-
[QUOTE]pokerart
אתה מתקיף את שני הילדים, לפתע אתה רואה איש מבוגר.
"למה תקפת את הילדים?!" האיש שואל אותך בכעס
מה תעשה?[/QUOTE]
"מי שואל?" אני שואל אותו בקול מלגלג, מתחיל לבחון את האיש, מרגיש איך הרוח אשר נושבת באזור מנערת את חליפתי בכוח רב, החום הרב מעט הקשה עלי אך בסופו של דבר הסתדרתי עם מסכתי, ידעתי מיד שאותו איש יתכנן מיד לתקוף אותי לאחר שפגעתי בשני הילדים ועמדתי בצורה כך שאני יהיה מוכן לקרב.
*אגב אחי, יש סיכוי שאני יצליח להשיג את פרי השטן בקרוב? כי ללא הוא אני פשוט יהיה אפס בקרבות(גם מטווח קרוב ורחוק)*
-
[COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"זה בסדר, אנחנו צוות" ראף אומר לך במזמן שאתם רצים[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתם מגיעים לספינה ואתה מתחיל לחתור בכל הכוח[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"ג'ק, תיראה את זה" ראף אומר לך בזמן שהוא מיסתכל על פתק[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=blue]pokerart[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני ראש העיר של העיירה הזאת" הוא אומר לך בכעס רב[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני לא יתן לך לפגוע בילדים מהעיירה שלי!" האיש אומר לך [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"עכשיו אני יגרום לך להצטער על שהרבצת לילדים" האיש אומר לך [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
-
[QUOTE=zoro;897645][COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"זה בסדר, אנחנו צוות" ראף אומר לך במזמן שאתם רצים[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתם מגיעים לספינה ואתה מתחיל לחתור בכל הכוח[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"ג'ק, תיראה את זה" ראף אומר לך בזמן שהוא מיסתכל על פתק[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
אני אומר לראף"מאיפה הפתק הזה שאתה מחזיק בידך.?" אני מתחיל לקרוא תפתק שראף מחזיק
-
[quote=zoro;896031][COLOR=purple]gal142536[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני לא רוצה ממך כלום, אתה זה שבאת ותקפת אותי" הנסיך אומר לך בשחצנות[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אתה תלך למקום שהכי מתאים לך הצינוק" הוא אומר לך בזילזול[/COLOR]
[COLOR=#800080]"שומרים חכו אותו עכשיו לצינוק" [/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"לא!! אני לא הולך לסיים את חיי בצינוק אתה מבין!,עצה שלי תשחרר אותי עכשיו!"
אני אומר עצבני ובאותו זמן אני מנסה להתנגד לשומרים ולברוח מהמקום
-
[COLOR=#8b0000]"הפתק היה כאן על הספינה" ראף אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה מיסתכל על הפתק ואתה רואה שם תמונה שלך ומתחתיה כתוב המספר 100,000.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה מיד מבין שאתה מבוקש.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]*הבאונטי שלך עלה ל100,000![/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=purple]gal142536[/COLOR]
[COLOR=#800080]"בוא נעשה עיסקה" הנסיך אומר לך עם חיוך גדול על הפנים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני יתן לך להילחם עם חמשת הלוחמים החזקים של המלכה, אם תצליח לנצח לפחות שלושה מהם אני יתן לך ללכת, אבל אם אתה לא תצליח אני יוציא אותך להורג, מה דעתך?" הנסיך אומר לך בהתלהבות במחשבה שאתה בטוח תפסיד[/COLOR]
-
[quote=zoro;897813][COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"הפתק היה כאן על הספינה" ראף אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה מיסתכל על הפתק ואתה רואה שם תמונה שלך ומתחתיה כתוב המספר 100,000.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה מיד מבין שאתה מבוקש.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]*הבאונטי שלך עלה ל100,000![/COLOR]
[/quote]
אני שמח מהספר שאני רואה ואומר לראף"גדול יש לי באונטי.זהאומרשאני חזק.מה אין שום פתק שאומר כמה לך יש?"
