-
עומר~
אתם ממשיכים אל עבר העיר צ'ארינגרוב וכעבור כשעה אתם מגיעים לעיר. השמש כבר שקעה ולכן המנורות ברחובות כבר דלוקים.
קאי~
אתה לוקח את הפוכדור ומשיב את איווי לפוכדור שלו, ולאחר מכן אתה ממשיך לעיר צ'ארינגרוב, ואתה מגיע אליה בדיוק שהשמש שוקעת.
אופיר~
סטארלי מתחמק מאקדח המים עם מתקפה מהירה ועובר מהר למתקפת כנף שפוגעת ישירות בווינגול "ווינגול, השתמש בערפל!" מצווה המאמנת, ווינגול משתמש בערפל שממלא את כל הזירה! סטארלי לא יכול לראות כלום.
נדב~
בוודאי" היא אומרת ולוקחת אותם ממך. היא מניחה אותם במכונה, המכונה מופעלת והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת בחיוך "כבר מאוחר, אתה צריך חדר ללילה?" היא שואלת אותך.
מור~
אתה ממשיך להתקדם בשביל, אולם אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 01:40 PM
[b] קאי~
אתה לוקח את הפוכדור ומשיב את איווי לפוכדור שלו, ולאחר מכן אתה ממשיך לעיר צ'ארינגרוב, ואתה מגיע אליה בדיוק שהשמש שוקעת. [/b][/quote]
'כדאי שאמצא את המרכז לפני שהלילה יגיע.'אני חושב לעצמי ומתקדם למרכז במהירות לפני שהלילה יגיע.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 01:40 PM
[b]
מור~
אתה ממשיך להתקדם בשביל, אולם אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך. [/b][/quote]
"לא טוב" אמלמל.
לאחר מכן אפתח בריצה מהירה לעבר העיר ויולט, במטרה למצוא שם אכסנייה כלשהי.
-
[b]
נדב~
בוודאי" היא אומרת ולוקחת אותם ממך. היא מניחה אותם במכונה, המכונה מופעלת והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת בחיוך "כבר מאוחר, אתה צריך חדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"בשמחה" אגיד ואודה לה.
-
[b] עומר~
אתם ממשיכים אל עבר העיר צ'ארינגרוב וכעבור כשעה אתם מגיעים לעיר. השמש כבר שקעה ולכן המנורות ברחובות כבר דלוקים.
[/b][/quote]
"בואי נחפש את המרכז" אומר לצ'יקוריטה ואתחיל לחפש בעיר.
-
עומר~
אתם נכנסים לעיר ומתחילים לחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתם מוצאים אותו ונכנסים פנימה. אתם רואים את האחות גו'י יושבת בדלפק ומתעסקת במחשב שלה.
נדב~
אפשר לאכול אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קח את זה" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "תעלה במדרגות קומה אחת למעלה, החדר בקצה המסדרון" היא אומרת לך.
מור~
אתה מתחיל לרוץ לעבר ויולט, אבל החושך ירד מפיק ואינך רואה את השביל יותר.
לפתע, אתה מבחין בבקתה קטנה לא רחוק משם.
קאי~
אתה נכנס לעיר ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתה מוצא אותו. אתה צועד פנימה ורואה את האחות גו'י יושבת בדלפק שלה, מול מחשב.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 04:47 PM
[b] עומר~
אתם נכנסים לעיר ומתחילים לחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתם מוצאים אותו ונכנסים פנימה. אתם רואים את האחות גו'י יושבת בדלפק ומתעסקת במחשב שלה.
[/b][/quote]
"סליחה?" אומר במעט חשש "אני צריך שתרפאי לי את הפוקימונים ואם אפשר חדר לישון פה הלילה?" אשאל בחיוך.
אחרי שהיא תענה לי אתן לה את הפוקדורים, אחכה שתחזיר לי אותם ואז אעלה לחדרי~
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 04:47 PM
[b] קאי~
אתה נכנס לעיר ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתה מוצא אותו. אתה צועד פנימה ורואה את האחות גו'י יושבת בדלפק שלה, מול מחשב. [/b][/quote]
"סליחה תוכלי לרפאות לי את הפוקימונים בבקשה."אני פונה על האחות ג'וי.
-
[b]
נדב~
אפשר לאכול אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קח את זה" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "תעלה במדרגות קומה אחת למעלה, החדר בקצה המסדרון" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
למה? ם:
---------------
אעקוב אחריה הוראותיה של האחות ג'וי ואלך אל החדר שלי. אפתח את הדלת עם המפתח ואכנס פנימה. לאחר מכן אוציא את טוטודייל ליד המיטה ואגיד לו "טוב חבר, עבר עלינו יום קשה ומפרך, בוא נלך לישון" ולאחר מכן אכנס למיטה ואתכסה, ואקרא לטוטודייל לישון לידי.
