-
[QUOTE=KillerBee;1044031]סוקרלוס
אתה יוצא לגינה ומתחיל לשתול ירקות, אפונים וגמבות, אתה קוטף לך עגבנייה ומתחיל לנשנש אותה.
אתה תוחב את ידך בכיסך וממשש את השקית שנתנה לך אמך בשמחה, אץה מספיק לגדל כמה אפונים ואתה רואה פולים של אפונים לידך, אתה אוכל אחד כדי "לבדוק אם הוא בסדר".
לפתע מייק מגיח מאחוריך ואומר לך "מה?... מה אתה עושה?" אתה מסביר לו שאתה מגדל לעצמך ארוחת ערב והוא אומר לך "חחח... כל ערב יש מדורה ואנחנו צריכים להביא מירקותיינו ופירותיינו, כל אחד מביא משהו משלו, בני אפולו ובני ארס בשר וכו' אבל אם אתה רוצה תמשיך, אפשר פול אפונים אחד?" הוא אומר ואתה מסתכל עליו בהבעה של 'יופי שאתה מספר'
[/QUOTE]
"כן תיקח כמה שאתה רוצה ואני בנתיים אגדל לי עגבניות וקישואים למדורה"אומר למייק ואז אגדל עגבניות וקישואים ואבדוק עם הם בסדר.
-
סוקרלוס
מייק נהנה מאפונים ובא לעזור לך. אתה אומר לו להביא לך כמה זרעים של קישוא ועגבניות והוא נותן לך.
אתה ממש מרגיש שאתה שולט בזה כי לוקח לך פחות מעשר דקות, אתם קוטפים ומכינים סלסלה של ירקות, מייק קוטף קצת פירות טרופיים מהעצים ואתם חוזרים למבנה.
"בא לך קצת ארוחת צהריים אנחנו יכולים להכין מרק" הוא שואל
-
[QUOTE=KillerBee;1044048]סוקרלוס
מייק נהנה מאפונים ובא לעזור לך. אתה אומר לו להביא לך כמה זרעים של קישוא ועגבניות והוא נותן לך.
אתה ממש מרגיש שאתה שולט בזה כי לוקח לך פחות מעשר דקות, אתם קוטפים ומכינים סלסלה של ירקות, מייק קוטף קצת פירות טרופיים מהעצים ואתם חוזרים למבנה.
"בא לך קצת ארוחת צהריים אנחנו יכולים להכין מרק" הוא שואל[/QUOTE]
"כן בוא נכין מרק מייק"אומר למייק בשמחה בגלל שאני שולט בצמחים ואז אקח מתכון של מרק ואכין מרק ירקות.
-
סוקרלוס
"טוב בו למטבח" הוא אומר ואתם הולכים לחדר אחורי המבנה שנראה יותר גדול מהמבנה עצמו, יש שם הכל והכל מארד, מייק אומר לך "יש כאן את כל הכלים הכי טובים" ואז מצביע לכיוון ארגז ענק שכתוב עליו "מרקים" "שם יש מתכונים למרקים, שלוף אחד ובו נתחיל" הוא אומר ואתה שולף מתכון, [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37966[/url].
תתחיל לבשל :D
-
[QUOTE=KillerBee;1044068]סוקרלוס
"טוב בו למטבח" הוא אומר ואתם הולכים לחדר אחורי המבנה שנראה יותר גדול מהמבנה עצמו, יש שם הכל והכל מארד, מייק אומר לך "יש כאן את כל הכלים הכי טובים" ואז מצביע לכיוון ארגז ענק שכתוב עליו "מרקים" "שם יש מתכונים למרקים, שלוף אחד ובו נתחיל" הוא אומר ואתה שולף מתכון, [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37966[/url].
תתחיל לבשל :D[/QUOTE]
"אוקיי מייק בנתיים תביא את הכלים ואני הביא את המצרכים!"אומר למייק ואז אלך לחלקת האדמה שלי.
שאני אגיע לחלקת האדמה שלי אצמיח 3 בצלים, 3 גזרים, פטרוזליה, סלרי אחד, 4 גבעולי סלרי ושני שום מלאים.
לאחר כול הדברים אצמיח גם 4 תפוחי אדמה, עוד 4 גזרים, דלעת ענקית, שני עגבניות בלי גרעינים, עלי פטרוזיליה עלי שמיר ועלי סלרי.
אחרי כול הצמיחות שבחלקת האדמה אלך למטבח אקח מלח, פלפל שחור, וכורכום ויכין את המרק לפי האופן ההכנה שכתוב במתכון.
-
סוקרלוס
אתה הולך ומצמחי הכל, אתה קצת מסתבך עם הדלעת אבל לבסוף גם אותה מצליח.
כשאתה חוזר עם כל הירקות בתוך עגלהאתה רואה שמייק כבר מרתיח מים וכל החומרים שהיו במטבח לידו שזה מלח פלפל וכורכום.
