-
[quote]פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"[/quote]
"יש עוד דלתות?" אני מדבר לעצמי המום מאוד ממה שקורה, אך בכל זאת לא עוזב את צ'יקוריטה, אני מרים אותו בעזרת שני ידי כאשר אני מוריד את כל הלבות מעלי מתקדם לעבר הדלת "ברצוני שתטפלו בו!, עבר עליו קרב קשה מאוד והוא פצוע אז בבקשה תעשו משהו!" אני מדבר ברצינות רבה ומעט דמעות זולגות מעיני, המום מזה שאני באמת פגעתי בפוקימון... בכוחות עצמי... אני תוהה לעצמי מספר אלות על הדברים הללו ואז נכנס לחדר מתחיל לסובב את עיני סביב בוחן כל דבר קטן.
-
אם עוד אפשר להירשם ~
שם משתמש:Atune
שם במשחק:ארטמיס דיאנה פריס.
תיאור:גבוהה,שיער חום עיינים ירוקות ,לובשת בעיקר בגדים כחולים או סגולים.
רקע:לארטמיס יש שם מיוחד .את זה כולם יודעים,אבל לא סתם קוראים לה בשם אלה יוונית.
ארטמיס נולדה במיוחד בשביל שלון אחיה בה,בגלל שלה יש כוחות שיאפשרו לה לא לתת לו שליטה מלאה
עליה.ארטמיס מעדיפה שיקראו לה דיאנה,לא מפני שזה שם יפה יותר,אלא בגלל שהיא היחידה שקוראים לה ככה במחוזות,וכל מי שישמע על השם שלה" ארטמיס " יבין מיד שזוהי היורשת הנפשית ללון,מפני שכבר הכריזו על זה,ארטמיס מנסה לשמור על זאת בסוד.היא החליטה לצאת למסע בשביל שלא יגלו אותה ,וכל מי שתפגוש בדרך יאמין ששמה הוא [B]דיאנה.[/B]
כוח מיוחד:תכתבתו תכו המיוחדשהיה לדמות שלכם.וגם תפרטו איך הכוח הולך נרא שמבצעים אותו.
מתקפה מיחדת:"כוח ירח ." כוחה של ארטמיס הוא כוח ירח,אשר הופך את הירח לאדום ולגרום ליריבה להירדם.באותו הזמן הוא חולם סיוט ,שמפציע אותו לגמרי .אם הוא ימות (סיכויים קטנים ,זה מפציע אותו רק מבחוץ ובלא איברים חושבים) כוחו יעבור אליה.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/y4jnmkykzmnk.png[/IMG][/URL]
מחוז:מחוז האופל
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן
אם כן
הפוקימון שלו:אתה תחליט
ציוד:אוכל פוקימונים ,חבל,10 פוקדורים,פלאפון..
בערות/בקשות: אין לי כרגע.
-
[B][COLOR=darkorange]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מנסה להניף את הסטטיות על כל הלוחות אבל אתה עדיין לא מספיק חזק וזה פוגע רק בחלקם הרסת עוד 3 מטרות! אור אומר לך: "רעיון נחמד אולי כשתהיה ב100% שליטה תוכל ליישם אותו יותר טוב!". אחוזי השליטה עלו בעוד 10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ניר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אוקי נביא לך פוקימונים" הם אומרים ולוקחים קופסא מהודרת למדי שבתוכה פוקדור "הינה הפוקימון שרצית" אתה מבין שזה גסטלי ולוקח את הפוקדור הם מובילים אותך אל היציאה ולקראת הסוף שואלים: "תרצה להתאמן או לא?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה שולח סתם קרן חשמלית לרצפה והקרן עפה לכל הכיוונים ולבסוף פוגעת באור הוא מתעצבן ונותן לך אגרוף חזק בבטן ואומר "כדי לך שתיזהר! יש לך מזל שזה לא משפיע עלי!" אתה מתחיל להשתעל ונופל על הברכיים שלך אור אומר לך "קום!" הוא פותח את הדלת ואתה רואה מגרש אימונים! הוא אומר לך "אם תסתכל סביבך תראה הרבה גנרטורים כמה מהם יחזירו אליך מתקפה וכמה יהוו מטרות עליך להתרכז ולפגוע רק במטרות רמז: זהה חוקיות!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מנסה בכל בכוח להכין 4 כדורי אש וזה מצליח לך! אבל אתה פתאום לא שולט בהם והם עפים לכל הכיוונים! סאי אומר לך "תנסה להשתלט עוד יש לך סיכוי קדימה!" מהר! מה תעשה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מנסה להרים 5 אבנים והם רק זזות טיפה סאי אומר לך "אולי חמש אבנים זה קשה לבינתיים נסה רק 3" הוא אומר בקול שנעים לאוזנך אתה משחרר שתי אבנים והינה לך אתה מצליח! אתה מתגאה בעצמך ומפיל את האבנים (בכוונה). אחוזי השליטה עלו ב-7%![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקרארט[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B]אתה מרים את צ'יקוריטה וצ'יקוריטה במבט אחוז תודה אומר לך "צ'יקו צ'יקו!" הוא שמח שעזרת לו קולאומר אומר לך "לא אנחנו לא נטפל בו! הוא סתם חלש שהוא הפסיד לטירון עלוב" ואז הוא חושף את עצמו אליך אתה מתעצבן וגופך עולה בלהבותוצ'יקוריטה סובל מכאבים איומים! מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]בר את לא רשומה אין מקום את ברשימת ההמתנה[/COLOR]
-
[quote=לוקאס;906421][B][COLOR=darkorange]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מנסה להניף את הסטטיות על כל הלוחות אבל אתה עדיין לא מספיק חזק וזה פוגע רק בחלקם הרסת עוד 3 מטרות! אור אומר לך: "רעיון נחמד אולי כשתהיה ב100% שליטה תוכל ליישם אותו יותר טוב!". אחוזי השליטה עלו בעוד 10%[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][/COLOR][/quote]
"בסדר,שוב,סטטיות!" אומר ואעביר בין ידי חשמל בשביל ליצור כדור חשמל,וארה אותו מידי אל עבר אחט מהמטרות ואומר:"חזיז!" ואשגר עליו חזיז ברק בשביל שאתנפץ לכל המקום.
