-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "באיזה צד אתה?" הוא נובח לעברך "לאן אתה הולך?"[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ ג'ייק בונד[/B]- "אין לי כוח, זה האקדח שיורה כדורי אש" הוא אומר ומראה לך את האקדח שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"יש לך יכולות של אריה, תנסה לנצל אותם" הוא ממשיך בעודי מיירט כדור אש ורוצח עוד יצור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה בועט בשני היצורים, האחד שהיה מסוחרר נפגע מסלע בגבו ונהרג.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]עוד שני יצורים נוהרים לעברך, היצור השני שתקף אותך חוזר במתקפה לעבר רגלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שני היצורים מתקרבים אליך מאוד מהר, אתה מול 3 יצורים.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "באיזה צד אתה?" הוא נובח לעברך "לאן אתה הולך?"[/quote]
"אני בצד שלך, מאסטר." אגיד לו ואז הקוד לו כדי שהוא יחבב אותי, 'אם הוא מאמין לי אז פראייר...' אחשוב לעצמי.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "אל תשחק משחקים!" הוא אומר "אתה עם דינאקס או לא?"[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "אל תשחק משחקים!" הוא אומר "אתה עם דינאקס או לא?" [/quote]
[i]למה אצל כולם אתה משקיע בתגובות ואצלי רק לא?[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"מי זה דינאקס?" אשאל את האס בתהדמה, "אני לא מכיר אותו! האס בבקשה תצרף אותי אליך!" אומר להאס בחשש.
-
[quote=Real Spartan;1120050][COLOR=darkorange][B]אדם~ ג'ייק בונד[/B]- "אין לי כוח, זה האקדח שיורה כדורי אש" הוא אומר ומראה לך את האקדח שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"יש לך יכולות של אריה, תנסה לנצל אותם" הוא ממשיך בעודי מיירט כדור אש ורוצח עוד יצור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה בועט בשני היצורים, האחד שהיה מסוחרר נפגע מסלע בגבו ונהרג.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]עוד שני יצורים נוהרים לעברך, היצור השני שתקף אותך חוזר במתקפה לעבר רגלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שני היצורים מתקרבים אליך מאוד מהר, אתה מול 3 יצורים.[/COLOR][/quote]
'אוקיי, יכולת של אריה הוא אמר' אחשוב לעצמי בזמן שאנסה לנקות את ראשי
לאחר כמה שניות של ניקוי ראש אני פותח את עיניי והם נהפכו לעיניי אריה ומיד אח"כ יצאו ניבים מפי ושאגה אדירה שהאיטה את היצורים, סאי מסתכל עלי בבהלה ואומר בליבו ' סוף סוף,האיחוד שלו עם האריה הושלם' וממשיך ליירת עוד יצורים...
בלי היסוס אני מתחיל להתפרע:"אההההה!" אצעק ואזנק לאוויר ואשלוף את טפריי וניביי ואתחיל לתקוף את היצורים מלמעלה, תוך שניה חתכתי את שלושת היצורים שבאו לעבריי ורצתי לעבר סיק ובדרך הרגתי עוד יצורים...
"זה הסוף שלך!" אני צועק בזמן שאני באוויר ושולף את שיניי החדות ומזנק על צווארה של סיק ומפיל אותה לאדמה, אני שולף את טפריי ומכוון לראשה אך אז סיא צועק לעברי ואומר:" אדם לא! זה לא הזמן שלה למות" ,אחרי מה שסיא אמר אני נרגע ומרים את סיק,מסתכל לה בעיניים ואומר לה בלחש:" זה היה יום המזל שלך, עכשיו עופי מכאן לפני שאנחנו משנים את דעתנו" ואזרוק אותה לריצפה שוב ואמשיך לנעוץ בה מבטים עד שהיא מסתלקת
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *אתה בקטע שאם אני אאריך זה יהיה ממש חרטוטים, בכל מקרה כשתעבור את הקטע אני אחזור לתגובות ארוכות,[/COLOR]
[COLOR=blue]אם תתן תגובות "ענייניות" ולא "תוקעות" אני אוכל גם בקטע הזה לעשות תגובה ארוכה*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אתה רוצה להצטרף אל הרוצחים, הא?" הוא שואל את עצמך "איך אתה לא יודע מי זה דינאקס?"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"הוא הנוול הרשע ביקום!" הוא צועק בתדהמה "הוא אדם מרושע שחזר מעולם המתים לתחייה, הוא ממוזג עם טירנוזאורוס רקס!"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"ולמה שתרצה להצטרף אלינו בכלל?" הוא שואל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]*ד"א זה "אס", אז אם אתה רושם ל"האס" אתה אמור לרשום "לאס", ה- ה' זה כמו THE*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה לא מחליט על דמויות אחרות, רק על הדמות שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]תגיב מחדש, אתה עדיין נלחם מול היצורים, ואל תחליט על דמות אחרת.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *אתה בקטע שאם אני אאריך זה יהיה ממש חרטוטים, בכל מקרה כשתעבור את הקטע אני אחזור לתגובות ארוכות,
אם תתן תגובות "ענייניות" ולא "תוקעות" אני אוכל גם בקטע הזה לעשות תגובה ארוכה*
"אתה רוצה להצטרף אל הרוצחים, הא?" הוא שואל את עצמך "איך אתה לא יודע מי זה דינאקס?"
"הוא הנוול הרשע ביקום!" הוא צועק בתדהמה "הוא אדם מרושע שחזר מעולם המתים לתחייה, הוא ממוזג עם טירנוזאורוס רקס!"
