-
[QUOTE=EDGE;1028913][B][B]תומר~[/B]
אתה לוקח את הפוכדור ומרים את באדו מהאדמה. אתה ממשיך ללכת ומחבק ומנשק את באדו והוא נראה מאוד שמח. אתם ממשיכים ללכת, כשלפתע עוצר אותך מאמן "ואו יש לך באדו! תמיד חלמתי להילחם באחד כזה!" הוא אומר "אפשר להילחם מולו?" הוא שואל אותך. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/IMG]
[/QUOTE]
"יאאלה בוא נלחם!רוצה קרב זוגות?"אשאל את הילד הנחמד ואז אגיד לבאדו:"תתכונן לקרב שלך!"ואם הילד יגיד שהוא רוצה קרב זוגות אוציא את רלטס ואגיד לו:"תתכונן לקרב שלך עם באדו!"
-
[quote=EDGE;1028913]
[B]עומר~[/B]
אתה בוחר את הדיסקים של ההתקפות ומוציא את הכסף ומשלם עליהם. אתה פונה אל המוכר ושואל אותו אם יש עליהם מבצע "כרגע לא" הוא אומר לך "תגיד, אתה מכיר את מתחם הקרבות שמתחת לקניון?" הוא שואל אותך.[/quote]
"לא, אבל אני אחפש את זה" אומר בחיוך ואצא מהחנות ואשחרר את וולפיקס מהפוקדור שלה ואתן לה את אבן האש.
לאחר מכן, ארד במעלית לקומה הכי תחתונה.
-
[B]תומר~[/B]
"אני רוצה רק נגד באדו" הוא אומר לך "צא החוצה, לדיבה!" הוא קורא ומוציא החוצה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/165.png[/IMG]"דחיפה!" קורא המאמן ולדיבה עף לעבר באדו ודוחף אותו.
[B]עומר~[/B]
אתה מודה למוכר ויוצא החוצה מהחנות. אתה מוציא החוצה את וולפיקס והיא יוצאת בחיוך אלייך. אתה מוציא מכיסך את אבן האש ומגיש לה אותה. היא נוגעת בה עם קצה זנבה, והאבן מתחלה לזהור ואז גם גופה של וולפיקס. אנשים מסביב שמים לב לזה ומתבוננים באור הבוהק מגופה של וולפיקס, שמתחיל לשנות צורה. כעבור זמן לא קצר, מופיעה לפניך ניינטיילס יפיפפיה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/38.png[/IMG] "ניינ!" היא קוראת, ואז מלקקת בשמחה את פניך. הקהל מסביב מוחא כפיים.
אתה מודה לאנשים, משיב את ניינטיילס לפוכדור שלה ויורד לקומה האחרונה במעלית. הדלת נפתחת ואתה מגלה לפניך כמה זירות קרב קטנות שבתוכם יש מאמנים שנלחמים. אתה מבחין גם בדוכן הרשמה בצד.
-
[QUOTE=EDGE;1028922][B]תומר~[/B]
"אני רוצה רק נגד באדו" הוא אומר לך "צא החוצה, לדיבה!" הוא קורא ומוציא החוצה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/165.png[/IMG]"דחיפה!" קורא המאמן ולדיבה עף לעבר באדו ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"באדו שהוא קרוב אליך תשתמש באבק שיתוק ואז תתקוף בהפתעה בשאיבה חזקה במיוחד!אתה מסוגל באדו!"אצעק לעבר באדו בתקווה שהוא יצליח לנצח את לדיבה.
-
[quote=EDGE;1028922]
[B]עומר~[/B]
אתה מודה למוכר ויוצא החוצה מהחנות. אתה מוציא החוצה את וולפיקס והיא יוצאת בחיוך אלייך. אתה מוציא מכיסך את אבן האש ומגיש לה אותה. היא נוגעת בה עם קצה זנבה, והאבן מתחלה לזהור ואז גם גופה של וולפיקס. אנשים מסביב שמים לב לזה ומתבוננים באור הבוהק מגופה של וולפיקס, שמתחיל לשנות צורה. כעבור זמן לא קצר, מופיעה לפניך ניינטיילס יפיפפיה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/38.png[/IMG] "ניינ!" היא קוראת, ואז מלקקת בשמחה את פניך. הקהל מסביב מוחא כפיים.
