סטיבן:
אתה וצ'ימצ'אר נכנסים למנהרה ורואים שלט שכתוב בו ''בסיס סודי של צוות X'' מה תעשה?
כולם להגיב למה שניר כתב הוא יחליף אותי ביום שבת ראשון עד שלישי
Printable View
סטיבן:
אתה וצ'ימצ'אר נכנסים למנהרה ורואים שלט שכתוב בו ''בסיס סודי של צוות X'' מה תעשה?
כולם להגיב למה שניר כתב הוא יחליף אותי ביום שבת ראשון עד שלישי
[quote=יגאל;815698]סטיבן:
[/quote]
אומר לצ'ימצ'אר "מעניין מה יש פה? בוא נכנס" ונכנס לתוך הבסיס תוך כדי שאני אומר לצ'ימצ'אר "תתכונן לקרבות, יש סיכוי גדול שנצטרך להילחם פה".
[QUOTE=nilasak;815684]שלטם לכל השחקנים,אני ניר,המחליף של יגאל בימי שבת,עכשיו הוא נתן לי אישור לעשות תגובה,מקווה שתהנו ממני.
לי:
טרטוויג מפעיל עלי טער על סטרביה ומפספס,סטרביה מפעיל צוות כפול כדי לבלבל את טרטוויג,ואז מפעיל אז אוירי. מה תעשה?
?[/QUOTE]
אני אומר לטרטויג"תתחמק ואז יום בהיר ותעיף עלי טער על כול כפילי סטרביה"
מיכאל 357
צ'ימצ'אר מפעיל צעקה על פיקצ'ו בזמן שהם רצים (פיקצ'ו,צ'ימצ'אר).
הצעקה פוגעת בפיקצ'ו ומשטחת אותו,פיק'צו מפעיל חפירה. מה תעשה?
״כל הכבוד צ׳ימצ׳אר!״ אני אומר ״עכשיו תשאר רגוע ותשתמש בצעקה לתוך הבור שפיקאצ׳ו חפר (כי בתוך הבור הוא לא יכול להתחמק)וזה ישתק אותו בתוך הבור.
אחר כך תיכנס לבור ותתקוף בשריטות ללא הפסקה!״.
[QUOTE=nilasak;815684]שלטם לכל השחקנים,אני ניר,המחליף של יגאל בימי שבת,עכשיו הוא נתן לי אישור לעשות תגובה,מקווה שתהנו ממני.
לי:
טרטוויג מפעיל עלי טער על סטרביה ומפספס,סטרביה מפעיל מוות כפול כדי לבלבל את טרטוויג,ואז מפעיל אז אוירי. מה תעשה?
רון:
פיפלאפ מתחיל להלחם עם צ'ימצאר באגרוף,ומונע מצ'ימצ'אר לעשות עוד שריטות בקרב הצמוד הזה,צ'ימצ'אר מרחיק את פיפלאפ בעזרת העצקה
לפתע פיפלאפ מפעיל התמדה מול צ'ימצ'אר מה תעשה?
סטיבן:
צ'ימצ'אר קופץ ומפעיל גחלת,אך שינקס מתחמק ובורח. לפתע אתה רואה שמהגחלת יש פתח,מה תעשה?
בר:
אתה זורק פוקדור על נטו,הפוקדור מסתובב פעמיים ונפתח,לא הצלחת לתפוס את נטו,הוא בורח. מה תעשה?
לוקאס:
הונדור מפעיל להביור על הרצפה,ועושה שריפה "קטנה" (לעכשיו)
אתה והבדרילים שבתוך השריפה מתחילים לפחד,הבידרילים יורים עליך עוקץ רעל מה תעשה?
מיכאל 357
שון:
אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך: "ריפאתי לך אותם עכשיו,אתה צריך עוד עזרה?" מה תעשה?[/QUOTE] אומר: "חבל שלא הצלחנו אבל לא נורא תתעודד צ'ימצ'אר נצליח לתפוס פוקימונים יותר חזקים" והמשיך לחפש פוקימונים
[quote=nilasak;815684]
לוקאס:
[/quote]
"עכשיו הונדור תשתמש בלהביור על העוקצים כדי שיתעדו ואז תשרוף את כל הסביבה של הבידרילים!"אני אומר וחושב לעצמי מה טרטוויג תוכל לעשות
[quote]רון:
פיפלאפ מתחיל להלחם עם צ'ימצאר באגרוף,ומונע מצ'ימצ'אר לעשות עוד שריטות בקרב הצמוד הזה,צ'ימצ'אר מרחיק את פיפלאפ בעזרת העצקה
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'ר: "תתחמק ואז תשתמש בשריטה"
יש אישור מיגאל.