-
[b]
אופיר~
סטארלי מתחמק מאקדח המים עם מתקפה מהירה ועובר מהר למתקפת כנף שפוגעת ישירות בווינגול "ווינגול, השתמש בערפל!" מצווה המאמנת, ווינגול משתמש בערפל שממלא את כל הזירה! סטארלי לא יכול לראות כלום. [/b][/quote]
"סטארלי תשתמש בכנפיים שלך כדי לפזר את הערפל! ולאחד מכן תתקוף במתקפת כנף! "
-
[b]
מור~
אתה מתחיל לרוץ לעבר ויולט, אבל החושך ירד מפיק ואינך רואה את השביל יותר.
לפתע, אתה מבחין בבקתה קטנה לא רחוק משם.
[/b][/quote]
ארוץ אל עבר הבקקתה וכשאגיע אליה אדפוק על דלתה םע שני אצבעותיי ואחכה לתשובה.
-
מור~
אתה רץ לבקתה ודופק עליה, אך אינך מקבל תשובה.
אופיר~
סטארלי מנופף בכנפיו ומצליח לפזר את הערפל, אבל הוא לא רואה את וינגול שם "עכשיו, מתקפת כנף!" קוראת המאמנת ווינגול מופיע מאחורי סטארלי ופוגע בו ישירות עם מתקפת כנף.
נדב~
באלי אבטיח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה במדרגות וצועד לחדר האחרון במסדרון, אתה מכניס את המפתח ומסובב אותו בחור המנעול. החדר שלך נגלה ואתה רואה בו מיטה מרופדת, מרפסת ומקלחת. בפינת החדר יש טלוויזיה קטנה.
אתה מחליף לפיג'מה ונשכב במיטה, מוציא את טוטודייל שישן לצידך והוא תופס לעצמו מקום בקצה המיטה.
אתה מניח את ראשך על הכרית וכעבור כמה רגעים חש עייף, ואתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר מאקדח מים קטן של טוטודייל לפנים שלך XP
קאי~
"בבקשה, אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במכונה לידה ומפעילה אותה. הפוכדורים זוהרים באור לבן וכעבור כמה שניות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים ושלמים. אני יכול לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך בחיוך.
עומר~
"בוודאי, אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במתקן לידה, מפעילה אותו והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך "אלה הפוכדורים שלך, וזה מפתח לחדר ללילה?" היא אומרת לך "החדר שלך הוא השמאלי קצה המסדרון" היא מוסיפה.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 3 2010, 01:44 PM
[b] מור~
אתה רץ לבקתה ודופק עליה, אך אינך מקבל תשובה.
[/b][/quote]
משיך לדפוק שוב, אפ בכל זאת עדיין לא אקבל תשובה אמ=נסה לפתוח את הדלת.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 3 2010, 01:44 PM
[b] קאי~
"בבקשה, אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במכונה לידה ומפעילה אותה. הפוכדורים זוהרים באור לבן וכעבור כמה שניות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים ושלמים. אני יכול לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך בחיוך. [/b][/quote]
"כן הייתי רוצה בבקשה חדר ללון פה בבקשה."אני אומר לאחות ג'וי.
-
[b]
נדב~
באלי אבטיח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה במדרגות וצועד לחדר האחרון במסדרון, אתה מכניס את המפתח ומסובב אותו בחור המנעול. החדר שלך נגלה ואתה רואה בו מיטה מרופדת, מרפסת ומקלחת. בפינת החדר יש טלוויזיה קטנה.
אתה מחליף לפיג'מה ונשכב במיטה, מוציא את טוטודייל שישן לצידך והוא תופס לעצמו מקום בקצה המיטה.
אתה מניח את ראשך על הכרית וכעבור כמה רגעים חש עייף, ואתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר מאקדח מים קטן של טוטודייל לפנים שלך XP
[/b][/quote]
בטח נשמה
-----------------------
"בוקר טוב גם לך שמן" אגיד בקול עייף עם עיניים עצומות ואשפשף אותן.
"טוב, היום מגיעים לעיר ויולט חבר" אגיד ואקום מהמיטה. אכנס למלקחת ולאחר שאתלבש אצא עם טוטודייל מהחדר. אפרד מהאחות ג'וי ואלך אל כיוון היציאה מהעיר צ'ריגרוב לכיוון העיר ויולט.