-
[COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
לאחר ששום דבר לא קורה שאתה אומר 'אלדפי' אתם מחליטים להמשיך בדהירה . כפי שאתה ידעת ספרטה היא אמורה להיות עיר קטנה, אבל אתה לא מפסיק לדהור בהרדשה שאתה דוהר את חצי ספרטה . כעבור יומיים, אתה מגיע לתעלה גדולה שיורדת מתחת לאדמה . כאשר אתה יורד, חושך גמור במנהרה אך השריונות שלכם זוהרים וכך אתם ממשיכים, שאתם גומרים את המנהרה אתם מגיעים לארוות סוסים ששם אתם מחנים את הסוסים שלכם .
אחד הכהנים סוגר את השער שבו נכנסתם, לוקח דיו ונייר- לוקח בז שנמצא בארווה ושולח אותו . "מה זה שנה ? " הוא שואל אותך . לאחר מכן אתם יוצאים מן הארווה ואתה רואה שלט:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/t22yywn4ymti.png[/IMG][/URL]
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1121456][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
לאחר ששום דבר לא קורה שאתה אומר 'אלדפי' אתם מחליטים להמשיך בדהירה . כפי שאתה ידעת ספרטה היא אמורה להיות עיר קטנה, אבל אתה לא מפסיק לדהור בהרדשה שאתה דוהר את חצי ספרטה . כעבור יומיים, אתה מגיע לתעלה גדולה שיורדת מתחת לאדמה . כאשר אתה יורד, חושך גמור במנהרה אך השריונות שלכם זוהרים וכך אתם ממשיכים, שאתם גומרים את המנהרה אתם מגיעים לארוות סוסים ששם אתם מחנים את הסוסים שלכם .
אחד הכהנים סוגר את השער שבו נכנסתם, לוקח דיו ונייר- לוקח בז שנמצא בארווה ושולח אותו . "מה זה שנה ? " הוא שואל אותך . לאחר מכן אתם יוצאים מן הארווה ואתה רואה שלט:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/t22yywn4ymti.png[/IMG][/URL]
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
''אתה יודע... תאריך'' אענה בעודי מנסה לחמוק ממבטו של הבז.
''אפשר ללכת למקומות אימון?'' אשאל את הכהן בהתלהבות
-
[COLOR="Blue"]" אתה רוצח שומר לוחם או חייל של המלך ? " שואל אותך הכהן .
"אנחנו הולכים לפגוש את מלך ספרטה . " הוא אומר לך ומתחיל ללכת[/COLOR]
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1121625][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
" אתה רוצח שומר לוחם או חייל של המלך ? " שואל אותך הכהן .
"אנחנו הולכים לפגוש את מלך ספרטה . " הוא אומר לך ומתחיל ללכת
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]''אף אחד מהם'' אענה ואלך אחריו באי רצון
-
"נו, אז אתה לא יכול להכנס, הדבר היחידי שאתה יכול להכנס בו זה לתחרויות . תסתכל על הרשימה אחרי שנגיע מהמלך . " אומר לך הכהן לאחר 2 גרמי מדרגות , 3 מסדרונות והמון שומרים אתה מגיע לדלת מזהב שם עומדים 2 שומרים עם רובי קשת ענקיים שיכולים לירות למרחק 2 קילומטר (נשקים מאוד לא חוקיים), 3 אנשים מעליהם עם קשתות ועוד 5 אנשים מעליהם עם כידונים וכמובן, הרבה מאוד שומרים בצדדים עם חרבות וחניתות . הכהן הולך ושני האנשים בשורה הראשונה זזים לצד, הוא פותח את הדלת ושם אתה רואה איש גדול בעל שפם עם חנית בידו שריון זהב וכתר יושב בכיסא זהב, שלידו 2 אנשים עם בליסטרות (בליסטרה יורה חצים ! ) שמכוונים לכניסה . הכהן משתחווה וכאשר שאתה מקבל ממנו בעיטה גם אתה נופל על הרצפה (ומשתחווה) לאחר שהוא גם ואתה גם איתו, הוא אומר למלך: "שלום לך אדוני מלך ספרטה. הינני רוצה להכיר לך את מי שהציל את טרויה ע"י מתקפה של האתונאים, אשר שלחו לנו סוס עץ בעל חיילים בבטנו . הינני רוצה לעלות זבח לאלים ומשתה למען מעשה זה ולעשות מתקפת פתע לאתונאים בפיקודו . "
המלך מסתכל עליך מעט ורואה שעל רגלך הוא רואה את אקדח הפיקות, שאתה לא יודע איך הוא הופיע .
" אני רוצה אותו לבד. " הוא אומר זאת לכהן ולשומרים והם יוצאים .
"שלום לך אדוני הנכבד מן 2011, יש לך 2 אופציות:
להיות מצביא אצלי, אתה חכם ונראה לי שגם אתה רוצה .
