שון
"לדעתי האלמנט שלו הוא סערה ... לגרום סופות בכל מקום שהוא רוצה " אומר ניק
"טוב.. הגיע הזמן לטפל בו " אומר תאי ומצרף את טוני לחיוך שלו
אבל דון משום מה עוצרת אותם
"תנו לי " היא אומרת ולוקחת את הקמע השלם
"מה קורה כאן?" כריסטופר לא מבין והוא רוצה תשובות
"האיש הזה הוא בן אדם רע!" אומרת מיי
קולומבוס כבר הבין והוא רק החזיק אצבעות מעכשיו
"בהצלחה דון!" אומר לה
דון לוקחת את הקמע ושואבת אותו לתוך הגוף שלה ,היא מכניסה אותה ולפתע נהפכת לזוהרת בצבע של הים .
היא צועקת ואומרת "עכשיו אני מרמייד"
היא נהפכת לבתולת ים יפיפייה כאשר יש לה זנב של דג אבל הגוף האנושי שלה יותר יפה מכל דבר .
שון ,ניק ,תאי וטוני רק בהו ביופי שלה והבחינו שזאת דון ,לא מישהי אחרת ,אלא יפה יותר מאיי פעם .
"סילאטון .. מספיק צרות גרמת לנו ועכשיו אתה קצת מפריע!" אומרת דון בלחץ רב כאשר היא לוקחת קצת ממי הים ושולטת בהם בטלפתיה ,היא מתילה קרן הידרו ענקית על סילאטון שעף אחורנית
"לא כל כך מהר ילדה! "אומר סילאטון ומתחיל סערה בים ,הים מתחיל לגעוש והספינה זזה לה מצד לצד כאשר היא עומדת להתהפך
"שמישהו יעצור את זה!" צועק קולומבוס
מרמייד לוקחת פיקוד ומעיפה את סילאטון חצי הסוס משם בגל ענקי שסוחף אותו
אבל הסערה לא פוסקת ,הספינה מתנגשת בסלע ענקי בתוך הים .
הספינה מתהפכת .
"[b]אוטאיו[/b] מה אתה עושה?" שואל [b]שינג'ו [/b]בקול רחב
"יש פה ספינה ענקית שמתקרבת ליבשה שלנו " אומר אוטאיו לשינג'ו
"אתה בטוח ?" שואל בחזרה ומנסה לוודאות
"כן .. הנה היא" אומר אוטאיו ומבחין בה הוא צועק ושם את ידיו על פיו
הוא מתחיל לצעוק צעקת אינדיאנים מסורתית
"אה אה אה אה אה !" כאשר עשרות אינדיאנים מתחילים לרוץ עם כידונים וחרבות ,כמובן עם אבנים.
שינג'ו ביינתים רץ לאוהל של הצ'יף.
הצ'יף שואל אותו "מה קרה שינג'ו ..על מה כל המהומה ?" שואל.
"יש לנו אורחים"
אומר שינג'ו.
"מה זה איפה אנחנו ?" שואל שון
"אני חושב שהגענו לאמריקה... " אומר תאי
"זאת כנראה אמריקה הדרומית אם כך" אומרת מרי
החברים עולים ביחד עם איזבלה וקולומבוס ליבשה ,ומתחילים ללכת
פתאום מקיפים אותם עשרות אינדיאנים חמושים ואחד מהם צועד לעברם ואומר
"ברוך הבא לגיהינום"
[b]בפרק הבא:
מגלים את אמריקה! חלק ב'![/b]
ואאהה מגניב!!!
פרק מדהים! D:
פרק מדהים!
אני שמח שאתה ממשיך את הסיפור
תודה רבה לכם.
עוד תגובות מישהו?
[u][i][b]פרק 20 :מגלים את אמריקה ! חלק ב'![/b][/i][/u]
"מה זה איפה אנחנו ?" שואל שון
"אני חושב שהגענו לאמריקה... " אומר תאי
"זאת כנראה אמריקה הדרומית אם כך" אומרת מרי
החברים עולים ביחד עם איזבלה וקולומבוס ליבשה ,ומתחילים ללכת
פתאום מקיפים אותם עשרות אינדיאנים חמושים ואחד מהם צועד לעברם ואומר
"ברוך הבא לגיהינום"
שינג'ו מסתכל עליהם במבט משונה ,הוא מחייך ומציג כביכול את ה"גיהנום"
"מי אתם?" שואל אוטאיו באכזריות כאשר מצמיד כידון לבטנה של מיי
"איה אתה מכאיב לי!" היא אומרת
"תעזוב אותה!" רוטן טוני
"קחו אותם לכלא" אומר אוטאיו ועשרות אינדיאנים מגיעים ולוקחים את החבורה לכלא .
