-
[QUOTE=טום רידל;
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך ומוציא שני פוקימונים,צ'יקוריטה ופיקאצ'ו,אתה רואה שטדיאורסה מוכן להילחם נגד הפוקימונים האלה וכך גם הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שהפיקאצ'ו של האיש,יש לו אוזן משוננת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לאיש"ממה שמך? ולמה יש לפיקאצו שלך אוזן מוזרה קצת?" אני אומר לצ'ימצ'אר ולטאידרוסה"אוקי אני מאמין שתצליחו להביס את צ'יקוריטה ואת פיקאצ'ו של המאמן.צ'ימצ'אר רקוץ לעבר צ'יקוריטה ותקוף אותו בשריטות.טאידרוסה רוץ לעבר פיקאצ'ו ותקוף אותו בציפורן מתכת"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך אליך ולא עונה,אתה רואה שהפיקאצ'ו המסתורי הזה משתמש במתקפת סופת ברקים שפוגעת בטדיאורסה,אתה רואה שצ'יקוריטה לא זז ממקומו כמתגרה בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]_KoDak_[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל מחייך ואומר:"בזמנו,ריאולו ניצח כמה אגדיים טובים אז,ריאולו תשתמש במתקפת יום הדין,כמו שארסיאוס יודע לעשות!" אתה רואה את הים נרגע בצורה די מפחידה,הרוחות נפסקות,אתה רואה שסניבי לא זז,אתה רואה שסניבי נופל ומובס,אתה רואה שהרוח ממשיכה לנשוב והים ממשיך לגעוש בצורה די מוזרה,אתה מבין שריאולו הזה בלתי מנוצח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהילד שרוע על גב סלע הוא אומר לך:"מאחוריך!" אתה מסתובב ורואה שד,שד שעורו שחור כולו כמעט,יש לו מין כזה ענן לבן על צווארו,עיניים כחולות ואזורים בצבע אדום,אתה רואה,את דארקאי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037256][COLOR=#333300][FONT=Arial][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*להבא יותר מושקע בבקשה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה מגיע לקומה רביעית,אתה רואה שחדר 34 נמצא ליד הכניסה,אתה נכנס אליו ורואה מאמן גבוהה,עם שיער בלונדיני,חולצה כחולה,האיש אומר לך:"אתה שותפי לחדר אני מבין?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן אני שותפך לחדר!דרך אגב איך קוראים לך ואתה היית פעם מנהיג מכון?אני שואל בגלל שהאחות ג'וי אמרה לי שאתה מנהיג מכון או משהו כזה..."אשאל את האיש בחשש.
-
[QUOTE=טום רידל;1037264][FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך אליך ולא עונה,אתה רואה שהפיקאצ'ו המסתורי הזה משתמש במתקפת סופת ברקים שפוגעת בטדיאורסה,אתה רואה שצ'יקוריטה לא זז ממקומו כמתגרה בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי"טאידרוסה אני מקווה שאתה יכול להמשיך להילחם אחרי שספגת את מכת הברקים של פיקאצ'ו.אז תקוף הפעם את צ'יקוריטה בציפורן מתכת הכי חזקה שלך.צ'ימצ'אר אתה רוץ לעבר פיקאצ'ו הזה ושרוט אותו בשריטות הכי חזקות שלך.יאלה נצחו אותו"
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שהילד שרוע על גב סלע הוא אומר לך:"מאחוריך!" אתה מסתובב ורואה שד,שד שעורו שחור כולו כמעט,יש לו מין כזה ענן לבן על צווארו,עיניים כחולות ואזורים בצבע אדום,אתה רואה,את דארקאי.[/QUOTE]
"אהה!" אצעק ואומר לפיקאצ'ו:"פיקאצ'ו תשתמש בשיתוק על הדארקראי!" בפחד.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]האיש מושיט לך את ידו ואומר לך:"נעים מאוד,שמי וולקנר,הייתי לפני שנים מספר מנהיג מכון בעיר סאנישור,כמה תגים יש לך,ולאיזה מכון אתה הולך עכשיו,אני פשוט מחפש עכשיו ידיד וותיק".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת סופת ברקים גם על טדיאורסה שנפגע קשות וגם בצ'ימצ'אר שפגע בו רק ברק אחד אבל מסוכן,אתה רואה שצ'יקוריטה עדיין מאחורי פיקאצ'ו,אתה רואה שהפה שלו פתוח אך בלי שום סיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו שלך איננו זז,אתה רואה שדארקאי נעלם,אתה שומע את קולו של ריקואזה:"זהירות!" אתה רואה שפיקאצ'ו עף באוויר,אתה קולט שדארקאי משתמש במתקפת על-חושי בשביל להרים אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שפיקאצ'ו שלך איננו זז,אתה רואה שדארקאי נעלם,אתה שומע את קולו של ריקואזה:"זהירות!" אתה רואה שפיקאצ'ו עף באוויר,אתה קולט שדארקאי משתמש במתקפת על-חושי בשביל להרים אותו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו-לא!" אומר ואקפוץ אל פיקאצ'ו ואחזיקו "ריקואזה, עזור לי, בבקשה תעזור לפיקאצ'ו!" אומר לריקואזה.
