-
[QUOTE=LordAbizi;841476]
פלופי
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת, ויוצא קצת אש ומיד אחרי זה הרבה עשן וזה לא יותר מדי עוזר. פיג'י דוחף את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר מסתובב נותן לו מכה עם הזנב ואז שורט אותו. פיג'י לאחר מכן מנקר את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
"תעשה את זה שוב ואז תמשיך !"אומר לצארמנדר.
"תשתמש בעשן על מנת לגרום לקח שפיגי לא יראה אותך ! אחריי זה תנסה לאגור את האש בפה ולשלוח אותה בזרם אחד לכיוון של פיגי"הוסיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;841476]סטיבן
סינדקוויל רץ אל הלדיבה הלא מוכן ודוחף אותו. לדיבה נפגע, ואז נותן שני אגרופים לסינדקוויל.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תדחוף אותו עוד פעם".
-
[QUOTE=LordAbizi;841476
דן
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר ורואה שם את הסימן המוסכם של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך לכיוון שהשלט מראה ואתה בקרוב מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום.
.[/QUOTE]
אומר לדריניטי שינסה לעשות להביר
-
פלופי
לא הבנתי (ולכן גם צ'ארמנדר לא הבין) מה לעשות שוב.
--
צ'ארמנדר שולח עוד עשן ומייצר מעטה של עשן שדרכו גם אתה מתקשה לראות. אתה לא ממש רואה מה קורה, אבל העשן מתפזר ואתה מעריך ששניהם איכשהו פגעו אחד בשני.
סטיבן
סינדקוויל קופץ ודוחף את לדיבה. לדיבה טס אל סינדקוויל ודוחף אותו חזרה.
דן
גם במשחק הזה יש את כל הבולשיט של התקפות טריוויאליות ולא טריוויאליות.
-
[quote]דסו
הלהבה בגב של סינדקוויל נדלקת, והוא שולח סילון אש צר שמתקדם קצת, ואז מיד אחריו יוצא הרבה עשן מהפה של סינדקוויל. איפום מתכונן לתת מכה עם זנבו לצ'ארמנדר[/quote].
אני מורה לצ'רמנד'ר להתחמק!
ואז אני נזכר שזה בכלל סינדקוויל, "סינדקוויל תנסה להשתמש שוב במתקפת האש ברגע שהוא מנחית את המכה!
ככה אתה תשרוף לו את הזנב והוא לא יוכל להמשיך להילחם! תן לנשמותיו של אנטיי לצאת החוצה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;842124]
סטיבן
סינדקוויל קופץ ודוחף את לדיבה. לדיבה טס אל סינדקוויל ודוחף אותו חזרה.
.[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תדחוף אותו שוב ואז תרוץ אליו תרים אותו ותזרוק אותו חזק על הרצפה".
-
דסו
לעזאזל איתכם ופוקימוני האש שלכם. 2/3 מכל מחוז בחר בהתחלתי האש, איך אני אמור לתפקד ככה?!
--
איפום מנחית את המכה אל סינדקוויל שקפץ מעט הצידה, ולכן הרגל שלו קצת נפגעה. סינדקוויל שולח את הלהבה שמתקדמת מספיק כדי להגיע לאיפום. הזנב של איפום בוער מעט, ואיפום נוגח בסינקוויל.
סטיבן
סינדקוויל רץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נותן כמה אגרופים לסינדקוויל. סינדקוויל אוחז בלדיבה ומנסה לקום, אך העמידה שלו על שני רגליים ככה לא יציב, והוא זורק את לדיבה ונופל אחורה. (חוק שימור התנע Plox)
-
[QUOTE=LordAbizi;844135]
סטיבן
סינדקוויל רץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נותן כמה אגרופים לסינדקוויל. סינדקוויל אוחז בלדיבה ומנסה לקום, אך העמידה שלו על שני רגליים ככה לא יציב, והוא זורק את לדיבה ונופל אחורה. (חוק שימור התנע Plox)[/QUOTE]
אני אומר "סינדקוויל תקום מהר ותדחוף את לדיבה שוב".
-
[QUOTE=LordAbizi;842124]
דן
גם במשחק הזה יש את כל הבולשיט של התקפות טריוויאליות ולא טריוויאליות.[/QUOTE]
בהחלט בולשיט
--
מתיישב לידו מסתכל עליו ואומר לו להביור זה מתקפה שאתה מוציא אש מהפה האש יוצאת מהגוף שלך דרך הפה וזה נקרא להביור מבין?
-
סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו וקופץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נושך בתגובה את סינדקוויל.
דן
בולשיט, אבל זה מה שלמדתי מjolteon מפורום פוקימון המקורי.
--
צ'ארמנדר שומע את דבריך, ואז מנסה לבצע את מה שאמרת. יוצא סילון אש דקיק שלא עובר מרחק רב ואז נעלם, ולאחר מכן צ'ארמנדר פולט בטעות הרבה עשן.
-
[QUOTE=LordAbizi;846043]סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו וקופץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נושך בתגובה את סינדקוויל.
דן
--
צ'ארמנדר שומע את דבריך, ואז מנסה לבצע את מה שאמרת. יוצא סילון אש דקיק שלא עובר מרחק רב ואז נעלם, ולאחר מכן צ'ארמנדר פולט בטעות הרבה עשן.[/QUOTE]
התבלבלת , דרניטי זה הפוקימון שלי במשחק הזה.
-
דן
צודק, אבל זה לא משנה, קורית אותה תוצאה. פשוט תחליף כל הופעה של המילה צ'ארמנדר במילה דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;846043]
דן
--
צ'ארמנדר שומע את דבריך, ואז מנסה לבצע את מה שאמרת. יוצא סילון אש דקיק שלא עובר מרחק רב ואז נעלם, ולאחר מכן צ'ארמנדר פולט בטעות הרבה עשן.[/QUOTE]
אומר לו שינסה עוד פעם וינסה לפלוט את העשן מהאף ולא מהפה
-
דן
דרטיני שולח את האש מהפה שלו, ובמשך כמה שניות אתה רואה את המאמץ שכרוך בכך שהעשן יוצא לו מהאף. לבסוף אתה רואה שהמאמץ גובר על דרטיני והעשן יוצא מהפה שלו כמקודם, העשן מעט מחניק אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;842124]פלופי
לא הבנתי (ולכן גם צ'ארמנדר לא הבין) מה לעשות שוב.
--
צ'ארמנדר שולח עוד עשן ומייצר מעטה של עשן שדרכו גם אתה מתקשה לראות. אתה לא ממש רואה מה קורה, אבל העשן מתפזר ואתה מעריך ששניהם איכשהו פגעו אחד בשני.
[/QUOTE]
"צארמנדר תנסה להעביר את האש שמולטרס נתן לך דרך גופך עד לפה ומשם להוציא אותה החוצה במכה !"אומר.
"אם זה לא מצליח תשתמש בחבטה !"