-
[QUOTE=לוקאס;906421][B][COLOR=purple]מארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה שולח סתם קרן חשמלית לרצפה והקרן עפה לכל הכיוונים ולבסוף פוגעת באור הוא מתעצבן ונותן לך אגרוף חזק בבטן ואומר "כדי לך שתיזהר! יש לך מזל שזה לא משפיע עלי!" אתה מתחיל להשתעל ונופל על הברכיים שלך אור אומר לך "קום!" הוא פותח את הדלת ואתה רואה מגרש אימונים! הוא אומר לך "אם תסתכל סביבך תראה הרבה גנרטורים כמה מהם יחזירו אליך מתקפה וכמה יהוו מטרות עליך להתרכז ולפגוע רק במטרות רמז: זהה חוקיות!"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
בלי לדבר אחזיר את טורצ'יק לפוקדור שלו ואכוון את האצבע שלי על הגנראטור השמאלי ביותר, ארכז כוח חשמלי וארה קרן חשמלית עליו.
-
[quote]ניר
"אוקי נביא לך פוקימונים" הם אומרים ולוקחים קופסא מהודרת למדי שבתוכה פוקדור "הינה הפוקימון שרצית" אתה מבין שזה גסטלי ולוקח את הפוקדור הם מובילים אותך אל היציאה ולקראת הסוף שואלים: "תרצה להתאמן או לא?"[/quote]
"גסטלי?,אתם צוחקים עלי?",אצחק על הרצפה.
לאבא שלי היה את השישיה-זה אבא שלי תעשו לי טובה!.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
האיש אומר לך בכעס"אולי גסטלי שלך חלש כרגע אך אתה תאמן אותו הוא בסור יהפוך לגנגר חזק מאוד.והוא היה אחד הפוקימונים החזקים שלך.רק אני רוצה להודיע לך.אם אתה רוצה לההתחיל תמסע אז לך לבסיס של במחתרת.תוכל לעבור תבמחן ה1 והשני בכות כוחותיך וכוחות הגסטלי שלך.אז לך כבר ובדרך 1 תוכל לתפוס פוקימונים כמו של אביך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]מארק
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה מכון את האצבע שלך על הגראנטור השמאלי ביותר.קרן חשמל יוצאת מהאצבע שלך ופוגעת בגראנטור השמאלי.אתה מחכה לראות אם הקרן תוחזר אליך או לא.לפתע קרן החשמצל ששלחת נשלחת אליך.אך אתה מצליח להתחמק מימנה ויוצא מזה לכול פגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]עומר אתה משלב את שתי ידיך ויוצר כדור חשמל סטטי.אתה יורה את כדור החשמל אל עבר אחת המטרות שנמצאןות באויר.הכדור חשמל מנפץ את המטרה לרסיסים.אור אומר לך"מדהים עומר" אחוזי שליטה עלו ב[/COLOR][/B]5%
-
[quote]האיש אומר לך בכעס"אולי גסטלי שלך חלש כרגע אך אתה תאמן אותו הוא בסור יהפוך לגנגר חזק מאוד.והוא היה אחד הפוקימונים החזקים שלך.רק אני רוצה להודיע לך.אם אתה רוצה לההתחיל תמסע אז לך לבסיס של במחתרת.תוכל לעבור תבמחן ה1 והשני בכות כוחותיך וכוחות הגסטלי שלך.אז לך כבר ובדרך 1 תוכל לתפוס פוקימונים כמו של אביך"[/quote]
"כן כן,מה שתגיד-אומר לאיש ואלך.