אתה מתחיל להכין את המרק לפי המתכון ואחרי כשעה וחצי המרק מוכן ואתם מחליטים לאכול עם ירקות, המרק ממש טעים לכם ונשאר לכם עוד הרבה בגלל הירקות הענקיים שלך, אתם מחליטים לחלוק אותו עם כל המחנה, מייק אומר לקחת את המרק למדורה, מה אתה רוצה לעשות?
-
[QUOTE=KillerBee;1044074]סוקרלוס
אתה הולך ומצמחי הכל, אתה קצת מסתבך עם הדלעת אבל לבסוף גם אותה מצליח.
כשאתה חוזר עם כל הירקות בתוך עגלהאתה רואה שמייק כבר מרתיח מים וכל החומרים שהיו במטבח לידו שזה מלח פלפל וכורכום.
אתה מתחיל להכין את המרק לפי המתכון ואחרי כשעה וחצי המרק מוכן ואתם מחליטים לאכול עם ירקות, המרק ממש טעים לכם ונשאר לכם עוד הרבה בגלל הירקות הענקיים שלך, אתם מחליטים לחלוק אותו עם כל המחנה, מייק אומר לקחת את המרק למדורה, מה אתה רוצה לעשות?[/QUOTE]
"בוא מייק אני אעזור לך לקחת את המרק למדורה!"אומר למייק תוך כדי שאני הולך לעזור לו עם המרק ואז שאני אגיע למדורה אגיד:"חברים וחברות תהנו מהמרק שהכנתי עם חברי מייק!"
-
סוקרלוס
אתם מובילים את המרק למדורה בשמחה ואתה בא לצעוק את משפטך אבל אף אחד לא שם.
מייק שם לב שיש לך הבעה המומה והוא אומר "אל תדאג רק צהריים עוד בערך שעתיים מתחילה המדורה, בו תעזור לי לשים את זה פה" הוא אומר ואתם שמים את הסיר הענק בתוך כמה גחלים עמומים (חצי בוערים) "זה ישמור את המרק חם" הוא אומר ואתם מתחילים ללכת חזרה, אתה מחליט להשתעשע עם מייק ולבדוק אם אתה באמת שולט בכוחות שלך ומצמיח על הרגל של מייק צמח מטפס ומייק נופל, הוא לא מבין למה אבל אתה מגחך קצת *למדת לגדל צמחים מטפסים (רמה: לא גורם נזק ממשי כרגע)*.
אתה זוכר שעוד לא הודית לילדה ההיא ועוד לא בדקת את הפגיון המוזהב שלך...
-
[QUOTE=KillerBee;1044195]סוקרלוס
אתם מובילים את המרק למדורה בשמחה ואתה בא לצעוק את משפטך אבל אף אחד לא שם.
מייק שם לב שיש לך הבעה המומה והוא אומר "אל תדאג רק צהריים עוד בערך שעתיים מתחילה המדורה, בו תעזור לי לשים את זה פה" הוא אומר ואתם שמים את הסיר הענק בתוך כמה גחלים עמומים (חצי בוערים) "זה ישמור את המרק חם" הוא אומר ואתם מתחילים ללכת חזרה, אתה מחליט להשתעשע עם מייק ולבדוק אם אתה באמת שולט בכוחות שלך ומצמיח על הרגל של מייק צמח מטפס ומייק נופל, הוא לא מבין למה אבל אתה מגחך קצת *למדת לגדל צמחים מטפסים (רמה: לא גורם נזק ממשי כרגע)*.
אתה זוכר שעוד לא הודית לילדה ההיא ועוד לא בדקת את הפגיון המוזהב שלך...[/QUOTE]
"מייק מצטער אבל רציתי לדעת איך לעשות זאת חח...ואני רוצה לבדוק את הפיגיון המוזהב רוצה לעזור לי מייק?"אשאל את מייק בשמחה בגלל שלמדתי להצמיח צמחים מטפסים.
-
סוקרלוס
"אממ... מה?" מייק אומר לך ואתה קולט שהוא לא מבין, הוא קם ואז נופל עוד פעם מאותו הצמח ואז הוא קולט מה יש לו על הרגל "אני לא מאמין איך עשית את זה? אתה חייב ללמד אותי" הוא אומר לך ואתם הולכים לאזור האימונים ורואים שני ילדים מדברים שם.
מייק לוחץ על כפתור ומופיעות מולכם שתי בובות מלאות בחול, אתה מוציא את הפגיון.
-
[QUOTE=KillerBee;1044200]סוקרלוס
"אממ... מה?" מייק אומר לך ואתה קולט שהוא לא מבין, הוא קם ואז נופל עוד פעם מאותו הצמח ואז הוא קולט מה יש לו על הרגל "אני לא מאמין איך עשית את זה? אתה חייב ללמד אותי" הוא אומר לך ואתם הולכים לאזור האימונים ורואים שני ילדים מדברים שם.