האופציה השנייה שלך היא לחזור לעתיד . " הוא אומר ומוציא אבן חומה משריונו
-
[QUOTE=Alfasi;1121683][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
"נו, אז אתה לא יכול להכנס, הדבר היחידי שאתה יכול להכנס בו זה לתחרויות . תסתכל על הרשימה אחרי שנגיע מהמלך . " אומר לך הכהן לאחר 2 גרמי מדרגות , 3 מסדרונות והמון שומרים אתה מגיע לדלת מזהב שם עומדים 2 שומרים עם רובי קשת ענקיים שיכולים לירות למרחק 2 קילומטר (נשקים מאוד לא חוקיים), 3 אנשים מעליהם עם קשתות ועוד 5 אנשים מעליהם עם כידונים וכמובן, הרבה מאוד שומרים בצדדים עם חרבות וחניתות . הכהן הולך ושני האנשים בשורה הראשונה זזים לצד, הוא פותח את הדלת ושם אתה רואה איש גדול בעל שפם עם חנית בידו שריון זהב וכתר יושב בכיסא זהב, שלידו 2 אנשים עם בליסטרות (בליסטרה יורה חצים ! ) שמכוונים לכניסה . הכהן משתחווה וכאשר שאתה מקבל ממנו בעיטה גם אתה נופל על הרצפה (ומשתחווה) לאחר שהוא גם ואתה גם איתו, הוא אומר למלך: "שלום לך אדוני מלך ספרטה. הינני רוצה להכיר לך את מי שהציל את טרויה ע"י מתקפה של האתונאים, אשר שלחו לנו סוס עץ בעל חיילים בבטנו . הינני רוצה לעלות זבח לאלים ומשתה למען מעשה זה ולעשות מתקפת פתע לאתונאים בפיקודו . "
המלך מסתכל עליך מעט ורואה שעל רגלך הוא רואה את אקדח הפיקות, שאתה לא יודע איך הוא הופיע .
" אני רוצה אותו לבד. " הוא אומר זאת לכהן ולשומרים והם יוצאים .
"שלום לך אדוני הנכבד מן 2011, יש לך 2 אופציות:
להיות מצביא אצלי, אתה חכם ונראה לי שגם אתה רוצה .
האופציה השנייה שלך היא לחזור לעתיד . " הוא אומר ומוציא אבן חומה משריונו
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
''באיזה שנה אנחנו?'' אשאל את המלך ואתהה איך האקדח שם ואז אחליט ''אני אשאר''
-
"אין לנו פה שנה, אנחנו בעיוותים היסטורים והכל יכול לקרות בכל רגע . ", אומר לך המלך .
"אני רוצה שתקח בגדים ספרטניים חנית ולך ללמוד על האלים .. מהר ! " הוא צועק לך .
-
[QUOTE=Alfasi;1121701][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
"אין לנו פה שנה, אנחנו בעיוותים היסטורים והכל יכול לקרות בכל רגע . ", אומר לך המלך .
"אני רוצה שתקח בגדים ספרטניים חנית ולך ללמוד על האלים .. מהר ! " הוא צועק לך .
מאיפ אני אמור לקבל את אלו?'' אשאל אותו ''ואיפה אמורים ללמוד ואיך?''
-
[COLOR="Blue"]אתה לא מצליח להגיד את דברים אלו מכיוון ששני השומרים זורקים אותך מהחדר באכזריות עם איומי חנית . כנראה שהמלך לא רוצה עוד לדבר איתך .[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1121718][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
[COLOR="Blue"]אתה לא מצליח להגיד את דברים אלו מכיוון ששני השומרים זורקים אותך מהחדר באכזריות עם איומי חנית . כנראה שהמלך לא רוצה עוד לדבר איתך .[/COLOR]
אחפש איזה כהן ואשאל אותו את השאלות שניסיתי ולא הצלחתי לשאול את המלך
-
[QUOTE=Alfasi;1119989][COLOR="Sienna"
[COLOR="Sienna"]לי ואבי[/COLOR]
לפני שאתם מנסים ללכת אליו, אתם רואים חבורת (10 אנשים) אנשי מאפיה (שגלויים) על אופנועים טסים מסביב לאזור, מה שמרתיע אתכם להתקדם .
[COLOR="Red"]מה תעשו ? איך תגיבו ?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
תגיד אפשר להיות לא בזוג אלה ביחיד?
-----------------------------
אני אומר לאבי " אוקי להתראות אם יקרה לי משהו אז רק רציתי שתדע שהיית אחלה בחור ותהרוג את ג'אסטין ביבר" .אני יוצא מהחבוא ואז צועק אל אנשי המאפיה " הלו מאפיה אתם מחפשים אותי לא ?.אז בואו תתפסו אותי.אני מתחיל לרוץ לכיון כולשהו וכך אבי יוכל לברוח מהם
-
[COLOR=sienna][QUOTE]
[COLOR=sienna]לי ואבי[/COLOR]
לפני שאתם מנסים ללכת אליו, אתם רואים חבורת (10 אנשים) אנשי מאפיה (שגלויים) על אופנועים טסים מסביב לאזור, מה שמרתיע אתכם להתקדם .
[COLOR=red]מה תעשו ? איך תגיבו ?[/COLOR]
[/QUOTE]
[/COLOR][COLOR=black]אני אומר לליאור: "אל תתצא לשם, אתה תסכן את עצמך", אני לוקח את האבן ואז אני מבריח במהירות ליאור כדי שהוא יברח בזמן שאני מעסיק בכך שאני חושף את עצמי והולך שירדפו אותי עד שאני אמצא מקום כדי להסתתר ולהפוך לבלתי נראה.[/COLOR]
-
המשחק ננעל לפי בקשת מנהל המשחק.