-
[QUOTE=Steve;940937][B][/SIZE]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
"מה עוזרת החליפה ?" שואל בונד "הוא נחטף אתה לא מבין ?! מה יעזור לנו החליפה ?!" עד שפתאום אתה מוצא בכיס של החליפה שלו פתק
[COLOR="Red"]"הוא בידינו .. ואתם לא תצליחו להשיג אותו .. חי ."[/COLOR] זה מה שכתוב במכתב , בצבע אדום .. ניראה כמו דם .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"עכשיו אתה רואה מה עוזרת החליפה בונד?" אגער בו "טוב כמו שבונד אמר,ברור שהבוס נחטף אני בעד להתקשר לג'ף ולספר לו,אחרי שנפגש כולנו במחתרת,נראה מה לעשות." אגיד ואתקשר לג'ף,אם יענה אספר לו על המכתב
-
[B]Event
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה חוזר הביתה , מתקלח מתלבש יפה ונוסע לפאב , הברמן ניראה מאוד מוזר ..
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
הוא לא אומר כלום רק עומד ליידך ומחכה שתגיד משהו , עומד בלי לזוז .. אפילו בלי לרקוד
לקצב של המוזיקה , הוא ניראה מאוד מפחיד והבחורה שליידך לא מתייחסת אליו ,
כאילו לא רואה אותו בכלל ..
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה הולך שוב לרחוב הכינור .. לא יודע מה לעשות , עומד מחוץ לביתו של ניק וממתין .. ממתין וממתין .
עד שלבסוף ביתו הופך לצורה האמיתית שלו ! הטירה המחרידה והקסומה שם קרה לך המאורע , ואז אתה
רואה אדם שיוצא מהבית ועומד בכניסה .. האדם ניראה בידיוק כך
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
עומד שם אדם מוזר .. שניראה ככה
לא מוציא מילה , עומד במקום ולא זז .. רק ממצמץ שמתחילים דמעותיו שבתוך העיניים להתאדות ..
רק מחכה לראות מה אתה עושה .
[/COLOR]
אתה מיד מתקשר לג'ף לספר לו ומבליג על התנהגותו של בונד המזלזלת מעט , ג'ף נבהל ומיד אוסף את כל החברים למחתרת שלכם . אתם נפגשים שם כולכם יושבים ולא יודעים מה לעשות .. חלקם יוצאים לחפש .. ופתאום אתם שומעים יריות ! מגג המבנה שלכם ! אתם במהרה עולים לגג ורואים את הבוס שלכם קשור בחבלים ושלשלאות ואליו מופנה אקדח , אותו מחזיק האדם הזה
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;943787][B]Event
אתה מיד מתקשר לג'ף לספר לו ומבליג על התנהגותו של בונד המזלזלת מעט , ג'ף נבהל ומיד אוסף את כל החברים למחתרת שלכם . אתם נפגשים שם כולכם יושבים ולא יודעים מה לעשות .. חלקם יוצאים לחפש .. ופתאום אתם שומעים יריות ! מגג המבנה שלכם ! אתם במהרה עולים לגג ורואים את הבוס שלכם קשור בחבלים ושלשלאות ואליו מופנה אקדח , אותו מחזיק האדם הזה
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"כתרו אותו,והוציאו אקדחים" אלחש לכולם "מי אתה? ומה אתה רוצה?" אשאל ובשקט אוציא את הדרגונוב ואחביא אותו בזריזות מאחורי גבי.
-
[quote=Steve;943787][B]Event
[COLOR=Magenta]
[/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
עומד שם אדם מוזר .. שניראה ככה
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG]
לא מוציא מילה , עומד במקום ולא זז .. רק ממצמץ שמתחילים דמעותיו שבתוך העיניים להתאדות ..
רק מחכה לראות מה אתה עושה .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
-- מזה הevent בהתחלה? --
"תשחרר אותי כבר אחי בבית חולים , תשחרר אוי עכשאאאיו !!! " אצעק על האיש ואתנדנד
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]אתה חוזר הביתה , מתקלח מתלבש יפה ונוסע לפאב , הברמן ניראה מאוד מוזר ..
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG]
הוא לא אומר כלום רק עומד ליידך ומחכה שתגיד משהו , עומד בלי לזוז .. אפילו בלי לרקוד
לקצב של המוזיקה , הוא ניראה מאוד מפחיד והבחורה שליידך לא מתייחסת אליו ,
כאילו לא רואה אותו בכלל ..[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"וואאו!"אצעק כדיי שאשמע במוזיקה הגועשת ואנפנף בידי מול עינייו.
"אתה בסדר?"אשאל בחיוך מודעג ומוזר.