מייק לוחץ על כפתור ומופיעות מולכם שתי בובות מלאות בחול, אתה מוציא את הפגיון.[/QUOTE]
"מה עשיתי?מה ללמד אותך?אני סתם עשיתי עם הידיים דברים ואז נוצר הצמחים המטפסים"אומר למייק ואז אשלוף את הפיגיון ואתמן על הבובות המלאות בחול.
-
[QUOTE=Mor;1043811]"רגע... עכשיו אני נזכר הגענו לכאן במכונית.. משם אתה מוכר לי.. אבל יש מצב שאתה יודע מה קרה לשני הילדים האחרים? ראית אחד מהם במקרה?" אשאל בסקרנות.[/QUOTE]
[B]"לא.." אומר לליאו, "אני בדיוק כמוך, אין לי מושג איפה הם, אבל מאז שהגעתי לפה גיליתי כמה דברים מאוד מעניינים, אני בן של אל, בן של האדס, אל השאול!" אומר לליאו,
"אז.. בן של מי אתה?" אשאל את ליאו ואחכה לתשובה [/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1044203][B]"לא.." אומר לליאו, "אני בדיוק כמוך, אין לי מושג איפה הם, אבל מאז שהגעתי לפה גיליתי כמה דברים מאוד מעניינים, אני בן של אל, בן של האדס, אל השאול!" אומר לליאו,
"אז.. בן של מי אתה?" אשאל את ליאו ואחכה לתשובה [/B][/QUOTE]
"אני לצערי עוד לא הספקתי לגלות מי האבא האל שלי.." אגיד לו במעט צער "אבל גם אני הספקתי לעשות כמה דברים פה.. כמו כמעט להלחם עם המדריכה של ביתן ארס,ככה פגשתי את פרסי,הוא הציל אותי" אגיד ואסתכל על פרסי בשמחה.
-
סוקרלוס
אתה שולף את הפגיון ובא לשסע את הבובות האלה אבל מישהו עוצר אותך ואתה שומע קרן ענקית "זה הזמן למדורה, למרק שלנו רוץ!" הוא אומר ואתם רצים למרק שלכם, רואים שכמה ילדים כבר הספיקו להגיע לשם אתם רואים שכולם אוכלים את המרק ונהנים ורק לכם לא נישאר.
קצת עצבניים אתם מתיישבים עם כולם ואוכלים איזה צלי בשר, כירון שואל, הוא נראה קצת מלוכלך ממרק "מי הכין את המרק הנפלא הזה?!" אתה כמעט עומד אבל לוסינדה (המדריכה וזאת שהתנכלה לך בהתחלה) אומרת "זאת הייתי אני!" אתה נראה מופתע מאוד ומייק לא פחות ממך "אני אחסל אותה!" הוא אומר וקם, "אתה בא איתי?" הוא ממשיך.
טוני וליאו
אתה ממשיכים לדבר לכם אבל מישהו קורא לכם למדורה, אתם הולכים אחריו ומגיעים למקום עם מלא אנשים ומדורה ענקית שבוערת בצבעים שונים, כמה ילדות מגישות לכם קערת מרק שמריח מצויין ואתם אוכלים אותו בכיף.
לפתע אדם על כיסא גלגלים שואל "מי הכין את המרק הנפלא הזה?!" ואיזה ילדה אומרת שהיא, ילד אחד קם ושואל ילד אחר משהו, שניהם נראים דיי מופתעים ומרוגזים, שאר החניכים ממשיכים לאכול לא עושים שום דבר מיוחד, איזה יצור מוזר דמוי פיה בא אלייכם ושואל אותכם "מה תרצו לשתות?"
-
[QUOTE=KillerBee;1045004]סוקרלוס
אתה שולף את הפגיון ובא לשסע את הבובות האלה אבל מישהו עוצר אותך ואתה שומע קרן ענקית "זה הזמן למדורה, למרק שלנו רוץ!" הוא אומר ואתם רצים למרק שלכם, רואים שכמה ילדים כבר הספיקו להגיע לשם אתם רואים שכולם אוכלים את המרק ונהנים ורק לכם לא נישאר.
קצת עצבניים אתם מתיישבים עם כולם ואוכלים איזה צלי בשר, כירון שואל, הוא נראה קצת מלוכלך ממרק "מי הכין את המרק הנפלא הזה?!" אתה כמעט עומד אבל לוסינדה (המדריכה וזאת שהתנכלה לך בהתחלה) אומרת "זאת הייתי אני!" אתה נראה מופתע מאוד ומייק לא פחות ממך "אני אחסל אותה!" הוא אומר וקם, "אתה בא איתי?" הוא ממשיך.
[/QUOTE]
"כן אני אבוא איתך מייק"אומר למייק תוך כדי שאני קם וצועק לעבר כירון:"אני וחברי מייק הכנו את המרק הזה!לוסינדה שיקרה!היא שקרנית!"