-
[QUOTE]pokerart
"אני ראש העיר של העיירה הזאת" הוא אומר לך בכעס רב
"אני לא יתן לך לפגוע בילדים מהעיירה שלי!" האיש אומר לך
"עכשיו אני יגרום לך להצטער על שהרבצת לילדים" האיש אומר לך
מה תעשה?[/QUOTE]
"בסדר, אבל אני לא רציתי לעשות זאת רק שתדע" אני אומר לו תוך כדי שאני מתחיל לרוץ במהירות המרבית שלי, שולח את שני ידי אחורנית בעוד ששני עיני לא זזות מפרצופו של הזקן, בעוד שאני רץ אני מנסה לשמוע כל תזוזת רגל שלו לכיוון מסוים כדי שאני יהיה מוכן לכל דבר, ולחא מכן ברגע, אחד אני פשוט קופץ הכי גבוה שאני יכול באוויר חושף את שני סכיני הנשלפים ו"מתמוטט" על הזקן(פרצופו-למוות מהיר יותר) "סורי" אני אומר ומוציא את שני סכיני מגופו, דם רב ניתז על גופי בעוד שאני מתחיל לחפש על גופו של הזקן דברים
*למה אתה לא מחזיר לי תשובה!?, מה קורה עם הפרי שטן.. בינתיים אני לא יכול לעשות כלום לאנשים עם נשק =.=*
-
[COLOR=#8b0000]"אני שמח בשימחתך, אבל אין שום פתק עלי" ראף אומר לך בהתבאסות.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"תיראה מה יש שם!" ראף אומר לך ואתה מיסתובב, אתה רואה ספינת פיראטים ענקית.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ לכיוונו של האיש ותוקף אותו ובכך אתה הורג אותו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הילדים הקטנים רואים את זה והם מתחילים ליזרוק אליך אבנים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"היי, אתה הרגת את ראש העיר שלנו!" אתה שומע [/COLOR]
[COLOR=black]*אחי אני מיצטער אבל אי אפשר כל כך מהר. מה רע בנשק שיש לך עכשיו?[/COLOR]
-
[quote=zoro;898344][COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אני שמח בשימחתך, אבל אין שום פתק עלי" ראף אומר לך בהתבאסות.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"תיראה מה יש שם!" ראף אומר לך ואתה מיסתובב, אתה רואה ספינת פיראטים ענקית.[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לראף" בואנסתל לפני שיבחינו בבנו.בטח יש לקפטן בואנטי ענק יותר משלי"אני להשיט תסירה מה לפני שיראו אותנו
-
[QUOTE]pokerart
אתה רץ לכיוונו של האיש ותוקף אותו ובכך אתה הורג אותו.
הילדים הקטנים רואים את זה והם מתחילים ליזרוק אליך אבנים.
"היי, אתה הרגת את ראש העיר שלנו!" אתה שומע
מה תעשה?
*אחי אני מיצטער אבל אי אפשר כל כך מהר. מה רע בנשק שיש לך עכשיו?[/QUOTE]
*פשוט עם שני הנשקים שי לי כעת הם מגיעים לכ-5ס"מ לאחר סופה של היד, אבל לדוגמא נגד חרב... אין לי סיכוי(הבדל בין מרחק)*
"אבל אתם לא יודעים את זה..." אני אומר וחיוך קטן עולה על פני, אשר מוסתרות ע"י המסכה, ככל הנראה הדם הרב שינה לי את האופי שלי, אני בד"כ בחור ששואף לצד ולחוסר אלימות... אבל עכשיו... יש משהו מוזר.
אתה כל השאלות הללו אני שואל את עצמי בעוד שאני מכניס לתוך כל אחד מהם את הלהבים, מיד לאחר מכן אני לוקח את כל אחת מן הגופות לצד(סמטה, ואת כל הגופות-שני ילדים וזקן) ומתחיל לעבור על גופם לחפש חפצים חשובים או כאלו שיעזור לי בדרכי!
-
[quote=zoro;897813]
[COLOR=#800080]"בוא נעשה עיסקה" הנסיך אומר לך עם חיוך גדול על הפנים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני יתן לך להילחם עם חמשת הלוחמים החזקים של המלכה, אם תצליח לנצח לפחות שלושה מהם אני יתן לך ללכת, אבל אם אתה לא תצליח אני יוציא אותך להורג, מה דעתך?" הנסיך אומר לך בהתלהבות במחשבה שאתה בטוח תפסיד[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני מגחח ואומר בקול נחוש "חח..... אין בעיה תביא אותם,אני מוכן לכסח כמה לוחמים שאתה רוצה, אבל רק שתדע חבל על הזמן שלי ושלך,אז פשוט בוא נגמור עניין ואני ילך כבר עכשיו....,
אם אתה ממש רוצה אין בעיה קדימה, הגיע הזמן לקרב!"אני אומר מוכן לקרב!