בכפר של האינדיאנים החברים רואים ילדים רבים שרצים שם ,זקנה שיושבת ונחה לה ,ואוהל ענק ויפה שהוא כנראה של הצ'יף.
הכלא היה עשוי ממקלות במבוק עבים ביותר שקשרו אותם עם חבלים.
האינדיאנים זרקו אותם כמו סמרטוטים על הרצפה כאשר הילדים נמצאים כולם בתא אחד ביחד עם קולומבוס ,אליזבת והצוות שעל הספינה.
"שחררו אותנו ,באנו מסיבות שלום" אומר כריסטופר אך הוא לא מצליח לשכנע אותם.
"תסתום את פיך" אומר שינג'ו בכעס והם מחכים לצ'יף.
מתקרב בן אדם זקן מאוד עם שיערות זקן לבנות ארוכות ושיערו הארוך ,האפור התגלש במורד ראשו לעבר בטנו ,על ראשו היה מין כובע צבעוני כזה מצבעי טווס וכשהוא הגיע כל השבט שלהם ירד על הברכיים וידיהם על האדמה.
רק שינג'ו עמד והוא אמר
"קבלו את הצ'יף זאב בודד לקבל את הקורבנות שלנו" אומר שינג'ו כאשר הוא עומד.
"אבא.. תן לי להרוג אותם" אומר שינג'ו לצ'יף והחבורה מגלה ששינג'ו הוא בנו של הצ'יף.
"לא אבא. אני רוצה להרוג אותם" אומר אוטאיו .
שינג'ו ואוטאיו אחים ,שניהם הבנים של הצ'יף.
הצ'יף ששמו זאב בודד בוחן במבטו את החברים ומביט בהם בעיניו היפות
הוא אומר להם
"מאיפה הגעתם ומה רצונכם?" שואל בנחת
דון דיברה והיא אמרה "באנו לכאן מסיבות שלום ,למציאת שטח" אומרת דון
"משהו פה לא בסדר.." אומר ניק
"הרי במסעות קולומבוס אינדיאנים לא חטפו את צוות הספינה ,עשינו טעות כלשהי ברצף הזמן" אומר ניק
"אתה צודק.. אני חושב שאני יודע מה זה" אומר שון ומחייך לכולם
"סילאטון" אומרים כולם ביחד.
"אנחנו הגענו לכאן בטעות " אומרת דון לצ'יף כאשר מבטה הנינוח גורם לצ'יף לדבר והוא אומר להם
"סלחו לי על התנהגות בניי ,כרגע אתם אורחים בשבט שלנו" אומר הצ'יף זאב בודד .
הילדים יוצאים מן הכלא ושינג'ו ואוטאיו נבוכים שעשו טעות.
הגיע שעת הערב והשבט שלהם הכין פסטיבל לכבוד האורחים שלהם .
הם הכינו מדורה ענקית והתחילו לרקוד סביבה ,הילדים הצטרפו כמובן לחגיגה.
הגיעה אינדיאנית אחת ואמרה לצ'יף "אבא צריכים אותך באוהל"
אומרת .
"תודה ג'ולי" אומר הצ'יף והולך לאוהל שלו כאשר ג'ולי מבחינה בניק והוא מביט לה בעיניים.
שני אלה מביטים זה בזה ואוהבים דווקא את מה שהם רואים.
ג'ולי הייתה מאוד יפה ,המראה שלה היה כל כך .. אין מילים.. פשוט יפה מאוד .. כמו נערת יערות כזאת אבל פשוט יפיפיה.
ניק נדלק עליה.
ג'ולי ישבה והסתכלה עליו ביחד עם עוד ילדה בשבט.
"הוא מאוד חמוד והוא מסתכל עליך " אומרת חברתה של ג'ולי לג'ולי.
"מה פתאום.." אומרת ג'ולי.
ניק לא מפסיק לבהות בג'ולי אך פתאום הוא מרגיש דחיפה מאחור של תאי כאשר הוא דוחף אותו באמצע ריקוד האש סביב המדורה הענקית.
הלילה הגיעה והשבט כולו הלך לישון.
הילדים התמקמו להם באוהלי האורחים והלכו לישון .
ניק נשאר ליד המדורה ,פתאום הגיעה משום מקום ג'ולי .
היא הייתה כל כך יפה במיוחד מול האש שהבעירה את פניה ליופי תאורה שמאוד מוצא חן בעיניי ניק.
"שלום.שמי ניק" אומר ניק ומציג את עצמו בפניי ג'ולי.
"שמי ג'ולי" אומרת ג'ולי ושניהם זורקים מקלות למדורה ומדברים.
"אז.. בת כמה את?" שואל ניק.
