בוקר טוב
Printable View
בוקר טוב
[quote=SexStyle;758303]*פלוץ*
בוקר טוב...
פלאפי אתמול שיחקתי בפוקימון אונליין עד 6 בבוקר חחחחח[/quote]
באמת? לא זכור לי שראיתי אותך בשרת
כותרת עילאית (:
חחח גם אתה שיחקת עד 6? אין לכם מה לעשות בלילה כאילו?
[quote=David Villa;758307]כותרת עילאית (:[/quote]
כותרת מצויינת.
אם כבר, למה שלא תוסיף שנמצאו חזירים באטמוספירה?
[QUOTE=David Villa;758307]כותרת עילאית (:[/QUOTE]
אני יבוא להתווכח אחרי שאני יסיים לצחוק
אתם ממש מצחיקים אתם יודעים?
את מי אתם אוהדים? הפועל ת"א או מכבי? כל אלה שלא מבינים בכדורגל אוהדים אותם.
וכן מי שמבין אוהד ירושלים ו?
[quote=David Villa;758313]אתם ממש מצחיקים אתם יודעים?
את מי אתם אוהדים? הפועל ת"א או מכבי? כל אלה שלא מבינים בכדורגל אוהדים אותם.[/quote]
אני אוהד את צפרירים חולון, ושום דבר בעולם הזה לא ישכנע אותי שהקבוצה הזו כמעט ולא קיימת. וגם אם הקבוצה הזו לא קיימת, היא עדיין הקבוצה הכי תרנגולית מבין כל הקבוצות הקיימות
ניצחתי.
את מי אתם אוהדים? הפועל ת"א או מכבי? כל אלה שלא מבינים בכדורגל אוהדים אותם.[/quote]
תדע לך שאני מבין הרבה בכדורגל. בגלל זה, אני רואה שהסיכוי של בית"ר לזכות העונה באליפות הוא בערך 1 ל-100, אולי קצת יותר (יכול להיות שבאמצע העונה שכטר וורמוט יפצעו, מי יודע).
אני אוהד של חיפה בכלל, למה זה תמיד צריך להיות מכבי ת"א או הפועל ת"א?
איזה לילה הזוי היה לי.. לא ישנתי בכלל
אני גם חושב שהפועל ת"א או מכבי ת"א יזכו באליפות, בית"ר בינתיים יכולה להיות בפלייאוף העליון (3-6) לפי רמת השחקנים שלך, את זה אומר לך אוהד הפועל ב"ש.
[QUOTE=SportMan;758318]אני גם חושב שהפועל ת"א או מכבי ת"א יזכו באליפות, בית"ר בינתיים יכולה להיות בפלייאוף העליון (3-6) לפי רמת השחקנים שלך, את זה אומר לך אוהד הפועל ב"ש.[/QUOTE]
+1
[quote=LordAbizi;758315]אני אוהד את צפרירים חולון, ושום דבר בעולם הזה לא ישכנע אותי שהקבוצה הזו כמעט ולא קיימת. וגם אם הקבוצה הזו לא קיימת, היא עדיין הקבוצה הכי תרנגולית מבין כל הקבוצות הקיימות
ניצחתי.[/quote]
יש קבוצה שנקראת צפרירים חולון, היא משחקת בליגה א'.
[URL]http://www.israel-football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2189[/URL]
אבי, אתה שוכח את מכבי חיפה, שאם אתה לא זוכר, היא הקבוצה הטובה בארץ בעשור האחרון.
[QUOTE=pokedex;758322]יש קבוצה שנקראת צפרירים חולון, היא משחקת בליגה א'.
[URL]http://www.israel-football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2189[/URL][/QUOTE]
הוא אמר ששום דבר לא ישכנע אותו שהיא לא קיימת הוא יודע שהיא קיימת