גסטלי צא!,ואוציא את גסטלי. "ברוך הבא,אני יודע שאתה הפוקימון של אבא שלי-אתה רוח ולכן שרדת את הפיצוץ,אמרו לי כבר עליך אז בוא תעזור לי. אני יהפוך לבלתי נראה ואפעיל פטיש רוחני שאשבור את הדלת,ואתה תפעיל כדור צל על הפטיש כדי לחזק אותו,קדימה!"
-
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לאבא שלך לא היה גסטלי
אתה יוצא מהבנה ומוציא את גסטלי מהפוכדור שלו.גסטלי מסכים לעזור לך.אתם מגיעם לדלת הבסיס.אאתה נהפך לבלתי נראה ומפעיל את הפטיש הבלתי נראה שלך.גסטלי משדרג את זה בכדור צל.והופך את זה לפטיש צל רוח.אתה מניף את הפטיש על הדלת ושובר אותה בחוזקה רבה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906593][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לאבא שלך לא היה גסטלי
אתה יוצא מהבנה ומוציא את גסטלי מהפוכדור שלו.גסטלי מסכים לעזור לך.אתם מגיעם לדלת הבסיס.אאתה נהפך לבלתי נראה ומפעיל את הפטיש הבלתי נראה שלך.גסטלי משדרג את זה בכדור צל.והופך את זה לפטיש צל רוח.אתה מניף את הפטיש על הדלת ושובר אותה בחוזקה רבה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס לדלת בפרעיות ואומר: "תיזהרו ממני,אני אשבור אתכם."
אני אסתכל על הרצפה ואחפש דבר לגעת בו-ולשבור אותו.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה נכנכס לבסיס בפרעיות.אתה מחפש דבר לשבור אותו ורואה מנורה על התיקרה.אתה שובר את המנורה עם הפטיש שלך.לפתע משום מקום בא סקרויטל זוהר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG].קול אומר לך"במבחן השני שלך הוא להביס את הסקרויטל הזהוהר הזה." סקרויטל יורה עליך ועל גסטלי בועות[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906614][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה נכנכס לבסיס בפרעיות.אתה מחפש דבר לשבור אותו ורואה מנורה על התיקרה.אתה שובר את המנורה עם הפטיש שלך.לפתע משום מקום בא סקרויטל זוהר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG].קול אומר לך"במבחן השני שלך הוא להביס את הסקרויטל הזהוהר הזה." סקרויטל יורה עליך ועל גסטלי בועות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אצחק ואגיד לסקווירטל: "חח,הצחקת אותי. כשאני בלתי-נראה מכות עוברות ממני,ואין לפגוע בי."
"גסטלי,תשתמש בציפורניים שלך כדי לפוצץ את הבועות,ואז תפעיל היפנוזה על סקווירטל."
ואז אני שובר את סקוירטל.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
גסטלי משתמש בציפורנים שלו שהם שינוי ומפוצצץ את הבועות שסקרויטל שולח אליכם.גסטלי שולח קרן היפנוזה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהקרן ונרדם לו.אתה מתכון לשבור את סקרוויטל אך קול אומר לך"תעצור אנו לא צריכים פוקימונים מתים פה.לך עד סוף המסדרון וכנס בדלת הירוקה."[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;906581]
[B][COLOR=Blue]עומר אתה משלב את שתי ידיך ויוצר כדור חשמל סטטי.אתה יורה את כדור החשמל אל עבר אחת המטרות שנמצאןות באויר.הכדור חשמל מנפץ את המטרה לרסיסים.אור אומר לך"מדהים עומר" אחוזי שליטה עלו ב[/COLOR][/B]5%[/quote]
ק3וראים לשחקן שלי לוקאס..
-----
"טוב מאוד,עכשיו אני ינפץ אותו לפני שאני אזרוק,סטטי וחזיז!" אומר בחיוך ואצור כדור אחד ענב,אנפץ אותו בידי ובאותה שנייה אזרוק את הרסיסי חשמל אל עבר האוויר,בשביל שיצרו כדורי חשמל קטנים באזור.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906630][B][COLOR="Red"]ניר
גסטלי משתמש בציפורנים שלו שהם שינוי ומפוצצץ את הבועות שסקרויטל שולח אליכם.גסטלי שולח קרן היפנוזה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהקרן ונרדם לו.אתה מתכון לשבור את סקרוויטל אך קול אומר לך"תעצור אנו לא צריכים פוקימונים מתים פה.לך עד סוף המסדרון וכנס בדלת הירוקה."[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב טוב... אני זורק את הפטיש על הקיר.
אני ממשיך קדימה ישר עם גסטלי ולוחש לו: "אני מבקש ממך להיות בלתי-נראה,אני רוצה לעשות הפתעה קטנה"
וממשיך ישר בדלת.