"ולמה שתרצה להצטרף אלינו בכלל?" הוא שואל.
*ד"א זה "אס", אז אם אתה רושם ל"האס" אתה אמור לרשום "לאס", ה- ה' זה כמו The*[/quote]
"וואו! אני רוצה לכסח אותו! אני רוצה להיות רוצח! אני יעשה הכול כדי להיות רוצח!" אגיד לאס בהתלהבות.
-
[quote=Real Spartan;1120050]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ ג'ייק בונד[/B]- "אין לי כוח, זה האקדח שיורה כדורי אש" הוא אומר ומראה לך את האקדח שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שני היצורים מתקרבים אליך מאוד מהר, אתה מול 3 יצורים.[/COLOR][/quote]
'אוקיי, יכולת של אריה הוא אמר' אחשוב לעצמי בזמן שאנסה לנקות את ראשי
לאחר כמה שניות של ניקוי ראש אני פותח את עיניי והם נהפכו לעיניי אריה ומיד אח"כ יצאו ניבים מפי ושאגה אדירה שהאיטה את היצורים, בלי היסוס אני מתחיל להתפרע:"אההההה!" אצעק ואזנק לאוויר ואשלוף את טפריי וניביי ואתחיל לתקוף את היצורים מלמעלה, תוך שניה חתכתי את שלושת היצורים שבאו לעבריי ורצתי לעבר סיק ובדרך הרגתי עוד יצורים...
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "לא ממש" ארוו עונה "נותנים לך סיטואציה ואתה פשוט עונה מה אתה תעשה, מתקנים אותך מה צריך לעשות עם אתה טועה וככה לומדים".
"אז אתה תבחר במשהו היום?" הוא שואל.[/quote]
"אני אלמד לחימה בנשק!" אומר לארוו ואשאל אותו:"איפה המקום בו מלמדים את זה?ואני בוחר את הנשק?"
-
[quote=Real Spartan;1119995]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה דוקר עם החרב לכיוון דניס, היא קרובה כסנטימטר מראשו ואז הוא מזיז אותה במהירות עם החנית שלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא דוקר לכיוון רגליך עם החנית, מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
מצטער שלא הגבתי.
~
מיד אקפוץ אחורה בניסיון להתחמק מהחנית,לא אבזבז שנייה וארוץ לעבר דניס כשהחרב שלי מונפת ואנסה לפגוע בידו שמחזיקה את החנית.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "בשביל זה תצטרך לעבור מבחן" הוא אומר "המבחן לא קל, אני מבטיח".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אתה תצטרך..." הוא אומר "לרצוח נו"ד".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה? [/COLOR][COLOR=#0000ff]*כן אלו רוצחי הנו"דים אם לא הבנת, ואני לא מדבר על הנו"ד הרגיל, במשחק יש קבוצה שקוראים לה הנו"דים*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה שואג, יצור מתעופף אחורה מהעוצמה של השאגה ונתקע באותו סלע שהרג את היצור הקודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מועך את היצור שהעפת עם כפתך אך הוא לא מת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הרגל שלך מרגישה רע יותר ויותר, כואב לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]היצור הגוסס שמעכת קודם מזנק עליך ונושך את החולצה הקרועה בחזך, שני היצורים האחרים עומדים במקום מחפים עליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "תכנס לבקתה הראשונה" ארוו אומר "שם תלמד להלחם בנשק על ידי לוחמים ותיקים".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה תוקף את דניס אחרי שאתה מצליח לחמוק עם חרב מונפת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מנחית אותה לכיוון יד שמאל של דניס והוא אומר "לא יעבוד לך פעמיים".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מזיז את היד ונותן לך מכה בבטן, אתה מרגיש בחילה ומקיא, למרות השריון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתה בסדר?" הוא שואל אותך "כנראה נשמת לא נכון, קרה לי הרבה. או שנתתי מכה חזקה מדי- אני לא שולט בכוח שאני משתמש בו ביד שמאל".[/COLOR]
[COLOR=#006400]לפתע נכנס מנקה פיליפיני, מנקה את הקיא ויוצא לחדר הסמוך, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "בשביל זה תצטרך לעבור מבחן" הוא אומר "המבחן לא קל, אני מבטיח".
"אתה תצטרך..." הוא אומר "לרצוח נו"ד".
מה תעשה? *כן אלו רוצחי הנו"דים אם לא הבנת, ואני לא מדבר על הנו"ד הרגיל, במשחק יש קבוצה שקוראים לה הנו"דים*[/quote]
"מה הכוונה לרצוח נו"ד אס?" אשאל את אס בתהדמה, "איך עושים זאת?" אוסיף בחיבה.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "אתה יודע..." הוא נאנח "מוצאים אחד וקוטלים אותו".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אל תגיד לי שלא ידעת את זה" הוא מגחך.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "אתה יודע..." הוא נאנח "מוצאים אחד וקוטלים אותו".
"אל תגיד לי שלא ידעת את זה" הוא מגחך. [/quote]
"ברור." אגיד לאס בגיחוך, "איפה אפשר למצוא אחד? אני רוצה כבר לקטול!" אומר בגאווה ענקית.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "בעמק הביצות הנשכחות, כמובן" הוא אומר "למרות שהם נמצאים בכל מקום, אבל הכי נפוצים בעמק הביצות הנשכחות".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בוא לעמק הביצות, אלא אם אתה מפחד" הוא אומר לך "אתה בא?"[/COLOR]