-
[quote=אדון פריון;673457][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתחיל לאכול באיזו שהו שלב הארי פוטר מתקרב אל אחד הילדים ולוקח אותו לשיחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הסירה מתחילה לזוז מהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]כעבור כמה דקות את מגיעה לטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואי אני מקווה שהוא יקח אותי עכשיו" אומר לספיר
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']*פתחת את ע''מ 10 קיבלת לויקורפוס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"הוא לא ייקח אותך,הילד שהוא לקח זה בנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הענק אומר :"קדימה הטקס כבר מתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673494][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]*פתחת את ע''מ 10 קיבלת לויקורפוס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"הוא לא ייקח אותך,הילד שהוא לקח זה בנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הענק אומר :"קדימה הטקס כבר מתחיל".[/FONT][/COLOR]
"זה הבן שלו " אומר בהתפעלות
-
[quote=אדון פריון;673250]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"אין לי מושג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש התנודדות והסירה שטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"או יופי" אני אומר ומסתכל מסביב על הנוף
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"כן זה בן שלו מה לא ידעת,הוא נראה בדיוק כמהו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שהסירה שטה מהר יותר ומהר יותר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']כעבור 5 דקות אתה מגיע לטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אישה קוראת :"קדימה הטקס כבר התחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673494][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הענק אומר :"קדימה הטקס כבר מתחיל".[/FONT][/COLOR]
אלך לכיוון שאליו שאר הילדים הולכים
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את הולכת לכיוון הטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את ג'ון נדחף ונופל על ידי אחד התלמידים החדשים.[/FONT][/COLOR]
-
טופס הרשמה:
שם משתמש:Captain_Charisma
שם במשחק:לוקאס האלגרין
אופי[כדי שאני אדע איך לשבץ אתכם]:חכם,אמיץ,טוב לב,סקרן
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים:2
בית:לא לגעת.
סוג דם:טהור
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד:ינשוף(שם:אינדיגו)
רשום לעיתון:הנביא היומי
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.
הערה:מקווה שיש עדיין מקום
-
[quote=אדון פריון;673738][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את הולכת לכיוון הטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את ג'ון נדחף ונופל על ידי אחד התלמידים החדשים.[/FONT][/COLOR]
אני מביטה לעבר התלמיד שדחף אותו ושואלת בכעס "למה דחפת אותו?"
-
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד שדחף אומר לך :"מה זה עניינך ילדה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת קול רגוע שאומר :"לויקורפוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שהילד שדחף את ג'ון נתלה באוויר מין קרסוליו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את ג'ון עם שרביט שלוף.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673758][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד שדחף אומר לך :"מה זה עניינך ילדה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת קול רגוע שאומר :"לויקורפוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שהילד שדחף את ג'ון נתלה באוויר מין קרסוליו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את ג'ון עם שרביט שלוף.[/FONT][/COLOR]
איך עשית את זה?" אני מתלהבת
--
לא הוספת לי תכונת אופי ל"רשומים", הוספתי אותה אתמול טיפה אחרי שנרשמתי.. כנראה דילגת... [התכונה היא "אמיצה"]
-
[quote=אדון פריון;673723]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שהסירה שטה מהר יותר ומהר יותר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]כעבור 5 דקות אתה מגיע לטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אישה קוראת :"קדימה הטקס כבר התחיל".[/FONT][/COLOR]
"קדימה בוא נמהר" אני אומר לרובין ויוצא מהר מהסירה
-
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ון אומר לך :"אני קרוב משפחה של סוורוס סנייפ הוא המציא את הלחש הזה,הוא המציא גם לחש מסוכן מדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אך אסור לי להשתמש בו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#003366][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שורת ילדים,רובין מסמן לך לעקוב אחריו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673775]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שורת ילדים,רובין מסמן לך לעקוב אחריו.[/FONT][/COLOR]
אני הולך אם רובין ומצטרף לשורת הילדים
-
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שרובין מצא מקום פנוי בשורה הראשונה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין שואל אותך :"תגיד אם לא נהיה באותו בית עדיין נהיה חברים נכון?".[/FONT][/COLOR]