ג'ולי מחייכת ואומרת "אני בת שמונה עשרה עוד מעט"
אומרת ג'ולי .
ושואלת את ניק "בן כמה אתה?" שואלת אותו בחיוך והיא מסמיקה.
"אני בן שש עשרה וחצי " אומר ניק ומחייך
הוא לא התבאס כלל מהגיל ,הוא ממש נדלק על ג'ולי ,אהבה ממבט ראשון.
השניים מדברים וניק מלווה את ג'ולי לאוהל שלה כאשר היא נכנסת לאוהל שלה
היא נפרדת מניק כאשר היא נותנת לו נשיקה בלחי.
"לילה טוב" אומרים השניים.
וניק הולך לישון ,מחייך.
"בוקר טוב!" צועק שינג'ו ומעיר את כל החברים.
"היום אנחנו הולכים ללמד אתכם להסתגל להישרדות השבט שלנו" אומר אוטאיו כאשר עומד ליד שינג'ו.
קולומבוס והצוות שלו קמו והוא אמר לנו
"ילדים.. לצערי אני צריך להמשיך במסע שלנו ,איזבלה ואני הולכים וממשיכים במסענו " אומר .
הוא נפרד מכולנו בחיבוקים ונשיקות ועזב את המזח של היבשה לכיוון צפון אמריקה.
"ביי בי קולומבוס!" צועקים לו כולם.
"טוב .. עכשיו אנחנו צריכים לעשות לכם בגדים מתאימים לשטח.." אומר אוטאיו
הם קורעים את בגדיהם של החברים והופכים אותם להיות חלק מן השבט.
"גדול" אומר תאי ומתלהב מאוד.
"את השיעור הראשון ילמד אותנו הצ'יף של השבט...
"זאב בודד" אומר שינג'ו ומציג את אביו שוב.
סילאטון מוצא את עצמו ביער חשוך ... הוא מבין שהוא לא רחוק מהילדים כאשר מריח את ריחם.
"הפעם אני הולך להרוג אותם " אומר סילאטון.
בפרק הבא: זאב בודד.
וואיי איזה פרק!!!
מגניב....אהבתי,מחכה לפרק הבא D:
תודה אלכס.
בבקשה עוד תגובות.
פרק גדול אחי!!!!!!!!
תודה אוהד.
[RIGHT][B][I][U][FONT=Times New Roman][SIZE=5]פרק 21:זאב בודד![/SIZE][/FONT][/U][/I][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]סילאטון מוצא את עצמו ביער חשוך ... הוא מבין שהוא לא רחוק מהילדים כאשר מריח את ריחם.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"הפעם אני הולך להרוג אותם " אומר סילאטון.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"הילדים האלה מספיק נמאסו עליי והם מוצאים קמעות בלי הרף .." [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"טוב .. עכשיו אנחנו צריכים לעשות לכם בגדים מתאימים לשטח.." אומר אוטאיו[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הם קורעים את בגדיהם של החברים והופכים אותם להיות חלק מן השבט.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"גדול" אומר תאי ומתלהב מאוד.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"את השיעור הראשון ילמד אותנו הצ'יף של השבט...[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"זאב בודד" אומר שינג'ו ומציג את אביו שוב.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]מתקדם הצ'יף לכיוון הילדים ,הילדים נזקפים כאשר הם נמצאים עם בגדיהם הקרועים אך בגאווה עומדים ומחכים לשמוע.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"עכשיו כאשר אתם מוכנים להיות בשבט שלנו ,אנחנו רוצים לבדוק את כישורי הציד והלחימה שלכם כדי שנוכל לחזק את צבאנו " אומר הצ'יף.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הילדים כולם מתרגשים ,עומדים זקופים ולא מזיזים אפילו את חלקי גופם ונותנים כבוד לצ'יף של השבט.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"עכשיו אנחנו נלך ושינג'ו ואוטאיו יראו לכם איפה הציד פה... אתם תתחלקו לחצי" אומר להם זאב בודד.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אז כך זה היה .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]שינג'ו לקח איתו את אלה שנראו לו הכי מנוסים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"דון ,תאי ,טוני ,בואו איתי " אומר להם שינג'ו ולקח במקרה אבל ממש בצירוף מקרים את אלה שיש להם כבר קמע .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"ניק ,שון ,מרי ומיי ,בואו אתם איתי " אומר אוטאיו בקול רחום .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הם התחלקו לחצי וכל אחד הלך לקצה אחר של הכפר.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]ביינתים מתוך השיחים מביט סילאטון ומחפש דרך להתנקש בכפר ובילדים ,הוא מתבונן בכפר [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"הכפר הזה דיי קטן יחסית " אומר סילאטון בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"יש לי רעיון איך להתנקש בהם" אומר סילאטון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]כל הילדים בעלי הקמעות הלכו עם שינג'ו והם הלכו לקצה שני של הכפר[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]ביינתים ,ניק שון מרי ומיי היו צריכים לשבת במעגל ביחד ולהתרכז[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אוטאיו עמד ללמד אותם משהו חדש ופתאום.. האדמה התחילה לרעוד![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]רעידות חזקות כאלה אבל לא רעידת אדמה אלא של משהו גדול שמתקרב[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אוטאיו ישר לקח את החנית שלו וצעק לנו "רוצו אחריי מהר!" כמובן שהם רצו[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הם הגיעו לכפר ,גם הקבוצה השנייה של שינג'ו וראינו שם כולנו ביחד יצור ענקי![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הוא היה גדול כמו גורד שחקים .