[QUOTE=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/QUOTE]
אתה לא יודע איפה אני גר/לומד/מי אני בכלל..
אין לך שום סיכוי..
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/QUOTE]
אתה לא יודע איפה אני גר/לומד/מי אני בכלל..
אין לך שום סיכוי..
[quote=יגאל;782280]אני בסדר ואתה?[/quote]
סבבה
[quote=ShamanBoy;782324]אתה לא יודע איפה אני גר/לומד/מי אני בכלל..
אין לך שום סיכוי..[/quote]
למתמטיקה דרכים משלה. למעשה מספיקים לי שלושה בלתי תלויים לינארית, ואין שום מקום שתוכל ללכת בלי שאני לא אדע איך למצוא אותך. זה היופי של האלגברה הלינארית.
[quote=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/quote]
[B]ואז אני אשלח בך את הכלב של חבר שלי שיאכל אותך. הוא אוכל אנשים לא נורמליים שאוהבים גיאומטריה ופיסיקה[/B]
[quote=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/quote]
אל תשכח את המחשבון-כלי הנשק הכי חשוב
[QUOTE=~Lior Dragon~;782327][B]ואז אני אשלח בך את הכלב של חבר שלי שיאכל אותך. הוא אוכל אנשים לא נורמליים שאוהבים גיאומטריה ופיסיקה[/B][/QUOTE]
מילאתי טופס הרשמה לבית ספר לזיופים, אפשר להצטרף?
[quote=~Lior Dragon~;782327][B]ואז אני אשלח בך את הכלב של חבר שלי שיאכל אותך. הוא אוכל אנשים לא נורמליים שאוהבים גיאומטריה ופיסיקה[/B][/quote]
אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו.
[QUOTE=LordAbizi;782326]למתמטיקה דרכים משלה. למעשה מספיקים לי שלושה בלתי תלויים לינארית, ואין שום מקום שתוכל ללכת בלי שאני לא אדע איך למצוא אותך. זה היופי של האלגברה הלינארית.[/QUOTE]
Help Me!
Math nerd is trying to hit me!
נו באמת,אני לא אגיע לרמה כזאת..
[quote=SexStyle;782329]אל תשכח את המחשבון-כלי הנשק הכי חשוב[/quote]
[B]אוי לא! מחשבון! הצילו את נפשותיכם![/B]
[QUOTE=~Lior Dragon~;782336][B]אוי לא! מחשבון! הצילו את נפשותיכם![/B][/QUOTE]
למקלטים!
[QUOTE=SexStyle;782329]אל תשכח את המחשבון-כלי הנשק הכי חשוב[/QUOTE]
מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש!
תגידו אדון פלריון כאן?
[QUOTE=guylamed;782339]מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש![/QUOTE]
אוי לא!
יותר גרוע!
[QUOTE=nilasak;782340]תגידו אדון פלריון כאן?[/QUOTE]
לא
[QUOTE=LordAbizi;782333]אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. [B]המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו[/B].[/QUOTE]
טעות, הוא לעולם לא יהיה חזק יותר ממי [B]שיצר[/B] אותו!