-
[quote=אדון פריון;610374]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]העשן פוגע בראלטס המבולבל, סינדווקויל פוגע בראלטס שמתעלף.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"צא פוכדור" אומר ואזרוק עליו פוכדור
-
[quote=אדון פריון;610452]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]פוצ'יאנה נפגע אבל עדיין עומד אתה רואה שהוא רוצה להיכנס לפוכדור.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
פוקדור צא !!
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלכים מצליחים ופוגעים באברא ופסיידאק שמתמוטטים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מצליח לתפוס את הפוצ'יאנה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?תפסת פוצ'יאנה![URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=ym0qyutohj2n.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/ym0qyutohj2n.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הצלחת לתפוס ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?אתה קיבלת חפץ פיתוח בגלל שפתחת את ע''מ 10 איזה חפץ זה?+תפסת ראלטס![URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=q0a2ommdt3ow.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/q0a2ommdt3ow.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מגיע לעיר פטלבורג ואתה רואה שבמכון פתוח![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]סייטריים אס כפול על סטריו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]שני הסייטריים נעלמים ופוגעים בסטריו של מיסטי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]adidas[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]פוצ'יאנה פותח את הפה הגדול שלו ופוגע די קשות בזיגזגון אתה רואה פרי כחול נופל מזיגזגון.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610917]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הצלחת לתפוס ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?אתה קיבלת חפץ פיתוח בגלל שפתחת את ע''מ 10 איזה חפץ זה?+תפסת ראלטס![URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=q0a2ommdt3ow.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/q0a2ommdt3ow.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני בוחר את החפץ?
אני ממשיך לעיר הבאה
-
[quote=אדון פריון;610917][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלכים מצליחים ופוגעים באברא ופסיידאק שמתמוטטים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני יגיד לצרמנדר להשתמש בלהביור ולכסכון להשתמש בעוקץ רעל ולשלב את שני המתקפות האלה ביחד
-
[quote=אדון פריון;610917]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]סייטריים אס כפול על סטריו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]שני הסייטריים נעלמים ופוגעים בסטריו של מיסטי.
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני צובט את עצמי כדי לבדוק העם זה חלום בגלל שהעלילה קצת יותר מדי מוזרה ואני מתפלל שזה לא חלום."טיילו תתרכז תשתמש באס כפול כדי לעוף ותתנגש בהם רק אז במתקפת כנף וקח תמשיך נ.ב זה מהלך גם של הגה וגם של התקפה!"אני אומר לסטירו שלי את הפקודה.
-
[QUOTE]adidas
פוצ'יאנה פותח את הפה הגדול שלו ופוגע די קשות בזיגזגון אתה רואה פרי כחול נופל מזיגזגון.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לפוצ'יאנה:"פוצ'יאנה השתמש בנגיחה בכדי לסיים את זה!"
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]לא הצלחת לשלב, הפסיידק והאברא הפסידו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*כן זה יכול להיות כל חפץ התפתחויות שאתה מכיר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך לעיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שהמכון פתוח.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*יש לך טיילו לא סטריו.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מיסטי משתמשת בסטריו שלה וצועקת :"סטריו קרן על-חושי"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]שמפילה את שתי הסייטריים.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"קדימה לברוח" צורח לוני שהוא משאיר את שני הסייטריים על הרצפה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הזיגזגון בורח לפני שאתה מספיק.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[COLOR=#00ccff][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]adidas
הזיגזגון בורח לפני שאתה מספיק.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מחזיר את פוצ'יאנה לפוכדור ומרים את הפרי הכחול ושם אותו בתיק בעודי מסוקרן מהו הפרי.
-
[quote=אדון פריון;610925][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]לא הצלחת לשלב, הפסיידק והאברא הפסידו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ינסה ללמד את צרמנדר להשתמש בסריטה ואת כסכון אני ינסה ללמד להשתמש בקשיכות
-
[quote=אדון פריון;610925]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*יש לך טיילו לא סטריו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי משתמשת בסטריו שלה וצועקת :"סטריו קרן על-חושי"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]שמפילה את שתי הסייטריים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"קדימה לברוח" צורח לוני שהוא משאיר את שני הסייטריים על הרצפה.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
*ערכתי שראיתי שהתבלבלתי בנוגע לפוקימון!
*לקחתי יחסית לא מזמן את החבל שקשר בין מיסטי לאחות ג'וי
"יפה בחרת גם שחשבתי שאתה רוצה נקמה לא קרב ואתה אפילו לא נתתי לי מכה קטנה!"אני אומר לסגן של ג'ימס."טוב לילה טוב כולם!"אני אומר לאחות ג'וי ולמיסטי ונכנס לחדר שלי מכסה את הפוקימונים שלי ונכנס למיטה ושוב מנסה להירדם.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך למיטה ונרדם.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מתעורר בבוקר שמיסטי מעירה אותך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שזה פרי אורן נדיר מאוד![/SIZE][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*הם יודעים כבר את זה![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
אתה רואה שזה פרי אורן נדיר מאוד!
מה תעשה?[/QUOTE]
כמו שאמרתי,אני מכניס את האורן לתיק.
אחר כך אני מוציא את הפוקימונים בכדי לתת להם משהו לאכול,אני אומר:"טורצ'יק,פוצ'יאנה,צאו!
ונותן להם לאכול.
-
[quote=אדון פריון;610938][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך למיטה ונרדם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מתעורר בבוקר שמיסטי מעירה אותך.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"בוקר טוב מיסטי יש לי שאלה על מה הוא רצה ממך נקמה?"אני שואל את מיסטי מסקורן והולך למיטות של הפוקימונים שלי ומעיר אותם.
-
[quote=אדון פריון;610938]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*הם יודעים כבר את זה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אז אני אלך לחפש אימונים טובים כדי לאמן אותם