-
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאגה נוספת,ואתה רואה פורטל כחול נפתח בשמיים,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר:"בשם זמן-הנצח,אני כולא אותך דארקאי,שליט הסיוטים הרעים במימד הזמן התמידי עד שהקללה תוסר",אתה רואה שדארקאי נשאב לתוך הפורטל,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"הטלתי עליך משימה,היית אמור לבצעה רק עם הפוקימונים שעומדים לרשותך והשכל שלך,לא היית אמור לקרוא לי,על כך אני אטיל אליך משימה שרק אתה ופיקאצ'ו מותר יהיה להם לבצעה,עכשיו לך לכיוון העיר קנלייב,בשביל להמשיך במשימתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037315][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאגה נוספת,ואתה רואה פורטל כחול נפתח בשמיים,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר:"בשם זמן-הנצח,אני כולא אותך דארקאי,שליט הסיוטים הרעים במימד הזמן התמידי עד שהקללה תוסר",אתה רואה שדארקאי נשאב לתוך הפורטל,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"הטלתי עליך משימה,היית אמור לבצעה רק עם הפוקימונים שעומדים לרשותך והשכל שלך,לא היית אמור לקרוא לי,על כך אני אטיל אליך משימה שרק אתה ופיקאצ'ו מותר יהיה להם לבצעה,עכשיו לך לכיוון העיר קנלייב,בשביל להמשיך במשימתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי!" אומר לריקואזה "רק שתדע, שאין לי פוקימון אחר חוץ מפיקאצ'ו." ואלך לעיר קאנלייב.
-
[quote=טום רידל;1037304]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת סופת ברקים גם על טדיאורסה שנפגע קשות וגם בצ'ימצ'אר שפגע בו רק ברק אחד אבל מסוכן,אתה רואה שצ'יקוריטה עדיין מאחורי פיקאצ'ו,אתה רואה שהפה שלו פתוח אך בלי שום סיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אאומר לצ'ימצ'אר וטאידרוסה"תהיו מוכנים נדמה לי שצ'יקו עומד לתקוף בקרן סולאית אותכם .צ'ימצ'אר במהירות רוץ לעבר צ'יקוריטה ונסה לסתום לו את הפה בעזרת ידיך ותשרוט לו תפנים.אתה טאידרוסה"ציפורן מתכת ישירות על פניו של צי'וקריטה."
-
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו של ריקואזה:"אני כבר אביא אותך לשם,רק שתדע שאסור לך לבקש עזרה,אם תעשה את זה אנטוש אותך לעד,ובלי מדריך לא תוכל לנצח את האגדיים[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] שנותרו חופשיים" אתה רואה פלאש מהיר ואתה מוצא את עצמך בפתחך של העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה לא מקשיבים לך ויוצאים למתקפה חזקה נגד פיקאצ'ו שמתחמק וחושף את מתקפת קרן העל של צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037304][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]האיש מושיט לך את ידו ואומר לך:"נעים מאוד,שמי וולקנר,הייתי לפני שנים מספר מנהיג מכון בעיר סאנישור,כמה תגים יש לך,ולאיזה מכון אתה הולך עכשיו,אני פשוט מחפש עכשיו ידיד וותיק".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אין לי תגים בגלל שהתחלתי את המסע שלי עכשיו עם מדקיפ והוא צריך אימון...תעזור לי?"אשאל את וולקנר.
-
[QUOTE=טום רידל;1037338][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו של ריקואזה:"אני כבר אביא אותך לשם,רק שתדע שאסור לך לבקש עזרה,אם תעשה את זה אנטוש אותך לעד,ובלי מדריך לא תוכל לנצח את האגדיים שנותרו חופשיים" אתה רואה פלאש מהיר ואתה מוצא את עצמך בפתחך של העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואוו!זה היה מהיר!" אומר ואלך לרפא את פיקאצ'ו במרכז הפוקימונים.
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]וולקנר מרכין ראש ואומר לך:"מצטער אבל יש עליי רק פוקימוני חשמל,את הפוקימונים האחרים שלי,אמפיבום,אוקטלרי ועוד כמה השארתי לאחי,מנהיג המכון החדש,הוא שומר עליהם מכול משמר".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה נער בגילך בערך,לבוש ירוק-צהוב,עיניים גדולות שחורות-אדומות,נראה לך מוכר הוא שואל אותך בקול מוכר מאוד:"האם אתה הוא טרי מהעיירה טוונליף?",נראה לך שהוא יודע כבר את התשובה,אתה שם לב שעל ידו השמאלית יש קעקוע של ריקואזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה נער בגילך בערך,לבוש ירוק-צהוב,עיניים גדולות שחורות-אדומות,נראה לך מוכר הוא שואל אותך בקול מוכר מאוד:"האם אתה הוא טרי מהעיירה טוונליף?",נראה לך שהוא יודע כבר את התשובה,אתה שם לב שעל ידו השמאלית יש קעקוע של ריקואזה.[/QUOTE]
"רגע אחד-קעקוע של ריקואזה,צבעים ירוק וצהוב, עיניים אדומות-אתה ריקואזה!" אומר לנער ואביא לאחות ג'וי את פיקאצ'ו כדי שתרפא אותו.