אתה מודה לאנשים, משיב את ניינטיילס לפוכדור שלה ויורד לקומה האחרונה במעלית. הדלת נפתחת ואתה מגלה לפניך כמה זירות קרב קטנות שבתוכם יש מאמנים שנלחמים. אתה מבחין גם בדוכן הרשמה בצד.[/quote]
אתקרב לדוכן ואבקש להירשם
-
[quote=edge;1028913][b]
[b]ליאור~[/b]
[b]זה טעינה וניצוץ לא ניצוץ ופריקה[/b]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מגיח החוצה ומשתמש בטעינה, ואז משחרר ניצוץ לעברו של אקסו. אקסו נפגע והוא מתעצבן. הוא רץ קדימה ומשתמש בשריטות שפוגעות בשינקס. אקסו ממתין למהלך שלך.
[/quote]
אני אומר לשינקס"תקוף את אקסו בטעינה".לאחר המהלך של שינקס אזרוק פוכדור על אקסו
-
[quote=EDGE;1028913][B]מור~[/B]
אתה מוציא החוצה את ספינראק והוא נעמד מוכן לקרב "ספינראק מה? צא נינקדה!" קורא המאמן ומוציא החוצה נינקדה "מציצת חיים!" הוא מצווה עליו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/290.png[/IMG]
[/quote]
אחייך באדישות, "ספינרק תתחמק" אומר לספינראק.
"עכשיו ספינראק, אני רוצה שתנסה מהלך קשה אבל אנ יסומך עליך שהוא יצליח!, תירה כמה עוקצי רעל ותקשור אותך בעזרת מתקפת חוטים לאחר מכן פשוט תנווט אותם אל נינקדנה בעזרת החוטים ותאפשר בעוקצים הללו שימוש אין סופי!" אצווה על ספינראק.
"זה מסובך מעט אבל אני מאמין בך ויודע שאתה יכול!" אעודד אותו.
-
[B]ליאור~[/B]
טעינה רק טוען חשמל, אז אתה לא תוקף אותו בעצם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מבצע טעינת חשמל ואתה מנסה להפתיע את אקסו עם פוכדור, אך הוא מעיף אותו בקלות הצידה. הוא משתמש בזעם דרקון ופוגע ישירות בשינקס שנפצע קשה.
[B]מור~[/B]
ספינראק מהנהן ומנסה לבצע את המהלך. הוא שולח עוקצי רעל קדימה, אבל מצליח לתפוס רק אחד עם החוטים, וכל השאר פוגעים בנינקדה ומצליחים לבטל את מציצת החיים "קדימה אל תוותר, חפירה!" אומר המאמן ונינקדה חופר ונעלם מתחת לאדמה, ספינראק לא יודע היכן הוא.
[B]עומר~[/B]
אתה מתקרב אל עבר הדוכן ופוגש שם בבחור גבוה "שלום, אתה רוצה להילחם נגד מאמנים במתחם?" הוא שואל אותך. אתה עונה בחיוב והוא מגיש לך דף "תמלא את הפרטים ואנחנו כבר נמצא לך מאמן לקרב" הוא אומר לך.
אתה מביט בטופס ורואה בו את הפרטים הבאים:
[I]שם:[/I]
[I]מס' תגים:[/I]
[I]3 פוקימונים שתרצה להילחם איתם:[/I]
[I]רוצה להילחם ב: מאמן/מאמנת[/I]
[I]סוג זירה עדיפה:[/I]
[B]תומר~[/B]
נוותר לך הפעם על הטעות בהתחלה, אבל תשים לב אחי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה לדיבה, תתחמק מאבקת השיתוק!" אומר המאמן, ולדיבה מנופף בכנפיו ועף למעלה, מתחמק בקלות מאבקת השיתוק "אגרוף שביט, קדימה!!" קורא המאמן ולדיבה צולל עם אגרוף שביט לעברו של באדו. באדו מגיב עם מתקפת ספיגה משלו וההתקפות נפגשות, ושני הפוקימונים סופגים מכה ישירה ונהדפים לאחור, ועשן מחסה את הזירה מהפיצוץ. לפתע, אור לבן בוהק מופיע מבין העשן. כעבור כמה שניות העשן מתפזר, ואתה מבחין ברוזליה שעומד לו מול לדיבה! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/315.png[/IMG] "גדול אחי, הבאדו שלך התפתח לרוזליה!" קורא המאמן בשמחה "קדימה לדיבה, תקוף אותו עם אגרוף שביט נוסף!" הוא קורא ומצביע לעבר רוזליה.
~~~~~~~~~~
רוזליה למד שאיבת מגה וזרע מציצה.
