וביותר פירוט? נגיד איך להשיג אגדיים וכו'. (בלי אוטו קליקר -_-)
Printable View
וביותר פירוט? נגיד איך להשיג אגדיים וכו'. (בלי אוטו קליקר -_-)
[QUOTE=~גלואה Αυολακγ~;1022885]אתה תהחלת לדבר על אגדיים אז המשכתי...
אם אתה רוצה לדבר על נובלטיס ומושחטים... יש לך זומבידופו? יש לך שאדוו לוגיה? יש לך פייק גראודון?
ואני השגתי בערך 10...[/QUOTE]
יפה לך! שאלתי על פריימל דיאלגה מכיוון שאין לי כ"כ הרבה אגדיים...השגתי עוד ביצת דיאלגה כשחיפשתי ביצת בידוםו להשחיט...
[QUOTE=PikaRevulotion;1022889]מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך להשקיע ולהיות טוב? (העמ סטיבן העמ *נחנק*)[/QUOTE]
ריפרשים +ערנות+לאב+מזל+מקום בשישייה=אגדיים
מה עושים עם Lunar Wing?
השגתי את זה הרגע מתיבה ירוקה
[quote=PikaRevulotion;1022896]וביותר פירוט? נגיד איך להשיג אגדיים וכו'. (בלי אוטו קליקר -_-)[/quote]
מזל?
[quote=guylamed;1022898]יפה לך! שאלתי על פריימל דיאלגה מכיוון שאין לי כ"כ הרבה אגדיים...השגתי עוד ביצת דיאלגה כשחיפשתי ביצת בידוםו להשחיט...[/quote]
הבנתי אחרי שרשמתי את ההודעה.. אבל בכל זאת, יש לך עוד זמן עד שתגיע לרמה שלי (תודה רבה רבה לאופיר על כל העזרה ולי על ההשקעה D:)
ליאור, מזמנים אגדי(נראה לי קרסיליה).
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1022912]מזל?
הבנתי אחרי שרשמתי את ההודעה.. אבל בכל זאת, יש לך עוד זמן עד שתגיע לרמה שלי (תודה רבה רבה לאופיר על כל העזרה ולי על ההשקעה D:)
ליאור, מזמנים אגדי(נראה לי קרסיליה).[/quote]
יאי חסר לי המזל
100% אחוז יוצא קרסיליה?
ואיך אני מזהה איזה ביצה היא של קרסיליה?
[quote=שלושה מחוזות;1022916]יאי חסר לי המזל
100% אחוז יוצא קרסיליה?
ואיך אני מזהה איזה ביצה היא של קרסיליה?[/quote]
קרסיליה זה bizarre כרגיל..
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022908]מה עושים עם Lunar Wing?
השגתי את זה הרגע מתיבה ירוקה[/QUOTE]
כיף לך! מזמנים עם זה קרסליה...
אתה הולך ללאב לוחץ על זה (אתה תראה) ועושה ריפרשים 5 דקות ראשונות רק אתה יכול לאמץ את הביצה
הסבר של הביצה
A purple egg with a bizarre yellow band on it that resembles a crescent moon. It radiates a mysterious power.
[QUOTE=~גלואה Αυολακγ~;1022912]מזל?
ליאור, מזמנים אגדי(נראה לי קרסיליה).[/QUOTE]
נכון יש לי עוד זמן... לכן אני מאחורייך..
עריכה: סטיבן... אתה חושב מה שאני חושב??
[QUOTE=guylamed;1022920]כיף לך! מזמנים עם זה קרסליה...
אתה הולך ללאב לוחץ על זה (אתה תראה) ועושה ריפרשים 5 דקות ראשונות רק אתה יכול לאמץ את הביצה
הסבר של הביצה
A purple egg with a bizarre yellow band on it that resembles a crescent moon. It radiates a mysterious power.
נכון יש לי עוד זמן... לכן אני מאחורייך..[/QUOTE]
זימנתי 3 פעמים אגדי אך זה הצליח לי רק פעם אחת מתוך 3
אוקי אזמן בקרוב כשארצה
לגנוב לליאור את קרסליה! ליאור מתי אתה מזמן?
[QUOTE=PikaRevulotion;1022925]לגנוב לליאור את קרסליה! ליאור מתי אתה מזמן?[/QUOTE]
עוד לא החלטתי
אני אראה בהמשך השבוע
תקליקו על הפוקימונים והביצים
[QUOTE=PikaRevulotion;1022925]לגנוב לליאור את קרסליה! ליאור מתי אתה מזמן?[/QUOTE]
זה מה שחשבתי... גנבת פעם אגדי למישהו?
מי רוצה להיות השותף שלי כשאזמן קרסיליה(או לגנוב אותה)?
[quote=שלושה מחוזות;1022931]מי רוצה להיות השותף שלי כשאזמן קרסיליה(או לגנוב אותה)?[/quote]
אני!! לגנוב! לגנוב! לגנוב!
[quote=guylamed;1022929]זה מה שחשבתי... גנבת פעם אגדי למישהו?[/quote]
אני גנבתי לאלכסי גראודון D: