-
[QUOTE=LordAbizi;1120426]
לי
אתה מחפש ושואל את בעלי הדוכנים עד שאחד מהם אומר לך שיש לו. הנוגדן עצמו הוא בקבוק קטן. הוא מסביר לך שהנוגדן יכול לבטל עולות של רעלים של כל מיני פוקימונים, ובדרך כלל אם הרעל לא חזק מדי, שלוש טיפות תספקנה. המחיר הוא ארבע מטבעות ארד.
.[/QUOTE]
אני אומר למוכר" אוקי אז תביא לי בקבוק אחד,אני חושב שזה יספיק למסע שלי , .אני מוציא את הסכום שהמוכר אמר ונותן אותו למוכר ואז לוקח תנוגן שקניתי
-
[QUOTE=LordAbizi;1119862]
מייק
סוף סוף.
--
אתה רץ אל ספירו המפוחד, עוטף אותו בפוקרשת וסוגר אותה. הקסם (שנבדל עשרות מונים מדברי הכפירה עליהם אתה מדבר על הנו"ד, אבל בוא נתעלם מזה) מתחיל לפעול, וספירו מתחיל להתכווץ בתוך הפוקרשת. ספירו נאבק בפוקרשת, אך הפוקרשת חזקה יותר ומכניעה אותו. ספירו נלכד, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
"גדול נידוראן! חזור. היית מעולה." אני אומר בחיוך, מחזיר את נידוראן, ולוקח את הרשת של ספירו וממשיך אל הכיוון שהלכתי
-
דניס
"כך יהיה." הוא אומר ומושיט ידו קדימה. לאחר מכן פוקרשת מתחילה לעוף מאחד המדפים ומתחילה להסתובב סביבך. הוא מושיט את ידו השנייה, וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות לעוף ממדף אחר לכיוונך, והן כולן מסתובבות סביבך. באחת הפוקרשתות אתה רואה לרביטר מוקטן (בגלל הקסם של הפוקרשת).
"הנה הפוקרשת של לרביטר, וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש טוב" הוא אומר לך.
לי
השתדל להיות מדוייק, שכן אין לך [b]בדיוק[/b] ארבעה מטבעות ארד.
--
אתה נותן למוכר מטבע כסף ומקבל שש מטבעות ארד כעודף. שמת את הבקבוק בתיק. יעודכן כעת.
מייק
אספת את הפוקרשתות ואתה ממשיך להתקדם. אתה הולך כבר זמן מה והשמש מגיעה גבוה לשמים. נראה לך שאתה רואה מרחוק עיר. כמו כן, אתה מרגיש עייפות קלה ברגליך עקב הפעילות המתמדת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1121491]
לי
השתדל להיות מדוייק, שכן אין לך [b]בדיוק[/b] ארבעה מטבעות ארד.
--
אתה נותן למוכר מטבע כסף ומקבל שש מטבעות ארד כעודף. שמת את הבקבוק בתיק. יעודכן כעת.
[/QUOTE]
אני אומר למוכר " תודה על הנוגדן להתראות לך " .אני מתחיל ללכת לכיון היציאה מן העיר.כשאצא אתחיל ללכת לכיון העיר צ'רולגם
-
[QUOTE=LordAbizi;1121491]
מייק
אספת את הפוקרשתות ואתה ממשיך להתקדם. אתה הולך כבר זמן מה והשמש מגיעה גבוה לשמים. נראה לך שאתה רואה מרחוק עיר. כמו כן, אתה מרגיש עייפות קלה ברגליך עקב הפעילות המתמדת.[/QUOTE]
"טוב, בוא נתיישב לנוח." אני אורמ ומוציא את ספירו וניודראן כדי שכולנו ננוח קצת.
-
[quote=LordAbizi;1121491]דניס
"כך יהיה." הוא אומר ומושיט ידו קדימה. לאחר מכן פוקרשת מתחילה לעוף מאחד המדפים ומתחילה להסתובב סביבך. הוא מושיט את ידו השנייה, וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות לעוף ממדף אחר לכיוונך, והן כולן מסתובבות סביבך. באחת הפוקרשתות אתה רואה לרביטר מוקטן (בגלל הקסם של הפוקרשת).
"הנה הפוקרשת של לרביטר, וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש טוב" הוא אומר לך.[/quote]
"תודה" אקח אותן ממנו ואצא משם, אפתח את הפוקרשת של לארביטר ואגיד "היי לארביטר, מהיום אני המאמן שלך".
-
לי
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'רלוגם. אתה הולך במשך כמה שעות, ונראה לך שאתה רואה ממרחק את העיר. בנוסף, אתה מרגיש שרגליך עייפות מעט מההליכה הממושכת.
מייק
אתה מתיישב עם פוקימוניך לנוח, וכעבור זמן מה אתה מרגיש כח מחודש בך.
דניס
אתה יוצא מהכישופייה ומוציא את לרביטר מהפוקרשת. אתה אומר את מה שאתה רוצה, ולרביטר בוהה בך, ואינו מפגין איזשהי התייחסות מיוחדת לטענה שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1121907]לי
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'רלוגם. אתה הולך במשך כמה שעות, ונראה לך שאתה רואה ממרחק את העיר. בנוסף, אתה מרגיש שרגליך עייפות מעט מההליכה הממושכת.
