[quote=Guille;888627]יולי נראה לי
דודי איים לדקור את בר[/quote]
אוי תעשה טובה -_-
וכן סוף יולי היה המפגש הראשון... באו 4 ילדים לשם.
Printable View
[quote=Guille;888627]יולי נראה לי
דודי איים לדקור את בר[/quote]
אוי תעשה טובה -_-
וכן סוף יולי היה המפגש הראשון... באו 4 ילדים לשם.
[QUOTE=Guille;888627]יולי נראה לי
דודי איים לדקור את בר[/QUOTE]
זה היה מתוכנן או שזה יצא לפועל?
הדקירה או המפגש?
המפגש יצא לפועל
נו מה נסגר עם המפגש שלכם בסוף ?
אוי נו מה אתם מפחדים מדודי?
רוצים להשכיר מאבטח?^^^
[quote=YoRt3m;889540]אוי נו מה אתם מפחדים מדודי?[/quote]
יש פה ילדים בגיל 12 שמאמינים לכל דבר והם תמימים דודי סיפר להם שהוא דקר מישהו?אז הם מאמינים לו טוב בסדר רק דודי ידקור מישהו ולא ישב על זה בכלא חחח דרך אגב לא שאני מתכוון לבוא למפגש כי במרץ אני חוגג יום הולדת 24 וזה לא לגיל שלי אבל יש לי רעיונות חדשים לפגישה אתם תוכלו להפגש למשל בראשון לציון באזור התעשיה החדש תחשבו על זה או כמו שורתם אמר בתל אביב השאלה איפה אני הייתי ממליץ לכם בחוף ירושלים או יד אליהו או בלומיפלד לא חייבים לראות משחק כדורגל או כדורסל פשוט תיפגשו שם ואחר כך תסתובבו .
[QUOTE=YoRt3m;889540]אוי נו מה אתם מפחדים מדודי?[/QUOTE]
צודק!
כולה ילד בן 12 שחש את עצמו ערס..
אם כל ערס שהיה אומר אני ידקור אותך. והיינו לוקחים אותו ברצינות חצי מהם היו בכלא..
אחי מה לפחד ממנו הוא בטח ילד בן 9 עם בעיות....
וגם אם נפגש בעיר הוא לא יכול לעשות לנו כלום וגם אם לא אם אנחנו הרבה הוא לא יכול לעשות לנו כלום
לא בטוח שאני אבוא
[quote=KANE;889544]יש פה ילדים בגיל 12 שמאמינים לכל דבר והם תמימים דודי סיפר להם שהוא דקר מישהו?אז הם מאמינים לו טוב בסדר רק דודי ידקור מישהו ולא ישב על זה בכלא חחח דרך אגב לא שאני מתכוון לבוא למפגש כי במרץ אני חוגג יום הולדת 24 וזה לא לגיל שלי אבל יש לי רעיונות חדשים לפגישה אתם תוכלו להפגש למשל בראשון לציון באזור התעשיה החדש תחשבו על זה או כמו שורתם אמר בתל אביב השאלה איפה אני הייתי ממליץ לכם בחוף ירושלים או יד אליהו או בלומיפלד לא חייבים לראות משחק כדורגל או כדורסל פשוט תיפגשו שם ואחר כך תסתובבו .[/quote]
בעזריאלי...
כל המפגשים זה שם...
תכף תציע שנקבע בסניף בנמל ונקפיץ ערק
לא צריך לקלל אותו בגלל זה....
אני בא 100 אחוז אם יש מפגש.... הייתי בא גם בקודם אבל לא הייתי בפורום...
[quote=שמוליקיפוד;889553]בעזריאלי...
כל המפגשים זה שם...
תכף תציע שנקבע בסניף בנמל ונקפיץ ערק[/quote]
בנמל זה אחלה רעיון תוכלו לעשות מסיבת חוף לבני נוער
אני רק אומר שיכול לבוא מישהו כמו דודי שבאמת יהיה לו אומץ
אבל עזבו פעם שעברה הלך לכם טוב לא יקרה כלום