-
[QUOTE=EDGE;1028940][B][B]תומר~[/B]
נוותר לך הפעם על הטעות בהתחלה, אבל תשים לב אחי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה לדיבה, תתחמק מאבקת השיתוק!" אומר המאמן, ולדיבה מנופף בכנפיו ועף למעלה, מתחמק בקלות מאבקת השיתוק "אגרוף שביט, קדימה!!" קורא המאמן ולדיבה צולל עם אגרוף שביט לעברו של באדו. באדו מגיב עם מתקפת ספיגה משלו וההתקפות נפגשות, ושני הפוקימונים סופגים מכה ישירה ונהדפים לאחור, ועשן מחסה את הזירה מהפיצוץ. לפתע, אור לבן בוהק מופיע מבין העשן. כעבור כמה שניות העשן מתפזר, ואתה מבחין ברוזליה שעומד לו מול לדיבה! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/315.png[/IMG] "גדול אחי, הבאדו שלך התפתח לרוזליה!" קורא המאמן בשמחה "קדימה לדיבה, תקוף אותו עם אגרוף שביט נוסף!" הוא קורא ומצביע לעבר רוזליה.
~~~~~~~~~~
רוזליה למד שאיבת מגה וזרע מציצה.[/QUOTE]
"באד...אאהה...רוזליה!יש לי רוזליה איזה כיף!רוזליה עכשיו תשתמש בזרע מציצה על לדיבה!ואז אחרי שהתפס לדיבה בזרע מציצה תשתמש בשאיבת מגה כדי לנצח את לדיבה!"אצעק לעבר רוזליה החמוד שלי.
-
[quote=EDGE;1028940]
[B]עומר~[/B]
אתה מתקרב אל עבר הדוכן ופוגש שם בבחור גבוה "שלום, אתה רוצה להילחם נגד מאמנים במתחם?" הוא שואל אותך. אתה עונה בחיוב והוא מגיש לך דף "תמלא את הפרטים ואנחנו כבר נמצא לך מאמן לקרב" הוא אומר לך.
אתה מביט בטופס ורואה בו את הפרטים הבאים:
[I]שם:[/I] רובי
[I]מס' תגים: 3[/I]
[I]3 פוקימונים שתרצה להילחם איתם:[/I] נידוקווין,ניינטילס וביוטיפליי
[I]רוצה להילחם ב: מאמנת[/I]
[I]סוג זירה עדיפה:[/I] עשב
.[/quote]
אני ממלא את הפרטים (ראה ציטוט) ואז מוציאה את נידוקווין, ניינטיילס וביוטיפליי
"שלושתכן עכשיו הולכות לתת את קרב חייכן ברור?" אומר להן ברצינות ואז אוציא את הדיסקים מתיקי ואת את הגל רעל ושבירת לבנים לנידוקווין.
את הזנב ברזל לניינטיילס
וכדור צל וכוח סודי לביוטיפליי.
לאחר מכן אשב לי במקום עד שיקראו לי
-
[quote=EDGE;1028940]
[B]מור~[/B]
ספינראק מהנהן ומנסה לבצע את המהלך. הוא שולח עוקצי רעל קדימה, אבל מצליח לתפוס רק אחד עם החוטים, וכל השאר פוגעים בנינקדה ומצליחים לבטל את מציצת החיים "קדימה אל תוותר, חפירה!" אומר המאמן ונינקדה חופר ונעלם מתחת לאדמה, ספינראק לא יודע היכן הוא.
[/quote]
אחייך לי חיוך קטן.
"ספינרק, תחכה...רק עוד רגע, ברגע שתשמע שנינקדנה עומד לצאת תשתמש במתקפת חוטים כדי לעטוף את עצמך במלא קורים שיגנו עליך, מיד לאחר מכן תקרע את החוטים ותשתמש במציצת חיים!" אצווה על ספינרק.
-
[quote=edge;1028940][b]ליאור~[/b]
טעינה רק טוען חשמל, אז אתה לא תוקף אותו בעצם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מבצע טעינת חשמל ואתה מנסה להפתיע את אקסו עם פוכדור, אך הוא מעיף אותו בקלות הצידה. הוא משתמש בזעם דרקון ופוגע ישירות בשינקס שנפצע קשה.
[/quote]
אני אומר לשינקס"נשיכה על אקסו". אני מוציא את פושידה ואומר לו"עוקץ רעל על אקסו"
-
[quote][b]עמית~[/b]
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר צ'ארינגרוב, ולשמחתך אתה מגיע לעיר מבלי לפגוש אף פוקימון פראי.
[/quote]
"איזה מזל!" אומר ואלך למרכז הפוקימונים לרפא את סטארלי.
-
[quote=EDGE;1028815][B]שיר~[/B]
את מודה להנדוואר ומחזירה אותו לפוכדור שלו. את לוקחת את הפוכדור של נידורן מהקרקע וממשיכה לצעוד אל עבר העיר צ'ארינגרוב. כעבור כשעה את מגיעה לעיר, בדיוק שמתחילה לשקוע השמש.