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אבל .. לא זיהינו אותו .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"מה זה צריך להיות?" שואל ניק כאשר מודהם מהגודל של המפלצת [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"אני לא ממש יודע.. אבל זה מאיים על הכפר שלי!" אומר שינג'ו ולוקח את החנית ורץ לתקוף את המפלצת [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"קדימה!" צועק טוני ושולף את הקמע מכיסו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הוא הופך ישירות להוריקן ולא מחכה לכלום.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"עכשיו בוא נראה לו מי כאן הבוס!" אומר הוריקן כאשר מתחיל לעוף באוויר ולתקוף באגרופים את המפלצת .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"אבל .. מה זאת המפלצת הזאת?" שואלת מרי את אוטאיו .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אוטאיו אומר לה "המפלצת הזאת נקראת שילה .היא מגיעה לכאן פעם בכמה זמן כדי להשיג משהו... אך אנו לא יודעים מה.." אומר אוטאיו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"מה זה אומרת לא יודעים מה?" שואל שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"יש לנו חשד שהיא רוצה את אבן הספיר של זאב בודד!" אומר אוטאיו .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"אבן ספיר ?" שואל שון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]זאב בודד מתקרב כאשר מגיע באיטיות הוא מראה להם את אבן הספיר ועליה יש ציור של קרחון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"מאיפה השגת את זה?" שואל ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]זאב בודד מביט בנו והוא יודע שאפשר לסמוך עלינו אז הוא מספר לנו[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"השגתי את זה כשהייתי בקוטב הדרומי באחד המסעות שלי " אומר זאב בודד[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"אפשר את זה בבקשה!? " שואל שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"מה ?" שואל אוטאיו המופתע[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"רק ככה אני יוכל להבריח מכאן את המפלצת הזאת " אומר שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"תוכיח לי שאתה ראוי לזה באמת "אומר זאב בודד[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]שון נעמד זקוף והוא מרים את אצבעו .. הוא מתחיל ליצור גוש קרח מן האדמה[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]ופתאום מופיע במרכז קרחון ![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]זאב בודד עומד מופתע והוא אומר "איך עשית את זה?" שואל אותו .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"תאמין לי שאני אפילו לא יודע" אומר שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]זאב בודד מושיט לשון את הקמע ושון לוקח אותו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הוא שואב אותו לתוך ידו ואז שון צועק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"אה! " והוא מרים את ידו[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הוא נהפך ללוחם קטלני עם שריון כחול ותכלת ,כאשר על גבו יש רסיסים וגבישים של קרחונים שעומדים שם זקוף .הוא מסיים את תהליך ההתפתחות והוא אומר "שינוי צורה מלא הסתיים " אבל הוא לא אמר את שמו החדש.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"עכשיו אני פריזון!" הוא אומר וקופץ לאוויר לעזור לטוני .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הוא מתקיף את שילה המפלצת בקרחונים והמפלצת מסתלקת.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"כל הכבוד לך!" צועק שינג'ו כאשר כל הכפר מריע לשון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אפילו ג'ולי .. שמחייכת לניק באותו הזמן .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"היום בערב... אנחנו עומדים לחגוג את הניצחון הסופי שלנו על המפלצת שילה!" צועק זאב בודד כאשר אומר לכל התושבים בכפר להיערך לקראת החגיגה בערב.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]כולם רצים להתארגן [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]אבל ניק לוקח את ידה של ג'ולי ורץ איתה למאחורי עץ ענקי .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]"ג'ולי... " הוא מתחיל להגיד [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]וג'ולי מביטה בו עם עיניים בוהקות כאילו שהיא רוצה שיקרה משהו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]לא עובר זמן רב והשפתיים של שתיהם נפגשות תחת העץ הזה.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]מי אמר שאי אפשר להתאהב במישהי שגדולה ממך ב400 שנה?[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]המשך יבוא...[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]בפרק הבא:[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]פרק 22:מאבדים את הצפון![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]