"יאללה תזוז קצת!תשתחרר!"אנסה לעודד אותו קצת
-
[quote=Steve;943787][B]Event [/B]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה הולך שוב לרחוב הכינור .. לא יודע מה לעשות , עומד מחוץ לביתו של ניק וממתין .. ממתין וממתין .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]עד שלבסוף ביתו הופך לצורה האמיתית שלו ! הטירה המחרידה והקסומה שם קרה לך המאורע , ואז אתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]רואה אדם שיוצא מהבית ועומד בכניסה .. האדם ניראה בידיוק כך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
'זה בטח אותו האדם שקודם לכן היה רוח או משהו בסגנון
והוא פשוט הרג אותי אז... כדי לי לחשוב על איזה תכסיס
שכך הוכל להנצל ממות חוזר! אלב מה אני כבר יכול לעשות?'אני חושב
ומנסה למצוא לי מקום מחבוא כך שהוכל להצתתר עד שהוכל לחשוב על משהו שיעזור לי.
-
[quote=Steve;940937][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לחפש אחסניות לישון בהם או מקום מסתור לפני שהמשטרה תתחיל בחיפושיה אך לצערך המשטרה בעקבותך ברחוב , שוטר אחד רץ לכיוונך ואתה רץ לצד השני של הכביש אך נעצר שמכונית נעצרת לידך בעקבות פקק בכביש .[/COLOR]
[/B][/quote]
אני רוצה להגיב רק על החלק הזה :[B][COLOR=DeepSkyBlue]
אתה מתחיל לחפש אחסניות לישון בהם או מקום מסתור לפני שהמשטרה תתחיל בחיפושיה אך לצערך המשטרה בעקבותך ברחוב , שוטר אחד רץ לכיוונך.
~~~~~~~~~
אתחיל לרוץ עד שאגיע לפנייה או סמטה ואפנה אלייה לאחר מכן אמשיך לרוץ ואנסה לימצוא מקום מסתור.
[/COLOR][/B]
-
[B][SIZE="3"]משקיען השבוע הוא elbaz2008 ! הוא יזכה בפרס מיוחד ..
בנוסף התפנה עוד מקום , מיכאל פרש בשל חוסר זמן לכן יש עוד 2 מקומות ! הזדרזו לפרסם לחברים
יש פרס למפרסמים ..[/SIZE]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מנסה לדבר אליו אבל הוא לא מקשיב לך , ממשיך לעמוד במקומו "הכל בסדר מתוק ?"
שואל הבחורה שיושבת ליידך "אני רואה שאתה מדבר עם מישהו ולא רואה עם מי ..אתה שיכור ?"
היא שואלת בתמימות ואתה מסתובב חזרה אל האיש המוזר , אך הוא כבר לא שם .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אני מכתיב את המשחק לא אתה .. זה נכון שאתה מכתיב את הדברים שאתה עושה אבל
זה די ברור שתברח מהשוטר , אתה בורח ממנו ומכונית עוצרת לפניך וחוסמת את תנועתך ,
הנהג הזקן כניראה שכח איך נוהגים ..
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה חושב שאולי הוא האיש המוזר שחתך את ידך , אבל עדיין מתפלא איך היא חזרה למקומה ..
והשיר נשאר במקום כמו שהיה . אתה מסתתר לפני פח אשפה גדול וירוק בכדי שלא יראה אותך , אתה מסתובב לראות אם מישהו רואה אותך , ופתאום רואה את האיש הזה מאחוריך !! אתה נבהל וזז הצידה , מסתכל אחורה והוא לא נמצא בדלת הכניסה , זה שהיה שם נמצא לידך עכשיו 'איך הוא עשה את זה ?! ' אתה שואל את עצמך בפליאה.
[/COLOR]
האיש לא אומר מילה .. נשאר במקום ולא זז רק מסתכל לתוך עיניך ומשאיר את מבטו הקפוא עליך ,
לא זז כאילו הוא לא מצליח , כאילו אוסרים אליו .. כאילו הוא לא יכול .
אתה לא נמצא קשור .. אתה משוחרר אך בתוך מקום שאתה לא מכיר .
[/COLOR]
האיש לא אומר מילה , רק טוען את האקדח שלו וממשיך לכוון אותו על הבוס שלכם .
האחרים לא יודעים אם לירות בו "מגנוס הוא ניראה מסוכן ומסתורי מידי .. " אומרים האחרים ולא יורים
הוא פותח את חולצתו ואתם רואים שלבטנו מחוברת חליפת התאבדות מלאה בפצצות ..
מה שאומר שיריה אחת עליו , תהרוג את כולכם .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;945659][B][SIZE="3"]משקיען השבוע הוא elbaz2008 ! הוא יזכה בפרס מיוחד ..
בנוסף התפנה עוד מקום , מיכאל פרש בשל חוסר זמן לכן יש עוד 2 מקומות ! הזדרזו לפרסם לחברים
יש פרס למפרסמים ..[/SIZE]
האיש לא אומר מילה , רק טוען את האקדח שלו וממשיך לכוון אותו על הבוס שלכם .