[/quote]
'כדאי שאקח חדר במרכז הפוקמונים ואחתום את מסעי להיום.' אני אומרת בליבי ומסתכלת אל השקיעה. אני מחפשת במבטי את מרכז הפוקמונים ומתקדמת אליו, שם אני מתכוונת לרפא את הפוקמונים ולהשכיר חדר ללילה.
-
[b]שיר~[/b]
את ממשיכה לצעוד ברחבי העיר ומחפשת אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור כמה דקות את מבחינה בו. את צועדת לעברו ונכנסת פנימה. את פנייך מקבלת האחות גו'י "שלום וברוכה הבאה אל מרכז הפוקימונים של העיר צ'ארינגרוב! כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך, ואת מבקשת ממנה לרפא את הפוקימונים שלך וחדר ללילה. היא מחייכת ולוקחת ממך את הפוכדורים שלך, ומניחה אותם במכונה שמאחוריה. כעבור כמה דקות, היא מחזירה לך אותם "הנה הפוקימונים שלך והמפתח לחדר" היא אומרת לך ומוסרת לך את הפוכדורים והמפתח "החדר עולה דולר ללילה" היא מוסיפה.
[b]עמית~[/b]
את ממשיך לצעוד ברחבי העיר ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור כמה דקות אתה מבחין בו. אתה צועד לעברו ונכנס פנימה. את פניך מקבלת האחות גו'י "שלום וברוך הבא אל מרכז הפוקימונים של העיר צ'ארינגרוב! כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך, ואתה מבקש ממנה לרפא את הסטארלי שלך. היא מחייכת ולוקחת ממך את הפוכדור שלו, ומניחה אותו במכונה שמאחוריה. כעבור כמה דקות, היא מחזירה לך אותו "הנה הסטארלי שלך, בריא ושלם" היא אומרת לך "עוד משהו?" היא מוסיפה ומביטה בך.
[b]ליאור~[/b]
אתה מורה לשינקס לתקוף את אקסו עם נשיכה, ובינתיים מוציא את פושידה החוצה ומורה לו לתקוף את אקסו עם עוקץ רעל. אקסו מתחמק בקלות מהנשיכה של שינקס, ובעזרת זעם דרקון פוגע בו ישירות ומעלף אותו, אולם לאחר כמה שניות הוא סופג עוקץ רעל מפושידה והוא מורעל. הוא מנסה לברוח מהמקום.\
[b]מור~[/b]
ספינראק ממתין לרגע המתאים, ואז הוא קופץ באוויר ומשתמש במתקפת חוטים סביב עצמו, ונינקדה מגיח מתחתיו ופוגע בו ומעיף אותו גבוה אבל בעזרת החוטים הוא לא נפגע קשה. ספינראק קורע את החוטים ומשתמש במציצת חיים שפוגעת ישירות בנינקדה והוא סופג מכה קריטית "אל תוותר! השתמש בחבטות זעם!" קורא המאמן. נינקדה רץ קדימה ומתכונן להשתמש בחבטות הזעם כנגד ספינראק!
[b]תומר~[/b]
"קדימה לדיבה, אל תפחד! השתמש באגרוף שביט!" אומר הילד. לדיבה עף קדימה ומשתמש באגרוף שביט אבל רוזליה מהיר יותר ממנו ופוגע בו עם זרע מציצה שמוצץ את כל הכוחות שלו, ואז הוא משתמש ישר בשאיבת מגה שמעלפת את לדיבה "אוי לא, לדיבה!" אומר הילד. הוא מחזיר את לדיבה לפוכדור שלו "הרוזליה שלך מדהים! בהצלחה איתו" הוא מודה לך וממשיך לדרכו. רוזליה נעמד לידך, שמח מאוד.
[b]עומר~[/b]
אתה שולף את הפוכדורים של ביוטיפליי, ניינטיילס ונידוקווין, ולאחר מכן מוציא את המתקפות מכיסך. אתה מגיש אותם לכל פוקימון, והם תופסים אותם בפיהם (במקרה של ביוטיפליי בעזרת פתיל חוט) והם אוכלים אותם, ולומדים תוך זמן קצר את ההתקפות.
אתה משיב אותם לפוכדורים שלהם וממתין בסבלנות עד שיודיעו לך שאתה יכול להילחם.
לבסוף, לאחר כמה דקות ניגש אלייך מנהל המקום "הגיע תורך" הוא אומר ומצביע אל עבר הזירה שבקצה. אתה מבחין שם במאמנת שממתינה לקרב.