.[/QUOTE]
אני ממשיך ללכת עוד קצת ואחפש לי מקום שבו אוכל לנוח לכמה זמן כדי לאגור כוחות למסע להגיע לעיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;1121907]
מייק
אתה מתיישב עם פוקימוניך לנוח, וכעבור זמן מה אתה מרגיש כח מחודש בך.
[/QUOTE]
"אוקיי, בואו נמשיך." אני אומר, מחזיר את ספירו וניודראן, וממשיך בדרכי אל עבר העיר השנייה
-
[quote=LordAbizi;1121907]דניס
אתה יוצא מהכישופייה ומוציא את לרביטר מהפוקרשת. אתה אומר את מה שאתה רוצה, ולרביטר בוהה בך, ואינו מפגין איזשהי התייחסות מיוחדת לטענה שלך.[/quote]
אחפש פוקימונים להלחם איתם בקרב הראשון שלי 'מעניין איך לארביטר יהיה'
-
[QUOTE=LordAbizi;1120426]דוד
"הכישוף קיים מאות שנים. המון שנים של מחקר וידע של המכשפים מצוי בספרים אלו. אנחנו כמובן מאוד חוששים שהידע הזה יגנב מאיתנו וזו סיבה אחת. סיבה שנייה היא למען בטחונכם האישי. אם מישהו שאינו בקיא בכישוף ינסה לקרוא חלק מהכתבים שיש כאן, הוא עלול להשתגע." הוא מסביר בזמן שאתם הולכים בכישופייה עד שאתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכסא יושב מכשף נוסף בגלימות סגולות. (המכשף שהוביל אותך גם בעל גלימות כאלו, שכן זה צבע הגלימות של מכשף קוטורי).
"רב המכשפים אוקוס אדוני, האיש הזה בא כדי לקבל פוקימון" המכשף שהוביל אותך אומר לזה שיושב על הכיסא.
"אה.. זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
אני חושב לרגע "אני חושב שאקח את מאצ'ופ, שהוא פוקימון לחימה טוב" אני אומר למחשף אוקוס ומכחה לראות מהי תגובתו.
-
לי
אתה יורד מהדרך, ומתיישב בצד ויושב קצת. כעבור זמן מה אתה מרגיש שהעייפות ברגליך נעלמה, ואתה מוכן לצאת שוב.
מייק
אתה אוסף את פוקימוניך וממשיך ללכת. כעבור זמן מה אתה מגיע לעיר ורידיוס-אנטום. אתה מבחין שהשמש כבר מתחילה לרדת, ועוד כמה שעות תתחיל לשקוע. עוד אתה שם לב שאתה רעב, שכן מאז הבוקר לא אכלת דבר.
דניס
היכן אתה עושה את זה בדיוק?
דוד
"'טוב'? הכל 'טוב'. הרגע נמצא רק באלה שמחפשים רשע. מאצ'ופ אתה רוצה? אין בעיה." אומר אוקוס. הוא מושיט את ידו, ופוקרשת מאחד המדפים מתחילה לעוף לכיוונך ומתחילה להסתובב סביבך. הוא מושיט את ידו השנייה, וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות לעוף ממדף אחר אליך, והן כולן מתחילות להסתובב סביבך. "הנה פוקרשת עם מאצ'ופ, וחמש פוקרשתות ריקות, קח אותן ועשה בהן שימוש טוב"
-
[quote=LordAbizi;1122820]דניס
היכן אתה עושה את זה בדיוק?[/quote]
בדרך שבין בארק לצ'רולגם
אם אי אפשר אז פשוט אצעד בהתרגשות לצ'רולגם ואסתכל מה ניתן לעשות במיקום
-
[QUOTE=LordAbizi;1122820]
דוד
" 'טוב'? הכל 'טוב'. הרשע נמצא רק באלה שמחפשים רשע. מאצ'ופ אתה רוצה? אין בעיה." אומר אוקוס. הוא מושיט את ידו, ופוקרשת מאחד המדפים מתחילה לעוף לכיוונך ומתחילה להסתובב סביבך. הוא מושיט את ידו השנייה, וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות לעוף ממדף אחר אליך, והן כולן מתחילות להסתובב סביבך. "הנה פוקרשת עם מאצ'ופ, וחמש פוקרשתות ריקות, קח אותן ועשה בהן שימוש טוב"[/QUOTE]
"תודה רבה, אני אשתדל" אני אומר לו אני נעזר במכשף שהביא אותי לכאן ע"מ לצאת מהכישופיה. אחרי שאני יוצא אני עוצר לרגע ומהרהר במה שאמר המכשף אוקוס 'הרשע נמצא רק באלה שמחפשים אותו? איזה בן-אדם מחפש להיות רשע?' אני משאיר את התמיהות הללו בצד ופונה לעניין אחר. 'אני צריך להגיע לוירדיוס-אנטום, פה אין לי כבר מה לעשות' אני אומר לעצמי בליבי ופונה לדרך היוצאת מהעיר פלטיום, לא חושב הרבה על כך שאני לא יודע כמעט כלום על מאצ'ופ.
-
דניס
אתה עובר בכיכר המרכזית, והולך בכיוון השלט עם הסימבול "יציאה מהעיר". אתה כעבור זמן קצר יוצא מן העיר. אתה מתחיל ללכת לכיוון צ'ארלוגם, ובדרכך אתה נקרה בהופיפ.
דוד
אתה עובר בכיכר המרכזית של פלאטיום, ומוצא את השלט עם הסימבול "יציאה מן העיר". אתה הולך בכיוון השלט עד שאתה יוצא מן העיר פלאטיום.