האחרים לא יודעים אם לירות בו "מגנוס הוא ניראה מסוכן ומסתורי מידי .. " אומרים האחרים ולא יורים
הוא פותח את חולצתו ואתם רואים שלבטנו מחוברת חליפת התאבדות מלאה בפצצות ..
מה שאומר שיריה אחת עליו , תהרוג את כולכם .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אל תירו,אני חוזר אל תירו!" אחשוב מה עושים 'חליפת התאבדות,אם נירה בו כולנו נמות,אם הוא ירה בבוס,אז רק הבוס ימות,אבל מי יודע אם הוא יעצור רק בבוס..' "אני חוזר,תגיד לנו מי אתה" אגיד לו באי נוחות.
-
[B][COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
האיש עומד במקום ומסתכל עליכם לא מוציא מילה.. הרובה שלו עדיין מכוון אל ראשו של הבוס שלכם שבוכה כמו נקבה וצועק שתצילו אותו .
[/COLOR][/B]
-
[quote=Steve;945659][B]
האיש לא אומר מילה .. נשאר במקום ולא זז רק מסתכל לתוך עיניך ומשאיר את מבטו הקפוא עליך ,
לא זז כאילו הוא לא מצליח , כאילו אוסרים אליו .. כאילו הוא לא יכול .
אתה לא נמצא קשור .. אתה משוחרר אך בתוך מקום שאתה לא מכיר .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
"מזה איפה אני !! " אצעק "מה אתם רוצים ממני? " אוסיף " אתה ?! .. מה אתה רוצה " אתקדם אל האיש המוזר בעצבנות
-
[quote=Steve;945659][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה חושב שאולי הוא האיש המוזר שחתך את ידך , אבל עדיין מתפלא איך היא חזרה למקומה ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]והשיר נשאר במקום כמו שהיה . אתה מסתתר לפני פח אשפה גדול וירוק בכדי שלא יראה אותך , אתה מסתובב לראות אם מישהו רואה אותך , ופתאום רואה את האיש הזה מאחוריך !! אתה נבהל וזז הצידה , מסתכל אחורה והוא לא נמצא בדלת הכניסה , זה שהיה שם נמצא לידך עכשיו 'איך הוא עשה את זה ?! ' אתה שואל את עצמך בפליאה.[/COLOR][/B]
[/quote]
'אם הוא מהיר כל כך לא הצליח לעולם לברוח ממנו כדי לי לחשוב בכיוון אחר
אולי כדי לי להכנס לתוך מקום מוגן כמו פח האשפה לפחות שם תיהי לי הגנה.'אני חושב
ומנסה להכנס מהר לפח האפשה ולהסתיר את עצמי ובכך להיות מוגן מפני האיש המוזר.
-
[QUOTE=Steve;945676][B][COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
האיש עומד במקום ומסתכל עליכם לא מוציא מילה.. הרובה שלו עדיין מכוון אל ראשו של הבוס שלכם שבוכה כמו נקבה וצועק שתצילו אותו .
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קודם כל תרגע! אנחנו נציל אותך!" אגער בבוס. "מה נעשה,הבן אדם לא זז,הוא מכוון על הבוס שלנו ויש לו חליפת התאבדות" אגיד להם.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה נכנס לתוך פח האשפה המגעיל ומחכה לראות מה יקרה , אך שום דבר לא קורה .. אתה חש בתחושה מוזרה וטבעית ופותח מעט את המכסה בשביל להציץ במה מתרחש מסביב , מולך עומד שוב האיש המוזר ועיניו הכחולות
מסתכלות על עיניך , אך הוא לא עושה כלום .. לא זז .
[/COLOR]
שוב .. האיש לא זז , רק מסתכל לתוך עיניך , לא עושה דבר .
ייתכן שזאת מרמה ואחיך בכלל לא נפצע .
[/COLOR]
"וואו תראה את זה מגנוס !!!!" בונד אומר ומצביע על החגורה של האדם עליה יש שעון שמכוון אחורה נותרו
רק עוד 20 שניות ! "תזהרווו כולםםםם !!" הוא צועק וכולם הולכים אחורה , הבוס שלכם מתחיל לבכות כמו נקבה והוא מרטיב את מכנסיו . עוברות 20 השניות ו..בוםםםםםםםם האיש נעלם , ושום דבר לא קורה .
שלשלאותיו של הבוס שלכם נפתחות , ואף אחד לא נפגע . כולם המומים ולא יודעים מה לעשות , ומה להגיד .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;946289[B]
שוב .. האיש לא זז , רק מסתכל לתוך עיניך , לא עושה דבר .
ייתכן שזאת מרמה ואחיך בכלל לא נפצע .
[/COLOR]
[/B][/quote]
-- אני ליד האיש ? --
תגיד לי כבר איפה אניי !!!!!!! " אשאג על האיש עוד הפעם ואסתכל אל תוך עיניו בעצבנות