-
[QUOTE=adidas;620990]
טושירו
[COLOR="Red"][B]הדיג'ימון הזה קופץ אל ידיך ואומר:"אני צ'יקומון,תעזור לי" הוא אומר לך בנחמדות רבה.
האנשים בחליפות אומרים לך:"זה אתה נכון?מחכים לך בסיס,אך קודם תחזיר לנו את צ'יקומון",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני? מה זאת אומרת? ולמה אתם צריכים את צ'יקומון?
צ'יקומון , אתה גם מהעולם הדיגיטאלי כמו טסונאמון נכון?"
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.
אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".
אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אני מצטער הוא חייב לבוא איתנו" הוא אומר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"מה אתם אוכלים כאן בכדור הארץ?" היא שואלת,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]*תגיד איפה אתם הולכים לאכול[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
בחנות אתה רואה שני אנשים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"כן,אני מהעולם הדיגיטלי",אחר כך האנשים בחליפות אומרים:"לא יקרה לא שום דבר רע םשוט,צ'יקומון הוא חלק מהדיג'ימונים שעברו לעולם האמיתי ללא דיג'יכלי,המכשיר שקיבלת",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*פתחת את עמוד 10,טסונאמון עולה רמה[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="red"][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=adidas;621030][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"כן,אני מהעולם הדיגיטלי",אחר כך האנשים בחליפות אומרים:"לא יקרה לא שום דבר רע םשוט,צ'יקומון הוא חלק מהדיג'ימונים שעברו לעולם האמיתי ללא דיג'יכלי,המכשיר שקיבלת",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*פתחת את עמוד 10,טסונאמון עולה רמה[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/QUOTE]
"ללא דיג'יכלי?...
אולי אני אקח אותו איתי?" אני אבקש מהם .
-
[quote=adidas;621030][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"מה אתם אוכלים כאן בכדור הארץ?" היא שואלת,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]*תגיד איפה אתם הולכים לאכול[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/quote]
"מבחעינה עקורנית הרבה מאכלים אבל בחנות האוכל יש המבורגרים,כריכרים וחטיפים.מה את רוצה לאכול?"אני אומר ושואל את יוקומון בקול נעים. 'היא בכלל אוכלת אוכל אנשוי?נראה לי שאין בררה אז כן,טוב נגלה עכשיו.'אני חושב לעצמי.
-
[quote=adidas;621030][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני מצטער הוא חייב לבוא איתנו" הוא אומר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אבל תבטיח לי תנסה להשיג בובה שנראת כמוהו אם לא שנינו נסתבך."אני אומר לאיש
-
[quote=adidas;621030]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
אני הולך אחריו
"חכה לי קורומון!" אני צועק לו ואומר לו שיחכה לי
אני רץ אחריו במהירות שיוביל אותי
-
[quote=adidas;621030][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אין סיכוי! אם טוקומון הולך, אני איתו!" אני אומר בכעס.
"אין סיכוי שתפריד בנינו!".
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"טוקומון הולך איתי לאימונים מיוחדים של שבוע כדי לחזק אותו למסע" הוא מסביר לך.
"אין לך מה לדאוג,אצלנו הוא בטוח" הוא אומר כדי להוריד ממך את הדאגה.
פתאום אתה שומע את טוקומון אומר:"זה בסדר בנג'מין,הכל בסדר,אני חבר שלך ולא אעזוב אותך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"אני אשמח לאכול את החטיף הזה שדיברת עליו",,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"דיג'יכלי זה.. לא משנה,יסבירו לך שם" הוא אומר ואחר כך מוסיף,"אני מצטער עם כמה שהוא אוהב אותך אני לא יכול לתת לו ללכת,אנחנו חייבים לבדוק מלא דברים שקשורים לדיג'ימונים".
"תכנס לשם ויסבירו לך הכל" הוא אומר ומצביע על הפתח שנפתח בקיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621158][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"טוקומון הולך איתי לאימונים מיוחדים של שבוע כדי לחזק אותו למסע" הוא מסביר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"אין לך מה לדאוג,אצלנו הוא בטוח" הוא כדי להוריד לך את הדאגה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פתאום אתה שומע את טוקומון אומר:"זה בסדר בנג'מין,הכל בסדר,אני חבר שלך ולא אעזוב אותך",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אמ.. אני.. אני מניח.. אני מניח שבסדר... אבל רק לשבוע!" אני אומר לו.
"אני אתגעגע אלייך טוקומון..." אני לוחש לו בחיבה.
-
[quote=adidas;621158][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"אני אשמח לאכול את החטיף הזה שדיברת עליו",,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR][/quote]
"מה דעתך על מנה מיוחדת תוצרת בית?ביצת עין בנוסח מיץ תפוזים?"אני אומר בחיוך על השפתיים.'בוא נלך לגנוב ביצה,זה לא יפה אבל ככה משיגים אוכל וזה מה שעושים גם האנשים שעובדים ואז לשים מיץ תפוים ולטפטף על זה.זה עומד לצאת מאוד טעים!'אני חשב ומלקק את השפתיים.
-
[QUOTE=adidas;621158][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"דיג'יכלי זה.. לא משנה,יסבירו לך שם" הוא אומר ואחר כך מוסיף,"אני מצטער עם כמה שהוא אוהב אותך אני לא יכול לתת לו ללכת,אנחנו חייבים לבדוק מלא דברים שקשורים לדיג'ימונים".
"תכנס לשם ויסבירו לך הכל" הוא אומר ומצביע על הפתח שנפתח בקיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
" טוב אני אכנס לשם " אני יגיד ואתחיל ללכת לשם , כש"שכחתי" לתת להם את צ'יקומון.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]הם הולכים בזמן שטוקומון מחייך אליך.
כאשר הם יוצאים הטלפון מצלצל ואביך על הקיו:"בנג'מין אני צריך שתבוא לחנות שנייה",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]נראה שיוקומון לא נלהבת מהמאכל.
"אולי כדאי שנאכל משהו אחר?",היא שואלת בנחמדות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"הדיג'ימון בבקשה",אתה שומע את קולו של אחד מהאנשים בזמן שאתה הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621175][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]הם הולכים בזמן שטוקומון מחייך אליך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]כאשר הם יוצאים הטלפון מצלצל ואביך על הקיו:"בנג'מין אני צריך שתבוא לחנות שנייה",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"מיד אבא" אשיב לו.
אני ארוץ לחנות במהרה.
-
[QUOTE=adidas;621175][B][COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"הדיג'ימון בבשה",אתה שומע את קולו של אחד מהאנשים בזמן שאתה הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
U][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני יתן לו את הדיג'ימון ואכנס
-
[quote=adidas;621175][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]נראה שיוקומון לא נלהבת מהמאכל.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"אולי כדאי שנאכל משהו אחר?",היא שואלת בנחמדות,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
*סורי על העיכוב חיפשתי מתכון מתאים.
"אפשר להכין לימונדה משני לימונים מהגן,מים מהבקובוק וקרח שבעזרת הקפאת המים במקפיא ובבית אפשר למצוא סוכר ואפילו לא ירגישו שלקחנו.זה מתכנון פשוט למדי!"אני אומר מוכן ומזומן לעבודה.'טוב זה אולי יהיה טעים לדעתי כן!'אני חושב בנחת ומתחיל ללכת לבצע את העבודה.