סטיבן:
מזל טוב! קיבלת פוקימון מיסטורי על פתיחת עמוד 10.
אתה וצ'ימצ'אר נכנסים למערה,צ'ימצ'אר קצת מפחד,לפתע אתה שומע פיצוץ,
מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק שאני קורא להם אנשי פיטרי) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,לפתע איפום מופחדת רצה מכיוון של אנשי גלקטיק,ונכנסת לפוקדור שרצית לזרוק על שינקס. מזל טוב!,יש לך איפום יעודכן. מה תעשה?
לי:
טרטוויג מתחמק מהאס אוירי של סטרביה ומגלה שזה היה כפיל!
טרטוויג מפעיל יום בהיר ומהחום כל הסטרביות חוץ מאחת נעלמות.
טרטוויג משגר עלי תער על סטרביה וזה מגיע כמו סופה
סטרביה מפעיל אס אוירי,מהחום האס אוירי בוער.
סטרביה עף כמו הרוח לעבר העלי תער הבוערים ורק מחזק את האס אוירי שלו,
ומתקרב לטרטוויג,לפתע אתה רואה שהעלי תער פגעו באדמה,ונפתח חור באדמה.
מה תעשה?
מיכאל (ה357 לא כולל לשם שחקן במשחק.)
צ'ימצ'אר מפעיל צעקה לתור הבור ולא קורה כלום,לפתע פיקצ'ו קופץ מהאדמה בזנב ברזל על צ'ימצ'אר,ומפיל אותו לחור.
פיקצ'ו משגר מכת ברק לתור החור,ואת שומע את צ'ימצ'אר מחוסל.
צ'ימצ'אר נמצא בתור החור,אתה תהיה חייב להכנס אליו כדי להחזיר אותו
מה תעשה?
בר:
אתה מחפש פוקימונים במקום,לפתע אתה רואה ריהונים שחופרים באדמה,מסביבם חבורת אריאדוסים שעשו חומה כדי שלא יעברו. מה תעשה?
לוקאס:
רעל לא מתעדה
הונדור מפעיל להביור על העוקץ רעל ומתחיל פיצוץ,השריפה רק התחזקה לכל היער,אתה רואה חבורה ענקית של מאקים שמתאחדים למאק ענק,המאק הענק יורה פצצת בוץ סופת חול ואקדח מים על כל היער,היער נהפך לביצה,כבר אין שריפה. אתה טובע בביצה ונכנס לתוך האדמה מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,מה תעשה?
רון:
צימצאר קופץ לתוך המערבולת ומפעיל שריטה (הוא לא הקשיב לך!) לפתע המערבולת מתחלקת לשניים,ופוגעת [b]באדמה[/b] שהופכת לביצה אתה וצ'ימצ'אר טובעים בביצה ונכנסים לתוך האדמה. מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,מה תעשה?
[QUOTE=nilasak;816176]יש אישור מיגאל.
סטיבן:
מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק שאני קורא להם אנשי פיטרי) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,לפתע איפום מופחדת רצה מכיוון של אנשי גלקטיק,ונכנסת לפוקדור שרצית לזרוק על שינקס. מזל טוב!,יש לך איפום יעודכן. מה תעשה?
לי:
טרטוויג מתחמק מהאס אוירי של סטרביה ומגלה שזה היה כפיל!
טרטוויג מפעיל יום בהיר ומהחום כל הסטרביות חוץ מאחת נעלמות.
טרטוויג משגר עלי תער על סטרביה וזה מגיע כמו סופה
סטרביה מפעיל אס אוירי,מהחום האס אוירי בוער.
סטרביה עף כמו הרוח לעבר העלי תער הבוערים ורק מחזק את האס אוירי שלו,
ומתקרב לטרטוויג,לפתע אתה רואה שהעלי תער פגעו באדמה,ונפתח חור באדמה.
מה תעשה?
צ'ימצ'אר מפעיל צעקה לתור הבור ולא קורה כלום,לפתע פיקצ'ו קופץ מהאדמה בזנב ברזל על צ'ימצ'אר,ומפיל אותו לחור.
מה תעשה?