-
שם מישתמש: Shikamaru Nara
שם במשחק: מיאזאקי קאי (שם פרטי קאי)
רקע: קאי היה סייף צעיר אך בעל פוטנציאל, השילוב בין החרבות שלו לבין הבעיטות שלו היה קטלני למדי. קאי היה מוכשר מאוד והנער השני הכי טוב בדוג'ו בסייף, שני הנערים הפכו ליריבים. שמו של יריבו של קאי היה סורה, אך שמועות אומרות שהוא שינה את שמו. לאחר כשנתיים, שניהם היו בגיל 17, סורה פרש מהדוג'ו וברח למים, לא נותרו אחריו עקבות. לאחר כחצי שנה קאי הבין שאין לו עוד יריב ראוי בדוג'ו, עזב גם הוא וגנב ספינת מפרש קטנה במטרה לחפש את סורה. מטרתו המשנית של קאי היא להביס כל סייף וסייף באשר הוא, בין אם זה מיהוק או זורו. סגנון לחימתו של קאי הוא סגנון מיוחד שהוא פיתח, קאי משתמש בשתי חרבות ויוצר איתן המון שילובים ומתקפות מיוחדות, קאי גם משתמש בבעיטות למיניהן שעוזרות לו מאוד במהלך קרב. באחד מבין הקרבות הרבים של קאי וסורה, קאי נפצע קשה בעין ונשארה לו צלקת המתחילה ממעל העין ונגמרת בתחתית, במזל הוא עצם את העין בזמן החתך. לסורה יש מאותו קרב צלקת הנמשכת בלחי השמאלית שלו. לפני שיצא לים, קאי התחיל מסורת הכוללת צביעת הלחיים שלו בצבע האהוב עליו, כחול (ראה תמונה), מסורת זאת הייתה במקור של סורה. כיום, קאי יצא לים נחוש בדעתו לנצח כל סייף, למצוא את הוואן פיס ולהפוך למלך הפיראטים.
תמונה:
[SPOILER][IMG]http://i58.photobucket.com/albums/g264/Moonlight_Meika/Kai/KaiHiwatari-2.jpg[/IMG][/SPOILER]
כסף: 10000 ברי
ציוד: 2 חרבות, אוכל, בגדים, פיגיון
שם הצוות: נארה
צוות: לא לגעת
אפשר בבקשה פרי שטן מסוג לוגיה השולט בחשמל?
-
[COLOR=#8b0000]"אתה צודק!" ראף מסכים איתך והא מתחיל לחתור איתך.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אוי לא, הם מיתקרבים אלינו" ראף אומר לך בלחץ[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתקיף את שני הילדים והם מתים מהר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מחביא אותם בסימטה ואף אחד לא מגלה אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחיל לחפש על הילדים דברים אבל אתה לא מוצא.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחיל לחפש אצל ראש העיר ואתה מוצא בכיס שלו מפה מוזרה[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אז אתה רוצה לוותר על הקרבות?" הנסיך שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"יש לי הצעה יותר טובה, אתה תילחם נגדי!" הנסיך אומר לך בהתלהבות[/COLOR]
Shikamaru Nara
תשפר את הרקע שלך
*כן אתה יכול לקבל את הפרי אבל בשלב מאוחר
-
[size=2][b][u]התחלה[/u][/b][/size]
[size=2]אתה קם מתרגש זהו היום אתה יוצא לים.אתה לובש בגדים מתלבש ויוצא מביתך אל הסירה שהוריך נתנו לך.אתה מגיע לסירה ומתחיל לשוט בה.כעבור זמן מה אתה פוגש את מלך הים (דג) מלך הים רוצה לטרוף אותך מה תעשה? [/size]
[/size][/QUOTE]
אסתכל עליו במבט מאיים עם עיניים אלכסוניות "אתה לא רוצה להיכנס לזה" אומר בקול עצבני ומאיים, ארים רק קצת את החרב השמאלית שלי עם ידי הימנית בעודי עושה אותו דבר עם היד השנייה, אחכה למהלך הראשון שלו בכדי לקפוץ על ראשה ולנקר את עיניו
-
[QUOTE=tomer44;902562][COLOR=darkred]monster[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אתה צודק!" ראף מסכים איתך והא מתחיל לחתור איתך.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אוי לא, הם מיתקרבים אלינו" ראף אומר לך בלחץ[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראף"אין לנו סיכוי להתחמק בזמן מהם.בוא נקוה שהפיראטים האלו טובים.אם כן מזל.אם לא הם יהרגו אותנו"