בר:
אתה מחפש פוקימונים במקום,לפתע אתה רואה ריהונים שחופרים באדמה,מסביבם חבורת אריאדוסים שעשו חומה כדי שלא יעברו. מה תעשה?
לוקאס:
רעל לא מתעדה
הונדור מפעיל להביור על העוקץ רעל ומתחיל פיצוץ,השריפה רק התחזקה לכל היער,אתה רואה חבורה ענקית של מאקים שמתאחדים למאק ענק,המאק הענק יורה פצצת בוץ סופת חול ואקדח מים על כל היער,היער נהפך לביצה,כבר אין שריפה. אתה טובע בביצה ונכנס לתוך האדמה מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,מה תעשה?
רון:
צימצאר קופץ לתוך המערבולת ומפעיל שריטה (הוא לא הקשיב לך!) לפתע המערבולת מתחלקת לשניים,ופוגעת [b]באדמה[/b] שהופכת לביצה אתה וצ'ימצ'אר טובעים בביצה ונכנסים לתוך האדמה. מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,מה תעשה?[/QUOTE]
אגיד לצ'ימצ'אר: "תנסה לתקשר איתם שאנחנו לא רוצים לפגוע בהם או להרוס להם משהו"
[QUOTE=nilasak;816176]
מה תעשה?[/QUOTE]
״צ׳ימצ׳אר!״ אני צועק ורץ לעבר הבור ואומר לבן ״תעכב את האיש הזה בזמן שאני אוציא את צ׳ימצ׳אר!״ וקופץ לתוך הבור כדי להוציא את צ׳ימצ׳אר.*
[QUOTE=nilasak;816176]
סטיבן:
[/QUOTE]
מוציא אותה מהפוכדור ואומר לה "איפום תכיר את החבר שלי צ'ימצ'אר", ולצ'ימצ'אר "יש לנו חברה חדשה איפום".
לאחר מכן מחזיר את איפום לפוכדור ואומר לצ'ימצ'אר בוא נעקוב אחריהם.
[quote]רון:
צימצאר קופץ לתוך המערבולת ומפעיל שריטה (הוא לא הקשיב לך!) לפתע המערבולת מתחלקת לשניים,ופוגעת באדמה שהופכת לביצה אתה וצ'ימצ'אר טובעים בביצה ונכנסים לתוך האדמה. מתוך הקיר יוצאים 3 אנשים שעל בטנם יש את האות G (גלקטיק) רוכבים על בידופים,וממשיכים במערה בלי לחשוב עליך,מה תעשה?
[/quote]
אני צועק לצ'ימצ'ר" תצא משם ואז כשפיפלאפ יצא תשתמש בשריטה"
לא הבנתי מה קשור הצוות גלאקטיק
לי:
טרטוויג מפעיל עלי טער על סטרביה ומפספס,סטרביה מפעיל מוות כפול כדי לבלבל את טרטוויג,ואז מפעיל אז אוירי. מה תעשה?
רון:
סטיבן:
צ'ימצ'אר קופץ ומפעיל גחלת,אך שינקס מתחמק ובורח. לפתע אתה רואה שמהגחלת יש פתח,מה תעשה?
בר:
אתה זורק פוקדור על נטו,הפוקדור מסתובב פעמיים ונפתח,לא הצלחת לתפוס את נטו,הוא בורח. מה תעשה?
לוקאס:
מיכאל 357
שון:
אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך: "ריפאתי לך אותם עכשיו,אתה צריך עוד עזרה?" מה תעשה?[/QUOTE]
"תודה רבה" אני משיב לה
אני יוצא החוצה וחושב לעצמי:"כדאי שאתאמן קצת" אני יוצא מן מרכז הפוקימונים לחפש מאמנים או פוקימוני פרא.
[quote=nilasak;816176]י
לוקאס:
רעל לא מתעדה
[/quote]
מאיפה הגיע מאק? 0_0
--------------------------------
אני קורא להונדור ואז מוציא את טרטוויג ומחפש במערה פוקימונים אשר איתם הוכל להילחם
[quote=יגאל;815105]לוני
אתה מסתובב ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG] שאומר לך להביא לו את הפוקימון שלך מה תעשה?[/quote]
אני אומר לו: "אני לא נותן לך אותו, אני רק קיבלתי אותו ואני לא מוותר עליו" ואז אני רץ מהר ומנסה לברוח מהאיש הזה.